Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bethan

#6451962 Napisano: 12.01.2018 13:31:03
Prad napisał(a):

emotka dzięki za odpowiedz
ktoś z ITM czeka jeszcze na telefon od nich?

Wciąż czekam.
1 Prad 0

joan

#6451963 Napisano: 12.01.2018 13:32:06
nikos napisał(a):

Ha, albo lepiej miniaturka 1:12 na weekend.  Bo mało tego, ale w sprawie ważność 1 miesiąc pakietu,  kiedy mam konto ważne rok mam kontaktować się z Orange emotka

Jest profil na FB "Idioci, o których świat nie zapomni" (czy jakoś tak) - czas na nominację emotka

Byle nie organizowali konka z nagrodami finansowymi, bo wypłacą je laureatom w pijondzach z Monopoly emotka

sylzab2294

#6451964 Napisano: 12.01.2018 13:35:32
ilonaxx5 napisał(a):

carissma napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

carissma napisał(a):

Czy w oświadczeniu w konkursie Astra jest gdzieś miejsce na wpisanie nr tel? Wpisujecie gdzieś?

nie ma ja nie wpisałam

To może zweryfikują po adresie mailowym, na który przysłali dokumenty? hmm

mam tak nadzieje emotka

ja też nie wpisałam emotka  Myślę, że Pani sprytnie sobie przyporządkowuje adres mail do numeru telefonu...
0 0

bethan

#6451965 Napisano: 12.01.2018 13:36:00
joan napisał(a):

Byle nie organizowali konka z nagrodami finansowymi, bo wypłacą je laureatom w pijondzach z Monopoly

Po prostu the bile. Niesamowite.
2 joan, nikos 0

ewunia

#6451969 Napisano: 12.01.2018 13:50:46
sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

Po miesiącu odpowiedź od Blue Media ws wakacji z Orange i doładowania 30 zł

regulamin „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego

Dzięki za zamieszczenie ich odpowiedzi emotka

Aż brak mi słów na skomentowanie zachowania organizatora emotka

dali ciała na całej linii.... emotka

...ale regulamin nie mówi też nic o doładowaniu konta promocyjnego, jest dokładnie tak "Doładowanie telefonu pre - paid kwotą 30 PLN" w poprzednich edycjach było to normalne doładowanie, więc moim zdaniem zostaliśmy wprowadzeni w błąd, ponieważ nie sprecyzowali dokładnie jaki jest to rodzaj doładowania...
2 joan, nikos 0

xpac

#6451970 Napisano: 12.01.2018 13:53:17
ewunia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

regulamin „Wakacje z Orange 4” nie zawiera przyrzeczenia zasilenia konta głównego

...ale regulamin nie mówi też nic o doładowaniu konta promocyjnego, jest dokładnie tak "Doładowanie telefonu pre - paid kwotą 30 PLN" w poprzednich edycjach było to normalne doładowanie, więc moim zdaniem zostaliśmy wprowadzeni w błąd, ponieważ nie sprecyzowali dokładnie jaki jest to rodzaj doładowania...

Już ja nic nie będę pisał o moim S8 który okazał się J3 - "Blue Sucks" tak się powinna nazywać ta agencja
1 joan 0

nikos

#6451975 Napisano: 12.01.2018 14:08:09
ewunia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

Zgadza się, dlatego odbiłam piłeczkę i teraz jest po ich stronie. Jeśli ma ktoś jeszcze ochotę to zapraszam do kontaktu z nimi, myślę że się ucieszą  emotka

W międzyczasie wykonałam kilka telefonów,  nasluchalam się "dziękujemy za cierpliwość " zdychającym głosem nagranego automatu, kiedy oczekiwałam na połączenie. Podsumowując, takiej niekompetencji i dezinformacji jeszcze nie spotkałam. I nie chodzi o samą nagrodę,  bo jej wartość jest nie warta zachodu, ale o robienie ludzi w .... (trąbkę)
1 ewunia 0

Gość: barcza

#6451976 Napisano: 12.01.2018 14:08:25
xpac napisał(a):

ewunia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

Już ja nic nie będę pisał o moim S8 który okazał się J3 - "Blue Sucks" tak się powinna nazywać ta agencja

