Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6562391 Napisano: 10.01.2019 10:17:34
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pojawil sie juz regulamin DC z tymi wozkami zakupowymi, moga wziac udzial osoby, ktore ukonczyly 60 lat... emotka

właśnie czytam i oczom nie wierzę emotka
dobrze że tata mój ma 62 lata i mogę grać na niego emotka

a mozna sprawdzic delikarty na kogos są, bo ja mam, ale chyba nie podawalam zadnych danych (taka papierowa)

chyba się nie da ale ktoś pisał że te papierowe brało się i tyle..
a czy te papierowe też mają tak długi kod jak te zwykłe?
bo wiem, że jak się bierze te plastikowe trzeba podać numer telefonu i datę urodzenia a potem w smsie imię wysłać. I wtedy chyba jest pełna rejestracja... Najlepiej podejść do sklepu i wymienić na plastikową z pełną rejestracją chyba...

ja mam papierowa wlasnie, bo mi sklep w tamtym roku otwierali i poki co tylko ta mam....
0 0

pioge7

#6562393 Napisano: 10.01.2019 10:19:50
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pojawil sie juz regulamin DC z tymi wozkami zakupowymi, moga wziac udzial osoby, ktore ukonczyly 60 lat... emotka

glupio konkurs pomyslany, dziadek czy babcia ma sobie sama dla siebie wygrac wozek emotka - juz mogli nie robic ograniczen wiekowych i wtedy to mialoby sens bo wygrywa wnuczek czy wnuczka dla dziadka/babci

najelpsze jest to że taki dziadek czy babcia (moi mają po 80 pare lat) jak już umieją korzystać z telefonu to tylko zadzwonić, a numer biorą z kartki bo nie korzystają z zapisanej książki w telefonie, bo po prostu nie chcą się tego uczyć bo to dla nich za trudne. Jak przyjeżdżam do babci to zawsze biorę jej telefon i sprawdzam czy ma ważne smsy bo ona ich nie umie odczytać. I choćbym jak ją uczył ona woli nie umieć i już. To ciekawe jak ma napisać takiego smsa żeby wysłać zgłoszenie.
Mój tata ma 62 lata, mama 58 i praktycznie tak samo jak oni. Tyle że już korzystają z książki w telefonie ale sms też dla nich to magia. Po prostu wolą zadzownić.

jokan

#6562394 Napisano: 10.01.2019 10:23:16
pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

glupio konkurs pomyslany, dziadek czy babcia ma sobie sama dla siebie wygrac wozek emotka - juz mogli nie robic ograniczen wiekowych i wtedy to mialoby sens bo wygrywa wnuczek czy wnuczka dla dziadka/babci

najelpsze jest to że taki dziadek czy babcia (moi mają po 80 pare lat) jak już umieją korzystać z telefonu to tylko zadzwonić, a numer biorą z kartki bo nie korzystają z zapisanej książki w telefonie, bo po prostu nie chcą się tego uczyć bo to dla nich za trudne. Jak przyjeżdżam do babci to zawsze biorę jej telefon i sprawdzam czy ma ważne smsy bo ona ich nie umie odczytać. I choćbym jak ją uczył ona woli nie umieć i już. To ciekawe jak ma napisać takiego smsa żeby wysłać zgłoszenie.
Mój tata ma 62 lata, mama 58 i praktycznie tak samo jak oni. Tyle że już korzystają z książki w telefonie ale sms też dla nich to magia. Po prostu wolą zadzownić.

ja mysle, ze troszke im tych wozkow zostanie w puli emotka - no chyba, ze sie myle emotka
1 pioge7 0

madzia1-s

#6562401 Napisano: 10.01.2019 10:36:52
jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

ja mysle, ze troszke im tych wozkow zostanie w puli emotka - no chyba, ze sie myle emotka

szkoda konkursu bo akurat taki wózek dla dziadków z chęcią bym wygrała emotka
0 0

katrin1

#6562409 Napisano: 10.01.2019 10:47:21
madzia1-s napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

jokan napisał(a):

szkoda konkursu bo akurat taki wózek dla dziadków z chęcią bym wygrała emotka

Do tego trzeba też zrobić zakupy z delikartą przed zgłoszeniem i można wysłać z 1 nr tel wyłącznie 1 zgłoszenie na cały konkurs
1 jokan 0

cleo25

#6562412 Napisano: 10.01.2019 10:52:04
Kolejny badziew po stolikach z Belvity- wózek wart całe 28zł, do tego z akcją udowadniania ile ma się lat. Ale z dobroci serca - będą rezerwy emotka

bzowapani

#6562436 Napisano: 10.01.2019 11:23:07
Czy Kropka TV informuję od razu wszystkich?
0 0

cudaczek121

#6562438 Napisano: 10.01.2019 11:25:38
cleo25 napisał(a):

