Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

madzia1-s

#6454199 Napisano: 19.01.2018 07:35:48
misiamarysia napisał(a):

BELVITA - Adriana z warszawy j
leci na Kanary, właśnie była na antenie, wierszyk , było o ciastkach Belvita.

Ledwie dzień się zaczął i już koniec złudzeń emotka
Ale szybko to załatwili

kreatia

#6454200 Napisano: 19.01.2018 07:39:07
madzia1-s napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Ale szybko to załatwili

będzie można to gdzieś odtworzyć?
przeczytali cały wierszyk? buuu...
1 rudawka 0

misiamarysia

#6454201 Napisano: 19.01.2018 07:40:08
madzia1-s napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Ale szybko to załatwili

No właśnie dlatego od razu napisałam, żeby "nasi" nie chodzili cały dzień dosłownie przyklejeni do telefonu. Pewnie to będą na antenie w ciągu dnia powtarzać, w końcu spora wygrana, jest się czym chwalić.
1 mia 0

misiamarysia

#6454202 Napisano: 19.01.2018 07:41:03
kreatia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Ale szybko to załatwili

będzie można to gdzieś odtworzyć?
przeczytali cały wierszyk? buuu...

Ta Adriana jechała samochodem do Krakowa i sama wyrecytowała wierszyk, na pewno będą jeszcze dzisiaj puszczać.
1 rudawka 0

joasiunia

#6454203 Napisano: 19.01.2018 07:42:46
Przynajmniej wiadomo, że wypada jednak wspomnieć o ciastkach... Ech, a to miał być taki miły piątek emotka
2 rudawka, nkba 0

rudawka

#6454204 Napisano: 19.01.2018 07:45:05
Ja pisałam rymem, głownie o ciastkach i nawet walizki nie mam, także nie jest to chyba reguła emotka
0 0

venix

#6454212 Napisano: 19.01.2018 08:15:27
shineoff napisał(a):

Mam jeszcze takie pytanie, bo nigdy mnie to nie dotyczyło, ale może kiedyś będzie. Jak się jest tzw laureatem rezerwowym, to rozumiem, że info o wygranej dostaje się dłuugo po zakończeniu konkursu (no bo muszą poinformować tych pierwszych zwycięzców, później oni odsyłają paragony czy coś i nie przechodzą poprawnie weryfikacji, potem mogą się odwoływać itp.) - no i pytanie brzmi - JAK DŁUGO? Bo zazwyczaj po rozwiązaniu konkursu, gdzie nic nie wygrałam wywalam paragony. A wtedy, gdyby ktoś to mnie zadzwonił, to bym się nieźle wściekła emotka   Trzymacie paragony nawet miesiąc po? W ogóle często się zdarza wygrać coś z rezerwy? Czy to raczej mało możliwe? 

W regulaminie pisze kiedy jest ostateczne zakończenie konkursu. Zanotuj np. na paragonie , czy jaki tam masz system notatek i przed upływem tej daty nie wyrzucaj . W luksji też pisało , że będzie dodatkowe losowanie w styczniu. W przypadku tak długich terminów warto paragony dodatkowo kserować , bo wyblakną . 
2 rudawka, andii 0

madzia1-s

#6454214 Napisano: 19.01.2018 08:23:19
rudawka napisał(a):

Ja pisałam rymem, głownie o ciastkach i nawet walizki nie mam, także nie jest to chyba reguła emotka

ja o ciastach nie pisałam a walizkę mam emotka
1 joasiunia 0

joasiunia

#6454215 Napisano: 19.01.2018 08:27:10
madzia1-s napisał(a):

rudawka napisał(a):

My też mamy walizkę bez pisania o ciastkach, ale może właśnie do Kanarów trzeba było napomknąć, że to lato, to jednak - niech się schowają inne pomysły! - najbardziej zimą się czuje, gdy się je Belvitę... emotka
1 rudawka 0

lowmacp

#6454216 Napisano: 19.01.2018 08:27:57
madzia1-s napisał(a):

rudawka napisał(a):

ja też ani słowa o ciastkach nie napisałam, a walizkę dali emotka
1 rudawka 0

rudawka

#6454218 Napisano: 19.01.2018 08:34:40
joasiunia napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

rudawka napisał(a):

My też mamy walizkę bez pisania o ciastkach, ale może właśnie do Kanarów trzeba było napomknąć, że to lato, to jednak - niech się schowają inne pomysły! - najbardziej zimą się czuje, gdy się je Belvitę... emotka

to oczywiste emotka nawet włączyłam rfm, ciekawe czy puszczą jeszcze raz. Tak czy inaczej gratki dla zwyciężczyni jeśli tu jesteś emotka

rutka

#6454219 Napisano: 19.01.2018 08:46:04
szesnaście napisał(a):

shineoff napisał(a):

Mam jeszcze takie pytanie, bo nigdy mnie to nie dotyczyło, ale może kiedyś będzie. Jak się jest tzw laureatem rezerwowym, to rozumiem, że info o wygranej dostaje się dłuugo po zakończeniu konkursu (no bo muszą poinformować tych pierwszych zwycięzców, później oni odsyłają paragony czy coś i nie przechodzą poprawnie weryfikacji, potem mogą się odwoływać itp.) - no i pytanie brzmi - JAK DŁUGO? Bo zazwyczaj po rozwiązaniu konkursu, gdzie nic nie wygrałam wywalam paragony. A wtedy, gdyby ktoś to mnie zadzwonił, to bym się nieźle wściekła emotka   Trzymacie paragony nawet miesiąc po? W ogóle często się zdarza wygrać coś z rezerwy? Czy to raczej mało możliwe? 

