Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: anula81

#6527718 Napisano: 12.09.2018 11:14:00
nkba napisał(a):

darog napisał(a):

tuw3105 napisał(a):

darog napisał(a):

ODPOWIEDŹ ALBEDO:

"Dzień dobry,

Maile z informację o wygranej zostały wysłane do zwycięzców w dniu 04-09-2018.

W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod adresem [email protected] lub pod numerem 618690430. Od poniedziałku do piątku w godzinach od 9 do 17.

Pozdrawiam,
Olga Warszta
Koordynator Projektu"

CHODZI O LOTERIE SHWARZKOPF LATO....serio nikt nie dostał żadnego maila na tyle nagród miesięcznych??

U mnie i znajomych tez zero wygranych...

czy chociaż 2 osoby potwierdzi, że były maile?? przecież tyle było wpisów, że nie było losowania, że nie było maili, że opóźnienie i nie wiadomo dlaczego.. 

To jakaś plaga czy co? emotka Smolar twierdzi, że wysłał esy z C4, a Albedo, że poszły maile ze Schwarzkopfa emotka

czy to chodzi o ten konkurs ? bo jakaś lista  jest z wygranymi http://latojestpr.../schwarzkopf/nagrody

sama grałam i nie mam nic
0 0

nkba

#6527720 Napisano: 12.09.2018 11:15:57
anula81 napisał(a):

nkba napisał(a):

darog napisał(a):

tuw3105 napisał(a):

czy chociaż 2 osoby potwierdzi, że były maile?? przecież tyle było wpisów, że nie było losowania, że nie było maili, że opóźnienie i nie wiadomo dlaczego.. 

To jakaś plaga czy co? emotka Smolar twierdzi, że wysłał esy z C4, a Albedo, że poszły maile ze Schwarzkopfa emotka

czy to chodzi o ten konkurs ? bo jakaś lista  jest z wygranymi http://latojestpr.../schwarzkopf/nagrody

To nie konkurs tylko niestety loteria emotka A wyniki są z poprzedniego etapu emotka
0 0

Gość: anula81

#6527722 Napisano: 12.09.2018 11:17:03
nkba napisał(a):

anula81 napisał(a):

nkba napisał(a):

darog napisał(a):

tuw3105 napisał(a):

To nie konkurs tylko niestety loteria emotka A wyniki są z poprzedniego etapu emotka

aha dzieki za info bo było tyle tych loterii z tą firmą  ze idzie sie pogubic ")

1 nkba 0

olunka

#6527724 Napisano: 12.09.2018 11:25:40
darog napisał(a):

tuw3105 napisał(a):

darog napisał(a):

ODPOWIEDŹ ALBEDO:

"Dzień dobry,

Maile z informację o wygranej zostały wysłane do zwycięzców w dniu 04-09-2018.

W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt pod adresem [email protected] lub pod numerem 618690430. Od poniedziałku do piątku w godzinach od 9 do 17.

Pozdrawiam,
Olga Warszta
Koordynator Projektu"

CHODZI O LOTERIE SHWARZKOPF LATO....serio nikt nie dostał żadnego maila na tyle nagród miesięcznych??

U mnie i znajomych tez zero wygranych...

musi więcej osób do nich napisać:)

0 0

ruda88

#6527729 Napisano: 12.09.2018 11:39:14
cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

no własnie mamy podziekowanie za wzięcie udziału.. wysłaliśmy foto kapci...

Wiesz... moje podejście do konkursów nie zmienia się ani na jotę - nadal zalecam wszystkim więcej luzu. W sytuacjach ekstremalnych (jak ta) przyda się poczucie realizmu, zdrowy rozsądek i szczypta nieufności. Skoro dzieją się takie cuda, świadczy to ewidentnie o tym, że coś tu nie zabanglało jak należy. Wniosek? Będą kłopoty. emotka A ja kłopotów w sferze konkursowej staram się unikać. Bo każda chryja, awantury, wyjaśniania, pretensje, sprostowania itepe nie wróżą niczego dobrego. Na co mi negatywne emocje? emotka Lubię jasne, klarowne zasady i konsekwentne trzymanie się ich po każdej ze stron. Jak organizacja kuleje, to świadczy o braku dbałości, a być może także o braku profesjonalizmu emotka

Niby tak, ale jest to wkurzajace jak juz masz opracowany gameplan co zrobisz ze stara lodowka jak  przyjdzie ta nowa wygrana w konkursie emotka a oni nie potrafia wylaczyc mozliwosci przysylania zgloszen 3 dni po terminie i nie opublikowali zadnych wynikow chociaz wg regulaminu powinny byc juz dostepne z co najmniej 2 etapow. 
0 0

kawazczekolada

#6527749 Napisano: 12.09.2018 12:20:40
darog napisał(a):

cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

DUKA
https://duka.com/pl/konkurs
cały czas działa
... na maile nie odpowiadają...

