Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

yolka123

#6512960 Napisano: 25.07.2018 14:19:44
blanca napisał(a):

nkba napisał(a):

A ten konkurs to jest czy go nie ma? Bo ja nie kumam emotka
https://www.e-kon...et.html#.W1hm8sIyXcs

Był w 2015 r.

Taki jest od dziś emotka
https://www.e-kon...et.html#.W1hqqtSLSt8
2 nkba, atka7 0

ktosiek1

#6512975 Napisano: 25.07.2018 14:53:19
Może ktoś ma doświadczenie i podpowie co w takiej sytuacji: mam paragon na konkurs Fa w Tesco prowadzony przez Albedo. Czy jednocześnie mogę wysłać go na loterię ogólnopolską Fa, którą też Albedo ogarnia? co w przypadku wygranej w obu konkursach (mało prawdopodobne, ale jednak...), bo trzeba odesłać oryginał paragonu w obu przypadkach. Jak do tego podchodzi ta agencja? wysyłacie na oba konkursy czy w tym przypadku tylko na jeden?
0 0

dwaburekoty

#6512977 Napisano: 25.07.2018 15:03:26
ktosiek1 napisał(a):

Może ktoś ma doświadczenie i podpowie co w takiej sytuacji: mam paragon na konkurs Fa w Tesco prowadzony przez Albedo. Czy jednocześnie mogę wysłać go na loterię ogólnopolską Fa, którą też Albedo ogarnia? co w przypadku wygranej w obu konkursach (mało prawdopodobne, ale jednak...), bo trzeba odesłać oryginał paragonu w obu przypadkach. Jak do tego podchodzi ta agencja? wysyłacie na oba konkursy czy w tym przypadku tylko na jeden?

ja wyslalam na dwa. wygram, będę sie martwić. ale jesli to jedna agencja to nie powinno być problemów
0 0

mia

#6512978 Napisano: 25.07.2018 15:06:33
ktosiek1 napisał(a):

Coś mi świta, że kiedyś było to u nich wykluczone - wtedy chyba chodziło o Syoss - ale nie mogę sobie przypomnieć, czy umieścili to zastrzeżenie w regulaminie, czy konkursowicze się na własną rękę dowiadywali.
1 nkba 0

ktosiek1

#6512980 Napisano: 25.07.2018 15:14:19
dwaburekoty napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

ja wyslalam na dwa. wygram, będę sie martwić. ale jesli to jedna agencja to nie powinno być problemów

w sumie faktemotka
0 0

madzia1-s

#6512981 Napisano: 25.07.2018 15:15:28
mia napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Coś mi świta, że kiedyś było to u nich wykluczone - wtedy chyba chodziło o Syoss - ale nie mogę sobie przypomnieć, czy umieścili to zastrzeżenie w regulaminie, czy konkursowicze się na własną rękę dowiadywali.

z tego co pamietam bylo to w regulaminie
3 mia, nkba, scrabble 0

ktosiek1

#6512982 Napisano: 25.07.2018 15:16:57
mia napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

właśnie też coś mi świta tylko nie wiem czy to Albedo było, ale w sumie przy braku wyłączenia w regulaminie powinni iść na rękę.
2 mia, nkba 0

konkurs14

#6512986 Napisano: 25.07.2018 15:33:08
Może jeszcze mała dygresja na temat konkursu RB w Biedronce. Zaiste, Red Bull dodaje skrzydeł ... tym razem wynikom, które sobie gdzieś latają i latają w przestworzach. Z jednej strony chcemy poznać szybko wyniki, a z drugiej strony możemy później żałować, że poznaliśmy je tak szybko. Krótki termin na podjęcie decyzji w sprawie wyboru zwycięzców, przy kolosalnej liczbie zgłoszeń, może skutkować nierzetelnym czytaniem haseł ze zrozumieniem. Organizator na nałożoną na siebie i przez siebie presję zaczyna się śpieszyć i wówczas konkurs przybiera cechy loteryjności. Przecież przy tak rozpędzonym  (dosłownie i w przenośni - Red Bull, adrenalina, doda ci skrzydeł etc. emotka ) konkursie można spodziewać się mnogości zgłoszeń i problemów z obiektywną oceną w tak relatywnie krótkim czasie, a to może wpłynąć na wiarygodność Organizatora. Zresztą ... odwołując się do logiki i wyliczeń w opóźnieniach pewnego mechanika w warsztacie samochodowym filmu "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" - dzień zwłoki czekania w przypadku gwarantowanych 2 dni, to daje nam 50% czekanio-strat, a jakby trzeba było czekać 30 gwarantowanych dni to jeden dzień wygenerowałby nam tylko 0,03% strat w czekaniu emotka
1 miketyson 0