Czyli z konkursu jesienna mobilizacja,też jak ktoś wygra takie cudo w doładowaniach to będzie miał na koncie promocyjnym emotka  
0 0

nikos

#6451979 Napisano: 12.01.2018 14:17:08
xpac napisał(a):

ewunia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

Wiem, że marne to pocieszenie, ale pomyślsobie, kiedy zamiast J3 dostałbyś doładowanie Orange ... na miesiąc i to na konto promocyjne emotka emotka  
0 0

xpac

#6451982 Napisano: 12.01.2018 14:24:39
nikos napisał(a):

xpac napisał(a):

ewunia napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

joan napisał(a):

nikos napisał(a):

Wiem, że marne to pocieszenie, ale pomyślsobie, kiedy zamiast J3 dostałbyś doładowanie Orange ... na miesiąc i to na konto promocyjne emotka emotka  

Dostałem na 2 telefony, plus oferowali 200zł w ramach rekompensaty... ładnie im napisałem, że mogą je sobie wsadzić w... kieszeń emotka

violka88

#6451983 Napisano: 12.01.2018 14:31:10
poszukuję numeru telefonu do konkursu serowara emotka
może być na PV - z góry serdecznie dziękuję emotka
już nieaktualne emotka
dziękuję wszystkim dobrym duszkom za pomocemotka
0 0

biokoo

#6451998 Napisano: 12.01.2018 15:14:24
jak to jest z tym kinder?

1 paragon - to albo zgloszenie do loterii albo do marzenia?
Opakowania sa w koncu potrzebne?
0 0

anialistopad

#6452006 Napisano: 12.01.2018 15:56:29
Z jakiego numeru dzwoni media s mobile?
0 0

zonka78

#6452007 Napisano: 12.01.2018 15:59:57
biokoo napisał(a):

jak to jest z tym kinder?

1 paragon - to albo zgloszenie do loterii albo do marzenia?
Opakowania sa w koncu potrzebne?

Kiedy zgłosiłam  paragon  w konkursie pojawił się komentarz "teraz weź udział w loterii" (czy jakiś podobnie). Zrobiłam to na nowo, z innym paragonem  a komentarz ujrzałam " weź udział w konkursie ". Więc  wygląda to tak jakby można było zagrać jednym paragonem tu i tuemotka  ale bałam się emotka  
0 0

kimolotek

#6452010 Napisano: 12.01.2018 16:15:50
Mam pytanie do laureatów z sałat Fit&Easy czy skoro dzwonią w dniu dzisiejszym to wygrana dotyczy paragonu zgłoszonego w jakim dniu? Bo regulamin jest strasznie pokręcony
0 0

vivi

#6452014 Napisano: 12.01.2018 16:51:18
dziś o 14:50 dzwoniłodo mnie RMF 12 2000000, czy ktoś słuchał może radia o tej godzinie i wie, czy było rozwiązanie jakiegoś konkursu? 
0 0

shineoff

#6452015 Napisano: 12.01.2018 16:55:27
kimolotek napisał(a):

Mam pytanie do laureatów z sałat Fit&Easy czy skoro dzwonią w dniu dzisiejszym to wygrana dotyczy paragonu zgłoszonego w jakim dniu? Bo regulamin jest strasznie pokręcony

Z tego co zrozumiałam z regulaminu, to np. zgłoszenie ze środy będzie losowane w czwartek, a w piątek zadzwonią. Czyli dzisiaj do zgłoszeń środowych (tak myślę?) dzwonią.
0 0

xpac

#6452016 Napisano: 12.01.2018 16:55:53
vivi napisał(a):

dziś o 14:50 dzwoniłodo mnie RMF 12 2000000, czy ktoś słuchał może radia o tej godzinie i wie, czy było rozwiązanie jakiegoś konkursu? 

a nie masz dziecka ?:P dzwonili w sprawie wózków emotka
1 cotomabyc 0

cleo25

#6452017 Napisano: 12.01.2018 16:56:56
vivi napisał(a):

Może z belVity. Tam mogą dzwonić z RMFu do wybranych laureatów nagród tygodniowych i głównych (ale te będą chyba wybierane dopiero 19,01)
1 vivi 0

vivi

#6452018 Napisano: 12.01.2018 17:01:59
xpac napisał(a):

vivi napisał(a):

a nie masz dziecka ?:P dzwonili w sprawie wózków emotka

nie mam dzieci
cleo25 napisał(a):

vivi napisał(a):

Może z belVity. Tam mogą dzwonić z RMFu do wybranych laureatów nagród tygodniowych i głównych (ale te będą chyba wybierane dopiero 19,01)

w belVicie wygrałam więc to może w tej sprawie 
0 0