KONKURS ZAKOŃCZONY. Czytaj Regulamin i nie mąć ludziom w głowach. emotka
a) etap pierwszy: 13.08 - 19.08.2018,
b) etap drugi: 20.08 - 26.08.2018,
c) etap trzeci: 27.08 - 02.09.2018,
d) etap czwarty: 03.09 - 09.09.2018.

no własnie mamy podziekowanie za wzięcie udziału.. wysłaliśmy foto kapci..
nikt tez jakoś nie pochwalił się mailem, a już z 2 edycji dawno powinni być laureaci i mailem info.. więc...? poza tym pani stwierdziła, że "konkurs jest cały czas realizowany"

wczoraj na FB pisali, że wyniki będą 11.09.2018 ale chyba nie było... przepraszają jednak za opóźnienie. Więc kto ma rację... Pani która twierdzi, że weryfikują paragony czy agencja która prowadzi fp duka
0 0

rogaliczek

#6527774 Napisano: 12.09.2018 13:16:46
Czy z winiary można kilka razy wygrać ?
0 0

haima

#6527776 Napisano: 12.09.2018 13:20:52
rogaliczek napisał(a):

Jedna osoba - jeden raz. Dosłownie kilkanaście postów temu ktoś o to pytał 

mika287

#6527785 Napisano: 12.09.2018 13:43:36
haima napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

A do tego wszystkiego jeśli posiadamy wspólne konto z mężem to eliminuje nas to z dalszej gry. 
Odpowiedź jaką otrzymałam z albedo:"Każdy uczestnik musi używać unikalnych danych a to oznacza, że nie mogą Państow użyć tego samego nr konta."
1 andii 0

agakaz2

#6527804 Napisano: 12.09.2018 14:57:39
nie rozumiem maila od Winiary
wiem wd temat był wałkowany
laureat rezerwowy - no to czekam na rezerwę emotka
0 0

venix

#6527816 Napisano: 12.09.2018 15:28:25
mika287 napisał(a):

haima napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

A do tego wszystkiego jeśli posiadamy wspólne konto z mężem to eliminuje nas to z dalszej gry. 
Odpowiedź jaką otrzymałam z albedo:"Każdy uczestnik musi używać unikalnych danych a to oznacza, że nie mogą Państow użyć tego samego nr konta."

Na potrzeby konkursów  założyłam mężowi drugie konto i przeprowadzilam do matki. Tylko nazwiska nie chciał zmienić emotka

darog

#6527819 Napisano: 12.09.2018 15:36:43
cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

"Maile z informację o wygranej zostały wysłane do zwycięzców w dniu 04-09-2018. W razie dodatkowych pytań prosimy o kontakt..."
CHODZI O LOTERIE SHWARZKOPF LATO... serio nikt nie dostał żadnego maila na tyle nagród miesięcznych?? 

Proponuję skorzystać z propozycji Albedo i napisać do nich pytanie pozornie naiwne, ale dające szansę rozwiania wątpliwości:

"Szanowni Państwo, zwracam się z zapytaniem, czy 4-09-2018 został do mnie wysłany mail z informacją o wygranej na adres xxxx@cośtam.pl? Jeśli był wysłany, proszę o przesłanie PONOWNE, gdyż w w swojej skrzynce mailowej go nie znajduję! Przypuszczam, że ten mail gdzieś zaginął w niebycie, ale potrzebuję ostatecznego potwierdzenia."
emotka emotka

W odp na wyżej skonstruowany mail jest;
"LAUREACI ZOSTALI POWIADOMIENI MAILEM DNIA 4 WRZEŚNIA ZARÓWNO W LOTERII FA JAK I SCHWARZKOPF" - czyli laureatami nie jesteśmy - inaczej maile byśmy dostali..Nikt nie jest laureatem w tej loterii, istny "cud"....
1 nkba 0

ruda88

#6527832 Napisano: 12.09.2018 16:03:11
kawazczekolada napisał(a):

darog napisał(a):

cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

DUKA
cały czas działa

nikt tez jakoś nie pochwalił się mailem, a już z 2 edycji dawno powinni być laureaci i mailem info.. więc...? poza tym pani stwierdziła, że "konkurs jest cały czas realizowany"

wczoraj na FB pisali, że wyniki będą 11.09.2018 ale chyba nie było... przepraszają jednak za opóźnienie. Więc kto ma rację... Pani która twierdzi, że weryfikują paragony czy agencja która prowadzi fp duka

Chyba padnę - dostałam przed chwilą newsletter DUKI, a w nim wielki banner "Konkurs Kuchenne Historie" z odnośnikiem do tego konkursu emotka
0 0

darog

#6527842 Napisano: 12.09.2018 16:29:27
cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

...czyli laureatami nie jesteśmy - inaczej maile byśmy dostali. Nikt nie jest laureatem w tej loterii, istny "cud"...

