Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

trissm

#6515215 Napisano: 01.08.2018 11:18:04
joan napisał(a):

trissm napisał(a):

No dobra, fajnie, odpicowane, włożona praca itp. Ale nadal nie wiem co z robić z tym co jest niedopuszczony do ruchu?
Abstrahując od tego, że chyba klaustrofobii bym się nabawiła emotka

Przede wszystkim: niedopuszczony do ruchu, zatem transport do laureata chyba tylko... lawetą (na koszt laureata, oczywiście, bo jeszcze nie słyszałam, żeby komuś samochód pod dom przywieźli, zawsze jest odbiór we własnym zakresie).

To auto typowo dla konkursowicza - stawiasz w ogrodzie i potem malujesz na różne kolory, w zależności od tematyki konkursu foto. I będziesz milion razy oryginalniejsza, niż rodzina z garbusem emotka

Hahahahahahah gdzie malujesz? Po tym tuningu, to dotknąć nie można! emotka
0 0

joan

#6515218 Napisano: 01.08.2018 11:19:34
trissm napisał(a):

Trudno, to trzeba firmę założyć i na eventy go lawetą wozić, tam zgarniać kasę od podchmielonych fanów motoryzacji za możliwość zrobienia sobie fotki we wnętrzu emotka
0 0

trissm

#6515222 Napisano: 01.08.2018 11:23:19
joan napisał(a):

trissm napisał(a):

Trudno, to trzeba firmę założyć i na eventy go lawetą wozić, tam zgarniać kasę od podchmielonych fanów motoryzacji za możliwość zrobienia sobie fotki we wnętrzu emotka

"Kochanie, rzucam robotę, od dziś będę wozić malucha" emotka

Ja to mam tak, że jak są nagrody, które bałabym się wygrać, to nie biorę udziału hehehehe Chyba, że dla kogoś emotka
Tu bałabym się wygrać tego niedopuszczonego... Musiałabym chyba tacie przed domem ustawić.
Ooo...w sumie On by się ucieszył, ma jednego malucha niedopuszczonego, którego kupił z pługiem, żeby sobie podwórko odśnieżać hehehehe
1 joan 0

magisterek

#6515226 Napisano: 01.08.2018 11:26:08
Na stronie Smolara jest informacja o loterii Delmy, jednak na zamieszczonym plakacie małymi literkami organizatorem jest IQ Marketing, pomyłka? fuzja? hmmm... bo w regulaminie jednak SMOLAR emotka https://www.smolar.pl/WYPRAWKA-Z-DELMA

SMOLAR zaczął bawić się w BRAMKI CZASOWE! emotka
0 0

Gość: kermit

#6515228 Napisano: 01.08.2018 11:30:45
bagietkoweniebo napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Na pewno jest mniej fajnych konkursów. Wydaje mi się, że teraz po prostu jak pojawia się ciekawy  konkurs to wszyscy wygłodniali nagród konkursowicze rzucają się na niego  emotka  Przynajmniej w moim odczuciu jeszcze kilka lat temu wybór konkursów był o wiele większy. Teraz również jest ich dużo, ale jakość już nie ta. Ceny za zakup coraz wyższe, a nagrody coraz niższe. Jak nie loterie z bramkami, to znowu rozdają setki bezwartościowych nagród (np. lazy bagi z Winiar). Albo te konkursy Smolara, że dadzą jeden odkurzacz, a reszta nagród to zestawy produktów promocyjnych. Columbit też systematycznie podwyższa wartość zakupów w swoich konkursach. 

Ale jest sporo konkursow z cennymi nagrodami jednak - wczoraj rozwiazal się filmweb, trwa sugar scrubs, nałeczowianka, ceneo...Problem jest taki, ze te prace już sa teraz tak dobre, ze trudno się przebic. Bo jeśli ja wrzuce swoja fote, która mi się wydaje dobra, a za chwile ktoś wrzuca fote gdzie pol pokoju wyciał z papieru - to ja nie mogę konkurować. Nie mam tyle czasu..Albo Knorr. OBIEKTYWNIE miałam jedna z lepszych fotek w mojej karierze konkursowej, która kiedyś zgarnelaby główną. Dzis ledwo instaxa...

