Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sasaaabp

#6522520 Napisano: 26.08.2018 23:26:08
pytanko o Red Bull. Miałem jakiś problem z przeglądarką i w czasie dodawania hasła nie miałem pewności czy się dodało, dodałem jeszcze raz ten sam nr paragonu, identyczne hasło - będzie OK?:)
0 0

nikos

#6522521 Napisano: 26.08.2018 23:28:55
sasaaabp napisał(a):

pytanko o Red Bull. Miałem jakiś problem z przeglądarką i w czasie dodawania hasła nie miałem pewności czy się dodało, dodałem jeszcze raz ten sam nr paragonu, identyczne hasło - będzie OK?:)

Jeśli mogłeś dodać jeszcze raz ten sam numer paragonu to poprzednie zgłoszenie na pewno się nie wysłało. Będzie ok emotka
0 0

prosiaczek

#6522524 Napisano: 26.08.2018 23:59:10
loser9 napisał(a):

Ciekawe ilu jest nas tutaj niecierpliwie czekających na wyniki z c4 aktywnanał na ig ? emotka  komisja do jutra niby wg regulaminu (wyłoni prace w terminie do 27.08). Mam nadzieje, ze jutro podadzą wyniki. Kto tez czeka ?:)

Ja czekam, ale nadziei głębokiej nie ma, bo takie tam zdjęcie machnęłam emotka
1 loser9 0

Gość: kermit

#6522526 Napisano: 27.08.2018 00:11:43
trebor1 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

trebor1 napisał(a):

jak już po raz trzeci z rzędu podszedłem po paragon z vervą, to kasjer ledwie co panował nad swoją nervą... ale doradził, że trzeba było powiedzieć, to bym nie musiał trzy razy się kolejkować emotka

Mam nadzieję, że kolejki do dystrybutora nie było, gdy tak z werwą spacerowałeś w tę i we w tę emotka

gorzej za każdym razem wyjeżdżałem i robiłem rondo koło orlenu  emotka   żeby tych w kolejce za mną nie dżaźnić  emotka

Szczerze- to jakbym zobaczyła kolesia, który tankuje, objeżdża stację, znów tankuje i tak 3 razy to chyba sama uruchomiłabym jakiś Wariat Alert emotka

Gość: kermit

#6522530 Napisano: 27.08.2018 00:20:59
joan napisał(a):

emotka

A mnie z kolei na Shellu kasjer zgniótł paragon w kuleczkę i wrzucił sru! do kosza, na co wycedziłam głosem seryjnego mordercy "Poproszę o paragon." Kasjer zrobił się zielony, długo paragonu szukał - jak się okazało, był mistrzem kuleczkowego origami. Paragon oddał i bardzo przepraszał. W domu pomyślałam, że pewnie mnie wziął za tzw. tajemniczego klienta, bo kto normalny przychodzi na stację benzynową po dwie flaszki napoju i jeszcze nalega, żeby mu paragon dać... emotka

A mi na Shell pani się pomyliła i zamiast Pepsi nabiła mi na paragonie Coca Colę. Jeden paragon miałam z paliwem więc się nie zorientowałam. Tknęło mnie przy drugim bo cena na półce była 6,99 za 2 szt a pani policzyła 7,99. W aucie spojrzałam na paragony i wróciłam. Tłumaczę, że się pomyliła i zamiast Pepsi nabiła mi Colę. Do tego momentu było jeszcze ok. Pani myślała, że chodzi mi o różnicę w cenie i oddała mi 2 zł. No ale wiadomo, że nie  o 2 zł chodziło a o paragony. Tego pani już nie potrafiła zrozumieć. co gorsza ludzie za mną burczeli złowrogo, a ja  swoje. Ona, że tego paragonu na którym jest benzyna nie może mi wymienić. Ja - ale nie muszę mieć na paragonie paliwa, wystarczy, że będą napoje. W końcu doszłyśmy do porozumienia, ale możliwe, że wzięła mnie za uciekiniera z Tworek i wystraszyła mojej ewentualnej reakcji na odmowę.

rufus

#6522532 Napisano: 27.08.2018 00:21:52
No proszę jak miło. emotka
I jestem ciekawy czy zgłoszenia z 27 to te wysłane po północy czy zaakceptowane (czy będą brane pod uwagę).  emotka
0 0

trebor1

#6522534 Napisano: 27.08.2018 00:22:53
kermit napisał(a):

trebor1 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

trebor1 napisał(a):

jak już po raz trzeci z rzędu podszedłem po paragon z vervą, to kasjer ledwie co panował nad swoją nervą... ale doradził, że trzeba było powiedzieć, to bym nie musiał trzy razy się kolejkować emotka

Mam nadzieję, że kolejki do dystrybutora nie było, gdy tak z werwą spacerowałeś w tę i we w tę emotka

gorzej za każdym razem wyjeżdżałem i robiłem rondo koło orlenu  emotka   żeby tych w kolejce za mną nie dżaźnić  emotka

Szczerze- to jakbym zobaczyła kolesia, który tankuje, objeżdża stację, znów tankuje i tak 3 razy to chyba sama uruchomiłabym jakiś Wariat Alert emotka

a Tobie to się nigdy nie zdarzyło do sklepu po coś wrócić?
tak samo ja: - A co to, to ja jeszcze miałem? Aha... 10L vervy zatankować! emotka

trebor1

#6522535 Napisano: 27.08.2018 00:23:56
rufus napisał(a):

