Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

haima

#6527002 Napisano: 10.09.2018 05:04:26
Czy jest tu ktoś, komu udało się upolować coś w loterii Fort? Ta edycja lub wcześniejsze? 
0 0

helcia85

#6527026 Napisano: 10.09.2018 09:56:21
Dostał ktoś przypomnienie z Haribo C4, Że trzeba odesłać paragon? Wysyłałam już im, więc nie wiem czy tylko profilaktycznie przypominają?
0 0

joasiunia

#6527027 Napisano: 10.09.2018 10:00:06
helcia85 napisał(a):

Dostał ktoś przypomnienie z Haribo C4, Że trzeba odesłać paragon? Wysyłałam już im, więc nie wiem czy tylko profilaktycznie przypominają?

Do mnie dziś odpisali, że wszystko ok, dziękują za dokumenty i potwierdzają nagrodę emotka  a wysłałaś tyle paragonów, ile zgłoszeń? Może o to chodzi? emotka
0 0

mabi84

#6527028 Napisano: 10.09.2018 10:03:37
helcia85 napisał(a):

To już były wyniki? Dopiero dziś mieli wybierać laureatów i do 12 września rozsyłać sms
0 0

helcia85

#6527030 Napisano: 10.09.2018 10:06:46
joasiunia napisał(a):

Do mnie dziś odpisali, że wszystko ok, dziękują za dokumenty i potwierdzają nagrodę  a wysłałaś tyle paragonów, ile zgłoszeń? Może o to chodzi?

Miałam jedno zgłoszenie wiec odesłałam 1 paragon. A dostałaś powiadomienie smsem czy mailowo, ze dziękują?
0 0

edzia21

#6527031 Napisano: 10.09.2018 10:06:57
mabi84 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

To już były wyniki? Dopiero dziś mieli wybierać laureatów i do 12 września rozsyłać sms 

Wyniki były w czwartek.
0 0

asiczka

#6527033 Napisano: 10.09.2018 10:08:37
helcia85 napisał(a):

A wysłałaś maila na adres z regulaminu? Bo ten z smsa miałam błędy i mi się cofało. Wysłałam na ten z regulaminu i odpisali, że dziękują za dokumenty.
0 0

bandit

#6527038 Napisano: 10.09.2018 10:26:33
halliday napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Robię remanent nagród i nie am mnie i żony na liście zwycięzców 'WIniary - smakuj, wygrywaj i wypoczywaj' na 'lazy bag' emotka
Wysłane oświadczenie , mam dowody nadania, nawet zrobiłem zdjęcia listów i paragonów emotka
Komuś zdarzył się również taki przypadek ? w tym konkursie ?

pozdrawiam
Krzysztof

a podałeś date urodzenia?

Witam
odpisali właśnie chodziło o brak daty urodzenia. no ale pech emotka  ale kazali podać - mam nadzieje że lazy doślą 
ehhh 
0 0

lukasz6

#6527045 Napisano: 10.09.2018 10:34:12
helcia85 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

Do mnie dziś odpisali, że wszystko ok, dziękują za dokumenty i potwierdzają nagrodę  a wysłałaś tyle paragonów, ile zgłoszeń? Może o to chodzi?

Miałam jedno zgłoszenie wiec odesłałam 1 paragon. A dostałaś powiadomienie smsem czy mailowo, ze dziękują?

skoro laureatów już dawno wybrali i powiadomili w zeszłym tygodniu, to postąpili wbrew regulaminowi, który sami stworzyli

22.
Rozstrzygnięcie Konkursu
a)
K
omisja Konkursowa w dniu
10.09
.2018 r.
zapozna się z treścią wszystkich
kreatywnych odpowiedzi na pytanie konkursowe
, a
następnie przyzna nagrody tym Uczestn
ikom Konkursu, którzy spełnili
wszystkie warunki R
egulaminu Konkursu i
przesłali
najbardziej kreaty
wne
zdaniem Komisji odpowiedzi na pytanie konkursowe.

Zatem chyba sobie dla sportu napiszę reklamację, niech się wytłumaczą, jak macie jakieś wolne paragony, to podsyłajcie mi priv skany, zażądam zwrotu pieniędzy za zakupione żelki, im więcej paragonów, tym lepiej, niech płacą za własną nieuczciwość:)
0 0

soulfly

#6527050 Napisano: 10.09.2018 10:41:08
truskaweczka1 napisał(a):

leman8 napisał(a):

w winiary mozna wygrac raz na osobe ? nie moge na siebie zarejestrowac drugi raz paagonu.

Z tego co wyczytałam tylko raz 

Chyba ograniczeń na gospodarstwo domowe też brak?
0 0

soulfly

#6527055 Napisano: 10.09.2018 10:52:47
Tak właśnie zrozumiałem.
superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

leman8 napisał(a):

w winiary mozna wygrac raz na osobe ? nie moge na siebie zarejestrowac drugi raz paagonu.

