Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6425506 Napisano: 07.11.2017 15:35:23
lolka182 napisał(a):

I to jest rozwiązanie - kupić Winiary, zagrać i sprzedać Winiary taniej  emotka https://www.olx.p...XzBz.html#fd11a5a19d

ale to nie jest odkrycie roku emotka emotka -  a nie pamiętacie co było z Kinder, jak te głosowania były ?
0 0

lolka182

#6425510 Napisano: 07.11.2017 15:39:42
jokan napisał(a):

lolka182 napisał(a):

I to jest rozwiązanie - kupić Winiary, zagrać i sprzedać Winiary taniej  emotka https://www.olx.p...XzBz.html#fd11a5a19d

ale to nie jest odkrycie roku emotka  -  a nie pamiętacie co było z Kinder, jak te głosowania były ?

ale ja absolutnie nie mam nic do tego ! Świetny pomysł, sama nie wpadłam na to żeby sprzedawać art. spożywcze, nie myślałam że to "pójdzie" po prostu emotka
0 0

shell

#6425511 Napisano: 07.11.2017 15:41:00
lolka182 napisał(a):

jokan napisał(a):

lolka182 napisał(a):

ale to nie jest odkrycie roku emotka  -  a nie pamiętacie co było z Kinder, jak te głosowania były ?

ale ja absolutnie nie mam nic do tego ! Świetny pomysł, sama nie wpadłam na to żeby sprzedawać art. spożywcze, nie myślałam że to "pójdzie" po prostu emotka

Pójdzie, pójdzie emotka
Te majonezy to pamiętam, że schodziły nawet po 5 zł za słoik emotka

katarynka-199

#6425520 Napisano: 07.11.2017 15:54:02
shell napisał(a):

lolka182 napisał(a):

jokan napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Pójdzie, pójdzie emotka Te majonezy to pamiętam, że schodziły nawet po 5 zł za słoik emotka

Jako nie (konkursowy-człek) kupiłabym bo i się opłaca.. 
Ale deski WINIARY .. 
"Jak Za Darmo" - 15zł emotka
nie kupiłabym emotka
0 0

mietowa

#6425521 Napisano: 07.11.2017 15:57:22
Takie szybkie pytanko. Konkurs Hasbro, dziecko ma narysować swój wymarzony gwiazdkowy prezent, ale fundatorem jest wiadomo - Hasbro emotka . Nagród jest całkiem sporo, ale oczywiście też wsystkie Hasbro. No i teraz: czy "wymarzony prezent" ma być Waszym zdaniem tym z listy nagród czy rzeczywiście czymś dowolnym?
Syn chce narysować Lego, no i mam mieszane uczucia...
0 0

joan

#6425522 Napisano: 07.11.2017 16:00:41
A mnie wkurza takie beztroskie wrzucanie linków do ogłoszeń sprzedażowych konkursowiczów - jeśli dyskusja nie toczy się w kontekście np. przekrętu, zamieszczanie tego typu linków wywołuje u mnie jakiś niesmak. Potem już jeden z drugim debatuje... Co kto wygrał? Kiedy? Ile? Ło jezu ależ cena? A mógł nie grać, ja nie wygrałem, a kciałem, a teraz wygraną sprzedaje! Paczajcie wszyscy, żem odkrył wielkie & nieprzydatne nic.

PS: Nie, to nie moje ogłoszenie, ja sprzedaż załatwiam poza oeliksem i mam święty spokój. Co da się od/sprzedać? Każde spożywcze g* emotka

PS2: To tylko MOJA opinia emotka

jokan

#6425524 Napisano: 07.11.2017 16:01:36
mietowa napisał(a):

Takie szybkie pytanko. Konkurs Hasbro, dziecko ma narysować swój wymarzony gwiazdkowy prezent, ale fundatorem jest wiadomo - Hasbro emotka . Nagród jest całkiem sporo, ale oczywiście też wsystkie Hasbro. No i teraz: czy "wymarzony prezent" ma być Waszym zdaniem tym z listy nagród czy rzeczywiście czymś dowolnym?Syn chce narysować Lego, no i mam mieszane uczucia...

no ale na rysunku chce podpisac LEGO? przeciez jak narysuje dowolne klocki to powinno byc ok
0 0

mietowa

#6425525 Napisano: 07.11.2017 16:02:44
jokan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Takie szybkie pytanko. Konkurs Hasbro, dziecko ma narysować swój wymarzony gwiazdkowy prezent, ale fundatorem jest wiadomo - Hasbro emotka . Nagród jest całkiem sporo, ale oczywiście też wsystkie Hasbro. No i teraz: czy "wymarzony prezent" ma być Waszym zdaniem tym z listy nagród czy rzeczywiście czymś dowolnym?Syn chce narysować Lego, no i mam mieszane uczucia...

no ale na rysunku chce podpisac LEGO? przeciez jak narysuje dowolne klocki to powinno byc ok

Żeby tego było mało - chce podpisać lego technic emotka

jokan

#6425527 Napisano: 07.11.2017 16:15:08
mietowa napisał(a):

jokan napisał(a):

mietowa napisał(a):

Żeby tego było mało - chce podpisać lego technic  emotka

emotka niezle, ja mysle, ze niech narysuje cos konstrukcyjnego, ale niech nie podpisuje - niech sie domyslają emotka
0 0

slonko365

#6425538 Napisano: 07.11.2017 16:40:13
joan napisał(a):

