Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6527332 Napisano: 11.09.2018 09:50:08
katrin1 napisał(a):

slavek napisał(a):

Zakupiłem wczoraj produkty i otrzymałem punkty Payback, a dziś zgłosiłem się do loterii, czy ten wczorajszy zakup bierze udział?

A zgłaszałeś już wcześniej czy to pierwszy raz? Bo jeśli masz zarejestrowaną kartę i zgłaszałeś wcześniej chociaż raz to już nie trzeba zgłaszać, automatycznie te transakcje są rejestrowane i biorą udział w loterii.

Chodzi chyba o to, czy:
a) najpierw należy zrobić zakup nr 1, potem zgłosić kartę do loterii i zaczyna się zbieranie losów od zakupu nr 2?
CZY TEŻ
b) najpierw należy zgłosić kartę do loterii, dopiero potem zrobić zakup nr 1 i zaczyna się zbieranie losów od zakupu nr 1?
1 slavek 0

zarania

#6527335 Napisano: 11.09.2018 09:59:49
taaga20 napisał(a):

Wygrałam zwrot z Winiary - niestety na tym paragonie mam również zakupy na inny konkurs - kojarzę że ktoś robił jakiś odpis u notariusza czy coś takiego? Ktoś podpowie - ile to kosztuje?

Odpis notarialny to ok. 6 zł.
0 0

slavek

#6527348 Napisano: 11.09.2018 10:32:14
joan napisał(a):

katrin1 napisał(a):

slavek napisał(a):

Zakupiłem wczoraj produkty i otrzymałem punkty Payback, a dziś zgłosiłem się do loterii, czy ten wczorajszy zakup bierze udział?

A zgłaszałeś już wcześniej czy to pierwszy raz? Bo jeśli masz zarejestrowaną kartę i zgłaszałeś wcześniej chociaż raz to już nie trzeba zgłaszać, automatycznie te transakcje są rejestrowane i biorą udział w loterii.

Chodzi chyba o to, czy:
a) najpierw należy zrobić zakup nr 1, potem zgłosić kartę do loterii i zaczyna się zbieranie losów od zakupu nr 2?
CZY TEŻ
b) najpierw należy zgłosić kartę do loterii, dopiero potem zrobić zakup nr 1 i zaczyna się zbieranie losów od zakupu nr 1?

u mnie był scenariusz z punktu a)
0 0

joan

#6527351 Napisano: 11.09.2018 10:35:31
slavek napisał(a):

u mnie był scenariusz z punktu a)

To trochę z winy Smolara. Bo Smolar - z przyzwyczajenia - wpisał w regulaminie następującą kolejność: najpierw zakup, potem zgłoszenie. A z info na stronie i logicznego podejścia wynika, że: najpierw zgłoszenie, a potem zakupy.

Niebieska_Laguna

#6527416 Napisano: 11.09.2018 13:07:15
Czy coś konkursowego mogło dzwonić dzisiaj z nieznanego numeru?
0 0

nicoletta

#6527418 Napisano: 11.09.2018 13:13:03
patrzę na wyniki Desperadosa w Carrefour i oczom nie wierzę co konkursowicze wyprawiają...te same numery paragonów wysyłają po nie
wiadomo ile razy a agencja jeszcze takich TWÓRCÓW nagradza nawet nie
spoglądając ile razy powtarza się numer paragonu
0 0

darog

#6527419 Napisano: 11.09.2018 13:15:27
Vanish w C4 rozwiązany? 
dzięki za odp.
0 0

Gość: delvitto

#6527421 Napisano: 11.09.2018 13:21:02
dostałam dziś zaległe zwrotki ze zgłoszeń do Haribo w c4... Po takim czasie!
0 0

mia

#6527422 Napisano: 11.09.2018 13:22:32
nicoletta napisał(a):

patrzę na wyniki Desperadosa w Carrefour i oczom nie wierzę co konkursowicze wyprawiają...te same numery paragonów wysyłają po nie

Jeśli jest tak, jak mówisz (nie brałam udziału i nie sprawdzałam wyników), to dalszy ciąg jawi się ciekawie, bo zgodnie z regulaminem jak widzę, trzeba odesłać oryginał paragonu...emotka
0 0

sasaaabp

#6527423 Napisano: 11.09.2018 13:24:56
mia napisał(a):

nicoletta napisał(a):

Jeśli jest tak, jak mówisz (nie brałam udziału i nie sprawdzałam wyników), to dalszy ciąg jawi się ciekawie, bo zgodnie z regulaminem jak widzę, trzeba odesłać oryginał paragonu... emotka

a jeśli ten ktoś kupił na paragonie np. 21 piw? to mógł wziąc udział 7 razy w konkursie?
0 0

joan

#6527424 Napisano: 11.09.2018 13:26:17
nicoletta napisał(a):

Warto to zgłosić do Grupy Żywiec - moim zdaniem organizator UMYŚLNIE wybiera takie zgłoszenia, a nie inne... żeby nie wydać nagród, albowiem:
"8.5. W przypadku niedoręczenia organizatorowi wymaganych danych (...) niewydana nagroda pozostaje w dyspozycji organizatora."