Ograniczenie jest na osobę.
W znaczeniu
JEDEN UCZESTNIK ma przypisany jedno konto bankowe, jeden email, jeden numer telefonu. 
Jak masz 5 osób w domu to mozesz wygrac 5 razy JEŚLI kazdy ma własne konto.

0 0

aleks1983

#6527060 Napisano: 10.09.2018 11:15:23
Ksoulfly napisał(a):

Tak właśnie zrozumiałem.

superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

leman8 napisał(a):

Ograniczenie jest na osobę.
W znaczeniu
JEDEN UCZESTNIK ma przypisany jedno konto bankowe, jeden email, jeden numer telefonu. 
Jak masz 5 osób w domu to mozesz wygrac 5 razy JEŚLI kazdy ma własne konto.

A po ilu oni informują? Tzn w pt wygralam to do kiedy wysylaja maile,3 dni czy 3 dni robocze?
0 0

edzia21

#6527080 Napisano: 10.09.2018 12:10:25
lukasz6 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

skoro laureatów już dawno wybrali i powiadomili w zeszłym tygodniu, to postąpili wbrew regulaminowi, który sami stworzyli

22.
Rozstrzygnięcie Konkursu
a)
K
omisja Konkursowa w dniu
10.09
.2018 r.
, a
wszystkie warunki R
egulaminu Konkursu i
przesłali
najbardziej kreaty
wne

Zatem chyba sobie dla sportu napiszę reklamację, niech się wytłumaczą, jak macie jakieś wolne paragony, to podsyłajcie mi priv skany, zażądam zwrotu pieniędzy za zakupione żelki, im więcej paragonów, tym lepiej, niech płacą za własną nieuczciwość:)

Proponuję te "pieniądze ze zwrotów" przeznaczyć na jakiegoś dobrego psychiatrę...jeśli jeszcze nie jest za późno na leczenie. emotka

pioge7

#6527102 Napisano: 10.09.2018 13:11:59
lukasz6 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

joasiunia napisał(a):

22.
Rozstrzygnięcie Konkursu
a)
K
omisja Konkursowa w dniu
10.09
.2018 r.
, a
wszystkie warunki R
egulaminu Konkursu i
przesłali
najbardziej kreaty
wne

A co w tym złego że komisja zebrała się wcześniej? Konkurs skończył sie 2.09 wiec po 2.09 mogli się zebrać kiedy chcieli... fajnie że szybciej rozwiązali konkurs.... lepiej żebyśmy czekali dłużej? 
Jaką masz podstawę do żądania zwrotu pieniędzy za kupno żelków? 
0 0

prosiaczek

#6527105 Napisano: 10.09.2018 13:18:30
dostałam info że jestem w rezerwie zwrotu z Winiar... a wczoraj wywaliłam ten paragon

joan

#6527107 Napisano: 10.09.2018 13:22:26
pioge7 napisał(a):

A co w tym złego że komisja zebrała się wcześniej? Konkurs skończył sie 2.09 wiec po 2.09 mogli się zebrać kiedy chcieli... fajnie że szybciej rozwiązali konkurs.... lepiej żebyśmy czekali dłużej? 

No przeca kolega napisał, że składanie reklamacji to dla niego rodzaj "sportu". Ciekawe, jak tam statystyki sportowe w Endomondo emotka
1 pioge7 0

pioge7

#6527108 Napisano: 10.09.2018 13:24:16
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

No przeca kolega napisał, że składanie reklamacji to dla niego rodzaj "sportu". Ciekawe, jak tam statystyki sportowe w Endomondo emotka

A No faktycznie. emotka  to jak lubi taki sport to niech zatem pisze emotka  
0 0

Claudia77

#6527110 Napisano: 10.09.2018 13:26:30
bruce napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

dostałam info że jestem w rezerwie zwrotu z Winiar... a wczoraj wywaliłam ten paragon

Miałam identyczną sytuację: najpierw powiadomili podczas zgłaszania, że się nie udało, duuużo później, że jednak jest się rezerwowym.  emotka

ja właśnie też dostałam maila, że jestem na rezerwie...
1 agakaz2 0

mary18

#6527115 Napisano: 10.09.2018 13:37:44
O co chodzi z ta loteria Winiary , bo nie jestem w temacie , jesli kupie produkty Winiary za min 10 zł to otrzymam  w razie wygranej 10 zł tylko , czy moge mieszać różne produkty innych Marek i otrzymam wtedy całą wartość zakupów?
0 0

katrin1

#6527118 Napisano: 10.09.2018 13:40:13
Czy na konkurs lego można kupić Lego Duplo? zaakceptowali komuś taki paragon?
0 0