Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

@gnieszk@

#6451190 Napisano: 10.01.2018 18:02:24
barbe_66 napisał(a):

Czy dostajecie potwierdzenie po wyslaniu sms z loterii coca-cola na Circle?

Tak...Ostatnio po trzech dniach... emotka
1 barbe_66 0

dolly

#6451197 Napisano: 10.01.2018 18:21:00
littlerose napisał(a):

Konkurs Hasbro carrefour

Czy po nadesłaniu oświadczenia zwycięzcy dostaje się jakąś odpowiedź? Mail po wpisaniu wychodzi jako zwycięski ale nie otrzymałam żadnego maila od nich, napisałam 2 stycznia i cisza...

Nie
0 0

notta

#6451202 Napisano: 10.01.2018 18:29:08
cc_investigator napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Oczywiście w konkursie Kaufland Smolar zapis:
" 11.8 Organizator  zastrzega  sobie  prawo i  możliwość weryfikacji(...)
- własnoręcznie podpisanie oświadczenia przez uczestnika o wyrażeniu zgody na uzyskanie w jego imieniu danych objętych tajemnicą telekomunikacyjną w postaci wszystkich numerów telefonów,  które  są  zarejestrowane  na  uczestnika,  od  wszystkich  operatorów telekomunikacyjnych świadczących usługi telekomunikacyjne na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej,   w   tym   zwolnienie   na   podstawie   art.   159 ust.   2   pkt.   2   ustawy   Prawo telekomunikacyjne(t.j. Dz.U.  2016  poz. 1489  ze  zm.)  ww. operatorów  z  zachowania tajemnicy telekomunikacyjnej w odniesieniu do informacji o numerach telefonów, które są zarejestrowane na uczestnika i polecenie ich ujawnienia organizatorowi loterii. Niespełnienie warunków wynikających z niniejszego regulaminu lub nieuzasadniona odmowa spełnienia  powyższych  żądań  po  przeprowadzeniu  przez  organizatora  postępowania wyjaśniającego, może spowodować wykluczenie danego uczestnika z loterii z jednoczesnym wygaśnięciem prawa do  nagrody wskazanej w  pkt.  16.1,  pkt.  16.2,  pkt.  16.3 regulaminu. W takim przypadku w miejsce wykluczonego uczestnika, któremu zostało przyznane prawo do nagrody, wchodzi odpowiedni uczestnik z listy rezerwowej laureatów." emotka

Szukam słów, żeby to skomentować, ale kurcze... nie znalazłam.
Czy to już było?

ale co? jak? to legalne? 
0 0

notta

#6451204 Napisano: 10.01.2018 18:31:53
mietowa napisał(a):

Vivacia napisał(a):

monisss napisał(a):

kurna co się dzieje ?! w nowej gazetce ITM do 17.01 nie widzę ŻADNEGO konkursu tak samo w gazetce Carrefour do 22.01...
Laysy nic nie robią póki co.. emotka

Początek roku zawsze jest biedny konkursowo emotka

Nosiło mi się gdzieś po głowie, żeby w końcu o to zapytać. Wiadomo, że czas przed świętami to jest konkursowy szał i trudno to przebić, ale żeby aż taka cisza i bieda... emotka . Dobrze, że piszecie, że to normalne. Aczkolwiek oznacza to biedniusieńki w nagrody luty  emotka

Początek roku to często przetargi na prowadzenie konkursów i planowanie budżetu na cały rok. Na spokojnie trzeba sobie konkursowe wakacje zaplanować  emotka
0 0

kkbt

#6451236 Napisano: 10.01.2018 19:40:22
Dzwoniła do mnie pani z Visy (stacjonarny 22 223...) z kartą eurosport. Skoro wygrałam raz (zgłoszeń z 4), mogę posłać skan dowolnego potwierdzenia transakcji, byle sprzed daty i godziny wysłania zgłoszenia, tak?
0 0

jacu007

#6451237 Napisano: 10.01.2018 19:43:27
kkbt napisał(a):

Dzwoniła do mnie pani z Visy (stacjonarny 22 223...) z kartą eurosport. Skoro wygrałam raz (zgłoszeń z 4), mogę posłać skan dowolnego potwierdzenia transakcji, byle sprzed daty i godziny wysłania zgłoszenia, tak?

Tak, wpisywało się jeszcze z jakiego banku ta karta.
0 0

kkbt

#6451238 Napisano: 10.01.2018 19:46:50
jacu007 napisał(a):

kkbt napisał(a):

Tak, wpisywało się jeszcze z jakiego banku ta karta.