wojteke-konkursy

#6512992 Napisano: 25.07.2018 16:00:43
Zgłoszeń z RB w pierwszym tygodniu było 1456, chyba, że się walnąłem w liczeniu  
0 0

wojteke-konkursy

#6513003 Napisano: 25.07.2018 16:32:56
superloser napisał(a):

wojteke-konkursy napisał(a):

Zgłoszeń z RB w pierwszym tygodniu było 1456, chyba, że się walnąłem w liczeniu  

Nie każde zgłoszenie poparte paragonem  emotka

0 0

edith

#6513015 Napisano: 25.07.2018 16:58:46
Nie mam dostępu do Winiar dlatego tu zadam pytanie,jestem na wczasach,mam ograniczenia w internecie  i mąż musi wysłać paragon,jeśli wygrałam huśtawkę to co się wysyła dane na kartce czy jest jakieś oświadczenie ?  emotka
0 0

kreatia

#6513017 Napisano: 25.07.2018 17:03:44
edith napisał(a):

Nie mam dostępu do Winiar dlatego tu zadam pytanie,jestem na wczasach,mam ograniczenia w internecie  i mąż musi wysłać paragon,jeśli wygrałam huśtawkę to co się wysyła dane na kartce czy jest jakieś oświadczenie ?  emotka

nie ma oświadczenia, na kartce dane emotka  miłego wczasowania!
0 0

lima

#6513018 Napisano: 25.07.2018 17:04:13
edith napisał(a):

Imię, nazwisko, adres, data urodzenia odręcznie moga być napisane plus paragon emotka  
0 0

darog

#6513023 Napisano: 25.07.2018 17:17:58
madzia1-s napisał(a):

mia napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

z tego co pamietam bylo to w regulaminie

pamietam że wygrałem słabszą nagrode-wysłałem paragon, a potem w innym lepszą nagrode. odp - że paragon jest do jednego konkursu- tam gdzie wysłałem paragon, ta lepsza nagroda przepadła-choć chciałem z tamtej zrezygnowac na rzecz tej lepszej
0 0

adrian

#6513025 Napisano: 25.07.2018 17:28:05
Konkurs Red Bulla to jakiś żart. Wszystkie 35 nagród III stopnia trafiło do zgloszeń z 21 i 22 lipca. Najwyraźniej nie chciało się im już czytać pozostałych 5 dni. emotka  
0 0

xpac

#6513027 Napisano: 25.07.2018 17:36:26
adrian napisał(a):

Konkurs Red Bulla to jakiś żart. Wszystkie 35 nagród III stopnia trafiło do zgloszeń z 21 i 22 lipca. Najwyraźniej nie chciało się im już czytać pozostałych 5 dni.  emotka  

od razu było wiadomo, że to żart po prostu tutaj trzeba liczyć na szczęście i się do tego przyzwyczaić - w sumie można było już dawno do tego przywyknąć - nie narzekać tylko grac i liczyć na farta - proste emotka
0 0

adrian

#6513028 Napisano: 25.07.2018 17:36:31
Nieaktualne, już zmienili wyniki. emotka
0 0

darog

#6513029 Napisano: 25.07.2018 17:38:16
a gdzie są wyniki na bilety Red Bull? Ja widze tylko laureatów rowerowych
0 0

aurorcia

#6513030 Napisano: 25.07.2018 17:38:23
adrian napisał(a):

Nieaktualne, już zmienili wyniki.  emotka

U mnie były tylko wyniki rowerów, potem tylko puste, czerwone tło emotka  Tylko ja tak miałam?
0 0

adrian

#6513031 Napisano: 25.07.2018 17:39:39
darog napisał(a):

a gdzie są wyniki na bilety Red Bull? Ja widze tylko laureatów rowerowych

Przewijasz je tak samo jak galerię haseł.
0 0