Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

FBdominika

#6433753 Napisano: 27.11.2017 19:50:04
constantine napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

coccinelle napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Urbanek napisał(a):

Konkursowicze! nie wiem czy w dobrym temacie piszę ale potrzebuje pomocy. Chodzi o to że mój kurier z inposta połasił się na moje piwka z desperadosa. W piątek przywiózł je a z racji że mnie nie było poprosiłem aby podrzucił że ulicę dalej do rodziców, nic nie dał do podpisania a z otrzymanych maili brakuje jednego ( jednego dostał za fatyge, już nie wspomnę że sam się upomniał chociaż i tak miał dostać) dzisiaj dostałem znów 2 maile że niby dostarczone itd. a pomimo że byłem cały dzień w domu nikogo nie było. Moje pytanie brzmi czy dzwonić odrazu do inposta z reklamacją czy może do kuriera? jak to najlepiej załtwić?

Zadzwoniłabym do kuriera ,aby miał świadomość że składasz skarge na niego emotka

Może stwórz skargę pisemną? Napisałam kiedyś takową pogróżkę na kuriera FedEx i dwa tygodnie później mnie przepraszał za swoje brzydkie i nieodpowiedzialne zachowanie. emotka

Napisałam Ci PW, przeprawa z Inpostem to dramat. Niestety wszyscy pracownicy wierzą w nieskazitelnosc swoich kurierów i wciskają ciemnotę ze dostales paczkę nawet gdy jej nie dostałeś a kurier oznaczyl ją jako dostarczona.

sprawdź dokładnie nr przesyłek w mailach - mojej siostrze też się wydawało że dostała o 4 za mało ale okazało się, że maile z info dostarczeniu się zdublowały.  

inpost tablet biedronkowy wetknął w płot sąsiada (!) bez doręczenia,bez podpisu,bez telefonicznego kontaktu
masakra jakaś
musiał sam podpisać dokumenty,co nie ?

Mnie przywiózł o jedną paczkę mniej, poczestowal się...
0 0

niewyspanamama

#6433757 Napisano: 27.11.2017 19:53:04
FBdominika napisał(a):

czy macie jakiś sposób na Heinekena? niektórzy wygrywają codziennie, inni wcale...

Ja mam sposób pisać za każdym razem bardzo podobnie do tego co wygrało. Jak narazie to bardzo dobrze działa bo 4:0 dla Mnie emotka
1 synk 0

ilonaxx5

#6433762 Napisano: 27.11.2017 20:07:38
niewyspanamama napisał(a):

FBdominika napisał(a):

czy macie jakiś sposób na Heinekena? niektórzy wygrywają codziennie, inni wcale...

Ja mam sposób pisać za każdym razem bardzo podobnie do tego co wygrało. Jak narazie to bardzo dobrze działa bo 4:0 dla Mnie emotka

tylko najpierw trzeba wygrać
0 0

FBdominika

#6433763 Napisano: 27.11.2017 20:09:57
ilonaxx5 napisał(a):

FBdominika napisał(a):

dokładnie, bo nie ma się na czym opierać ☺
0 0

agakaz2

#6433769 Napisano: 27.11.2017 20:18:36
ja napisałam co czuje i co bym chciała przekazać i kicha 
0 0

luko922

#6433776 Napisano: 27.11.2017 20:38:47
asia575 napisał(a):

FBdominika napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

FBdominika napisał(a):

dokładnie, bo nie ma się na czym opierać

Może ktoś z wygrywających mógłby naprowadzić chociaż trochę jak te życzenia mają wyglądać emotka

Też mnie to ciekawi - rymowanki? :>
0 0

bandit

#6433780 Napisano: 27.11.2017 20:44:51
działa wam kreator w t-mobi;le ?
https://zyczdobrze.pl/kreator
0 0

margarittta

#6433782 Napisano: 27.11.2017 20:50:43
bandit napisał(a):

nie działa już od południa
0 0

bandit

#6433787 Napisano: 27.11.2017 21:01:02
holaaolaa napisał(a):

bandit napisał(a):

no to lipa emotka
0 0

kwadracik

#6433801 Napisano: 27.11.2017 21:27:16
luko922 napisał(a):

asia575 napisał(a):

FBdominika napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

FBdominika napisał(a):

dokładnie, bo nie ma się na czym opierać

Może ktoś z wygrywających mógłby naprowadzić chociaż trochę jak te życzenia mają wyglądać emotka

