Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lima

#6562807 Napisano: 11.01.2019 11:50:49
kreatia napisał(a):

lima napisał(a):

Czy w promocji chrupek STAR musi być zakupiony produkt z tą banderolą konkursową? Czy może być zwykły bo nie ma nic o kodzie w paczce . U mnie ni widu ni słychu tych promocyjnych emotka

może być zwykły emotka

no to się nalatałam niepotrzebnie emotka
Dziękuję pięknie kreatia emotka
0 0

luko922

#6562812 Napisano: 11.01.2019 12:01:34
A czy ktoś pamięta jak było w zeszłym roku w STAR? Nagrody tygodniowe wybierali z tych, którzy wygrali tysiaka? 
0 0

nataszka

#6562814 Napisano: 11.01.2019 12:04:11
luko922 napisał(a):

A czy ktoś pamięta jak było w zeszłym roku w STAR? Nagrody tygodniowe wybierali z tych, którzy wygrali tysiaka? 

Tak dokładnie było  emotka
1 luko922 0

jokan

#6562815 Napisano: 11.01.2019 12:05:01
na FB Delikatesy Centrum chwalą się swoim wspaniałym konkursem emotka - kto chce niech wpada tam i im napisze co o tym myśli:) - może zmienią jeszcze te ograniczenia wiekowe?

mia

#6562817 Napisano: 11.01.2019 12:10:08
jokan napisał(a):

na FB Delikatesy Centrum chwalą się swoim wspaniałym konkursem emotka - kto chce niech wpada tam i im napisze co o tym myśli:) - może zmienią jeszcze te ograniczenia wiekowe?

Niech zmienią na 80+ i dołożą laskę. emotka
Swoją drogą, na kij Ci jakaś torba zakupowa na kółkach?... emotka

wycior

#6562832 Napisano: 11.01.2019 12:26:26
..szanujmy się..tworzymy coś niepowtarzalnego..olejmy te badziewne konkursy-nasz potencjał twórczy,zamieńmy na cierpliwość..!!

assal

#6562834 Napisano: 11.01.2019 12:30:22
Wycior: O każdą parę skarpetek jest mocna konkurencja, więc tu problem nie z nagrodą, a z tym, że ludzie nie mogą o kolejny badziew zagrać sobie emotka
0 0

jokan

#6562836 Napisano: 11.01.2019 12:32:54
jokan napisał(a):

mia napisał(a):

jokan napisał(a):

nie wiem emotka - brakuje mi w kącie czegoś do dekoracji ha ha emotka

DC nie zmieni zasad i gleboko wierza ze wszystkie nagrody znajda swoich szczesliwcow...no to ten...powodzenia im zycze emotka

jokan

#6562837 Napisano: 11.01.2019 12:34:28
assal napisał(a):

Wycior: O każdą parę skarpetek jest mocna konkurencja, więc tu problem nie z nagrodą, a z tym, że ludzie nie mogą o kolejny badziew zagrać sobie  emotka

zapomniales o łyzeczkach wspomniec i 9000 szt. dlugopisow emotka

kumulacja

#6562839 Napisano: 11.01.2019 12:43:54
mia napisał(a):

jokan napisał(a):

Jak to na co?
Na to wszystko badziewie, z którym: co z tym zrobić? się nie wie ...
Na te wszystkie słoiki z rurką, łyżeczki, skarpetki, czapeczki i lazy bagi emotka

radosna

#6562845 Napisano: 11.01.2019 12:51:00
Łyżeczki! Takie rzeczy powinny być dodawane do jogurtów.
Kiedyś do jogurtów Muller były dołączone bardzo ładne łyżeczki z krówką na zakończeniu.
Bardzo je lubię i mam nawet cały komplet.
I mam też łyżeczki Łowicz, które były dołączane do dżemów Łowicz.
Też je lubię. Fantasia ma brzydkie łyżeczki. Ale z drugiej strony chciałabym,
aby na mojej łyżeczce był napis: radosna
PS. Teraz już wiem, dlaczego tak rzadko biorę udział w konkursach.
Interesują mnie tylko te twórcze, a z tymi coraz gorzej. Za mało nagród albo byle jakie.

kinzao

#6562851 Napisano: 11.01.2019 13:15:24
Śmieszki śmieszki a potem połowa tutaj obecnych będzie zacieszać ze skarpetek bo lepsze to niż nic... emotka
A niech spadają na drzewa z takimi nagrodamiemotka

asantesana

#6562853 Napisano: 11.01.2019 13:18:59
mia napisał(a):

jokan napisał(a):

Następny konkurs będzie dla 80+, a do wygrania stabilne balkoniki za 19 zł emotka
1 nkba 0

katrin1

#6562858 Napisano: 11.01.2019 13:23:33
asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

jokan napisał(a):

Następny konkurs będzie dla 80+, a do wygrania stabilne balkoniki za 19 zł  emotka

Hehe, a ja właśnie zgłoszenie wysłałam na ten przewypaśny wózek i nawet nie mam zwrotkiemotka
0 0

joan

#6562869 Napisano: 11.01.2019 13:39:43
asantesana napisał(a):

Następny konkurs będzie dla 80+, a do wygrania stabilne balkoniki za 19 zł  emotka

Ześ mię normalnie pierdyknęła tym tekstem, jak zderzacz hadronów emotka

kinzao napisał(a):

Śmieszki śmieszki a potem połowa tutaj obecnych będzie zacieszać ze skarpetek bo lepsze to niż nic... emotka
A niech spadają na drzewa z takimi nagrodami emotka

Mnie się wydaje, że - jeśli chodzi o konkursowiczów - o takie nagrody grają przeważnie ci, którzy się muszą rodzinie zrewanżować np. za odbieranie paczek czy inną "pomoc". Więc ciułają wszelką możliwą tandetę, żeby mieć prezenty... to w pewnym sensie świadczy o sposobie podejścia do przedmiotów w naszym społeczeństwie, gdzie nadal obowiązuje zasada "Ciesz się, że dostałeś, za komuny w sklepach nic nie było, wypada podziękować!" emotka

danae

#6562886 Napisano: 11.01.2019 14:29:13
Skarpetki to jeszcze nie jest wcale zła nagroda, bo bywają naprawdę fajne (nie pogardziłabym eleganckimi skarpetkami od Happy Socks albo Many Mornings emotka ).

