Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mundek2004

#6522433 Napisano: 26.08.2018 18:01:33
kreatia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Macie jakieś swoje typy do wygranych w Red Bullu?

żeby mieć typy musiałabym przebrnąć przez galerię emotka  a nieergonomiczność  (czyli to, że po przeczytaniu pierwszej strony, trzeba wrócić do góry, żeby przejść do drugiej) skutecznie mnie do tego zniechęca
czekam na zaskoczenie. na pewno będzie takowe.

0 0

Gość: leilani1

#6522434 Napisano: 26.08.2018 18:03:05
kropka-82 napisał(a):

jokan napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

leilani1 napisał(a):

https://www.e-kon...r-tornister.html   Mam pytanie o konkurs Auchan - jak sie łapie te przedmioty? Bo nie wiem. Trzeba na nie klikać myszka gdy nadlatują czy jak.

Wczoraj obczailam jak w to grac na tablecie. Trzeba dotknac okno, z ktorego nadleci przedmiot. Zajelo mi to dwie gry, gdzie probowalam przesuwac ucznia itp. Przez pierwsze 5 gier nie wyswietlila mi sie instrukcja, od razu zaczela sie gra, dlatego nie wiedzialam. Na komputerze nie gralam, to nie wiem. Moze trzeba myszka kliknac w odpowiednie okno?

po lewej - klawisze a z
po prawej - klawisze ' /

Mi niestety "Staś" nie chodzi emotka  tymi klawiszami

DZIĘKUJĘ! emotka emotka

0 0

Gość: alamak

#6522443 Napisano: 26.08.2018 18:57:40
alamak napisał(a):

Gdzie kupię kabanosy JJB Bałdyga? Nie ma w Auchan, C4, Kaufie ani tesco... 

Dziękuję wszystkim za podpowiedzi  emotka
0 0

taalvikki

#6522475 Napisano: 26.08.2018 20:58:23
Nałęczowianka w Kaufland. Problem: ilość znaków. 

w regulaminie piszą mi tak: "Praca konkursowa musi być wykonana przy użyciu jednej wiadomości SMS (pojedynczej lubzłożonej czyli podzielonej automatycznie w wyniku przekroczenia limitu znaków, gdzie jednawiadomość zawiera maksymalnie 160 znaków lub 70 znaków ze znakami specjalnymi)."

i ja nie wiem. czy to ma być jeden sms, czy można więcej... mój umysł mówi mi, że jednak jeden sms, ale wiem, że często jeden rabin mówi tak, a drugi nie. stąd pytanie.
0 0

bethan

#6522476 Napisano: 26.08.2018 21:02:17
taalvikki napisał(a):

w regulaminie piszą mi tak: "Praca konkursowa musi być wykonana przy użyciu jednej wiadomości SMS (pojedynczej lubzłożonej czyli podzielonej automatycznie w wyniku przekroczenia limitu znaków, gdzie jednawiadomość zawiera maksymalnie 160 znaków lub 70 znaków ze znakami specjalnymi)."

i ja nie wiem. czy to ma być jeden sms, czy można więcej... mój umysł mówi mi, że jednak jeden sms, ale wiem, że często jeden rabin mówi tak, a drugi nie. stąd pytanie.

Też mnie to przerosło emotka
Wydaje się, że 160 znaków, ale jakieś to takie niepewne...
1 taalvikki 0

loser9

#6522478 Napisano: 26.08.2018 21:11:58
Ciekawe ilu jest nas tutaj niecierpliwie czekających na wyniki z c4 aktywnanał na ig ? emotka  komisja do jutra niby wg regulaminu (wyłoni prace w terminie do 27.08). Mam nadzieje, ze jutro podadzą wyniki. Kto tez czeka ?:)
0 0

taalvikki

#6522479 Napisano: 26.08.2018 21:13:38
bethan napisał(a):

taalvikki napisał(a):

Też mnie to przerosło  emotka
Wydaje się, że 160 znaków, ale jakieś to takie niepewne...

no właśnie moja filozoficzna logika poległa. tzn. niby uznałam, że to, co przed nawiasem, liczy się bardziej, czyli to "jeden", ale kto wie, czy regulamin pisał przedstawiciel tej samej filozofii. emotka  tak więc jest to ciekawe samo w sobie, jako twierdzenie. emotka

chyba trzeba więc pisać do nich bezpośrednio, niech robią egzegezę. 
2 bethan, kkbt 0

loser9

#6522484 Napisano: 26.08.2018 21:24:22
A konkurs pudliszki w intermarche nie cieszy się popularnością na ig czy wszyscy wysyłają fotki na maila pudliszkii  ?  emotka
0 0

trebor1

#6522487 Napisano: 26.08.2018 21:31:27
jak już po raz trzeci z rzędu podszedłem po paragon z vervą, to kasjer ledwie co panował nad swoją nervą... ale doradził, że trzeba było powiedzieć, to bym nie musiał trzy razy się kolejkować emotka

zaczytana-pola

#6522491 Napisano: 26.08.2018 21:37:43
trebor1 napisał(a):

jak już po raz trzeci z rzędu podszedłem po paragon z vervą, to kasjer ledwie co panował nad swoją nervą... ale doradził, że trzeba było powiedzieć, to bym nie musiał trzy razy się kolejkować emotka

