Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

misiamarysia

#6478422 Napisano: 30.03.2018 10:22:58
karkocka napisał(a):

biokoo napisał(a):

czy ktoś miał taka sytuację z wizażem - a mianowicie - wygrałam testowanie produktów Maybelline - ale nie miałam żadnego maila - kosmetyki przyszły do domu po prostu. Czy mam się gdzieś zgłosić czy jak?

sami po jakimś czasie przyślą Ci linki do ankiet-recenzji 

Potwierdzam, też tak miałam
1 biokoo 0

staszek

#6478443 Napisano: 30.03.2018 11:38:29
Biedronka Activia, już wszystkie etapy poszły?
0 0

estrelitta

#6478444 Napisano: 30.03.2018 11:39:27
staszek napisał(a):

Dzisiaj chyba tylko drugi
1 staszek 0

lowmacp

#6478445 Napisano: 30.03.2018 11:44:35
estrelitta napisał(a):

staszek napisał(a):

Dzisiaj chyba tylko drugi

U mnie zgłoszenia były z II etapu
1 staszek 0

marzenier

#6478461 Napisano: 30.03.2018 12:54:06
A czy w Activii wygrał ktoś opaskę?
0 0

ewelinka-017017

#6478478 Napisano: 30.03.2018 14:14:29
hey czy są jakieś akcje z kawą jakobs lub ptasim mleczkiem
?
0 0

ninakow7712

#6478516 Napisano: 30.03.2018 17:49:20
agakaz2 napisał(a):

yreks napisał(a):

W loterii Visa zgłoszenie trzeba dodać w dniu dokonania płatności kartą? 

Tak

a czy ktoś widzi formularz zgłoszeniowy? bo ja naciskam dodaj transakcję i samo coś dodaje, nic nie wypełniam:/ nie wiem o co chodzi
0 0

venix

#6478517 Napisano: 30.03.2018 17:56:52
ninakow7712 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

yreks napisał(a):

Tak

a czy ktoś widzi formularz zgłoszeniowy? bo ja naciskam dodaj transakcję i samo coś dodaje, nic nie wypełniam:/ nie wiem o co chodzi

Tak to tym razem działa. Klikasz tyle razy ile masz potwierdzeń z tego dnia 
0 0

ninakow7712

#6478528 Napisano: 30.03.2018 18:48:04
-Violka- napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

yreks napisał(a):

Tak

a transakcje kartą przez internet? np. z aliexpress? emotka  też ok?
0 0

misiamarysia

#6478533 Napisano: 30.03.2018 19:27:56
joan napisał(a):

Może to kogoś zainteresuje / Loteria Visa:

Laureat wyjazdu musi podać numer paszportu w formularzu zwycięzcy -> czyli dostajesz info o wygranej i w ciągu 2 dni odsyłasz dokumenty z wpisanym numerem paszportu. W praktyce oznacza to, że kto teraz paszportu nie posiada, temu wycieczka przepada. Nie można najpierw wygrać, a dopiero potem złożyć podanie o paszport + wizę.

Bardzo Ci dziękuję za tę informację, emotka właśnie miałam zgłosić kilka transakcji, a mój paszport stracił ważność kilka lat temu. Sama bym tego nie doczytała. Po Świętach zmotywuję się do wyrobienia nowego paszportu, ale gdybym wygrała za te dzisiejsze zgłoszenia, to bym chyba nie przeżyła, ze taka nagroda przepadnie.
0 0

aurorcia

#6478536 Napisano: 30.03.2018 19:43:26
misiamarysia napisał(a):

joan napisał(a):

Laureat wyjazdu musi podać numer paszportu w formularzu zwycięzcy -> czyli dostajesz info o wygranej i w ciągu 2 dni odsyłasz dokumenty z wpisanym numerem paszportu. W praktyce oznacza to, że kto teraz paszportu nie posiada, temu wycieczka przepada. Nie można najpierw wygrać, a dopiero potem złożyć podanie o paszport + wizę.

Bardzo Ci dziękuję za tę informację, emotka właśnie miałam zgłosić kilka transakcji, a mój paszport stracił ważność kilka lat temu. Sama bym tego nie doczytała. Po Świętach zmotywuję się do wyrobienia nowego paszportu, ale gdybym wygrała za te dzisiejsze zgłoszenia, to bym chyba nie przeżyła, ze taka nagroda przepadnie.

