Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: kermit

#6433026 Napisano: 25.11.2017 11:21:59
edzia21 napisał(a):

kermit napisał(a):

edzia21 napisał(a):

To nadal nadgorliwe zawracanie d... agencji emotka  bez znaczenia.

Różnica jest taka, że skrytykowałaś "głupie wydzwanianie" i podałaś je jako powód usuwania numerów tel. ze stron agencji, a holaaolaa wspomniała o mailu. Maila mogą po prostu zignorować, więc nie uważam tego za zawracanie d...y.

Dobrze, napisz mi jaki jest cel pisania/wydzwaniania do agencji z zapytaniem o termin wynikow konkursu...ktory jest okreslony w regulaminie, a jego deadline jeszcze nie uplynal?

Nie wiem jaki jest cel, bo nie ja tego maila do nich pisałam. Może taki, żeby im o konkursie przypomnieć, bo ostatnio wiele agencji zapomina, że je organizowali. Nie wiem. Mój post odnosił się do tego, że Twoje "naskoczenie" na holaaolaa było bezzasadne w kontekście  usuwania numerów telefonów / nieodbierania telefonów.
0 0

margarittta

#6433035 Napisano: 25.11.2017 11:49:31
edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Odnośnie konkursu Selfie Crunchips w żabce i Freschmarkecie, to kontaktowałam się dzisiaj z agencją, odpisali, że na początku przyszłego tygodnia bedą informować emotka

Regulaminowy czas na info mają do 29.11 (dzisiaj jest 24.11), nie rozumiem więc sensu zawracania im gitary i głupiego wydzwaniania... emotka  A później wszyscy się dziwią, że agencje nie odbierają telefonów lub kasują numery ze swoich stron www. Tak, np. Streamline też kiedyś miało numer telefonu. Dziś już tylko kontakt mailowy. 

BTW
Trzeba było od razu zapytać kiedy poinformują konkurs Nivea Baby z Kaufa, wszak kończy się niebawem - 14 grudnia emotka emotka

jak już jesteś taka poprawna i wypowiadasz się w kwestii dzwonienia do agencji, to czytaj ze zrozumieniem, napisałam "odpisali" !!

Bez znaczenia są Twoje wypowiedzi w tej kwestii !
0 0

normafia

#6433036 Napisano: 25.11.2017 11:50:21
kermit napisał(a):

assal napisał(a):

O moich wyjazdach z RMFem (i innych nagrodach) mogłabym duuuuużo pisać  emotka , ale o rozwiązywaniu konkursów jeszcze więcej. 
Tutaj wyniki konkursu z Wietnamem: https://www.rmf.fm/f/vifon-wietnam.html
Poprzeczka konkursowa mocno podniesiona  emotka

Faktycznie emotka

No, coż... emotka
0 0

FBdominika

#6433038 Napisano: 25.11.2017 11:52:27
Czy osoby ze świeżakowej listy dostały jakąś wiadomość?
0 0

bibeck

#6433041 Napisano: 25.11.2017 11:58:26
Czy ktoś otrzymał zwrotkę SMS z konkursu ASTRA - Intermarche?. Wg. regulaminu powinno coś przyjść, a u mnie cisza...
0 0

andziulka21

#6433043 Napisano: 25.11.2017 12:04:41
superloser napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

Odnośnie konkursu Selfie Crunchips w żabce i Freschmarkecie, to kontaktowałam się dzisiaj z agencją, odpisali, że na początku przyszłego tygodnia bedą informować emotka

Regulaminowy czas na info mają do 29.11 (dzisiaj jest 24.11), nie rozumiem więc sensu zawracania im gitary i głupiego wydzwaniania... emotka  A później wszyscy się dziwią, że agencje nie odbierają telefonów lub kasują numery ze swoich stron www. Tak, np. Streamline też kiedyś miało numer telefonu. Dziś już tylko kontakt mailowy. 