Mam nadzieję, że kolejki do dystrybutora nie było, gdy tak z werwą spacerowałeś w tę i we w tę emotka
1 budryska 0

assal

#6522493 Napisano: 26.08.2018 21:40:47
Nie wiem, czy już na forum gdzieś się przewinęła informacja podsumowująca loterię Piwniczanki.
Zgłoszeń było podobno... prawie że milion emotka
A ile lepszych nagród?  emotka  
0 0

loser9

#6522494 Napisano: 26.08.2018 21:43:08
assal napisał(a):

Nie wiem, czy już na forum gdzieś się przewinęła informacja podsumowująca loterię Piwniczanki.
Zgłoszeń było podobno... prawie że milion  emotka
A ile lepszych nagród?  emotka  

Ja zgłosiłam sześć. Nic z tego emotka  pewnie byli więksi zapaleńcy - masa z tych samych miast jakoś ...(:
0 0

skarb888

#6522495 Napisano: 26.08.2018 21:43:27
zaczytana-pola napisał(a):

trebor1 napisał(a):

Mam nadzieję, że kolejki do dystrybutora nie było, gdy tak z werwą spacerowałeś w tę i we w tę emotka

A czytaliście regulamin?

pkt 3: Jeden Uczestnik może zarejestrować w Konkursie tylko jeden Dowód zakupu z danego dnia.

Chyba, że macie duuużo chomików;)
1 lager 0

amastowa

#6522496 Napisano: 26.08.2018 21:43:45
Verva- Orlen, który nr paragonu wpisujecie w formularzu?
po wpisaniu tego obok daty, mam komunikat "podaj poprawnie nr paragonu"
miał ktoś tak?
0 0

zaczytana-pola

#6522497 Napisano: 26.08.2018 21:44:52
skarb888 napisał(a):

trebor1 napisał(a):

A czytaliście regulamin?

pkt 3: Jeden Uczestnik może zarejestrować w Konkursie tylko jeden Dowód zakupu z danego dnia.

Chyba, że macie duuużo chomików;)

Ja zgłaszałam po jednym dziennie( nie codziennie oczywiście emotka ). Nie dałabym rady napisać teraz wszystkiego na raz.
0 0

joan

#6522498 Napisano: 26.08.2018 21:45:48
trebor1 napisał(a):

emotka

A mnie z kolei na Shellu kasjer zgniótł paragon w kuleczkę i wrzucił sru! do kosza, na co wycedziłam głosem seryjnego mordercy "Poproszę o paragon." Kasjer zrobił się zielony, długo paragonu szukał - jak się okazało, był mistrzem kuleczkowego origami. Paragon oddał i bardzo przepraszał. W domu pomyślałam, że pewnie mnie wziął za tzw. tajemniczego klienta, bo kto normalny przychodzi na stację benzynową po dwie flaszki napoju i jeszcze nalega, żeby mu paragon dać... emotka

faworek

#6522499 Napisano: 26.08.2018 21:45:48
amastowa napisał(a):

Verva- Orlen, który nr paragonu wpisujecie w formularzu?
po wpisaniu tego obok daty, mam komunikat "podaj poprawnie nr paragonu"
miał ktoś tak?

numer paragonu to ten pod kodem kreskowym. Masz na rysunku emotka

trebor1

#6522501 Napisano: 26.08.2018 21:55:20

trebor1 napisał(a):

gorzej za każdym razem wyjeżdżałem i robiłem rondo koło orlenu emotka   żeby tych w kolejce za mną nie dżaźnić  emotka

magie1982

#6522503 Napisano: 26.08.2018 21:59:25
loser9 napisał(a):

A konkurs pudliszki w intermarche nie cieszy się popularnością na ig czy wszyscy wysyłają fotki na maila pudliszkii  ?  emotka

Na maila? Raczej dodają przez stronę emotka
1 faworek 0

loser9

#6522504 Napisano: 26.08.2018 22:00:23
magie1982 napisał(a):

loser9 napisał(a):

Na maila? Raczej dodają przez stronę emotka

No tak , o to mnie chodziło , jakoś weekendowo myśle emotka  
0 0