Też mnie to ciekawi - rymowanki? :>

No właśnie,może ktoś coś podpowie ? emotka
0 0

mysia

#6433804 Napisano: 27.11.2017 21:31:22
Muszę zakupić baterie, wiem że są konkursy  i z GP i Duracell, pytanie czy można je zakupić w każdym sklepie? Kojarzę regulamin Duracell i chyba była lista sklepów, nie mam czasu/nie chce mi się szukać emotka podpowie ktoś?
0 0

agniecha1985

#6433809 Napisano: 27.11.2017 21:37:35
Mysia napisał(a):

Muszę zakupić baterie, wiem że są konkursy  i z GP i Duracell, pytanie czy można je zakupić w każdym sklepie? Kojarzę regulamin Duracell i chyba była lista sklepów, nie mam czasu/nie chce mi się szukać emotka podpowie ktoś?

Była lista sklepów ale dodali aneks i można kupować w każdym sklepie emotka
1 mysia 0

rufus

#6433828 Napisano: 27.11.2017 22:04:44
holaaolaa napisał(a):

bandit napisał(a):

Ci ktorzy dodali do poludnia mają dobrze. Mniejsza dzis konkurencja. emotka emotka
0 0

Urbanek

#6433842 Napisano: 27.11.2017 22:41:11
FBdominika napisał(a):

constantine napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Bimbusia napisał(a):

coccinelle napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

Urbanek napisał(a):

Konkursowicze! nie wiem czy w dobrym temacie piszę ale potrzebuje pomocy. Chodzi o to że mój kurier z inposta połasił się na moje piwka z desperadosa. W piątek przywiózł je a z racji że mnie nie było poprosiłem aby podrzucił że ulicę dalej do rodziców, nic nie dał do podpisania a z otrzymanych maili brakuje jednego ( jednego dostał za fatyge, już nie wspomnę że sam się upomniał chociaż i tak miał dostać) dzisiaj dostałem znów 2 maile że niby dostarczone itd. a pomimo że byłem cały dzień w domu nikogo nie było. Moje pytanie brzmi czy dzwonić odrazu do inposta z reklamacją czy może do kuriera? jak to najlepiej załtwić?

Zadzwoniłabym do kuriera ,aby miał świadomość że składasz skarge na niego emotka

Może stwórz skargę pisemną? Napisałam kiedyś takową pogróżkę na kuriera FedEx i dwa tygodnie później mnie przepraszał za swoje brzydkie i nieodpowiedzialne zachowanie. emotka

Napisałam Ci PW, przeprawa z Inpostem to dramat. Niestety wszyscy pracownicy wierzą w nieskazitelnosc swoich kurierów i wciskają ciemnotę ze dostales paczkę nawet gdy jej nie dostałeś a kurier oznaczyl ją jako dostarczona.

sprawdź dokładnie nr przesyłek w mailach - mojej siostrze też się wydawało że dostała o 4 za mało ale okazało się, że maile z info dostarczeniu się zdublowały.  

inpost tablet biedronkowy wetknął w płot sąsiada (!) bez doręczenia,bez podpisu,bez telefonicznego kontaktu
masakra jakaś
musiał sam podpisać dokumenty,co nie ?

Mnie przywiózł o jedną paczkę mniej, poczestowal się...

No moimi też się poczęstował ale tak tego nie zostawię!  Nr przesyłek sprawdziłem i nic się nie zdublowało więc znalazł sobie łatwy dostęp do piwka  emotka jutro składam skargę o braku przesyłki! dzięki wszystkim za porady emotka
0 0

Gość: kermit

#6433848 Napisano: 27.11.2017 22:51:45

FBdominika napisał(a):

Nie no, fest rada. Szczególnie, że o wskazówki proszą osoby, które nie wygrały...

benasia

#6433856 Napisano: 27.11.2017 23:09:23
czy coś wiadomo kiedy mają być wyniki z C4 Hasbro?
0 0

anialistopad

#6433858 Napisano: 27.11.2017 23:11:04
Dostal juz ktos z rezerwy milka kod do odbioru worka puma z paczkomatu?
0 0

dzikuska21

#6433863 Napisano: 27.11.2017 23:37:37
anialistopad napisał(a):

Dostal juz ktos z rezerwy milka kod do odbioru worka puma z paczkomatu?

Ja myślę że teraz to już chyba przesla na adres
0 0

Gość: poprostuanette

#6433915 Napisano: 28.11.2017 08:53:32
Z jakiego maila dostaliscie od hasbro wiadomosc?  
0 0

donia7

#6433919 Napisano: 28.11.2017 09:04:51
poprostuanette napisał(a):

Z jakiego maila dostaliscie od hasbro wiadomosc?  

kontakt@wielka-promocja.pl
0 0