Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6370085 Napisano: 21.06.2017 10:49:54
czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...
0 0

dorothy

#6370086 Napisano: 21.06.2017 10:50:16
1Mamcia napisał(a):

Gdzie można kupić ciasteczka Mokate?
Żaden inny produkt tej firmy mi nie podchodzi...
A chciałabym zagrać.

u mnie jeszcze w Biedronce są
0 0

dorothy

#6370087 Napisano: 21.06.2017 10:51:09
jokan napisał(a):

czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

nie muszą emotka
0 0

atanerka

#6370088 Napisano: 21.06.2017 10:52:08
jokan napisał(a):

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star
1 jokan 0

dorothy

#6370090 Napisano: 21.06.2017 10:53:45
jofe8484 napisał(a):

Mam pytanie do "loteryjnych wyjadaczy" emotka Moja mama w konkursie Mokate zamiast daty zakupu wpisała datę zgłoszenia. W regulaminie znalazłam info, że weryfikują nr paragonu, nr kasy, itp ale w przypadku daty jest tylko info, że paragon nie może mieć daty późniejszej niż zgłoszenie, nie ma nic o weryfikacji zgodności daty zakupu z datą wpisaną w zgłoszeniu. Jak myślicie, jest jakaś szansa, że w przypadku wygranej takie zgłoszenie będzie uznane. Miał ktoś podobną sytuację? Miał ktoś kiedyś tego typu błąd w zgłoszeniu i zostało ono uznane. Bedę wdzięczna za jakieś informacje emotka

najlepiej napisz do nich, może będą mogli to skorygować
0 0

cherry_coke

#6370094 Napisano: 21.06.2017 10:54:32
atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego." 
1 jokan 0

1Mamcia

#6370096 Napisano: 21.06.2017 10:56:08
dorothy napisał(a):

1Mamcia napisał(a):

Gdzie można kupić ciasteczka Mokate?
Żaden inny produkt tej firmy mi nie podchodzi...
A chciałabym zagrać.

u mnie jeszcze w Biedronce są

dzięki poszukam
0 0

jofe8484

#6370097 Napisano: 21.06.2017 10:57:42
dorothy napisał(a):

jofe8484 napisał(a):

Mam pytanie do "loteryjnych wyjadaczy" emotka Moja mama w konkursie Mokate zamiast daty zakupu wpisała datę zgłoszenia. W regulaminie znalazłam info, że weryfikują nr paragonu, nr kasy, itp ale w przypadku daty jest tylko info, że paragon nie może mieć daty późniejszej niż zgłoszenie, nie ma nic o weryfikacji zgodności daty zakupu z datą wpisaną w zgłoszeniu. Jak myślicie, jest jakaś szansa, że w przypadku wygranej takie zgłoszenie będzie uznane. Miał ktoś podobną sytuację? Miał ktoś kiedyś tego typu błąd w zgłoszeniu i zostało ono uznane. Bedę wdzięczna za jakieś informacje emotka

najlepiej napisz do nich, może będą mogli to skorygować

0 0

jokan

#6370100 Napisano: 21.06.2017 11:01:44
cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego." 

no wlasnie, czyli trzeba sprawdzic na czytniku jak to sie tam wyswietla, i jak jest tylko chipsy to odpuscic zakup w danym sklepie? Nie bede biegac po kirowniczkach o wpisy z pieczatka, ze to o STAR chodzi....
0 0

ladyinred

#6370118 Napisano: 21.06.2017 12:01:20
Czy w Prince polo zakyp 3 opakowań mam rozumiec jako 3 sztuki/wafelki czy 3 opakowanue zbiorcze/pudelka?
0 0

@gnieszk@

#6370123 Napisano: 21.06.2017 12:03:06
3 sztuki
1 ladyinred 0

Agnes

#6370124 Napisano: 21.06.2017 12:03:21
cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze
0 0

Gość: kermit

#6370126 Napisano: 21.06.2017 12:05:27
Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a): czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze

W lewiatanie są dobrze opisane (przynajmniej te, które ja kupowałam)
0 0

ladyinred

#6370133 Napisano: 21.06.2017 12:11:07
@@gnieszk@ napisał(a):

3 sztuki

Dzięki, zszokowal mnie opis. Ale juz mnie nic nie zdziwi emotka
1 @gnieszk@ 0

azaflora

#6370134 Napisano: 21.06.2017 12:12:16
kermit napisał(a):

Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a): czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

W lewiatanie są dobrze opisane (przynajmniej te, które ja kupowałam)

Lokalna sieć marketów " Star Chrupki ser 140g 1szt x 3,29 D" nie miały info o konkursie i tak nie wygrałam emotka
0 0

#6370138 Napisano: 21.06.2017 12:17:26
Czy mógłby ktoś podać jaki jest prefiks w Brico/Dekoral? Jadę na zakupy po niedzieli, a może w weekend doznałabym już olśnienia, gdzie to użyję tej farby i coś wstępnie stworzyła... Tam jest 160 znaków z prefiksem?
0 0

jokan

#6370139 Napisano: 21.06.2017 12:19:12
ladyinred napisał(a):

Czy w Prince polo zakyp 3 opakowań mam rozumiec jako 3 sztuki/wafelki czy 3 opakowanue zbiorcze/pudelka?

ja zglaszalam akurat 4 sztuki
0 0

jokan

#6370140 Napisano: 21.06.2017 12:20:09
Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

to skarbówka chętnie by tam kupiła te chipsy i to nie dla konkursu, ale braku paragonu emotka emotka
1 bethan 0

Gość: rogalino

#6370141 Napisano: 21.06.2017 12:20:29
kermit napisał(a):

Czy mógłby ktoś podać jaki jest prefiks w Brico/Dekoral? Jadę na zakupy po niedzieli, a może w weekend doznałabym już olśnienia, gdzie to użyję tej farby i coś wstępnie stworzyła... Tam jest 160 znaków z prefiksem?

"Biały.Dekoral." 160 znaków z tym prefiksem
0 0

#6370143 Napisano: 21.06.2017 12:22:39
rogalino napisał(a):

kermit napisał(a): Czy mógłby ktoś podać jaki jest prefiks w Brico/Dekoral? Jadę na zakupy po niedzieli, a może w weekend doznałabym już olśnienia, gdzie to użyję tej farby i coś wstępnie stworzyła... Tam jest 160 znaków z prefiksem?

"Biały.Dekoral." 160 znaków z tym prefiksem

Dzięki bardzo emotka
0 0