Kolejny badziew po stolikach z Belvity- wózek wart całe 28zł, do tego z akcją udowadniania ile ma się lat. Ale z dobroci serca - będą rezerwy emotka

jest popyt, jest podażemotka
1 cleo25 0

Diana02

#6562440 Napisano: 10.01.2019 11:29:42
bzowapani napisał(a):

Ja mam sms z 10:59. ;] 
0 0

pioge7

#6562441 Napisano: 10.01.2019 11:30:38
Diana02 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Ja mam sms z 10:59. ;] 

tak wszystkie poszły o jednym czasie
0 0

Gość: anula81

#6562472 Napisano: 10.01.2019 12:30:07
nie cieszcie się tak z tych fotelów bujanych z fantazji, bo ja mam 3 @ na trzy osoby i wszystkie mają info o nagrodzie głównej, grałam tylko pierwszego dnia ;D a na etap jest jeden misiaa emotka w dodatku etap do 11.01
0 0

tadziuuu

#6562515 Napisano: 10.01.2019 13:48:09
do wygranych konkursowiczów z Milki emotka

jakby ktoś chciał się podzielić, podpowiedzieć to co wpada w gusta jury to proszę o info ma priv emotka
nie będę Was zarzucać privami bo tego macie pewnie dziesiątki od chwili pochwalenia się na forum emotka
0 0

estrelitta

#6562527 Napisano: 10.01.2019 14:08:22
Wszyscy dostali eski Tyskie?
0 0

calineczka333

#6562532 Napisano: 10.01.2019 14:18:10
estrelitta napisał(a):

Ja nie dostałam, ale byłam wśród tych osób, których wygrane „zniknęły” ze strony. No nic - trzeba będzie napisać reklamację.
0 0

estrelitta

#6562533 Napisano: 10.01.2019 14:22:04
calineczka354 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ja nie dostałam, ale byłam wśród tych osób, których wygrane „zniknęły” ze strony. No nic - trzeba będzie napisać reklamację.

podobnie jak ja
0 0

rababka

#6562534 Napisano: 10.01.2019 14:25:13
Za poprzednie zgłoszenia z Milki przychodziło mi potwierdzenie przyjęcia na maila. Za wczoraj nic nie otrzymałam. A Wy? 
0 0

joasiunia

#6562535 Napisano: 10.01.2019 14:25:39
tadziuuu napisał(a):

do wygranych konkursowiczów z Milki emotka

jakby ktoś chciał się podzielić, podpowiedzieć to co wpada w gusta jury to proszę o info ma priv emotka
nie będę Was zarzucać privami bo tego macie pewnie dziesiątki od chwili pochwalenia się na forum emotka

I ja, i ja! Mnie wystarczy właściwie tylko jedna wskazówka - czy oni lubią wierszyki? emotka Bo póki co - raczę ich codziennie ciężką gatunkowo prozą, a może robię źle... I oni czytają, krzywią się, odwracają zdegustowani wzrok i myślą sobie: "Kolejna, co nie umie zarymować... Nuda!"  emotka
0 0

jofe8484

#6562536 Napisano: 10.01.2019 14:26:00
rababka napisał(a):

Za poprzednie zgłoszenia z Milki przychodziło mi potwierdzenie przyjęcia na maila. Za wczoraj nic nie otrzymałam. A Wy?

Wczoraj miałam dwa zgłoszenia i dwa potwierdzenia były.
0 0

Gość: scofield

#6562537 Napisano: 10.01.2019 14:27:41
estrelitta napisał(a):

estrelitta napisał(a):

podobnie jak ja

W regulaminie jest zapisac ze po wygraniu otrzyma sie maila. Bylo tak od poczatku ? Też byłem na stronie i zniknąłem a nie przypominam sobie bym dostawał maila grgr
0 0

estrelitta

#6562538 Napisano: 10.01.2019 14:28:23
estrelitta napisał(a):

estrelitta napisał(a):

podobnie jak ja

Dzwoniłam do Kropki i niestety te osoby, które zniknęły i nie mają screenów mogą zapomnieć o nagrodzie. Szczerze mówiąc te co mają to też nie wiadomo czy uzyskają
0 0