Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aurorcia

#6429824 Napisano: 17.11.2017 19:19:35
koniczynka123 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

pochwalcie sie kto zgarnal samochod z allegro?:D

a co dzisiaj wygrało?

Dziewczyna kupiła drugiego pilota do telewizora, bo jej mama zawładnęła tym pierwszym...emotka
0 0

aurorcia

#6429826 Napisano: 17.11.2017 19:20:41
Dodam, że jak mój mąż usłyszał zwycięską odpowiedź to skwitował to tak "Aha, czyli wiadomo, że to RMF wybiera" emotka

Frama

#6429828 Napisano: 17.11.2017 19:22:00
tereniagno napisał(a):

bandit napisał(a):

https://www.wygrananaswieta.pl/ -> dostalismy sms o wygranej zestaw produktow ale nie mam linka do formularza o którym piszą ?
o co tu chodzi a do tego dzis zarejestrowałem tam zgłoszenie i juz wygrana ?

No,ja wysłałam zgłoszenie 15.11 i też dostałam sms o wygranej.
Ani w regulaminie,ani na stronie,co podają nie ma oświadczenia wo wypisania.Też nie wiem o co cho emotka
Gdzie szukać tego oświadczenia do wypisania,bo nigdzie  nie widzę?

Mam identyczną sytuację z wygraną z itm. Widocznie jeszcze nie ogarnęli tych oświadczeń... pewnie przypomni im się w poniedziałek.
0 0

Gość: poprostuanette

#6429829 Napisano: 17.11.2017 19:22:27
aurorcia napisał(a):

pochwalcie sie kto zgarnal samochod z allegro?:D

a co dzisiaj wygrało?

Dziewczyna kupiła drugiego pilota do telewizora, bo jej mama zawładnęła tym pierwszym... emotka

serio czy żartujesz?
0 0

aurorcia

#6429830 Napisano: 17.11.2017 19:23:17

Mam obiekcje czy w ogóle ktoś czyta te wypowiedzi  emotka

Ja już po pierwszej wygranej stwierdziłam, że albo losują, albo RMF wybiera.
0 0

asie90

#6429831 Napisano: 17.11.2017 19:23:40
ja osobiście uważam, że o niebo lepsze od poprzednich i gratuluję zwyciężczyni emotka  oczywiście moje zgłoszenia mi się bardziej podobają emotka   
1 normafia 0

Gość: poprostuanette

#6429833 Napisano: 17.11.2017 19:24:46
asie90 napisał(a):

ja osobiście uważam, że o niebo lepsze od poprzednich i gratuluję zwyciężczyni emotka  oczywiście moje zgłoszenia mi się bardziej podobają emotka   

a ja bym nie nagrodziła tego zgłoszenia nawet kartą...
1 lager 0

aurorcia

#6429835 Napisano: 17.11.2017 19:26:09

serio czy żartujesz?

Niestety serio, a ja dopiero jak się zniżyłam do ich poziomu to wygrałam kartę, bo w pierwszym etapie nic.
0 0

adrian

#6429836 Napisano: 17.11.2017 19:30:03
A oni cytują w radio te odpowiedzi czy tylko o nich wspominają? Może było to napisane jakimś fajnym stylem. Nie chce mi się wierzyć, że losują te odpowiedzi, bo regulamin mówi o tym, że w komisji jest 50 osób.
0 0

tereniagno

#6429840 Napisano: 17.11.2017 19:39:44
Frama napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bandit napisał(a):

https://www.wygrananaswieta.pl/ -> dostalismy sms o wygranej zestaw produktow ale nie mam linka do formularza o którym piszą ?

Ani w regulaminie,ani na stronie,co podają nie ma oświadczenia wo wypisania.Też nie wiem o co cho emotka

Mam identyczną sytuację z wygraną z itm. Widocznie jeszcze nie ogarnęli tych oświadczeń... pewnie przypomni im się w poniedziałek.

W ciągu 3 dni wysłać oświadczenie,którego nie ma,to jedna sprawa.
2 sprawa,czy nie chcą przypadkiem za dużo danych na wygraną za 100zł-nazwę i nr dokumentu tożsamości,pesel i co jeszcze?może nr buta albo odcisk palca?emotka Chyba to jest już wielka przesada.Wygrywałam drogie nagrody i nie wołali dowodu.emotka
0 0

dolly

#6429841 Napisano: 17.11.2017 19:41:38
a gdzie mozna zobaczyc te hasła?
0 0

edzia21

#6429843 Napisano: 17.11.2017 19:44:06
adrian napisał(a):

A oni cytują w radio te odpowiedzi czy tylko o nich wspominają? Może było to napisane jakimś fajnym stylem. Nie chce mi się wierzyć, że losują te odpowiedzi, bo regulamin mówi o tym, że w komisji jest 50 osób.

Skoro 50 osób...to pewnie siedzą na auli przez połowę dnia i wsłuchują się w wyczytywane "dzieła", a czyta je do mikrofonu szef komisji we własnej osobie emotka  a na końcu głosowanie: "kto jest za odpowiedzią niech podniesie rękę i naciśnie przycisk, dziękuję"- tak to widzę.

cc_investigator

#6429844 Napisano: 17.11.2017 19:57:40
aurorcia napisał(a):

Mam obiekcje czy w ogóle ktoś czyta te wypowiedzi  emotka

Ja już po pierwszej wygranej stwierdziłam, że albo losują, albo RMF wybiera.

