Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agakaz2
Postów 8362
Data rejestracji 07.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Gram by spełniać marzenia.
pioge7
Postów 8459
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
petunija1
Postów 2507
Data rejestracji 24.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest tu sporo życzliwych osób,które czasem wskażą drogę jak pisać,co nie znaczy,że spoczniesz na laurach.
jofe8484
Postów 563
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
magalan83
Postów 2032
Data rejestracji 05.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uczyńmy każdego dnia,
choć odrobinę dobra,
a świat o tyle stanie się lepszy...
@gnieszk@
Postów 3719
Data rejestracji 05.12.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwycięzcy to przegrani, którzy spróbowali o jeden raz więcej
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się wygra ze dwa razy to już potem "czuje się" jak pisać. Moja Mama też wysyłała różne konkursy, nigdy nic nie wygrywała. No to jej pokazałem swoje zwycięskie prace, żeby wiedziała jaki styl się "sprzedaje", myślę że tyle wystarczy. Jednocześnie jak sam nie mam inspiracji to pytam Mamy o jakąś myśl, z której mogę coś wyciągnąć. Ale inspiracja inspiracją, a już same wpisy wypada dorosłej osobie mimo wszystko tworzyć osobiście
joan
Postów 18747
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Bezinteresownie podaję rymowankę na konkurs tym, co mi bezinteresownie przelewają część swojej pensji. Jestem za tym, żeby bezinteresowni wspierali bezinteresownych
magalan83
Postów 2032
Data rejestracji 05.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
andii
bardzo dziękuje
yreks
Postów 635
Data rejestracji 30.07.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
madlette
Postów 467
Data rejestracji 09.08.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
notta
Postów 8875
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Szczęśliwych paragonów życzę
|
wiolkape
Postów 164
Data rejestracji 30.09.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
southlander
Postów 418
Data rejestracji 27.05.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raz coś wygrasz wierszykiem, raz pajacowaniem, raz rzetelną-acz-trafną wypowiedzią, jeszcze inny raz epopeją na 5000 znaków, a nawet krótką grą słów. Dlatego pisałem o dwóch wygranych konkursach, bo raz to można mieć po prostu szczęście. Jednocześnie to, że wygrywasz wierszykami, to już statystyka że jednak trafiasz na oceniających którym podoba się ciekawa rymowanka. To nie jest recepta na sukces, ale już jakiś punkt zaczepienia po którym można mieć nadzieję na jakieś wygrane. Swoją drogą to by było ciekawe gdyby ktoś stworzył profile agencji w których wygrywa jaki typ odpowiedzi, wtedy moglibyśmy tworzyć prace "pod komisje konkursowe". Niestety zwykle nie publikuje się zwycięskich prac, więc tak się nie da
Gość: kermit
scrabble
Postów 1042
Data rejestracji 10.02.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze świata tego każdy ma tyle, ile sobie weźmie- Giovanni Boccaccio
notta
Postów 8875
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7