Ja już po wysłaniu doczytałam, mój paszport ważny do czerwca a mąż od dawna ma nieważny, więc zaje..... emotka
1 joan 0

mayteq

#6478537 Napisano: 30.03.2018 19:44:10
misiamarysia napisał(a):

joan napisał(a):

W taki sposób kilka lat temu przepadł mi wyjazd do londynu za 20k. Nie pozwolili mi wyrobić paszportu  emotka  (z visa oczywiście).
1 joan 0

mia

#6478538 Napisano: 30.03.2018 19:56:35
aurorcia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

joan napisał(a):

Ja już po wysłaniu doczytałam, mój paszport ważny do czerwca a mąż od dawna ma nieważny, więc zaje..... emotka

U nas nikt nie ma w rodzinie ważnego paszportu. emotka Niemniej gram/y, bo kartą płacimy na okrągło - a) są też nagrody niższego rzędu, b) w loteriach i tak generalnie nic nie wygrywam/y... emotka

joan

#6478542 Napisano: 30.03.2018 20:12:23
misiamarysia napisał(a):

Ależ proszę emotka I życzę powodzenia w loterii.

Dodam jeszcze, że info na forum napisałam po otrzymaniu od organizatora pisemnej odpowiedzi na moje zapytanie.

Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda.

asantesana

#6478544 Napisano: 30.03.2018 20:41:20
-Violka- napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

yreks napisał(a):

Tak

A ja już myślałam, że jestem jakaś wyjątkowo i visa sama wie co ja chce dodać, bo nie mam żadnego formularza, tylko system sobie coś tam dodaje. Serio wystarczy tylko dodać liczbę transakcji? To znaczy zrobiłam dzisiaj zakupy na 3 paragony, 3 razy klikam "dodaj transakcję" i tyle? Trochę to dziwne i bez sensu... 

delvitto

#6478546 Napisano: 30.03.2018 20:47:38
joan napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Ależ proszę emotka I życzę powodzenia w loterii.

Dodam jeszcze, że info na forum napisałam po otrzymaniu od organizatora pisemnej odpowiedzi na moje zapytanie.

Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda.

to jest dość krzywdzące, bo w razie czego - czy pojadę czy nie, to i tak moja sprawa, bo mogę mieć paszport, ale wcale nie musi mi się chcieć tam lecieć:( z chęcią bym przytuliła ten "dodatek" na karcie Visa, i też byłoby git emotka  ewentualnie mogłabym bilety komuś sprezentować, kto już ma paszport, ale to by wymagało kilku dni więcej na znalezienie chętnej osoby.  Tak w ogóle, doczytał się ktoś, ile wynosi ten miły dodatek na wyjazd, bo do koszulki to jest 250 euro, czyli ok. tysiaka?

mia

#6478550 Napisano: 30.03.2018 21:09:29
joan napisał(a):

(...)

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło...emotka
0 0

joan

#6478554 Napisano: 30.03.2018 21:18:17
mia napisał(a):

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło... emotka

Logicznym wydaje mi się, że tak. Tzn. niby nie natychmiast, bo laureat ma aż 2 dni na odesłanie w pełni wypełnionych dokumentów emotka U mnie też ludzi z paszportami prawie nie ma. Teraz się podróżuje na dowód osobisty, zwłaszcza po destabilizacji sytuacji politycznej na Bliskim Wschodzie - wygodniej pojechać do Chorwacji, niż polecieć do Egiptu.

delvitto - mnie również by ta karta prepaid wystarczyła; szczególnie, że ostatnio chyba ktoś miał z Laysami przeboje, bo wiza do Rosji kosztuje 400 zł i nie każdy ma ochotę na taki wydatek przy trzydniowym wyjeździe.

lager

#6478561 Napisano: 30.03.2018 21:29:11
joan napisał(a):

mia napisał(a):

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło... emotka

Logicznym wydaje mi się, że tak. Tzn. niby nie natychmiast, bo laureat ma aż 2 dni na odesłanie w pełni wypełnionych dokumentów emotka U mnie też ludzi z paszportami prawie nie ma. Teraz się podróżuje na dowód osobisty, zwłaszcza po destabilizacji sytuacji politycznej na Bliskim Wschodzie - wygodniej pojechać do Chorwacji, niż polecieć do Egiptu.

delvitto - mnie również by ta karta prepaid wystarczyła; szczególnie, że ostatnio chyba ktoś miał z Laysami przeboje, bo wiza do Rosji kosztuje 400 zł i nie każdy ma ochotę na taki wydatek przy trzydniowym wyjeździe.

Właśnie po to Lays oprócz biletów hotelu itp. dało laureatom 5000zł na konto żeby pokryć sobie m.in. wizę emotka  (jeśli mowa o loterii Lays)

joan

#6478563 Napisano: 30.03.2018 21:32:12
lager napisał(a):

Właśnie po to Lays oprócz biletów hotelu itp. dało laureatom 5000zł na konto żeby pokryć sobie m.in. wizę emotka  (jeśli mowa o loterii Lays)

A to ciekawe. Pamiętam jedynie narzekanie, że trzeba kasę wydać. Ale przecież z cudzych to aż miło wydawać emotka