Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#6442371 Napisano: 14.12.2017 21:57:04
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

Od kiedy się zmienił regulamin w Kaufland Nivea? emotka
Jakoś dziwnym trafem kojarzę dwa produkty bez sumy minimalnej i taki mam paragon. emotka

W połowie konkursu.
Versus twierdzi, ze nie będą uznawali paragonów na mniejszą kwotę niż 20 zł, bo tak było na materiałach promocyjnych i cos tam w ich regulaminie...bla bla bla. Kazali mi dokupić produkt do produktów poniżej 20 zł i podpiąć wszystko pod 1 paragon (tak, żeby było minimum 20 zł). 

A to niech się w doopę pocałują i wsadzą tam sobie także te sanki.emotka
Myślenia nad zgłoszeniem o jedno mniej. Przeżyję. emotka

darog, nie męcz. emotka Versus zawsze chce ten z góry.
3 darog, brucee, nkba 0

joan

#6442373 Napisano: 14.12.2017 21:59:45
edzia21 napisał(a):

W połowie konkursu.
Versus twierdzi, ze nie będą uznawali paragonów na mniejszą kwotę niż 20 zł, bo tak było na materiałach promocyjnych i cos tam w ich regulaminie...bla bla bla. Kazali mi dokupić produkt do produktów poniżej 20 zł i podpiąć wszystko pod 1 paragon (tak, żeby było minimum 20 zł). 

Dawniej było, że "tydzień bez żenującej pomyłki organizatora = tydzień stracony". A teraz przeszli na etapy dzienne emotka

infatne

#6442375 Napisano: 14.12.2017 22:05:00
joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Widział ktoś może jakiś konkurs z proszkami ? tz w którym trzeba kupic proszki. Poszukuję i nic nie mogę znaleźć 

Jeśli chodzi o proszek do prania, to nie ma nic oprócz ITM, ale jeśli możesz kupić płyn do prania, jest taki konek:
https://www.e-kon...tesco.html#.WjKJwdLi

Google mówia, ze perwoll tez ma w ofercie cos do bialego wiec sie nada. Dziekuje bardzo.
Co do ITM moje wojewodztwo jest jedynym W Polsce gdzie nie ma tego sklepu emotka
1 joan 0

benasia

#6442381 Napisano: 14.12.2017 22:16:12
zaczytana-pola napisał(a):

buziolek napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe czy Duracell zdąży przysłać nagrody przed Świętami... emotka  

z pierwszego etapu roboty i miecz już w domu, szybko wysłali emotka

Nie wszystkim emotka

Ja nadal nie mam mieczy z 1 etapu...
0 0

mietowa

#6442382 Napisano: 14.12.2017 22:24:12
benasia napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

buziolek napisał(a):

luko922 napisał(a):

Ciekawe czy Duracell zdąży przysłać nagrody przed Świętami... emotka  

z pierwszego etapu roboty i miecz już w domu, szybko wysłali emotka

Nie wszystkim emotka

Ja nadal nie mam mieczy z 1 etapu...

Ja też nie. Ani z drugiego.
1 benasia 0

slonecznik1309

#6442387 Napisano: 14.12.2017 22:43:54
a tu nie było 20 bonów do wygrania ? - Bydgoszcz Żabka - jest 15 ...
https://jednymslo...lsztyn_Bydgoszcz.pdf
mega zawiedziona konkursem ;(
1 maryam 0

FBjoanna10

#6442403 Napisano: 14.12.2017 23:26:40
witam od dłuższego czasu gram w konkursach i nic nie wygrywam w heinekenie gram od samego początku jeszcze ani razy nie wygrałam a nie tylko na sobie wysyłam zgłoszenia ale na bliskich również. wymyślam życzenia a także kopiowałam z neta i żadne nie wygrały nie wiem co robię nie tak a nawet w rekomenduj nie wiem jak brać udział w testowaniu tak samo jak w steetcom nie wiem jak pomocy proszę was emotka chcę chociaż raz poczuć jak to jest coś wygrać 

joan

#6442405 Napisano: 14.12.2017 23:28:59
FBjoanna10 napisał(a):

witam od dłuższego czasu gram w konkursach i nic nie wygrywam w heinekenie gram od samego początku jeszcze ani razy nie wygrałam a nie tylko na sobie wysyłam zgłoszenia ale na bliskich również. wymyślam życzenia a także kopiowałam z neta i żadne nie wygrały nie wiem co robię nie tak a nawet w rekomenduj nie wiem jak brać udział w testowaniu tak samo jak w steetcom nie wiem jak pomocy proszę was emotka chcę chociaż raz poczuć jak to jest coś wygrać 

Dopadła Cię karma emotka

joan

#6442406 Napisano: 14.12.2017 23:32:43
mdepfs napisał(a):

Czy jest na tym forum ktoś oprócz mnie kto nie gra w Heinekena?  emotka
Czy tylko ja nie wiem co tracę? emotka

Również nie gram. Nawet specjalnie weszłam w info o konku - myślałam, że oprócz piwska są jeszcze jakieś nagrody główne. Nie ma.

