Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6476108 Napisano: 22.03.2018 20:36:12
bruce napisał(a):

violka88 napisał(a):

wszyscy w Kinder coś wygrali nawet kilka razy - a ja tradycyjnie NIC emotka   czy jest osoba co też nic nie wygrała czy tylko moje  szczęście  gdzieś znikłego emotka

Głowa do góry emotka , poczytaj na forum, co to za "szczęście"...  emotka Mało kto odeśle dane, aby mieć tę książeczkę za 3 złote z groszami; trudno mówić tu o "szczęściu", skoro po wiwatach i gratulacjach przychodzi taka wiadomość (dla mnie książeczka - fajna sprawa, ale ten polecony z dokumentami - tu nieco gorzej).  emotka Twoje prawdziwe szczęście skryło się za rogiem, czekaj cierpliwie, wkrótce się pojawi.  emotka

ja mysle, ze musisz spojrzec na to z innej strony: masz ogromne szczescie, ze nie zostalas zalana smsami o wygranej ksiazeczce emotka   (mowie seriio)

ninakow7712

#6476116 Napisano: 22.03.2018 20:57:09
andziulka21 napisał(a):

Gdzieś mi minęło ale nie mogę znaleźć, czy w Kinder mogę zgłosić paragony z datą poprzedniego etapu w drugim? Bo zapomniałam kilku wysłać... 

chyba nie, na stronie też nie ma wyników za 2 tydzień, wg regulaminu mają czas do jutra
0 0

assal

#6476118 Napisano: 22.03.2018 20:58:18
Patrząc na okładkę tego "Poradnika urodzinowego" u nich na stronie, nie ma co wiele oczekiwać po tej książce. Jak sądzę, będzie to grubsza ulotka reklamowa ze słowem Kinder ileś tam razy na każdej stronie emotka
1 moniazr 0

Gość: kasiaj110

#6476124 Napisano: 22.03.2018 21:09:46
Ja także zostałam uszczęśliwiona smsami  z Kinder = jeden tylko mogę odczytać- następne mam informację że niepełne emotka . Ten pierwszy to książka emotka a może te pozostałe to inne nagrody emotka no ale cóż jako żem honorowa  i że trzymam się regulaminu że tylko jedna nagroda na jedną osobę to oczywiście odeślę ten jedyny paragon emotka - tylko szkoda że mam znaczki zwykłe - zostały po kartkach wielkanocnych , może wyślę tymi , się zobaczy dużo nie stracę

Ale te emocje Gratulacje wygrałeś są nie do opisania, dobrze że wysyłałam tylko w pierwszym etapie emotka teraz dam szansę innym choć  paragony w szafce leżą. 
1 agakaz2 0

azaflora

#6476133 Napisano: 22.03.2018 21:29:41
violka88 napisał(a):

wszyscy w Kinder coś wygrali nawet kilka razy - a ja tradycyjnie NIC emotka   czy jest osoba co też nic nie wygrała czy tylko moje  szczęście  gdzieś znikłego emotka

violka - u męża 1/1, u mnie 0/1. Nie jesteś sama emotka . W następnym losowaniu szczęście się do Ciebie uśmiechnieemotka
1 violka88 0

asper01

#6476138 Napisano: 22.03.2018 21:50:39
Wygrał ktoś w tej Zottarelli? W regulaminie znów piszą o skanie paragonu, a w formularzu tylko e-mail i hasło do wpisania. No chyba, że ja ślepy i dlatego nie biorą moich haseł pod uwagę:)
0 0

donia7

#6476149 Napisano: 22.03.2018 22:10:20
Działa Wam ten formularz w Activii na odesłanie danych?
0 0

notta

#6476154 Napisano: 22.03.2018 22:27:03
asper01 napisał(a):

Wygrał ktoś w tej Zottarelli? W regulaminie znów piszą o skanie paragonu, a w formularzu tylko e-mail i hasło do wpisania. No chyba, że ja ślepy i dlatego nie biorą moich haseł pod uwagę:)

Pisałam do nich w tej sprawie i zero odpowiedzi..
1 asper01 0

aga17

#6476159 Napisano: 22.03.2018 22:44:31
Nagrody nie rozdane pozostaja u organizatora, okolo 50 000 tysiecy sztuk ksiazek ze wszystkich etapow po 3,69zl plus koszty wysylki to ladna kasa im zostanie...Wygrana oczywiscie ksiazka Kinder u mnie , ale odsylac paragonu to ja nie bede.
0 0

shineoff

#6476173 Napisano: 23.03.2018 00:38:05
kasiaj110 napisał(a):

Ja także zostałam uszczęśliwiona smsami  z Kinder = jeden tylko mogę odczytać- następne mam informację że niepełne emotka . Ten pierwszy to książka  emotka a może te pozostałe to inne nagrody emotka no ale cóż jako żem honorowa  i że trzymam się regulaminu że tylko jedna nagroda na jedną osobę to oczywiście odeślę ten jedyny paragon emotka - tylko szkoda że mam znaczki zwykłe - zostały po kartkach wielkanocnych , może wyślę tymi , się zobaczy dużo nie stracę

Ale te emocje Gratulacje wygrałeś są nie do opisania, dobrze że wysyłałam tylko w pierwszym etapie emotka teraz dam szansę innym choć  paragony w szafce leżą. 

