Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pablo75

#6433458 Napisano: 27.11.2017 11:10:56
monisss napisał(a):

trzeba ich poprosic o liste zwyciezcow... kpia sobie z nas emotka

Zgadza się,kupujemy ich produkty,wydajemy pieniądze, uczestniczymy w konkursach więc odrobina szacunku nam się należy.
0 0

monisss

#6433463 Napisano: 27.11.2017 11:14:40
pablo75 napisał(a):

monisss napisał(a):

trzeba ich poprosic o liste zwyciezcow... kpia sobie z nas emotka

Zgadza się,kupujemy ich produkty,wydajemy pieniądze, uczestniczymy w konkursach więc odrobina szacunku nam się należy.

gdyby wszystkie tak konkursy byly organizowane to NIKT by nie gral.. i nie napedzal im sprzedazy
0 0

Gość: ir

#6433466 Napisano: 27.11.2017 11:16:24
mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

donia7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

"Słodkie umilanie" Intermarche?Nikt się  nie chwalił wygraną?

coś mi się zdaje, że konkurs już rozwiązany i nagrody "rozdane"  emotka

sciemniaja.. mieli przeciez wyslac smsy ze nie wygrales czy cos..

Tak - i dokładnie tak odpisali mi w mailu 100 lat temu. Że "(...)Regulaminu Konkursu, jeżeli nie uda nam się dodzwonić do laureata konkursu 3 razy, w to miejsce wybierany jest nowy laureat konkursu, stąd zwłoka w poinformowaniu pozostałych uczestników, o tym że nie wygrali w konkursie". 
Srutututu.

biuro@ptconcept.pl
biuro@innova-btl.pl
[email protected]
[email protected]
Ja napiszę z pytaniem.
1 pablo75 0

mietowa

#6433468 Napisano: 27.11.2017 11:19:11
ir napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

donia7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Tak - i dokładnie tak odpisali mi w mailu 100 lat temu. Że "(...)Regulaminu Konkursu, jeżeli nie uda nam się dodzwonić do laureata konkursu 3 razy, w to miejsce wybierany jest nowy laureat konkursu, stąd zwłoka w poinformowaniu pozostałych uczestników, o tym że nie wygrali w konkursie". 
Srutututu.

biuro@ptconcept.pl
biuro@innova-btl.pl
[email protected]
[email protected]
Ja napiszę z pytaniem.

Super, daj znać!
0 0

Niebieska_Laguna

#6433469 Napisano: 27.11.2017 11:19:31
Masakra, w Żabce było 10 nagród po 5 tysięcy. Żabka to popularniejszy sklep od ITM i ten konkurs był dobrze rozreklamowany. Nawet w mojej prowincjonalnej Żabce. I tyle było info na forum o wygranych, w mniej popularnym konkursie ITM, gdzie nagród było kilkadziesiąt, to nikt z forum by nie trafił? Dzwonią od kilku dni i nie mogą uporać się z rozdaniem 45 nagród? Co dzwonią codziennie do jednej osoby? I tak przez trzy dni aż się dodzwonią? Takie rozmowy trwają krótko, czasem nawet mniej niż minutę. A jeszcze krócej jak ktoś nie odbiera. Więc od 20 mieli 5 dni, mogli się spokojnie nawet z rezerwą uwinąć. Ktoś na forum na pewno miałby info. A tak albo nie wybrali jeszcze nikogo, albo zwlekają z informowaniem, bo mają mało czasu. Albo nagrody fruwają w kosmosie. 

donia7

#6433470 Napisano: 27.11.2017 11:21:53
Niebieska_Laguna napisał(a):

Masakra, w Żabce było 10 nagród po 5 tysięcy. Żabka to popularniejszy sklep od ITM i ten konkurs był dobrze rozreklamowany. Nawet w mojej prowincjonalnej Żabce. I tyle było info na forum o wygranych, w mniej popularnym konkursie ITM, gdzie nagród było kilkadziesiąt, to nikt z forum by nie trafił? Dzwonią od kilku dni i nie mogą uporać się z rozdaniem 45 nagród? Co dzwonią codziennie do jednej osoby? I tak przez trzy dni aż się dodzwonią? Takie rozmowy trwają krótko, czasem nawet mniej niż minutę. A jeszcze krócej jak ktoś nie odbiera. Więc od 20 mieli 5 dni, mogli się spokojnie nawet z rezerwą uwinąć. Ktoś na forum na pewno miałby info. A tak albo nie wybrali jeszcze nikogo, albo zwlekają z informowaniem, bo mają mało czasu. Albo nagrody fruwają w kosmosie. 

dokładnie...
45 osób obdzwoniliby spokojnie w jeden dzień emotka  cyganiuchy emotka .
1 pablo75 0

Gość: ir

#6433473 Napisano: 27.11.2017 11:23:36
mietowa napisał(a):

ir napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

donia7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Srutututu.

biuro@ptconcept.pl
biuro@innova-btl.pl
[email protected]
[email protected]
Ja napiszę z pytaniem.

Super, daj znać!

Ok, może jeszcze ktoś by napisał.
0 0

monisss

#6433475 Napisano: 27.11.2017 11:25:39
ir napisał(a):

mietowa napisał(a):

ir napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

donia7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Srutututu.

biuro@ptconcept.pl
biuro@innova-btl.pl
[email protected]
[email protected]
Ja napiszę z pytaniem.