Czasem warto zmienić styl, bo niektóre pomysły się po prostu przejadają. Zasadniczo wiadomo, że fotki nie są takie same, ale często w jednym stylu, który już się zwyczajnie przejadł. Załóżmy, że ktoś wciąż leży na podłodze, lub np. wszędzie eksploatuje jeden gadżet lub malunek itp. Raz, dwa ok, ale kolejny raz to już o jeden za dużo. Dlatego pewne osoby mają "złote dni" a potem nagle nie widać ich w wynikach. I te malunki i te wycinanki choć fajne to pomysł na jakiś czas. Wtedy warto zrobić sobie przerwę, przewietrzyć umysł (i szafkę z gadżetami) i ruszyć do boju od nowa.
ps. No i na pewno SUBIEKTYWNIE a nie OBIEKTYWNIE emotka
1 kumulacja 0

Gość: kermit

#6515229 Napisano: 01.08.2018 11:32:46
trissm napisał(a):

joan napisał(a):

trissm napisał(a):

"Kochanie, rzucam robotę, od dziś będę wozić malucha" emotka

Ja to mam tak, że jak są nagrody, które bałabym się wygrać, to nie biorę udziału hehehehe Chyba, że dla kogoś emotka
Tu bałabym się wygrać tego niedopuszczonego... Musiałabym chyba tacie przed domem ustawić.
Ooo...w sumie On by się ucieszył, ma jednego malucha niedopuszczonego, którego kupił z pługiem, żeby sobie podwórko odśnieżać hehehehe

I takie odśnieżanie to jest już konkret pomysłemotka
0 0

babska

#6515231 Napisano: 01.08.2018 11:33:44
A że tak z głupa zapytam: nie można samemu się jakoś postarać o dopuszczenie pojazdu do ruchu? 
0 0

trissm

#6515233 Napisano: 01.08.2018 11:36:40
babska napisał(a):

A że tak z głupa zapytam: nie można samemu się jakoś postarać o dopuszczenie pojazdu do ruchu? 

Sądzę, że gdyby to było łatwe, to by to zrobili. Musi nie spełniać norm, albo co.
1 joan 0

Gość: calliope

#6515236 Napisano: 01.08.2018 11:47:22
magisterek napisał(a):

Na stronie Smolara jest informacja o loterii Delmy, jednak na zamieszczonym plakacie małymi literkami organizatorem jest IQ Marketing, pomyłka? fuzja? hmmm... bo w regulaminie jednak SMOLAR emotka https://www.smolar.pl/WYPRAWKA-Z-DELMA

Hmm rzeczywiście na plakacie jest IQ emotka pewnie coś nie im wyszło z organizacją tej loterii i pomysłodawcy powierzyli to Smolarowi
0 0

venix

#6515245 Napisano: 01.08.2018 11:58:58
calliope napisał(a):

magisterek napisał(a):

Hmm rzeczywiście na plakacie jest IQ emotka pewnie coś nie im wyszło z organizacją tej loterii i pomysłodawcy powierzyli to Smolarowi

Niech się jeszcze wymienią tajną bazą konkursowiczów  emotka
2 joan, atyde25 0

Niebieska_Laguna

#6515252 Napisano: 01.08.2018 12:11:46
Czy ktoś kontaktował się z agencją Brandcomm (Ci od Red Bulla w Biedronce). Nie odpowiadają mi na mejla, a jak dzownię pod numer telefonu to mówi mi, że niedostępny... 
0 0

foton

#6515256 Napisano: 01.08.2018 12:20:52
Kiedy TQG włączy stronę do rejestracji stówek ?
0 0

wrrrryyy

#6515261 Napisano: 01.08.2018 12:34:06

Czy Wy też macie wrażenie, że ostatnio poziom jest już TAK wysoki i tyle ludzi gra, że wygranie graniczy z cudem? Z nostalgią wspominam rok 2013 czy 2014, kiedy kurier codziennie po kilka paczek przynosił;) Myślałam, że miałam na Ceneo fajne zdjecie, a gdy wczoraj wieczorem zaczęła się lawina zgłoszeń to jestem już prawie pewna, że kolejny konkurs rozwiąże się beze mnie...

