Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

picola

#6515105 Napisano: 01.08.2018 08:44:56
cherry_coke napisał(a):

Czy odpruwał ktoś metkę z koszulki Lecha, tą zieloną na dole?
Wolałabym wiedzieć czy łatwo pójdzie czy nie emotka  

Odpruwa się bezproblemowo, nie zostaje żaden ślad.
0 0

lukasz6

#6515111 Napisano: 01.08.2018 09:07:05
monkakk napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Czy wszyscy dostali wczoraj ekspresy Tchibo ze Stokrotki?

ja nie...

ja też nie

Do mnie dziś przyszły

zaczytana-pola napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Do mnie dzisiaj dojechał ostatni. 

napiszcie proszę, jaki kurier dostarcza te ekspresy
0 0

madzia1-s

#6515113 Napisano: 01.08.2018 09:09:20
lukasz6 napisał(a):

monkakk napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

estrelitta napisał(a):

ja nie...

ja też nie

Do mnie dziś przyszły

estrelitta napisał(a):

ja nadal czekam emotka
0 0

luckymen

#6515114 Napisano: 01.08.2018 09:11:01
madzia1-s napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

monkakk napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

estrelitta napisał(a):

ja nie...

ja też nie

Do mnie dziś przyszły

estrelitta napisał(a):

ja nadal czekam emotka

fedex, też jeszcze czekam na 1
0 0

estrelitta

#6515115 Napisano: 01.08.2018 09:11:18
madzia1-s napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

monkakk napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

estrelitta napisał(a):

ja nie...

ja też nie

Do mnie dziś przyszły

estrelitta napisał(a):

ja nadal czekam emotka

ja także na jeszcze jeden
0 0

zaczytana-pola

#6515118 Napisano: 01.08.2018 09:23:53
Fedex wozi ekspresy.
0 0

monkakk

#6515124 Napisano: 01.08.2018 09:33:17
lukasz6 napisał(a):

https://www.e-kon...strona/3566#p6515121
0 0

monisss

#6515135 Napisano: 01.08.2018 09:57:38
bagietkoweniebo napisał(a):

Czy Wy też macie wrażenie, że ostatnio poziom jest już TAK wysoki i tyle ludzi gra, że wygranie graniczy z cudem? Z nostalgią wspominam rok 2013 czy 2014, kiedy kurier codziennie po kilka paczek przynosił;) Myślałam, że miałam na Ceneo fajne zdjecie, a gdy wczoraj wieczorem zaczęła się lawina zgłoszeń to jestem już prawie pewna, że kolejny konkurs rozwiąże się beze mnie...

tak... dokładnie tak...
0 0

Niebieska_Laguna

#6515140 Napisano: 01.08.2018 10:04:28

Czy Wy też macie wrażenie, że ostatnio poziom jest już TAK wysoki i tyle ludzi gra, że wygranie graniczy z cudem? Z nostalgią wspominam rok 2013 czy 2014, kiedy kurier codziennie po kilka paczek przynosił;) Myślałam, że miałam na Ceneo fajne zdjecie, a gdy wczoraj wieczorem zaczęła się lawina zgłoszeń to jestem już prawie pewna, że kolejny konkurs rozwiąże się beze mnie...

Na pewno jest mniej fajnych konkursów. Wydaje mi się, że teraz po prostu jak pojawia się ciekawy  konkurs to wszyscy wygłodniali nagród konkursowicze rzucają się na niego  emotka  Przynajmniej w moim odczuciu jeszcze kilka lat temu wybór konkursów był o wiele większy. Teraz również jest ich dużo, ale jakość już nie ta. Ceny za zakup coraz wyższe, a nagrody coraz niższe. Jak nie loterie z bramkami, to znowu rozdają setki bezwartościowych nagród (np. lazy bagi z Winiar). Albo te konkursy Smolara, że dadzą jeden odkurzacz, a reszta nagród to zestawy produktów promocyjnych. Columbit też systematycznie podwyższa wartość zakupów w swoich konkursach. 