I wtedy właśnie dałam sobie spokój z tym konkursem...
0 0

normafia

#6429845 Napisano: 17.11.2017 20:02:19
tereniagno napisał(a):

Frama napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bandit napisał(a):

2 sprawa,czy nie chcą przypadkiem za dużo danych na wygraną za 100zł-nazwę i nr dokumentu tożsamości,pesel i co jeszcze?może nr buta albo odcisk palca? emotka Chyba to jest już wielka przesada.Wygrywałam drogie nagrody i nie wołali dowodu. emotka

Nie mam wątpliwości, że w przypadku tekstu, który dziś wygrał na Allegro komisja starannie czytała zgłoszenia. Był rewelacyjny- błyskotliwy, z polotem i dowcipny. Serdecznie gratuluję laureatce nagrody (nie wiem czy jest z forum).
0 1 lager

janson

#6429851 Napisano: 17.11.2017 20:20:48
mattadore napisał(a):

superloser napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

superloser napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

mattadore napisał(a):

Przeglądam sobie jaki poziom prac w Persilu na instagramie emotka  Pralki kuszą , ale...  galerie nazwałbym " A tym czasem w psychiatryku... ". Oczywiście jury lubi takie pracę, a uczestnikom gratuluję pomysłu i kreatywności  emotka Chociaż , może za duzo kartonów  emotka  

Przejrzałem galerie i juz wiem co nagrodzą... To co wszędzie. Nuda.

Obstawiasz Jogobella ? Podłoga, mama, córka plus wycinanki? 

Bingo. Od Jogobella to już dużo podłogowych odsłon było. Ostatnio chyba w Russell  emotka

Ale dzieki temu widzisz jak dzieciak ROŚNIE. W ostatniej chwili Jarocin / kartony wymiecie wszystkich  emotka  zakładzik???

Fakt emotka  jeszcze Jarocina nie ma, pewnie farba schnie , to będzie komplet  emotka

Z cyklu znajdź 2 różnice hmmmm swoją drogą to chyba lepsze są odgrzewane kotlety niż dodawanie produktów w photoshopie...
0 0

coccinelle

#6429855 Napisano: 17.11.2017 20:40:20
normafia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Frama napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bandit napisał(a):

2 sprawa,czy nie chcą przypadkiem za dużo danych na wygraną za 100zł-nazwę i nr dokumentu tożsamości,pesel i co jeszcze?może nr buta albo odcisk palca? emotka Chyba to jest już wielka przesada.Wygrywałam drogie nagrody i nie wołali dowodu. emotka

Nie mam wątpliwości, że w przypadku tekstu, który dziś wygrał na Allegro komisja starannie czytała zgłoszenia. Był rewelacyjny- błyskotliwy, z polotem i dowcipny. Serdecznie gratuluję laureatce nagrody (nie wiem czy jest z forum).

Możecie przypomnieć to porównanie do jakiejś gry na H... emotka  Cholibka, słuchałam audycji, ale pan w radiu tak szybko mówił, że nic nie zarejestrowałam konkretnego. emotka
0 0

janson

#6429860 Napisano: 17.11.2017 20:59:01
mattadore napisał(a):

janson napisał(a):

mattadore napisał(a):

superloser napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

superloser napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

mattadore napisał(a):

Przeglądam sobie jaki poziom prac w Persilu na instagramie emotka  Pralki kuszą , ale...  galerie nazwałbym " A tym czasem w psychiatryku... ". Oczywiście jury lubi takie pracę, a uczestnikom gratuluję pomysłu i kreatywności  emotka Chociaż , może za duzo kartonów  emotka  

Przejrzałem galerie i juz wiem co nagrodzą... To co wszędzie. Nuda.

Obstawiasz Jogobella ? Podłoga, mama, córka plus wycinanki? 

Bingo. Od Jogobella to już dużo podłogowych odsłon było. Ostatnio chyba w Russell  emotka

Ale dzieki temu widzisz jak dzieciak ROŚNIE. W ostatniej chwili Jarocin / kartony wymiecie wszystkich  emotka  zakładzik???

Fakt emotka  jeszcze Jarocina nie ma, pewnie farba schnie , to będzie komplet  emotka

Z cyklu znajdź 2 różnice hmmmm swoją drogą to chyba lepsze są odgrzewane kotlety niż dodawanie produktów w photoshopie...

Konto na potrzeby komentarza??  Tutaj raczej produkty persila są usunięte, a nie wstawione w photoshopie 

Hmmm a co za różnica czy dodane czy usunięte. Usuwanie produktów to również bardzo nieczysta zagrywka
0 0

jokan

#6429863 Napisano: 17.11.2017 21:05:53
normafia napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Frama napisał(a):

tereniagno napisał(a):

bandit napisał(a):

a co bylo?
0 0

Gość: luzak

#6429864 Napisano: 17.11.2017 21:07:36
czy w winiarach można wygrać 2 razy na ten sam nr telefonu?
0 0

nielubierozowego

#6429867 Napisano: 17.11.2017 21:08:53
Czy były wyniki Crunchips selfie przed Żabką? 
0 0