A mnie wkurza takie beztroskie wrzucanie linków do ogłoszeń sprzedażowych konkursowiczów - jeśli dyskusja nie toczy się w kontekście np. przekrętu, zamieszczanie tego typu linków wywołuje u mnie jakiś niesmak. Potem już jeden z drugim debatuje... Co kto wygrał? Kiedy? Ile? Ło jezu ależ cena? A mógł nie grać, ja nie wygrałem, a kciałem, a teraz wygraną sprzedaje! Paczajcie wszyscy, żem odkrył wielkie & nieprzydatne nic.PS: Nie, to nie moje ogłoszenie, ja sprzedaż załatwiam poza oeliksem i mam święty spokój. Co da się od/sprzedać? Każde spożywcze g* emotka

A tak z ciekawości - gdzie ta sprzedaż poza oeliksem?  emotka  jeśli poza rodziną i sąsiadami?  emotka
0 0

joan

#6425542 Napisano: 07.11.2017 16:45:47
slonko365 napisał(a):

A tak z ciekawości - gdzie ta sprzedaż poza oeliksem?  emotka  jeśli poza rodziną i sąsiadami?  emotka

Nie, że bym Cię chciała sprowadzić na złą drogę, ale TEORETYCZNIE mogłoby być tak: znajdujesz jedną rodzinę wieloosobową (wele 20 osób), taką co to nie musi koniecznie jadać sera bio i oleju kokosowego nierafinowanego, umawiasz się na stałe odbiory towarów w cenie 20 - 25% ich ceny sklepowej. I gotowe. Teoretycznie, bo nie potwierdzam, ani nie zaprzeczam emotka

sylwika76

#6425547 Napisano: 07.11.2017 16:55:23
czy w winiarach biedronkowych ktoś dzisiaj trafił na otwartą bramkę ?
0 0

ilonaxx5

#6425548 Napisano: 07.11.2017 17:01:11
sylwika76 napisał(a):

u mnie nic na 4 zgłoszenia nikt się nie chwali dziwne
0 0

Gość: kermit

#6425550 Napisano: 07.11.2017 17:05:28
koniczynka123 napisał(a):

kermit napisał(a):

kermit napisał(a):

W tych kolejnych załącznikach nie ma sklepów z sieci wymienionych w załączniku 1. Ja to rozumiem tak, że Lewiatany, Dc, Chaty Polski itd. biorą udział wszystkie + sklepy wymienione w kolejnych załącznikach.

koniczynka123 Inaczej to rozumiesz?

Rozumiem tak jak Ty, dlatego wstawiłam taki komentarz pod konkursem ale jak ktoś ma inne zdanie niech pyta organizatora.

Pytałam, bo dałaś łapkę w dół przy moim poście i myślałam, że coś pomieszałam i źle rozumiem zasady. emotka
0 0

chasiaq

#6425551 Napisano: 07.11.2017 17:05:46
ilonaxx5 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Pewnie hurtownicy wkroczyli do gry. Skompletowali paragony w liczbie xxxx i grają. Skończyło się El Dorado  emotka
0 0

xpac

#6425553 Napisano: 07.11.2017 17:19:19
joan napisał(a):

A mnie wkurza takie beztroskie wrzucanie linków do ogłoszeń sprzedażowych konkursowiczów - jeśli dyskusja nie toczy się w kontekście np. przekrętu, zamieszczanie tego typu linków wywołuje u mnie jakiś niesmak. Potem już jeden z drugim debatuje... Co kto wygrał? Kiedy? Ile? Ło jezu ależ cena? A mógł nie grać, ja nie wygrałem, a kciałem, a teraz wygraną sprzedaje! Paczajcie wszyscy, żem odkrył wielkie & nieprzydatne nic.PS: Nie, to nie moje ogłoszenie, ja sprzedaż załatwiam poza oeliksem i mam święty spokój. Co da się od/sprzedać? Każde spożywcze g* emotka

Wieczna zmarzlina emotka

btw ja tam lubię takie linki, sam bym nie wpadł żeby szukać majonezów na olx a tu zobacz jaka fajna ciekawostka emotka

luckymen

#6425559 Napisano: 07.11.2017 17:28:43
chasiaq napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

Pewnie hurtownicy wkroczyli do gry. Skompletowali paragony w liczbie xxxx i grają. Skończyło się El Dorado  emotka

a ja mam pytanie do  pionas dlaczego wątek winiary jest zablokowany?
0 0

Gość: gosia16

#6425560 Napisano: 07.11.2017 17:30:37
luckymen napisał(a):

chasiaq napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

a ja mam pytanie do  pionas dlaczego wątek winiary jest zablokowany?

Bo trzeba dodać 3 konkursy?
1 lager 0

Gość: krzyszu

#6425625 Napisano: 07.11.2017 21:03:11
Brał ktoś udział w konkursie Bridgestone? https://www.e-kon...17.html#.WgIRdHaDPIU
0 0

mietowa

#6425755 Napisano: 08.11.2017 10:14:52
Wiecie może, czy agencja Advalue zawsze czeka do ostatniej dnia (zgodnie z regulaminem) z informowaniem zwycięzców? Macie jakieś doświadczenia z nimi?
0 0