No proszę jak miło.  emotka
I jestem ciekawy czy zgłoszenia z 27 to te wysłane po północy czy zaakceptowane (czy będą brane pod uwagę).  emotka

jeżeli to wygra, to ja pierdzielę!

rufus

#6522536 Napisano: 27.08.2018 00:25:28
trebor1 napisał(a):

rufus napisał(a):

I jeszcze zrobili literowke, ucielo D. emotka
1 trebor1 0

trebor1

#6522537 Napisano: 27.08.2018 00:26:49
rufus napisał(a):

trebor1 napisał(a):

rufus napisał(a):

I jeszcze zrobili literowke, ucielo D. emotka

to już całkiem do D. emotka

pioge7

#6522548 Napisano: 27.08.2018 07:36:25
działa komuś strona z konkursme:
https://www.e-kon...18.html#.W4OM6LgyXIU ???
u mnie błąd 500 emotka
0 0

monisss

#6522553 Napisano: 27.08.2018 08:01:42
prosiaczek napisał(a):

loser9 napisał(a):

Ciekawe ilu jest nas tutaj niecierpliwie czekających na wyniki z c4 aktywnanał na ig ? emotka  komisja do jutra niby wg regulaminu (wyłoni prace w terminie do 27.08). Mam nadzieje, ze jutro podadzą wyniki. Kto tez czeka ?:)

ja puscilam 2 zgłoszenia chociaz paragonow mam 3 emotka już weny brakło..  ale też nie liczę na nagrodę bo nie mam tam miliona malunków, super obróbki i mega pomysłu.. mam takie z życia wzięte..
0 0

pioge7

#6522554 Napisano: 27.08.2018 08:08:43
monisss napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

loser9 napisał(a):

ja puscilam 2 zgłoszenia chociaz paragonow mam 3 emotka już weny brakło..  ale też nie liczę na nagrodę bo nie mam tam miliona malunków, super obróbki i mega pomysłu.. mam takie z życia wzięte..

mnie tylko ciekawi fakt jak ktoś naprawdę spędza czas aktywnie z nałęczowianką to czy za każdym razem bierze ze sobą wszytskie te malunki co dodaje do zdjęcia emotka

magie1982

#6522556 Napisano: 27.08.2018 08:16:34
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

loser9 napisał(a):

mnie tylko ciekawi fakt jak ktoś naprawdę spędza czas aktywnie z nałęczowianką to czy za każdym razem bierze ze sobą wszytskie te malunki co dodaje do zdjęcia emotka

takie życie, że w dzisiejszych czasach zdjęcia bez malunków nie są doceniane. Cóż począć, trza się dostosować. Każdy chyba by wolał wygrywać zwykłym zdjęciem z nałęczowianką w dłoni podczas biegania czy marszobiegu. No ale cóż, te czasy już minęły. Trzeba kombinować emotka
0 0

loser9

#6522558 Napisano: 27.08.2018 08:22:03
Ja dodałam tez ze sportu faktycznego , ale widze tam tak jak i wy malunki maluneczki. No ale już nie my wybieramy emotka

ps doczytał ktoś jaki rower do wygrania w kaufie w winowym konkursiwie ?:)

https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-cono-sur-rowerem-przez-miasto-18.html
0 0

trebor1

#6522562 Napisano: 27.08.2018 08:53:58
superloser napisał(a):

trebor1 napisał(a):

rufus napisał(a):

???? emotka  TO  Informacja, że wszystkie zgłoszone hasła zostały JUŻ dodane. Ostatnie "hasło" - słowo jest organizatora.
Brandcomm się tylko źle przespelował, ale udowodnił tym wpisem, że do północy ktoś monitorował konkurs. Rano nikt emaila nie napisze, że o 23:45 strona mu nie działała. Bo znalazł paragon w kieszeni.

Patrz Pan, Panie! Ależ mnie te skurczyBYKI/skurczyBULL'E zmyliły! ;)

grandprix

#6522568 Napisano: 27.08.2018 09:13:38
trebor1 napisał(a):

superloser napisał(a):

trebor1 napisał(a):

rufus napisał(a):

???? emotka  TO  Informacja, że wszystkie zgłoszone hasła zostały JUŻ dodane. Ostatnie "hasło" - słowo jest organizatora.
Brandcomm się tylko źle przespelował, ale udowodnił tym wpisem, że do północy ktoś monitorował konkurs. Rano nikt emaila nie napisze, że o 23:45 strona mu nie działała. Bo znalazł paragon w kieszeni.

Pomylili się we własnej nazwie?
0 0

@gnieszk@

#6522572 Napisano: 27.08.2018 09:18:04
grandprix napisał(a):

trebor1 napisał(a):

superloser napisał(a):

trebor1 napisał(a):

rufus napisał(a):

Tak i to zresztą  najlepiej podsumowuje cały konkurs i pracę tej "agencji" emotka .
2 mia, bethan 0

anula18

#6522575 Napisano: 27.08.2018 09:22:32
grandprix napisał(a):

trebor1 napisał(a):

superloser napisał(a):

trebor1 napisał(a):

rufus napisał(a):

Celowo, żeby masa ludzi z forum miała co robić, przecież dzień bez krytyki red bulla to dzień stracony emotka
1 loser9 0

wrrrryyy

#6522602 Napisano: 27.08.2018 10:20:39
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

loser9 napisał(a):

Przecież każdy tak robi - malujemy rower, kładziemy się obok…i jest aktywnie. Tylko produkt się zmienia emotka
A na poważnie, rowery wygrają Ci co zawsze. Można listę skopiować z poprzedniego konkursu.
1 mia 0