No to jest lekuchne nadużycie emotka
To, że darog nie jest laureatem, nie oznacza automatycznie, że NIKT nie jest laureatem. To potwarz. emotka No chyba, że masz dowody na oszustwo emotka ale wtedy to wiesz, droga prosta: prokuratura i doniesienie o prawdopodobieństwie dokonania przestępstwa... emotka

no jakoś nagród chyba 100...a choć jeden wpis był o wygranej?? to że ja, nikt znajomy nie wygrał-rozumiem.. ale nie sądze, że jakby ktoś dostał mail- to by o tym na forum nie wpisał.. jakoś o FA kilku wpisało.. a skoro to było w tym samym terminie z podobną ilością nagród...
0 0

kawazczekolada

#6527843 Napisano: 12.09.2018 16:30:55
darog napisał(a):

cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

...czyli laureatami nie jesteśmy - inaczej maile byśmy dostali. Nikt nie jest laureatem w tej loterii, istny "cud"...

No to jest lekuchne nadużycie emotka
To, że darog nie jest laureatem, nie oznacza automatycznie, że NIKT nie jest laureatem. To potwarz. emotka No chyba, że masz dowody na oszustwo emotka ale wtedy to wiesz, droga prosta: prokuratura i doniesienie o prawdopodobieństwie dokonania przestępstwa... emotka

no jakoś nagród chyba 100...a choć jeden wpis był o wygranej?? to że ja, nikt znajomy nie wygrał-rozumiem.. ale nie sądze, że jakby ktoś dostał mail- to by o tym na forum nie wpisał.. jakoś o FA kilku wpisało.. a skoro to było w tym samym terminie z podobną ilością nagród...

dokładnie. ta sama sytuacja duka. Nikt z forum nie wygrał kiedy bylo tygodniowo 50 nagród? Aż nie chce się wierzyć
0 0

darog

#6527844 Napisano: 12.09.2018 16:33:51
ruda88 napisał(a):

kawazczekolada napisał(a):

darog napisał(a):

cb656 napisał(a):

darog napisał(a):

DUKA
cały czas działa

Chyba padnę - dostałam przed chwilą newsletter DUKI, a w nim wielki banner "Konkurs Kuchenne Historie" z odnośnikiem do tego konkursu  emotka

tak...już dziś był wpis-że formularz działa, zgłoszenie przyjęte, było dzwonione, pani odpowiedziała- ze weryfikują paragony... z 2 etapów... czyli 100 laureatów już jest... nadto "konkurs jest realizowany" rozumiem: TRWA. aha, poza mną nikt tej sprawy nie wyjaśniał... Szkoda..więc DUKA jeszcze troche sie pobawi.
0 0

joan

#6527848 Napisano: 12.09.2018 16:40:02
Desperados działa na modłę piracką, czyli... kuleje. Odebrali nagrodę oszustowi, a przydzielili ją do zgłoszenia, którego numer NA PEWNO NIE ISTNIEJE emotka Więc tej nagrody wcale nie wydadzą, oszczędność po polsku emotka
0 0

margobb

#6527851 Napisano: 12.09.2018 16:50:07
joan napisał(a):

Desperados działa na modłę piracką, czyli... kuleje. Odebrali nagrodę oszustowi, a przydzielili ją do zgłoszenia, którego numer NA PEWNO NIE ISTNIEJE emotka Więc tej nagrody wcale nie wydadzą, oszczędność po polsku emotka

Skąd wiesz, ze nie istnieje? emotka
0 0

joan

#6527854 Napisano: 12.09.2018 16:53:25
margobb napisał(a):

joan napisał(a):

Skąd wiesz, ze nie istnieje? emotka

Bo to konkurs w sklepach Carrefour, a tam wszystkie paragony mają jeden i ten sam format. Weź sobie do ręki dowolny paragon z C4 i porównaj, czy jest możliwy taki miks, jaki został wpisany w zgłoszeniu, a następnie nagrodzony emotka

Ale i tak czapki z głów, bo szybko sprawę duplikatów zgłoszono i nowa lista laureatów jest. Trzymajcie rękę na pulsie, miłośnicy procentów emotka
1 margobb 0

trampek,

#6527875 Napisano: 12.09.2018 18:08:14
Ja jeszcze mam pytanie do tej loterii winiary. Jak mąż ma inny numer konta a logiczne mieszka ze mną pod tym samym adresem to mogę zagrać na niego czy trzeba to przemeldowac hahaha?
0 0