Możesz na polecony nakleić normalne znaczki emotka  a resztę dokupić na poczcie. Wartość znaczków ma się zgadzać, ilość jest bez znaczenia (chyba, że nie mieszczą się na kopercie).
0 0

jorunn2010

#6476196 Napisano: 23.03.2018 08:09:51
ninakow7712 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Gdzieś mi minęło ale nie mogę znaleźć, czy w Kinder mogę zgłosić paragony z datą poprzedniego etapu w drugim? Bo zapomniałam kilku wysłać... 

chyba nie, na stronie też nie ma wyników za 2 tydzień, wg regulaminu mają czas do jutra

jaki 2 tydzień? tam chyba etapy ponad-miesięczne?
0 0

lager

#6476199 Napisano: 23.03.2018 08:13:13
Nie wiem co głupsze. Zmarnowanie niespełna 200tys zł przez Kinder na poradniki czy przez Cheetos i ich nową loterię z pulą nagród prawie 500 tys zł na naklejkiemotka

cleo25

#6476208 Napisano: 23.03.2018 08:36:06
andziulka21 napisał(a):

Ja wysyłam. Nie wyczytałam w regulaminie, że paragon musi być z danego etapu.

Gość: poprostuanette

#6476211 Napisano: 23.03.2018 08:44:14
jorunn2010 napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

jaki 2 tydzień? tam chyba etapy ponad-miesięczne?

Konkurs na spelnienienie marzen juz informowali telefonicznie.
0 0

atanerka

#6476215 Napisano: 23.03.2018 08:55:08
asper01 napisał(a):

1. Co tydzień komisja wyłoni 10  zwycięzców Nagrody I (słownie: pierwszego) stopnia

Nagroda II stopnia czyli darmowa wysyłka ze sklepu przyszła mi odrazu na mail, więc nie wiem czy każdy ja dostaje czy wybrani? 
0 0

edzia3

#6476254 Napisano: 23.03.2018 10:52:42
Dzwoniłam na infolinię kinder -1.jeśli wygrałam 8 książek to mogę sobie wybrać jeden paragon z wygranych i go wysłać nie muszę wszystkich,
2.gdybym wygrała np,namiot i książkę to mogę sobie wybrać nagrodę którą chcę
3.jeśli wygrałam ja i mój mąż oraz syn to mogę wysłać w jedne dużej kopercie wszystkie zgłoszenia ale osobno w kopertach małych oświadczenia i dane oraz paragon dla każdej z osób

moniazr

#6476256 Napisano: 23.03.2018 10:59:07
shineoff napisał(a):

kasiaj110 napisał(a):

Ja także zostałam uszczęśliwiona smsami  z Kinder = jeden tylko mogę odczytać- następne mam informację że niepełne emotka . Ten pierwszy to książka  emotka a może te pozostałe to inne nagrody emotka no ale cóż jako żem honorowa  i że trzymam się regulaminu że tylko jedna nagroda na jedną osobę to oczywiście odeślę ten jedyny paragon emotka - tylko szkoda że mam znaczki zwykłe - zostały po kartkach wielkanocnych , może wyślę tymi , się zobaczy dużo nie stracę

Możesz na polecony nakleić normalne znaczki emotka  a resztę dokupić na poczcie. Wartość znaczków ma się zgadzać, ilość jest bez znaczenia (chyba, że nie mieszczą się na kopercie).

Ja zawsze odsyłam paragon zwykłym listem jak na nagrodzie mi nie zależy. Poleconym tylko nagrody wartościowe i takie, które sprawiają radość. Jeszcze nie zdarzyło mi się żeby nagroda nie dotarła.
A teraz pierwszy raz w życiu odpuszczam i nie odsyłam danych na książeczkę Kinder. Dom i tak mam już wystarczająco zaśmiecony emotka
2 joan, ZetZ 0

venix

#6476262 Napisano: 23.03.2018 11:07:07
Odsyłam w kinder i na poduszki i na książkę z powołaniem par 3. ust. 6  " każdy uczestnik może wygrać wyłącznie jeden rodzaj nagrody w danym etapie" . Tak dla zasady  emotka
Jeden rodzaj nagrody to nie jedna nagroda  

joan

#6476265 Napisano: 23.03.2018 11:23:03
lager napisał(a):

Nie wiem co głupsze. Zmarnowanie niespełna 200tys zł przez Kinder na poradniki czy przez Cheetos i ich nową loterię z pulą nagród prawie 500 tys zł na naklejki emotka

Będziemy się wspólnie zastanawiać emotka

Przy czym Kinder już to sobie dobrze obmyślił - wbrew regulaminowi przyznał jednej osobie po kilkanaście książek, każdy może jednak otrzymać max 1 szt. Zatem własnymi działaniami Kinder sprawił, że jego wydatki się zmniejszają, bo oto w/w kilkunastu książek nie będą musieli wydać, a co za tym idzie: zaoszczędzą sporo na kosztach wysyłki, W dodatku książeczka jest tak tandetna, że większość laureatów nie odeśle paragonów... tadam! kolejna oszczędność. Następnym razem Kinder ogłosi światu, że przeznacza milion złotych na nagrody, przy czym będzie to 500.000 książeczek po 2 zł. I tych książeczek oczywiście też nie będą wysyłali. Miszcze zua emotka

agakaz2

#6476270 Napisano: 23.03.2018 11:36:35
Teściowa kupiła papier velvet na konkurs paragon wzięła ale stwierdziła że jakiś taki pognieciony jest i zaczęła go prasować emotka  no i po paragonie zrobił się cały czarny świetnie