Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

stamp2

#6458907 Napisano: 02.02.2018 11:11:26
rebelmen napisał(a):

Dzwonią z Jesiennej Mobilizacji pytają o dane i adres a nawet pesel, pytam w jakim celu pesel, odpowiedz emotka o to aby opłacić podatek, pytam co wygrałem, nie wiedza emotka Będzie lista pod koniec lutego. Dziwny sposób informowania.

emotka dzwonią do tych samych osób co 3 dni temu?Nic dziwnego że potrzebują 2 miesiące na rozwiązanie konkursu
0 0

shineoff

#6458908 Napisano: 02.02.2018 11:11:55
joan napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Dzwonią z Jesiennej Mobilizacji pytają o dane i adres a nawet pesel, pytam w jakim celu pesel, odpowiedz emotka o to aby opłacić podatek, pytam co wygrałem, nie wiedza emotka Będzie lista pod koniec lutego. Dziwny sposób informowania.

Ale przynajmniej (w teorii) coś wygrałeś - do niektórych uczestników konka dzwonili przecież z info, że "może coś wygrali, a może nie" emotka

Noo to jest na maksa dziwne. Ale mam nadzieję, że każdy kto podał pesel coś wygrał - inaczej to zwykłe wyłudzanie danych. Że pan X coś wygrał, albo i nie, ale niech na wszelki wypadek poda pesel emotka  
0 0

apoccalipsa

#6458911 Napisano: 02.02.2018 11:13:30
shineoff napisał(a):

joan napisał(a):

rebelmen napisał(a):

Ale przynajmniej (w teorii) coś wygrałeś - do niektórych uczestników konka dzwonili przecież z info, że "może coś wygrali, a może nie" emotka

Noo to jest na maksa dziwne. Ale mam nadzieję, że każdy kto podał pesel coś wygrał - inaczej to zwykłe wyłudzanie danych. Że pan X coś wygrał, albo i nie, ale niech na wszelki wypadek poda pesel emotka  

myślę, że wygraliśmy na bank a to, że nie podają nagrody to asekuracja po wpadkach w ostatnim konkursie
0 0

shineoff

#6458913 Napisano: 02.02.2018 11:18:00

myślę, że wygraliśmy na bank a to, że nie podają nagrody to asekuracja po wpadkach w ostatnim konkursie

No wiem, że tam były jakieś dziwne akcje. ALE sorry. To jest agencja reklamowa, oni się tym zajmują na codzień. To jest kurczę ich praca! Jeśli organizują konkurs gdzie można wygrać 1000 nagród, to powinni nad tym zapanować. Czy tak trudno zrobić listę zwycięzców? Serio? Do tego wystarczy excel, a dla mniej zaawansowanych - ołówek i kartka. I dzwonić po kolei do ludzi, zaczynając od końca czy też początku tej listy. Ba, można nawet tym ołówkiem odhaczyć czy ktoś odebrał, podał swoje dane, czy też nie. To nie jest jakaś wielka filozofia. Dla mnie to oni są nieprofesjonalni i tyle. Dobrze, że nie brałam udziału w ich konkursach.
0 0

apoccalipsa

#6458914 Napisano: 02.02.2018 11:20:28
shineoff napisał(a):

No wiem, że tam były jakieś dziwne akcje. ALE sorry. To jest agencja reklamowa, oni się tym zajmują na codzień. To jest kurczę ich praca! Jeśli organizują konkurs gdzie można wygrać 1000 nagród, to powinni nad tym zapanować. Czy tak trudno zrobić listę zwycięzców? Serio? Do tego wystarczy excel, a dla mniej zaawansowanych - ołówek i kartka. I dzwonić po kolei do ludzi, zaczynając od końca czy też początku tej listy. Ba, można nawet tym ołówkiem odhaczyć czy ktoś odebrał, podał swoje dane, czy też nie. To nie jest jakaś wielka filozofia. Dla mnie to oni są nieprofesjonalni i tyle. Dobrze, że nie brałam udziału w ich konkursach.

oczywiście, zgadzam się z Tobą
mamy prawo wiedzieć, co wygraliśmy
0 0

rebelmen

#6458915 Napisano: 02.02.2018 11:21:32
[quote=

apoccalipsa]
shineoff napisał(a):

joan napisał(a):

rebelmen napisał(a):

myślę, że wygraliśmy na bank a to, że nie podają nagrody to asekuracja po wpadkach w ostatnim konkursie Normalnie można powiedzieć czy jest wygrana czy nie, a nie robić jakieś dziwne podchody-jedna z bardziej dziwnych agencji, za doładowanie 20 zł to chyba podatku nie trzeba płacić.
0 0

joasiunia

#6458916 Napisano: 02.02.2018 11:21:51
wycior napisał(a):

..czy też tak macie...chyba zapchana skrzynka w Albedo..nie ma zwrotek z Somat..!!

