Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Agnes

#6370148 Napisano: 21.06.2017 12:31:52
kermit napisał(a):

Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a): czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego." 

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze

W lewiatanie są dobrze opisane (przynajmniej te, które ja kupowałam)

no ale trzeba mieć tego Lewiatana
0 0

Agnes

#6370149 Napisano: 21.06.2017 12:33:17
jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

teoretycznie tak, praktycznie zgodnie z regulaminem trzeba przedstawić paragon na którym widoczne będzie STAR, zatem bez róznicy czy produkt jest promocyjny czy nie, najważniejsze żeby były to chrupki/chipsy star

Właśnie, pamiętaj o zapisie regulaminowym "Organizator zastrzega, iż na dowodzie zakupu musi znajdować się identyfikowalna nazwa Produktu Promocyjnego." 

znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze

to skarbówka chętnie by tam kupiła te chipsy i to nie dla konkursu, ale braku paragonu emotka emotka

obcym i nieznanym paragony tam dają, tylko mieszkancy i działkowcy jak ja nie dostają
0 0

anet

#6370153 Napisano: 21.06.2017 12:38:55
Agnes napisał(a):

kermit napisał(a):

Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a): czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

W lewiatanie są dobrze opisane (przynajmniej te, które ja kupowałam)

no ale trzeba mieć tego Lewiatana

Dobrze opisane paragony na loterię Star sa również w Groszku.
1 jokan 0

jokan

#6370154 Napisano: 21.06.2017 12:38:57
Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

Agnes napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

atanerka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy paczki STAR musza byc promocyjne do loterii?  ogladalam w inter, ale tam byly tylko zwykle, bez tych banderolek...

to skarbówka chętnie by tam kupiła te chipsy i to nie dla konkursu, ale braku paragonu emotka emotka

obcym i nieznanym paragony tam dają, tylko mieszkancy i działkowcy jak ja nie dostają

ha ha, co to za dyskryminacja ? emotka
0 0

@gnieszk@

#6370155 Napisano: 21.06.2017 12:39:11
Agnes napisał(a):

jokan napisał(a):

Agnes napisał(a): znalazłam te chipsy w wiejskim sklepie ale nie dość ze tam nie dają paragonów to jak dostanę to będę mieć  na nim napis słodycze

Grunt to mieć jakieś zasady emotka . Ja bym chyba nie zgłaszała takiego paragonu (jeśli jednak byś go dostała emotka ), bo pewnie przy opisie/pieczątce mogą robić problemy...
0 0

southlander

#6370179 Napisano: 21.06.2017 13:21:19
Luiza12 napisał(a):

southlander napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

bruce napisał(a):

southlander napisał(a):

Ja raz trafiłem wierszykiem, a wszystkie pozostałe razy pajacowaniem.

Ja zazwyczaj wygrywam tym tandemem. emotka emotka

Możecie nieco rozwinąć pojęcie "pajacowanie" w kontekście konkursowym? Dzieki

Pisanie głupich odpowiedzi, "odjechanych". Zwykle niezbyt inteligentnych ale przebojowych, takich które się w jakiś sposób wyróżniają - nawet jeśli to jest niekoniecznie pozytywny sposób wyróżniania się emotka Ciężko mi precyzować bez przykładów, ale swoich tekstów na forum na pewno umieszczał nie będę bo pewnie do udostępniania większości nie mam już praw po wysłaniu na konkursy emotka

Nie chodzi mi o udostępnianie tekstów,  należę do tego naiwnego gatunku, który kupuje 1 paragon, sam wymyśla teksty i do każdego konkursu inne, ale widać talentu mi brakuje, sądząc po efektach, dlatego ciekawa byłam spostrzeżeń innych, którzy są efektywniejsi:-). Wychodzi na to, że brakuje mi poczucia humoru i błyskotliwosci:-( emotka . Dziękuję za odpowiedź:-).

Spokojnie, też uczciwie wymyślam do każdego konkursu całkowicie nowe teksty. 
Nie przejmuj się talentem, bo brak wygranych to niekoniecznie kwestia talentu. Jak już pisałem - kiedyś też praktycznie nic nie wygrywałem. Dopiero jak udało mi się trafić, to już wiedziałem co ma szanse się spodobać i nagrody zaczęły się pojawiać. Dlatego cierpliwie rób te konkursy, staraj się zmieniać styl pisania, w końcu pewnie raz czy dwa trafisz i potem będzie Ci łatwiej emotka