Kolejny konek, gdzie tylko czekam, aż dobiegnie końca emotka

darog

#6442409 Napisano: 14.12.2017 23:34:53
olunka napisał(a):

działa wam strona elfy Pepsi?

no własnie nie działa,,nie można wysłać zgłoszenia.."spróbuj później" ??? za kilka min koniec konkursu..
0 0

harnas79

#6442413 Napisano: 14.12.2017 23:47:13
Oddam 10 kodow  desperados nocturno za pomoc w heinekenie ..pw
0 0

renatak0

#6442436 Napisano: 15.12.2017 06:56:05
[quote=

joan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

mdepfs] Czy jest na tym forum ktoś oprócz mnie kto nie gra w Heinekena?  emotka

Też nie gram, ostatnio musiałam wyrzucić konkursowe piwo,bo się przeterminowało, u nas nie schodzi ,dlatego nawet teraz nie gram z Zywcem w promocyjnych
2 mia, joan 0

mietowa

#6442439 Napisano: 15.12.2017 08:22:21
FBjoanna10 napisał(a):

Zacznij używać znaków interpunkcyjnych na początek, bo aż boli, kiedy się Ciebie czyta. I nie piszę tego złośliwie.

darog

#6442442 Napisano: 15.12.2017 08:47:59
mietowa napisał(a):

FBjoanna10 napisał(a):

Zacznij używać znaków interpunkcyjnych na początek, bo aż boli, kiedy się Ciebie czyta. I nie piszę tego złośliwie.

Skoro udawało Ci się przed "dłuższym czasem" to rób to-co robiłaś wtedy-gdy wygrywałaś.
0 0

monkakk

#6442444 Napisano: 15.12.2017 08:52:17
mietowa napisał(a):

FBjoanna10 napisał(a):

Myślę, że dobrym początkiem jest jednak NIE PLAGIATOWANIE ....

lager

#6442446 Napisano: 15.12.2017 08:52:56
darog napisał(a):

mietowa napisał(a):

FBjoanna10 napisał(a):

Skoro udawało Ci się przed "dłuższym czasem" to rób to-co robiłaś wtedy-gdy wygrywałaś.

A od siebie dodam, że liczy się jakość, a nie ilość emotka zamiast setki życzeń wyślij kilka, a porządnych. I nie kopiuj z neta, bo jeśli tekst nie jest Twojego autorstwa to zgłaszanie go jako swojego jest przestępstwem. Prędzej czy później ktoś to wyłapie i będziesz miała problemy

Niebieska_Laguna

#6442448 Napisano: 15.12.2017 09:02:35
FBjoanna10 napisał(a):

a także kopiowałam z neta i żadne nie wygrały nie wiem co robię nie tak

Ja wiem, co robisz nie tak - kradniesz. Zacznij czytać regulaminy. Zgłoszenie ma być Twojego autorstwa, a nie skopiowane z internetu. Używanie cudzych tekstów to plagiat.  Ktoś to stworzył, a Ty to sobie kopiujesz i chcesz czerpać z tego korzyści... Nie możesz wejść do czyjegoś domu i zabrać mu obrazu, który namalował. Tak samo nie powinnaś skopiować z internetu czyjegoś tekstu i wysłać go o nagrodę dla siebie. Jeśli publikują wyniki i ktoś zauważy plagiat, to zgłasza ten fakt organizatorowi. I wtedy oszust najczęściej traci nagrodę emotka  Więc na kopiowaniu prac z internetu i tak daleko nie zajedziesz. 

agniehaha89

#6442455 Napisano: 15.12.2017 09:29:54
Niebieska_Laguna napisał(a):

FBjoanna10 napisał(a):

a także kopiowałam z neta i żadne nie wygrały nie wiem co robię nie tak

Ja wiem, co robisz nie tak - kradniesz. Zacznij czytać regulaminy. Zgłoszenie ma być Twojego autorstwa, a nie skopiowane z internetu. Używanie cudzych tekstów to plagiat.  Ktoś to stworzył, a Ty to sobie kopiujesz i chcesz czerpać z tego korzyści... Nie możesz wejść do czyjegoś domu i zabrać mu obrazu, który namalował. Tak samo nie powinnaś skopiować z internetu czyjegoś tekstu i wysłać go o nagrodę dla siebie. Jeśli publikują wyniki i ktoś zauważy plagiat, to zgłasza ten fakt organizatorowi. I wtedy oszust najczęściej traci nagrodę emotka  Więc na kopiowaniu prac z internetu i tak daleko nie zajedziesz. 

nie należy kopiować, ale można się zainspirować np. idziesz do sąsiada patrzysz wisi obraz z martwą naturą, wracasz do domu i rysujesz martwą ciszę emotka
0 0

ace

#6442461 Napisano: 15.12.2017 09:36:05
joan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Również nie gram. Nawet specjalnie weszłam w info o konku - myślałam, że oprócz piwska są jeszcze jakieś nagrody główne. Nie ma.

też nie gram emotka
2 mdepfs, joan 0

Gość: buziolek

#6442464 Napisano: 15.12.2017 09:39:40
ace napisał(a):

joan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

też nie gram emotka

ja też nie emotka
0 0