BTW
Trzeba było od razu zapytać kiedy poinformują konkurs Nivea Baby z Kaufa, wszak kończy się niebawem - 14 grudnia emotka emotka

jak już jesteś taka poprawna i wypowiadasz się w kwestii dzwonienia do agencji, to czytaj ze zrozumieniem, napisałam "odpisali" !!

Po to są aby odpisywac czy odbierać telefony, po to w regulaminach maja podane dane kontaktowe. 
Każdy ma prawo napisać i zapytać o kwestie,które go interesują.
Tylko niepoważne agencje biorą to "do siebie". 
Jest termin rozwiązania konkursu to wtedy rozwiązanie ma być i koniec emotka  konkursowicz nie może mieć tzw poślizgu ze zgloszeniem, także powinno to działać w dwie strony..
A poza tym moim skromnym zdaniem to swego rzędu przypomnienie,że coś takiego organizowali, żeby się czasem nie ockneli 2 miesiące po czasie emotka

Poważnie?
To takie zawracanie 4 liter jak Dziecko,  które przeszkadza albo robi scene o batonika w sklepie  " bo mama jest od tego, by dała JUŻ" - a nie pozniej, w domu.

Masz świadomość, ze jedna osoba odpowiada za dany konkurs. Wszystko udokumentowac papierkami. Dopilnowac, by dane sie zgadzały, by nagrody na czas dotarły przed wysłaniem,  itd.
A jak ma do tego jeszcze opisywać na 10-20 wiadomości dziennie,  do  3-5 konkursów za które odpowiada, to kiedy ma wybierać Laureatów? Do tego , musi być jeszcze w komisji Loterii , zamówić nagrody.... bla, bla, bla...
Przecież Agencja zatrudnia kilka osób a nie dziesiątki. Jedna osoba ma czasami kilka promocji do ogarniecia w tym samym czasie. Więc, odpowiadanie na "kiedy dotrze moja nagroda" , chociaż Regulamin mówi, ze są jeszcze 2 tygodnie, nie ma jakoś sensu. Bo konkursowicz nawet nie raczy zapoznac sie z regulaminem.

Inna sprawa, kiedy terminy nie sa do trzymana. 
Żabka Nescafe też poinformowała o Gównych - w terminie. A bylo tyle komentarzy...
Czasami wystarczy PRZECZYTAĆ REGULAMIN, a nie wydzwaniać i pisać.

Tak poważnie. Masz problem ze zgloszeniem piszesz do agencji, masz.wątpliwości co do produktów promocyjnych to piszesz itp, i sa tam od tego by Ci odpowiedzieć i wytłumaczyć, sorry za to im płacą. Poza tym jak nie ogarniaja np dziesieciu konkursów piecioma pracownikami niech sie za to nie biora, no sorry..
Regulaminy często są tak lakoniczne,że w końcu nie wiadomo o coco chodzi.
Przytaczasz Nescafe, ok, ja przytaczam tymbark w tesco, ktoś wygral?  Po co agencji tylek zawracac i zapytac na przyklad? Przecież mają tyle pracy,że mogli sobie zapomnieć.. 
Tak, zgodzę się z Tobą, że piasanie i upominanie się o np nagrode, przed terminem ew wysylki może być dziecinne, ae są również inne sytuacje, które to usprawiedliwiaja np wyjazd czy cos..