razdwatrzycztery

#6515164 Napisano: 01.08.2018 10:26:13
Czesc! czy sms:" kaufland:do laureatow Wspolnie dbamy.. do 06.08 wyslij dane wymagane w regulaminie" oznacza wygrana? Pytam bo w sumie nie jest napisane wprost że wygrałam wiec zastanawiam sie czy to wygrana czy wiadomosc do wszystkich. 

wiesia30

#6515166 Napisano: 01.08.2018 10:28:40
razdwatrzycztery napisał(a):

Czesc! czy sms:" kaufland:do laureatow Wspolnie dbamy.. do 06.08 wyslij dane wymagane w regulaminie" oznacza wygrana? Pytam bo w sumie nie jest napisane wprost że wygrałam wiec zastanawiam sie czy to wygrana czy wiadomosc do wszystkich. tak,stówka Ci wpadła emotka

joan

#6515168 Napisano: 01.08.2018 10:29:31
razdwatrzycztery napisał(a):

Czesc! czy sms:" kaufland:do laureatow Wspolnie dbamy.. do 06.08 wyslij dane wymagane w regulaminie" oznacza wygrana? Pytam bo w sumie nie jest napisane wprost że wygrałam wiec zastanawiam sie czy to wygrana czy wiadomosc do wszystkich. 

Skoro to wiadomość do laureatów, a Ty ją otrzymałaś, to jesteś w gronie osób nagrodzonych emotka

olaa1188

#6515181 Napisano: 01.08.2018 10:39:40
Mam takie same zdanie ;-( Często wydaje mi się że mam fajne zdjęcie jednak gdy widzę inne.... to już emocje opadają emotka Zauważyłam, że teraz niektórych zdjęcia czy filmiki wyglądają tak profesjonalnie jak z reklamy emotka Ja niestety profesjonalistką nie jestem emotka
1 nkba 0

trissm

#6515197 Napisano: 01.08.2018 10:55:28
Weszłam sobie na C4 zobaczyć co tam konkursowego, choć u nas akurat rzadko który łapie się do konkursów. No ale rozwalił mnie jeden konkurs
https://www.e-kon...18.html#.W2F0dcIyWM8

teraz widzę, że i pod postem konkursowym podobna dyskusja.
Sam pomysł wygrania malucha już jest lekko zaskakujący (choć wczoraj właśnie widziałam takiego odpicowanego na drodze). Wycena na 20 tys wydaje się lekko szalona (chyba, ze to wersja jak dla Toma Hanksa) ale już to, że jedna z wygranych jest NIEDOPUSZCZONA do ruchu, to już jakieś kurna wariactwo. Ja jestem kolekcjonerką. Lubię wygrać koszulkę czy piłkę z autografem, ale co zrobić z niejeżdżącym maluchem???
Nawet wyobrażając sobie, ze dla studenta wygranie malucha byłoby zabawne, to niejeżdżącego???
Chyba Advalue poniosło emotka
0 0

xpac

#6515201 Napisano: 01.08.2018 10:58:40
trissm napisał(a):

Weszłam sobie na C4 zobaczyć co tam konkursowego, choć u nas akurat rzadko który łapie się do konkursów. No ale rozwalił mnie jeden konkurs

Sam pomysł wygrania malucha już jest lekko zaskakujący (choć wczoraj właśnie widziałam takiego odpicowanego na drodze). Wycena na 20 tys wydaje się lekko szalona (chyba, ze to wersja jak dla Toma Hanksa) ale już to, że jedna z wygranych jest NIEDOPUSZCZONA do ruchu, to już jakieś kurna wariactwo. Ja jestem kolekcjonerką. Lubię wygrać koszulkę czy piłkę z autografem, ale co zrobić z niejeżdżącym maluchem???
Nawet wyobrażając sobie, ze dla studenta wygranie malucha byłoby zabawne, to niejeżdżącego???