Problem w tym, że od jakiegoś czasu nagrody w wielu konkursach są po prostu niewspółmierne do wysiłku, którego wymaga zgłoszenie. Nadal chyba jest aktualny ten, w którym "laureat" w celu otrzymania nagrody musi przygotować określoną ilość postów przeznaczonych do kanałów w mediach społecznościowych sponsora. To nie jest konkurs z nagrodami. Za takie rzeczy się płaci, a tzw. content creators biorą normalnie grube hajsy za coś, co sponsor chce uzyskać za darmo, rzucając wygranemu ochłapy.

Ja się już trochę przestałam bić o wszystko - generalnie mam takie podejście, że nie kupuję specjalnie rzeczy (a jeśli już to też raczej nie kupuję ich w hurtowych ilościach), żeby wygrać cokolwiek, nie gram w konkursach, w których nagrody są dla mnie średnio interesujące (bo znam siebie i wiem, że nawet jeśli wygram, to nic z tym nie zrobię tylko będą mi te bambetle zalegały po szafach). Pewnie, że czasem żałuję, że wysłałam na konkurs tylko jedno zgłoszenie na siebie, ale nie bardzo też mam pomysł co mogłabym zrobić z kilkunastoma sztukami tych samych rzeczy. Tracę rozum tylko przy loteriach pieniężnych, w których absolutnie nie mam szczęścia. I zdrapkach emotka

zabcia0410

#6562887 Napisano: 11.01.2019 14:29:31
zabcia0410 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

scofield napisał(a):

estrelitta napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wszyscy dostali eski Tyskie?

Ja nie dostałam, ale byłam wśród tych osób, których wygrane „zniknęły” ze strony. No nic - trzeba będzie napisać reklamację.

podobnie jak ja

W regulaminie jest zapisac ze po wygraniu otrzyma sie maila. Bylo tak od poczatku ? Też byłem na stronie i zniknąłem a nie przypominam sobie bym dostawał maila grgr

no tak. Ja dzwoniłam do nich na infolinię, że jestem na liście i nie mam maila to pan powiedział, żebym odesłała paragon skoro jestem na liście

miałam dokładnie to samo i co teraz wysyłać reklamację?Dzwoniłam wczoraj do nich Pan na infolinii  z resztą ten sam który kazał wcześniej wysyłać oświadczenie i paragon był wyraźnie poirytowany,pewnie nie byłam pierwsza .

0 0

estrelitta

#6562892 Napisano: 11.01.2019 14:41:51
zabcia0410 napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

scofield napisał(a):

estrelitta napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Wszyscy dostali eski Tyskie?

Ja nie dostałam, ale byłam wśród tych osób, których wygrane „zniknęły” ze strony. No nic - trzeba będzie napisać reklamację.

podobnie jak ja

W regulaminie jest zapisac ze po wygraniu otrzyma sie maila. Bylo tak od poczatku ? Też byłem na stronie i zniknąłem a nie przypominam sobie bym dostawał maila grgr

no tak. Ja dzwoniłam do nich na infolinię, że jestem na liście i nie mam maila to pan powiedział, żebym odesłała paragon skoro jestem na liście

miałam dokładnie to samo i co teraz wysyłać reklamację?Dzwoniłam wczoraj do nich Pan na infolinii  z resztą ten sam który kazał wcześniej wysyłać oświadczenie i paragon był wyraźnie poirytowany,pewnie nie byłam pierwsza .

0 0

isiulka

#6562899 Napisano: 11.01.2019 15:06:40
assal napisał(a):

Wycior: O każdą parę skarpetek jest mocna konkurencja, więc tu problem nie z nagrodą, a z tym, że ludzie nie mogą o kolejny badziew zagrać sobie  emotka

Dokładnie o tym samym pomyślałam.
Narzekanie, że g*wniane stoliczki z Belvity, a codziennie ktoś się chwali wygraną i w wątkach "wygraj mi" proszą o ten stoliczek.
Łyżeczka z fantasii... UWAGA , mowa o jednej sztuce łyżeczki (wartość 13 zł). Rozumiem zestaw 4 sztuk, można przynajmniej bez wstydu podać gościom ale tu walka się toczy o jedną sztukę! Może ktoś lubi mieć kolorową zastawę.
O skarpetki to nawet ludzie podrabiali paragony, tak im zależało by ogrzać stopy.
Jak pisał cudaczek , jest popyt jest i podaż...
lub w przypadku wielu z nas, uzależnienie od wygrywania - bez względu na to co to jest emotka
Każdy sam dysponuje swoim czasem i pieniędzmi i  sam decyduje w co je zainwestować.
Szkoda tylko, że nie ma fajnych konkursów i bunt przeciwko beznadziejnym nagrodom chyba nic nie da bo to co dla jednego jest "dziadostwem" dla drugiego będzie nagrodą życia  emotka

donia7

#6562900 Napisano: 11.01.2019 15:07:38
A mi się ten stoliczek z Belvity podoba i chciałabym go emotka  a nie mogę trafić emotka
0 0