Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

wesola

#6454619 Napisano: 19.01.2018 19:14:57
Pamięta ktoś, czy podawało się dane od razu, jak się zgłaszało pracę w konkursie Boże Narodzenie z bohaterem Disneya, Kiora? Z tego co kojarzę to załączało się paragon, chyba nic nie trzeba odsyłać, żadnego oświadczenia? emotka
0 0

monkakk

#6454620 Napisano: 19.01.2018 19:18:58
wesola napisał(a):

Pamięta ktoś, czy podawało się dane od razu, jak się zgłaszało pracę w konkursie Boże Narodzenie z bohaterem Disneya, Kiora? Z tego co kojarzę to załączało się paragon, chyba nic nie trzeba odsyłać, żadnego oświadczenia?  emotka

Tak podawało się dane, łącznie z peselem. Teraz już tylko zostaje nam czekać emotka Nawet nie chcą potwierdzenia - a niekiedy chcą żeby odpisać, że brało się udział i przyjmuje nagrodę.
1 wesola 0

cotomabyc

#6454622 Napisano: 19.01.2018 19:23:52
wesola napisał(a):

Pamięta ktoś, czy podawało się dane od razu, jak się zgłaszało pracę w konkursie Boże Narodzenie z bohaterem Disneya, Kiora? Z tego co kojarzę to załączało się paragon, chyba nic nie trzeba odsyłać, żadnego oświadczenia?  emotka

Podawalo sie dane . Czy informowali dzis o nagrodach?
0 0

wesola

#6454624 Napisano: 19.01.2018 19:27:11
cotomabyc napisał(a):

wesola napisał(a):

Podawalo sie dane . Czy informowali dzis o nagrodach?

monkakk dziękuję bardzo  emotka
cotomabyc dzisiaj był email o 18:17 emotka
1 cotomabyc 0

norweska20

#6454723 Napisano: 20.01.2018 11:54:27
dede napisał(a):

Co jest z tym olejem Wielkopolskim? Wyniki dawno na stronie a maila ani widu ani słychu.

Wczoraj o 5 rano dostalam @za 8 etap o wygranych olejach .sprawdz spam i inne takie 
0 0

dede

#6454760 Napisano: 20.01.2018 14:39:49
norweska20 napisał(a):

dede napisał(a):

Co jest z tym olejem Wielkopolskim? Wyniki dawno na stronie a maila ani widu ani słychu.

Wczoraj o 5 rano dostalam @za 8 etap o wygranych olejach .sprawdz spam i inne takie 

Już mam, dzięki za odpowiedź bo myślałam, że tylko o mnie zapomnieli emotka
0 0

myszorka92

#6454767 Napisano: 20.01.2018 15:32:59
ponieważ nie mam dostępu do wątku kauflanda to tutaj zapytam. Czy na tą loterię mogą być zakupione słoiczki- gerberki, kaszki i soczki dla dzieci? Nie wiem co jest objęte terminem "preparat do początkowego żywienia niemowląt". 
0 0

shineoff

#6454769 Napisano: 20.01.2018 15:39:41
myszorka92 napisał(a):

ponieważ nie mam dostępu do wątku kauflanda to tutaj zapytam. Czy na tą loterię mogą być zakupione słoiczki- gerberki, kaszki i soczki dla dzieci? Nie wiem co jest objęte terminem "preparat do początkowego żywienia niemowląt". 

Myślę, że tak. "Zakazane" jest tylko mleko modyfikowane (z idiotycznych powodów).
0 0

myszorka92

#6454770 Napisano: 20.01.2018 15:47:01
shineoff napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

Myślę, że tak. "Zakazane" jest tylko mleko modyfikowane (z idiotycznych powodów).