Dzięki za zwrócenie uwagi! A można się upewnić u nich, który bank? Akurat tego dnia 2 z 4 zgłoszeń poszły...
0 0

jokan

#6451239 Napisano: 10.01.2018 19:48:33
jaki numer sie daje na Circle K? ten cały z ukosnikiem?
0 0

marzanna

#6451240 Napisano: 10.01.2018 19:50:35
jokan napisał(a):

jaki numer sie daje na Circle K? ten cały z ukosnikiem?

Tak
1 jokan 0

jokan

#6451241 Napisano: 10.01.2018 19:57:14
czy byly juz wyniki z kalendarza adwentowego Everyday Me?
0 0

kaprysek30

#6451302 Napisano: 10.01.2018 23:15:27
Były już wyniki z konkursu: Słodkie Mikołajki - Lewiatan?
0 0

@gnieszk@

#6451303 Napisano: 10.01.2018 23:16:43
kaprysek30 napisał(a):

Były już wyniki z konkursu: Słodkie Mikołajki - Lewiatan?

Przed świętami emotka
0 0

darog

#6451304 Napisano: 10.01.2018 23:23:00
Czy ten konkurs gdzie trzeba było kupić 2x ketchup Pudliszki już rozwiązany? W sensie czy wyrzucać paragony.. Dzięki za odp.
0 0

kaka72

#6451320 Napisano: 11.01.2018 07:29:46
czy Wawel ITM wygrał ktoś za 6 stycznia?
0 0

joasiunia

#6451321 Napisano: 11.01.2018 07:39:04
Czy kiedyś ktoś potrzebował odzyskać paragon z jednej agencji, bo np. wygrał w drugiej? Jest to możliwe? Bo wysyłam paragon z Silana do Albedo, a tam mam Tigery na loterię u Smolara... I tak się zastanawiam, co by było, jakby jakimś cudem Smolar mnie wylosował emotka Oczywiście, raczej na to nie liczę, bo jakoś dotąd się to nie zdarzyło, ale gdyby stał się cud... emotka
0 0

xpac

#6451322 Napisano: 11.01.2018 07:40:38
joasiunia napisał(a):

Czy kiedyś ktoś potrzebował odzyskać paragon z jednej agencji, bo np. wygrał w drugiej? Jest to możliwe? Bo wysyłam paragon z Silana do Albedo, a tam mam Tigery na loterię u Smolara... I tak się zastanawiam, co by było, jakby jakimś cudem Smolar mnie wylosował emotka Oczywiście, raczej na to nie liczę, bo jakoś dotąd się to nie zdarzyło, ale gdyby stał się cud... emotka

znam takie przypadki emotka  paragon odsyłają emotka
1 joasiunia 0

joasiunia

#6451323 Napisano: 11.01.2018 07:42:48
xpac napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Uff... od razu człowiekowi lżej na sercu! emotka Dzięki! emotka
0 0

xpac

#6451324 Napisano: 11.01.2018 07:45:23
joasiunia napisał(a):

xpac napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Tylko musisz ich od razu ładnie poprosić, a nie za 2 miesiące jak wygrasz emotka
1 joasiunia 0

joasiunia

#6451326 Napisano: 11.01.2018 07:49:13
xpac napisał(a):

joasiunia napisał(a):

xpac napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Tylko musisz ich od razu ładnie poprosić, a nie za 2 miesiące jak wygrasz emotka

Ooo, to cenna wskazówka! emotka Bo pewnie bym prosiła za dwa miesiące... A czy jak proszę od razu, to powinnam kulturalnie załączyć jakąś zaadresowaną kopertę zwrotną ze znaczkami, czy oni to sami ogarniają i im nie potrzeba? emotka
0 0

joasiunia

#6451327 Napisano: 11.01.2018 07:50:52
joasiunia napisał(a):

xpac napisał(a):

joasiunia napisał(a):

xpac napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Ooo, to cenna wskazówka! emotka Bo pewnie bym prosiła za dwa miesiące... A czy jak proszę od razu, to powinnam kulturalnie załączyć jakąś zaadresowaną kopertę zwrotną ze znaczkami, czy oni to sami ogarniają i im nie potrzeba? emotka

Aaa, ja gapa. Przecież mają mi i tak przysłać kartę do Douglasa, to wsadzą w jedną paczkę! emotka Oj, jak to z rana człowiek nie myśli. Idę zrobić kawę... emotka
0 0