Dostaliście już brakujące zwrotki, czy nadal nic?
0 0

monkakk

#6458917 Napisano: 02.02.2018 11:21:55
shineoff napisał(a):

No wiem, że tam były jakieś dziwne akcje. ALE sorry. To jest agencja reklamowa,

Agencja reklamowa? A to dobre emotka Oni są wszystkim, ale na pewno nie agencją reklamową emotka https://bluemedia.pl/o-nas
0 0

xpac

#6458918 Napisano: 02.02.2018 11:23:01
shineoff napisał(a):

Patrząc po konkursie z Orange, to właśnie Excel i kawałek kartki spowodował całe zamieszanie.. Agencja niepoważna, także nie ma co się dziwić, odpisują po 2 tygodniach, dzwonisz - nikt nic nie wie... jak się zatrudnia studentów którzy chcą sobie dorobić to się nie ma co dziwić ...
0 0

rebelmen

#6458920 Napisano: 02.02.2018 11:23:52
Może bali się powiedzieć bo uczestnicy nagrywają rozmowy emotka
0 0

rebelmen

#6458923 Napisano: 02.02.2018 11:25:18
Za doładowanie 20 zł to chyba podatku się nie płaci, i ten pesel.
0 0

apoccalipsa

#6458924 Napisano: 02.02.2018 11:26:09
rebelmen napisał(a):

Za doładowanie 20 zł to chyba podatku się nie płaci, i ten pesel.

według regulaminu z doładowaniami nie dzwonią
i tak, nie sądzę, żeby był PESEL potrzebny
ale jakie są fakty dowiemy się do końca miesiąca
0 0

jokan

#6458925 Napisano: 02.02.2018 11:26:57
joasiunia napisał(a):

wycior napisał(a):

..czy też tak macie...chyba zapchana skrzynka w Albedo..nie ma zwrotek z Somat..!!

z smsa?
0 0

luko922

#6458927 Napisano: 02.02.2018 11:28:09
Podstawowe pytanie: dzwonili do kogoś, do kogo dzwonili już wcześniej? :> Czy to wszystko nowe numery? 
0 0

joasiunia

#6458929 Napisano: 02.02.2018 11:33:27
jokan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

wycior napisał(a):

z smsa?

Tak. Są zwrotki, czy dalej nie ma? 
0 0

Gość: poprostuanette

#6458932 Napisano: 02.02.2018 11:35:51
pikantny napisał(a):

poprpstuanette, ale to, że "Ty wolisz" nic nie zmieni. Mówisz, że Polakom nie dogodzi, bo narzekają, a co sama robisz emotka   Nie obraź się emotka

Bo jestem typowa kobieta. Mi sie nie dogodzi ?
0 0

joan

#6458933 Napisano: 02.02.2018 11:37:24
poprostuanette napisał(a):

pikantny napisał(a):

poprpstuanette, ale to, że "Ty wolisz" nic nie zmieni. Mówisz, że Polakom nie dogodzi, bo narzekają, a co sama robisz emotka   Nie obraź się emotka

Wdajesz się z Panem Pikantnym w dyskusje o tym, czy można dogodzić kobiecie? emotka

apoccalipsa

#6458934 Napisano: 02.02.2018 11:38:37
luko922 napisał(a):

Podstawowe pytanie: dzwonili do kogoś, do kogo dzwonili już wcześniej? :> Czy to wszystko nowe numery? 

a po co mieliby dziś dzwonić na te same numery?
0 0

Gość: poprostuanette

#6458936 Napisano: 02.02.2018 11:40:33
8joan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

pikantny napisał(a):

Wdajesz się z Panem Pikantnym w dyskusje o tym, czy można dogodzić kobiecie? emotka

Probowalam ?
1 pikantny 0

luko922

#6458937 Napisano: 02.02.2018 11:41:23
apoccalipsa napisał(a):

luko922 napisał(a):

a po co mieliby dziś dzwonić na te same numery?

A skąd mam wiedzieć? emotka  
Myślałem, że dziś będą dzwonić z jakimiś konkretami, dla odmiany. 
1 monisss 0