Dodam jeszcze,że nienie lubie, tych wszystkich teorii spiskowych typu, moja genialna odpowiedź nie wygrała to pewnie była loteria i tyle, zglosze do sponsora bo.na pewno.losowali, bo jakze bym ja mógł/mogla nie wygrac tak genianym wpisem.. to jest prawdziwe zawracanie czterech liter...
0 0

andziulka21

#6433046 Napisano: 25.11.2017 12:06:49
superloser napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

superloser napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

BTW

Po to są aby odpisywac czy odbierać telefony, po to w regulaminach maja podane dane kontaktowe. 
Jest termin rozwiązania konkursu to wtedy rozwiązanie ma być i koniec emotka  konkursowicz nie może mieć tzw poślizgu ze zgloszeniem, także powinno to działać w dwie strony..
A poza tym moim skromnym zdaniem to swego rzędu przypomnienie,że coś takiego organizowali, żeby się czasem nie ockneli 2 miesiące po czasie emotka

Poważnie?
To takie zawracanie 4 liter jak Dziecko,  które przeszkadza albo robi scene o batonika w sklepie  " bo mama jest od tego, by dała JUŻ" - a nie pozniej, w domu.

Masz świadomość, ze jedna osoba odpowiada za dany konkurs. Wszystko udokumentowac papierkami. Dopilnowac, by dane sie zgadzały, by nagrody na czas dotarły przed wysłaniem,  itd.
A jak ma do tego jeszcze opisywać na 10-20 wiadomości dziennie,  do  3-5 konkursów za które odpowiada, to kiedy ma wybierać Laureatów? Do tego , musi być jeszcze w komisji Loterii , zamówić nagrody.... bla, bla, bla...
Przecież Agencja zatrudnia kilka osób a nie dziesiątki. Jedna osoba ma czasami kilka promocji do ogarniecia w tym samym czasie. Więc, odpowiadanie na "kiedy dotrze moja nagroda" , chociaż Regulamin mówi, ze są jeszcze 2 tygodnie, nie ma jakoś sensu. Bo konkursowicz nawet nie raczy zapoznac sie z regulaminem.

Żabka Nescafe też poinformowała o Gównych - w terminie. A bylo tyle komentarzy...

Wiadomość zwrotną dostałam po trzech minutach, więc nie sprawiło im to, aż takiego dużego problemu jak Ci się wydaje. Poza tym nie jesteś od mówienia co można, a co nie można !

A mogli wtedy laureatów wybierać w innym konkursie.
To jak Pani w Biedronce - ma wszystko zrobic, jak przy kasie sie przedłuży - bo klient lubi pogadac,   to pani nie może bułek wystawić "na sklep" .
Żaden problem posluchac klienta. To tylko chwila... ale inny klient bułek nie ma. 

.... a wyniki zamiast dziś będą jutro.... żaden problem.
Możesz bzdetami zawracać Agencji 4 litery, skoro tak lubisz to zadowolenia. Nikt Ci nie broni. 

A pracownicy agencji to jakieś święte krowy czy co? 
Pani w biedronce powiesz ze nie.ma bulek to nawet kierowniczka je prztniesie i finito

margarittta

#6433048 Napisano: 25.11.2017 12:11:42
andziulka21 napisał(a):

superloser napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

superloser napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

edzia21 napisał(a):

holaaolaa napisał(a):

BTW

Poważnie?

Wiadomość zwrotną dostałam po trzech minutach, więc nie sprawiło im to, aż takiego dużego problemu jak Ci się wydaje. Poza tym nie jesteś od mówienia co można, a co nie można !

A mogli wtedy laureatów wybierać w innym konkursie.
To jak Pani w Biedronce - ma wszystko zrobic, jak przy kasie sie przedłuży - bo klient lubi pogadac,   to pani nie może bułek wystawić "na sklep" .
Żaden problem posluchac klienta. To tylko chwila... ale inny klient bułek nie ma. 

.... a wyniki zamiast dziś będą jutro.... żaden problem.
Możesz bzdetami zawracać Agencji 4 litery, skoro tak lubisz to zadowolenia. Nikt Ci nie broni. 