Też właśnie tak mi się wydawało, dziękuję za odpowiedź. To zaraz loguję paragon emotka
1 shineoff 0

henks133

#6454772 Napisano: 20.01.2018 15:50:41
Ponieważ nie mam dostępu do wątku Carrefour czy może mi ktoś napisać gdzie jest ten nr  systemowy?
0 0

cherry_coke

#6454775 Napisano: 20.01.2018 16:11:32
shineoff napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

A właśnie tak przy okazji zapytam z ciekawości... dlaczego? No bo że używki typu alkohol, papierosy i oprócz tego leki to rozumiem. Ale mleko modyfikowane? 
1 pablo75 0

Gość: poprostuanette

#6454777 Napisano: 20.01.2018 16:12:29
cherry_coke napisał(a):

shineoff napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

A właśnie tak przy okazji zapytam z ciekawości... dlaczego? No bo że używki typu alkohol, papierosy i oprócz tego leki to rozumiem. Ale mleko modyfikowane? 

chyba chodzi po prostu o karmienie początkowe... jakaś ustawa czy co jest dotycząca takich rzeczy emotka
0 0

pablo75

#6454779 Napisano: 20.01.2018 16:13:41
poprostuanette napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

shineoff napisał(a):

myszorka92 napisał(a):

chyba chodzi po prostu o karmienie początkowe... jakaś ustawa czy co jest dotycząca takich rzeczy emotka

A ja nie rozumiem dlaczego alkohol, papierosy,leki sie nie wliczaja,czy sklep na nich nie zarabia?
0 0

joan

#6454781 Napisano: 20.01.2018 16:17:08
pablo75 napisał(a):

A ja nie rozumiem dlaczego alkohol, papierosy,leki sie nie wliczaja,czy sklep na nich nie zarabia?

Prawdopodobnie chodzi o to, że pewnych produktów nie można promować / nie można zachęcać do ich zakupu. To tak w skrócie emotka

dwaburekoty

#6454782 Napisano: 20.01.2018 16:22:40
Słuchajcie, córka odkryła sposób na otwarcie mojej torebki. Wyciągnęła paragon z Biedy na Colgate i podarła na 4 części - na szczęście jeszcze przed wysłaniem smsa. Czy jest sens sklejać, bo Streamline w razie "W" przyjmie, czy darować sobie i kupić na nowy paragon? (podejrzewam, że na 99,99% nie przyjmą, ale wolę zapytać)
Aha, dodam jeszcze, że pozycja "Colgate" jest na tym samym kawałku, co adres sklepu i nr paragonu.
0 0

Halszka

#6454794 Napisano: 20.01.2018 16:55:58
joan napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Prawdopodobnie chodzi o to, że pewnych produktów nie można promować / nie można zachęcać do ich zakupu. To tak w skrócie emotka

Dokładnie tak. Jak by nie było takich zapisów to np. palacze mogliby kupować całe wagoniki fajek i paragony konkursowe kwotowo łatwo by było uzupełnić. Mój mąż pali, korzystałabym z tego emotka  ale lipa, nie można tak... bo są przepisy o których pisze joan...
0 0

pakowa

#6454800 Napisano: 20.01.2018 17:09:51
Czy w loterii kaufland data paragonu może być z etapu wcześniejszego? Nie mogę się doczytać w regulaminie .... tylko taki zapis widzę "Data i godzina nadesłanego zgłoszenia musi być późniejsza niż data i godzina umieszczona na dowodzie zakupu.". Ktoś się doczytał czegoś więcej ?  emotka
0 0

darog

#6454803 Napisano: 20.01.2018 17:22:08
Kiora Disney Biedronka

Wczoraj były wyniki.
Czy po wysłaniu zgłoszenia było potwierdzenia na maila, że przyjęte zgłoszenie?
Podawało się dane do wysyłki?
0 0

shineoff

#6454804 Napisano: 20.01.2018 17:23:57
Halszka napisał(a):

joan napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Dokładnie tak. Jak by nie było takich zapisów to np. palacze mogliby kupować całe wagoniki fajek i paragony konkursowe kwotowo łatwo by było uzupełnić. Mój mąż pali, korzystałabym z tego  emotka  ale lipa, nie można tak... bo są przepisy o których pisze joan...

Ja uważam, że te wykluczenia mleka są idiotyczne. Alkohol, papierosy - rozumiem jak najbardziej, nie powinno się promować i wspierać palenia i picia. Mleko jest wykluczane wyłącznie ze względu na promowanie karmienia piersią. I to już (dla mnie) jest chore. Przecież wiadomo, że nie każdy chce i może w ten sposób karmić.
0 0

darog

#6454809 Napisano: 20.01.2018 17:47:38
Z tego wyniki juz były? BURN... https://www.burnpromocje.pl/
Ktoś wygrał konsole?
0 0