Tutaj macie filmik na YouTube o tym konkursie emotka
https://www.youtu...amp;feature=youtu.be
0 0

anula18

#6515203 Napisano: 01.08.2018 10:59:39

olaa1188 napisał(a):

Mam takie same zdanie ;-( Często wydaje mi się że mam fajne zdjęcie jednak gdy widzę inne.... to już emocje opadają emotka Zauważyłam, że teraz niektórych zdjęcia czy filmiki wyglądają tak profesjonalnie jak z reklamy emotka Ja niestety profesjonalistką nie jestem emotka

Dokladnie. Czesc osob która gra w konkursach zresztą para się profesjonalnie fotografią i często wygrywa główne. Nie będę wymieniac nazwisk, kto siedzi w temacie to wie:) Plus jako osoba pracujaca na pelnym etacie, z dziecmi, bez pomocy rodziny (rodzice w innym miescie) - to nie mam JAK równać się ze studentami, którzy maja cale dnie na wycinanie, kolorowanie, malowanie, robienie fotek, kręcenie filmow. Wiem, ze taka kolej losu, nic na to nie poradzę. Po prostu przyszłam się wyżalić:) I co mnie boli to chyba fakt, ze może gdybym się nie starala i robila na pol swoich możliwości, to by przegrane mnie nie dziwiły. Ale ja wykrajam te momenty, żeby cyknąć fote, przygotowuje się, a potem i tak nic z tego nie mam:(

Ale tak szczerze powiedziawszy to Ty sporo wygrywasz w fotograficznych, natomiast jeśli ktoś się okaże lepszy zaraz zaczynasz dyskusję o niskim poziomie prac i o kiepskim guście jury emotka   Nie obraź się, ale czytając Twoje wypowiedzi na temat wyników zawsze mam wrażenie, że kompletnie nie umiesz przegrywać z godnością, wyluzuj emotka
0 0

trissm

#6515208 Napisano: 01.08.2018 11:05:49
xpac napisał(a):

trissm napisał(a):

No dobra, fajnie, odpicowane, włożona praca itp. Ale nadal nie wiem co z robić z tym co jest niedopuszczony do ruchu?
Abstrahując od tego, że chyba klaustrofobii bym się nabawiła emotka
0 0

Niebieska_Laguna

#6515209 Napisano: 01.08.2018 11:10:12
trissm napisał(a):

xpac napisał(a):

trissm napisał(a):

No dobra, fajnie, odpicowane, włożona praca itp. Ale nadal nie wiem co z robić z tym co jest niedopuszczony do ruchu?

Ja jestem ciekawa czy to auto trzeba rejestrować tak jak zwykłe? Bo to byłyby dodatkowe koszty jeszcze emotka   
0 0

Gość: cherry_coke

#6515210 Napisano: 01.08.2018 11:10:17
trissm napisał(a):

xpac napisał(a):

trissm napisał(a):

Trzeba uderzać do odpowiedniego klienta np. miłośnika małych fiatów albo jakiegoś kolekcjonera, zrobić dobrą reklamę, a następnie sprzedać mu fiata za zabójczo wysoką cenę. Polecam zlot małych fiatów albo coś w tym stylu. emotka  
A jakbym była bogata to bym oddała na WOŚP emotka
1 nkba 0

joan

#6515212 Napisano: 01.08.2018 11:16:20
trissm napisał(a):

Przede wszystkim: niedopuszczony do ruchu, zatem transport do laureata chyba tylko... lawetą (na koszt laureata, oczywiście, bo jeszcze nie słyszałam, żeby komuś samochód pod dom przywieźli, zawsze jest odbiór we własnym zakresie).

To auto typowo dla konkursowicza - stawiasz w ogrodzie i potem malujesz na różne kolory, w zależności od tematyki konkursu foto. I będziesz milion razy oryginalniejsza, niż rodzina z garbusem emotka
1 jokan 0