Np. od razu powinni odrzucić zgłoszenie o numerze paragonu (???) "221539 nr trans67272", noż WTF?!

I tak oto wyszła cała cała prawda o konkursach promocyjnych, gdzie podaje się tylko numer paragonu. Od lat mówię, że powinna być od razu przy zgłoszeniu wymagana dodatkowo data i godzina zakupu, ale grochem o ścianę...
0 0

nicoletta

#6527426 Napisano: 11.09.2018 13:27:32
sasaaabp napisał(a):

mia napisał(a):

nicoletta napisał(a):

Jeśli jest tak, jak mówisz (nie brałam udziału i nie sprawdzałam wyników), to dalszy ciąg jawi się ciekawie, bo zgodnie z regulaminem jak widzę, trzeba odesłać oryginał paragonu... emotka

a jeśli ten ktoś kupił na paragonie np. 21 piw? to mógł wziąc udział 7 razy w konkursie?

ale jest ograniczenie 1 nagroda na gospodarstwo domowe więc co z tego że wygrał 3 nagrody dzienne jak i tak dostanie 1 więc po co ten sam numer paragonu nagradzać trzykrotnie
0 0

joan

#6527427 Napisano: 11.09.2018 13:29:08
sasaaabp napisał(a):

Nie mógł, skoro:
"4.12. Wielokrotne przesłanie zgłoszenia do konkursu na podstawie jednego oryginału dowodu zakupu promocyjnego, wysłane przez tego samego uczestnika lub przez kilku uczestników nie zwiększa szansy wygrania nagród – będzie traktowane jako duplikat i zostanie usunięte z bazy zgłoszeń (w bazie pozostanie pierwsze prawidłowe zgłoszenie)."

Ciekawi mnie dalszy ciąg tej sprawy, co to k* mać za agencja od siedmiu boleści...
1 mia 0

mia

#6527428 Napisano: 11.09.2018 13:29:39
sasaaabp napisał(a):

mia napisał(a):

nicoletta napisał(a):

Zgodnie z regulaminem - nie.
Każdy kolejny zakup promocyjny musi być udokumentowany odrębnym paragonem.
0 0

joan

#6527431 Napisano: 11.09.2018 13:35:11
Co ciekawe, że ten sam paragon -> 1809174 wygrał trzy nagrody dzienne i jedną tygodniową, chociaż można otrzymać tylko jedną nagrodę w ogóle na dom emotka  a - zgodnie z regulaminem - zdublowane numery paragonów miały zostać przez tego świetnego organizatora "usunięte z bazy zgłoszeń". Ja bym tym oszustom ani jednej nagrody nie dała, zdyskwalifikowałabym WSZYSTKIE zgłoszenia z tym numerem.

Kto tam gra, niech walczy o swoje! Ta lista laureatów musi zostać zmieniona  emotka   
0 0

truskaweczka123

#6527432 Napisano: 11.09.2018 13:40:45
czy ktos się orientuje czy w konkursie DANIO można wygrać więcej niż 1 nagrodę na gospodarstwo domowe?
0 0

pioge7

#6527433 Napisano: 11.09.2018 13:42:16
truskaweczka123 napisał(a):

czy ktos się orientuje czy w konkursie DANIO można wygrać więcej niż 1 nagrodę na gospodarstwo domowe?

nie można, jest info  w regulaminie,

ilonaxx5

#6527437 Napisano: 11.09.2018 13:48:54
Zostałeś laureatem rezerwowym, a to oznacza, że nadal masz szansę otrzymać nagrodę! Jeśli prawo do
nagrody przejdzie na Ciebie, skontaktujemy się z Tobą  Winiary udało się komuś z tej rezerwy czy wszystkim tak pisząemotka
0 0

jokan

#6527438 Napisano: 11.09.2018 13:54:29
ilonaxx5 napisał(a):

Zostałeś laureatem rezerwowym, a to oznacza, że nadal masz szansę otrzymać nagrodę! Jeśli prawo do
nagrody przejdzie na Ciebie, skontaktujemy się z Tobą  Winiary udało się komuś z tej rezerwy czy wszystkim tak piszą emotka

ja tez to mam, trzeba teraz odczekac te 14 dni kalendarzowych, zanim ten pierwszy nie przysle oswiadczen i paragonu

Pitach

#6527440 Napisano: 11.09.2018 14:00:31
Czy ktoś ma kłopot z wysłaniem zgłoszenia na nagrodywymiatają ? Od rana (sic!) Próbuję wysłać zgłoszenie i ciągle nic.Nie pomaga zmiana przeglądarki,zmniejszenie zdjęcia do absurdalnie śmiesznych rozmiarów,moje prośby i groźby także są nieskuteczne...
Pomocy! emotka  
0 0