A pracownicy agencji to jakieś święte krowy czy co? 
Pani w biedronce powiesz ze nie.ma bulek to nawet kierowniczka je prztniesie i finito

Dziecinne i głupie byłby wypisywanie codziennie, ja napisałam raz i dostałam odpowiedź po 3 minutach i o co te halo? bo serio nie rozumiem... emotka
1 paula27 0

andziulka21

#6433049 Napisano: 25.11.2017 12:13:37
cb656 jakby dzwonili i poczulabym przez słuchawkę obrzydliwy nieswiezy oddech zepsutych zębów to czemu.nie emotka
1 brucee 0

kkbt

#6433074 Napisano: 25.11.2017 13:31:02
kkbt napisał(a):

Czy ta odp. z rowerem (Allegro) to za rundę 5, do 21.11, czy za rundę 6?

0 0

asie90

#6433075 Napisano: 25.11.2017 13:32:52
kkbt napisał(a):

kkbt napisał(a):

za rundę 6 emotka
1 kkbt 0

kkbt

#6433080 Napisano: 25.11.2017 13:56:52
asie90 napisał(a):

kkbt napisał(a):

kkbt napisał(a):

za rundę 6 emotka

Czyli znów nawet stówki emotka
0 0

joan

#6433081 Napisano: 25.11.2017 13:58:43
assal napisał(a):

O moich wyjazdach z RMFem (i innych nagrodach) mogłabym duuuuużo pisać  emotka , ale o rozwiązywaniu konkursów jeszcze więcej. 
Tutaj wyniki konkursu z Wietnamem: https://www.rmf.fm/f/vifon-wietnam.html
Poprzeczka konkursowa mocno podniesiona  emotka

Nie grałam o Wietnam, bo od pół roku nie mogę spędzić nawet jednej nocy poza domem emotka ale dziękuję Ci za odesłanie do wyników, uśmiałam się do łez + prawie że "siedzący obok pan spadł z krzesła ze śmiechu" emotka

Myślę, że tym samym możemy tymczasowo zakończyć debatę w kwestii RMFu, wszak wszystko jasne emotka Te wietnamskie wyniki to prawdziwa esencja owej stacji radiowej. Brakuje mi jedynie nagrodzenia pracy, która przekracza dopuszczalną liczbę znaków; najwidoczniej całkowitym przypadkiem tym razem wszyscy laureaci zmieścili się w owych dwustu.

agakaz2

#6433096 Napisano: 25.11.2017 15:50:26
Pytanie o konkurs allegro tam trzeba jedna rzecz za 100zł czy u kilku? Regulamin ogarnę w domu- tak pytam
0 0

coccinelle

#6433097 Napisano: 25.11.2017 15:54:07
agakaz2 napisał(a):

Pytanie o konkurs allegro tam trzeba jedna rzecz za 100zł czy u kilku? Regulamin ogarnę w domu- tak pytam

100 zł musi dotyczyć jednej  płatności. 
1 agakaz2 0

kkbt

#6433100 Napisano: 25.11.2017 16:28:30
coccinelle napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

100 zł musi dotyczyć jednej  płatności. 

Ale można jednorazowo opłacić koszyk emotka
0 0

FBdominika

#6433107 Napisano: 25.11.2017 17:19:21
FBdominika napisał(a):

Czy osoby ze świeżakowej listy dostały jakąś wiadomość?

0 0

rat

#6433118 Napisano: 25.11.2017 18:26:36
Allegro oświadczenie nagrody głównej- Nie prowadzę działalności gospodarczej
A co to za wymóg??
0 0

coccinelle

#6433121 Napisano: 25.11.2017 18:38:03
rat napisał(a):

A co to za wymóg??

W konkursie należy wziąć udział, jeśli ma się konto zwykłe. Firmowe odpadają.
0 0

rat

#6433122 Napisano: 25.11.2017 18:41:34
coccinelle napisał(a):

rat napisał(a):

A co to za wymóg??

W konkursie należy wziąć udział, jeśli ma się konto zwykłe. Firmowe odpadają.

No tak zgłaszam z konta prywatnego, ale mam działalność.
To powinno być jakoś sensowniej opisane w regulaminie
0 0