Co to za konkurs z Ceneo?
1 stamp2 0

Monika11

#6515262 Napisano: 01.08.2018 12:35:16
foton napisał(a):

Kiedy TQG włączy stronę do rejestracji stówek ?

u mnie działa , zaraz po wygranej odesłałam dane
1 foton 0

staszek

#6515270 Napisano: 01.08.2018 13:03:41
Czy Velvet w c4 wszystkie smsy są bez podania nagrody?
0 0

monkakk

#6515271 Napisano: 01.08.2018 13:04:50
staszek napisał(a):

Czy Velvet w c4 wszystkie smsy są bez podania nagrody?

tak, zresztą jak zawsze
1 staszek 0

Gość: goldensight

#6515278 Napisano: 01.08.2018 13:12:42
wrrrryyy napisał(a):

Czy Wy też macie wrażenie, że ostatnio poziom jest już TAK wysoki i tyle ludzi gra, że wygranie graniczy z cudem? Z nostalgią wspominam rok 2013 czy 2014, kiedy kurier codziennie po kilka paczek przynosił;) Myślałam, że miałam na Ceneo fajne zdjecie, a gdy wczoraj wieczorem zaczęła się lawina zgłoszeń to jestem już prawie pewna, że kolejny konkurs rozwiąże się beze mnie...

Co to za konkurs z Ceneo?

Konkurs foto na instagramie, skończył się wczoraj
0 0

FBilona

#6515279 Napisano: 01.08.2018 13:14:10
Niebieska_Laguna napisał(a):

trissm napisał(a):

xpac napisał(a):

trissm napisał(a):

Weszłam sobie na C4 zobaczyć co tam konkursowego, choć u nas akurat rzadko który łapie się do konkursów. No ale rozwalił mnie jeden konkurs
https://www.e-kon...18.html#.W2F0dcIyWM8

teraz widzę, że i pod postem konkursowym podobna dyskusja.
Sam pomysł wygrania malucha już jest lekko zaskakujący (choć wczoraj właśnie widziałam takiego odpicowanego na drodze). Wycena na 20 tys wydaje się lekko szalona (chyba, ze to wersja jak dla Toma Hanksa) ale już to, że jedna z wygranych jest NIEDOPUSZCZONA do ruchu, to już jakieś kurna wariactwo. Ja jestem kolekcjonerką. Lubię wygrać koszulkę czy piłkę z autografem, ale co zrobić z niejeżdżącym maluchem???
Nawet wyobrażając sobie, ze dla studenta wygranie malucha byłoby zabawne, to niejeżdżącego???
Chyba Advalue poniosło emotka

Tutaj macie filmik na YouTube o tym konkursie emotka
https://www.youtu...amp;feature=youtu.be

No dobra, fajnie, odpicowane, włożona praca itp. Ale nadal nie wiem co z robić z tym co jest niedopuszczony do ruchu?
Abstrahując od tego, że chyba klaustrofobii bym się nabawiła emotka

Ja jestem ciekawa czy to auto trzeba rejestrować tak jak zwykłe? Bo to byłyby dodatkowe koszty jeszcze emotka   

Ten trzeci groszkowy, taki miałam i dziekuje bardzo za taka wygrana. Chyba dla szpanu bo jak wspomne podróż z nad morza w tej klatce to jeszcze mnie telepie. Wiem, tysiace Polakow nimi jezdzilo i mowi teraz ,ze " kiedys bylo lepiej. Dziekuje za to cudo goraco-zimne w zaleznosci od pory roku.
0 0

bocin

#6515292 Napisano: 01.08.2018 13:43:03
Bardzo dziękuję osobom, które krytykują konkurs z Maluchami. Dzięki Wam mam większą szansę na wygraną. emotka  
Ja chłop prawie 90kg spokojnie się w niego zmieszczę i będę nim śmigał po polu kolegi. emotka  

xpac

#6515294 Napisano: 01.08.2018 13:45:15
bocin napisał(a):

Bardzo dziękuję osobom, które krytykują konkurs z Maluchami. Dzięki Wam mam większą szansę na wygraną. emotka  
Ja chłop prawie 90kg spokojnie się w niego zmieszczę i będę nim śmigał po polu kolegi. emotka  

o to to to emotka i ja drugim emotka
1 taalvikki 0