Warto trzymać paragony dłuuuuuuuuuuuuuuugo, nawet jak się nie wygrał. Dobrym przykładem była loteria Luksji. Wygrane rezerwowe były na początku roku paragonami nawet z lipca. Ja tak wygrałam, miałam paragon zgłoszony we wrześniu. 

kazdy konkurs ma regulamin i tam jest napisane do kiedy trwa konkurs nie ma sensu trzymać paragonów po zakończeniu konkursu
i tak np.konkurs Luksji trwa do 28 lutego i dlatego tylko do tego czasu warto trzymać paragony 
0 0

Agnes

#6454224 Napisano: 19.01.2018 09:08:20
rutka napisał(a):

szesnaście napisał(a):

shineoff napisał(a):

Warto trzymać paragony dłuuuuuuuuuuuuuuugo, nawet jak się nie wygrał. Dobrym przykładem była loteria Luksji. Wygrane rezerwowe były na początku roku paragonami nawet z lipca. Ja tak wygrałam, miałam paragon zgłoszony we wrześniu. 

kazdy konkurs ma regulamin i tam jest napisane do kiedy trwa konkurs nie ma sensu trzymać paragonów po zakończeniu konkursu
i tak np.konkurs Luksji trwa do 28 lutego i dlatego tylko do tego czasu warto trzymać paragony 

kilka lat temu wygrałam laptopa z listy rezerwowej o tym fakcie pamiętam jak dziś zostałam poinformowana w listopadzie a konkurs zakonczył się w lipcu od tej pory staram się tak szybko paragonów nie wyrzucac ( wtedy na szczęście paragon jeszcze miałam)

mellowfruit

#6454240 Napisano: 19.01.2018 09:36:19
ufik napisał(a):

mahuska napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wygral ktos iphona z itm crunchips?

wgl jakoś mało wpisów

Ja bym się pokusiła o pytanie - czy ktoś prócz Ciebie wygrał jeszcze bony emotka ? Chyba , że ludzie już się nie chwalą na forum swoimi wygranymi. Bo to samo z konkursem i wynikami z Pur w Tesco - nagród ogrom, a chwalących się jak na lekarstwo. 

U mnie 2/2. Nie chwaliłam się, bo czasu brak. Zajrzałam jednakna forum dowiedzieć się, czy mogę wysłać oba paragony w jednym liście? Ktoś wie jak Versus Studio na to patrzy?
1 rudawka 0

sylzab2294

#6454243 Napisano: 19.01.2018 09:48:09
madzia1-s napisał(a):

rudawka napisał(a):

ja też o ciastkach i nie mam ani pol walizki emotka
0 0

jokan

#6454253 Napisano: 19.01.2018 10:02:26
sylzab2294 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

rudawka napisał(a):

ja też o ciastkach i nie mam ani pol walizki emotka

mi juz sie pomysly skonczyly, a dwa paragony leza na kolejne da etapy emotka
0 0

lukasz6

#6454256 Napisano: 19.01.2018 10:08:09
mellowfruit napisał(a):

ufik napisał(a):

mahuska napisał(a):

[quote=anialistopad napisał(a

mellowfruit napisał(a):

ufik napisał(a):

mahuska napisał(a):

anialistopad napisał(a):

ufik napisał(a):

mahuska napisał(a):

anialistopad napisał(a):

mahuska napisał(a):

anialistopad napisał(a):

anialistopad] Wygral ktos iphona z itm crunchips?

wgl jakoś mało wpisów

Ja bym się pokusiła o pytanie - czy ktoś prócz Ciebie wygrał jeszcze bony emotka ? Chyba , że ludzie już się nie chwalą na forum swoimi wygranymi. Bo to samo z konkursem i wynikami z Pur w Tesco - nagród ogrom, a chwalących się jak na lekarstwo. 

U mnie 2/2. Nie chwaliłam się, bo czasu brak. Zajrzałam jednakna forum dowiedzieć się, czy mogę wysłać oba paragony w jednym liście? Ktoś wie jak Versus Studio na to patrzy?

0 0

asantesana

#6454258 Napisano: 19.01.2018 10:14:29
A czy ktoś może napisać co wygrało Kanary, jaki pomysł, jaki tekst, oprócz tego, że o ciastkach?
1 kreatia 0

estrelitta

#6454274 Napisano: 19.01.2018 10:37:49
donia7 napisał(a):

Te bilety z Kiory na Coco to będą kody na jakikolwiek seans do Multikina czy tylko i wyłącznie na Coco? Na tej bajce już byliśmy, poza tym już jej chyba nawet nie puszczają  emotka

Wydaje mi się, że to będą same kody na dowolny seans.
1 donia7 0

joan

#6454277 Napisano: 19.01.2018 10:42:33
asantesana napisał(a):

A czy ktoś może napisać co wygrało Kanary, jaki pomysł, jaki tekst, oprócz tego, że o ciastkach?

Ja tam nie słyszałam nic o ciastkach; to zgłoszenie mi się skojarzyło z pieśnią "Miłość w Zakopanem", a głównym motywem nagrodzonej odpowiedzi było słowo zamiast.

Tak czy siak -> gratuluję laureatce szczęścia w konku i wspaniałej nagrody emotka