Super, daj znać!

poszło emotka na razie na 1 adres , piszecie na kazde z osobna czy razem?
0 0

mietowa

#6433477 Napisano: 27.11.2017 11:28:00

monisss napisał(a):

ir napisał(a):

mietowa napisał(a):

ir napisał(a):

mietowa napisał(a):

monisss napisał(a):

donia7 napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Srutututu.

biuro@ptconcept.pl
biuro@innova-btl.pl
[email protected]
[email protected]
Ja napiszę z pytaniem.

Super, daj znać!

poszło emotka na razie na 1 adres , piszecie na kazde z osobna czy razem?

Ok, ja piszę na serwis konsumenta
0 0

deva

#6433488 Napisano: 27.11.2017 11:49:34
czy wszyscy dostali maile z żabki o bonach empik? ja nic nie mam
0 0

Gość: mariolakal

#6433489 Napisano: 27.11.2017 11:54:17
deva napisał(a):

A jest gdzieś dostępna lista nagrodzonych ? Skąd wiesz, że wygrałaś ? 
0 0

deva

#6433492 Napisano: 27.11.2017 11:57:14
mariolakal napisał(a):

deva napisał(a):

to był konkurs nescafe i żabka, i dawno powiadomili smsmem
0 0

izkak

#6433493 Napisano: 27.11.2017 11:57:38
defed napisał(a):

Mam problem z konkursem urodzinowym Allegro. Zrobiłam przed godziną zakupy za 100,90 + koszty wysyłki, płatność jest zrealizowana, ale zakup nie pojawia sie na stronie konkursowej. Mam tylko jedno konto, niefirmowe, wcześniej sie zarejstrowałam i już brałam udział w konkursie bez problemów, bo zakup pojawiał się w sekundę po dokonaniu płatności, a dziś zonk. Czy ktoś miał podobnie?  emotka  (napisałam do Allegro i czekam na odp.)

U mnie dzisiaj taka sama sytuacja  emotka  Zakup za 115 zł + koszt dostawy, płatność przez PayU, status "zakończona". Podejrzewam, że mają jakiś problem z księgowaniem płatności lub dodawaniem zakupów na stronę konkursową. Daj znać co odpiszą Ci z Allegro, chociaż mam nadzieję, że rozwiążą problem wcześniej emotka
1 defed 0

Gość: mariolakal

#6433495 Napisano: 27.11.2017 11:58:38
deva napisał(a):

mariolakal napisał(a):

deva napisał(a):

to był konkurs nescafe i żabka, i dawno powiadomili smsmem

Ano tak... Przegapiłam... emotka
0 0

magisterek

#6433496 Napisano: 27.11.2017 11:59:18
izkak napisał(a):

defed napisał(a):

Mam problem z konkursem urodzinowym Allegro. Zrobiłam przed godziną zakupy za 100,90 + koszty wysyłki, płatność jest zrealizowana, ale zakup nie pojawia sie na stronie konkursowej. Mam tylko jedno konto, niefirmowe, wcześniej sie zarejstrowałam i już brałam udział w konkursie bez problemów, bo zakup pojawiał się w sekundę po dokonaniu płatności, a dziś zonk. Czy ktoś miał podobnie?  emotka  (napisałam do Allegro i czekam na odp.)

U mnie dzisiaj taka sama sytuacja  emotka  Zakup za 115 zł + koszt dostawy, płatność przez PayU, status "zakończona". Podejrzewam, że mają jakiś problem z księgowaniem płatności lub dodawaniem zakupów na stronę konkursową. Daj znać co odpiszą Ci z Allegro, chociaż mam nadzieję, że rozwiążą problem wcześniej  emotka

U mnie taka sama sytuacja. Zakupy, zrobione, opłacone, a formularza brak emotka - napisałem i czekam na odp
1 defed 0

defed

#6433497 Napisano: 27.11.2017 12:00:04
izkak napisał(a):

U mnie dzisiaj taka sama sytuacja   

Dzięki za info, zawsze to raźniej w duecie emotka  Dam znać...
0 0

paula27

#6433504 Napisano: 27.11.2017 12:08:38
poprostuanette napisał(a):

defed napisał(a):

spróbuj odswiezyc stronę lub sie ponownie zalogowac emotka

chyba jest jakas awaria. Mam ten sam problem...
1 defed 0

ilona162

#6433524 Napisano: 27.11.2017 12:34:40
Jakiej wielkości jest maskotka z konkursu tsum tsum auchan, ktoś już odebrał z poprzednich etapów i określi mniej więcej? emotka zobaczyłam w regulaminie że jest wartości 12 zł i szczerze mówiąc spodziewalam się czegoś innego
0 0

tygrysek82bu

#6433526 Napisano: 27.11.2017 12:36:33
paula27 napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

defed napisał(a):

spróbuj odswiezyc stronę lub sie ponownie zalogowac emotka

chyba jest jakas awaria. Mam ten sam problem...

U mnie też to samo emotka   
0 0

Kozunia1982

#6433527 Napisano: 27.11.2017 12:36:45
ilona162 napisał(a):

Jakiej wielkości jest maskotka z konkursu tsum tsum auchan, ktoś już odebrał z poprzednich etapów i określi mniej więcej? emotka zobaczyłam w regulaminie że jest wartości 12 zł i szczerze mówiąc spodziewalam się czegoś innego

jest zdjęcie w MDW. Ta maskotka jest spora. Do tego gra i świeci. 
1 ilona162 0