A tak w ogóle to ja sam się dopiero uczę pisać. Do tej pory wygrywałem raczej skromne rzeczy typu gadżet albo bon, zwykle jako nagrody II czy III stopnia, a są tu tacy co wycieczki i telefony wygrywali, więc też jeszcze dużo nauki przede mną emotka
1 brucee 0

pakowa

#6370195 Napisano: 21.06.2017 13:43:25
„Gra o bilety na The World Games 2017”  Kuaufland czy grając o TV paragon może być z początku konkursu a zgłosić mogę go np dziś? nie mogę się doczytać emotka emotka

edit: już mam "przesłać formularz zgłoszeniowy Organizatorowi (klikając w pole „Wyślij zgłoszenie” podformularzem) w trakcie trwania danego Etapu " to paragony do kosza....emotka
0 0

pioge7

#6370196 Napisano: 21.06.2017 13:53:40
pakowa napisał(a):

„Gra o bilety na The World Games 2017”  Kuaufland czy grając o TV paragon może być z początku konkursu a zgłosić mogę go np dziś? nie mogę się doczytać  emotka emotka

edit: już mam "przesłać formularz zgłoszeniowy Organizatorowi (klikając w pole „Wyślij zgłoszenie” podformularzem) w trakcie trwania danego Etapu " to paragony do kosza.... emotka

miałem to samo w czwartek emotka  paragony z wcżesniejszych etapów bo weny brak i poszły do kosza emotka  
1 pakowa 0

anialistopad

#6370228 Napisano: 21.06.2017 15:06:20

kate1980

#6370230 Napisano: 21.06.2017 15:07:08
czy ktoś mógłby mi sprawdzić wyniki tego konkursu http://www.womenshealth.pl/produkt-roku-2017 i napisać do mnie priv. od 2 tygodni mam błąd strony... z góry dziękuję
0 0

alamak

#6370231 Napisano: 21.06.2017 15:08:10
Help!emotka  Kupiłam 2 x razy Velvet i nie wiem na jaki konkurs - ktoś pomoże?
0 0

aerdna

#6370233 Napisano: 21.06.2017 15:08:48
alamak napisał(a):

Help! emotka  Kupiłam 2 x razy Velvet i nie wiem na jaki konkurs - ktoś pomoże?

w Intermarche ?
0 0

bethan

#6370234 Napisano: 21.06.2017 15:08:48
alamak napisał(a):

ITM emotka ?
1 brucee 0

alamak

#6370236 Napisano: 21.06.2017 15:09:55
bethan napisał(a):

alamak napisał(a):

ITM emotka ?

eee, no tak, ale nic tam takiego nie widzę.........
0 0

carissma

#6370238 Napisano: 21.06.2017 15:27:13
alamak napisał(a):

bethan napisał(a):

alamak napisał(a):

ITM emotka ?

Korzystając z naszej wyszukiwarki i wpisując słowo Velvet, pojawia się jako pierwszy.
Proszę bardzo: https://www.e-kon...he.html#.WUpz1VFpzIU
0 0

alamak

#6370239 Napisano: 21.06.2017 15:40:50
carissma napisał(a):

alamak napisał(a):

bethan napisał(a):

alamak napisał(a):

ITM emotka ?

Korzystając z naszej wyszukiwarki i wpisując słowo Velvet, pojawia się jako pierwszy.
Proszę bardzo: https://www.e-kon...he.html#.WUpz1VFpzIU

Dziękuję  emotka    ten grill mnie tak jakoś zmylił...
0 0

Gość: ir

#6370246 Napisano: 21.06.2017 15:58:32
To zastanawiające, że konkurs Albedo z wodą miał już 2 losowania, a pojawia się dopiero dziś - nie tylko tutaj, ale w ogóle w sieci. emotka   Czyżby dopiero teraz go upublicznili?...

pioge7

#6370247 Napisano: 21.06.2017 16:01:20
Czy te zawleczki z Lecha mamy trzymać? Czy oni je rządzją po wygranej? 
0 0

kalka

#6370252 Napisano: 21.06.2017 16:05:44
ir napisał(a):

To zastanawiające, że konkurs Albedo z wodą miał już 2 losowania, a pojawia się dopiero dziś - nie tylko tutaj, ale w ogóle w sieci. emotka   Czyżby dopiero teraz go upublicznili?...

emotka  To pewne? 
Skąd wiesz, że "pojawia się dopiero dziś - nie tylko tutaj, ale w ogóle w sieci."

0 0

Gość: ir

#6370254 Napisano: 21.06.2017 16:11:26
kalka napisał(a):

ir napisał(a):

emotka  To pewne? 
Skąd wiesz, że "pojawia się dopiero dziś - nie tylko tutaj, ale w ogóle w sieci."

Inaczej już by dawno tu był. Zapewne dlatego też nie było go również na innych portalach konkursowych.
0 0