Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nswe69

#6583682 Napisano: 25.03.2019 15:12:35
https://assets.bose.com/content/dam/Bose_DAM/Web/consumer_electronics/bose_global_portal/pdfs/other/warranties/POLAND_WARRANTY_PL.pdf

tu jest o gwarancji i mamy, że mogą zażądać dowodu zakupu.

Trzeba się dowiedzieć/może ktoś się już dowiadywał ?
0 0

kawazczekolada

#6583687 Napisano: 25.03.2019 15:19:46
darog napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

pytanie za 100 punktów: czy to potwierdzone, że milka w piątek dzwoniła do głównych? czy to jakaś legenda? czy poszły smsy? może być PW emotka

Tam były 3 główne... a ile smsów dotarło bez info o rodzaju nagrody?

wszystkie  emotka emotka

No i na 10tys to chyba pesel trzeba wpisać  emotka  
Gratki emotka  za "wszystkie"

wszystkie kilkanaście (dziesiąt?) na forum emotka  oświadczenie jest jedno

No właśnie..I jak te vouchery beda rozdane: na nazwisko wpisane do formularza? 
Moim zdaniem: należy natychmiast poinformować o rodzaju nagrody, nie ufam w takie informowanie. Podejrzewam, że ktoś kto wygrał w Karsbad ekspres, coś dobrego- wycieczki nie dostanie. I podejrzewam, że nominowanie do nagród głównych będzie dopiero jak otrzymają paragony i oświadczenia. By przypadkiem 3 jednocześnie nie poszły na Kraków/ Radom. etc..
dziwne. raz powiadamiają jaka nagroda/ a innym razem nie. A jak dzwonili to "gratulujemy wspaniałej nagrody" a przychodził jakiś szalik/.czy inne g...

Coś z systemem mają nie tak. wygląda na to-że 12 osób z mojej pracy wygrało-wszyscy. A nagród "tylko" 400..tam gdzie było 1000 nagród ktos 1-2 os "u mnie:" wygrały..a teraz smsy jak szalone lecą.

Jest możliwość sprawdzenia jakoś protokołu z przyznaniem  nagród: kto wycieczka a kto czapka>?

smsy były tylko dla czapeczek wygranych
1 soulfly 0

rufus

#6583691 Napisano: 25.03.2019 15:23:50
Znów się zgubiłem. Tiktaki to informowali za 6 etap prawda? emotka
0 0

kawazczekolada

#6583694 Napisano: 25.03.2019 15:25:30
A tak nota bene to Pani przez telefon mówiła że to była loteria w C4 a nie konkurs... wydawało mi się że coś pisałam w tym konkursie bo w loterie gra rzadko
0 0

cudaczek121

#6583700 Napisano: 25.03.2019 15:36:47
darog napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

pytanie za 100 punktów: czy to potwierdzone, że milka w piątek dzwoniła do głównych? czy to jakaś legenda? czy poszły smsy? może być PW emotka

wszystkie  emotka emotka

Moim zdaniem: należy natychmiast poinformować o rodzaju nagrody, nie ufam w takie informowanie. Podejrzewam, że ktoś kto wygrał w Karsbad ekspres, coś dobrego- wycieczki nie dostanie. I podejrzewam, że nominowanie do nagród głównych będzie dopiero jak otrzymają paragony i oświadczenia. By przypadkiem 3 jednocześnie nie poszły na Kraków/ Radom. etc..
dziwne. raz powiadamiają jaka nagroda/ a innym razem nie. A jak dzwonili to "gratulujemy wspaniałej nagrody" a przychodził jakiś szalik/.czy inne g...

Coś z systemem mają nie tak. wygląda na to-że 12 osób z mojej pracy wygrało-wszyscy. A nagród "tylko" 400..tam gdzie było 1000 nagród ktos 1-2 os "u mnie:" wygrały..a teraz smsy jak szalone lecą.

Jest możliwość sprawdzenia jakoś protokołu z przyznaniem  nagród: kto wycieczka a kto czapka>?

Jest ktoś w ogóle, kto grał w Milka Carrefour i nie wygrał nicemotka  Tak się zastanawiam, czy odsyłać ten paragon.Jeśli ktoś mnie na pw poinformuje,że dostał info sms/telefoniczne o voucherze, to sobie raczej odpuszczę wysyłkę.No,ale z drugiej strony jak oni dopiero będą wybierać te vouchery spośród tych, którzy łaskawie zechcieli odesłać paragon na czapkę emotka
1 darog 0

darog

#6583701 Napisano: 25.03.2019 15:38:33
kawazczekolada napisał(a):

A tak nota bene to Pani przez telefon mówiła że to była loteria w C4 a nie konkurs... wydawało mi się że coś pisałam w tym konkursie bo w loterie gra rzadko

Mowa o Milka w C4/ dzwonili z voucherem za 10 tys?
0 0

edzia21

#6583708 Napisano: 25.03.2019 15:56:15
koniczynka123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

darog napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

wszystkie  emotka emotka

Jest ktoś w ogóle, kto grał w Milka Carrefour i nie wygrał nic emotka  Tak się zastanawiam, czy odsyłać ten paragon.Jeśli ktoś mnie na pw poinformuje,że dostał info sms/telefoniczne o voucherze, to sobie raczej odpuszczę wysyłkę.No,ale z drugiej strony jak oni dopiero będą wybierać te vouchery spośród tych, którzy łaskawie zechcieli odesłać paragon na czapkę emotka

No nie żartuj sobie Kasiu emotka ja i rodzina na kilka zgłoszeń nie trafiliśmy żadnej czapki. Nie żeby nam na niej zależało bo nie o nią grałam ale...

Alu, zatem trzymam kciuki za info o voucherze emotka

aurorcia

#6583711 Napisano: 25.03.2019 16:07:14
A myślicie, że już wszystkie dni poinformowane? Bo ja z 24.01 i 1 lutego nie mam nicemotka
0 0

bethan

#6583717 Napisano: 25.03.2019 16:22:22
aurorcia napisał(a):

A myślicie, że już wszystkie dni poinformowane? Bo ja z 24.01 i 1 lutego nie mam nic emotka

Ostatni dzień był na pewno.
1 aurorcia 0

sylzab2294

#6583727 Napisano: 25.03.2019 16:46:31
koniczynka123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

darog napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

superloser napisał(a):

zwyciezczyni napisał(a):

wszystkie  emotka emotka

Jest ktoś w ogóle, kto grał w Milka Carrefour i nie wygrał nic emotka  Tak się zastanawiam, czy odsyłać ten paragon.Jeśli ktoś mnie na pw poinformuje,że dostał info sms/telefoniczne o voucherze, to sobie raczej odpuszczę wysyłkę.No,ale z drugiej strony jak oni dopiero będą wybierać te vouchery spośród tych, którzy łaskawie zechcieli odesłać paragon na czapkę emotka

No nie żartuj sobie Kasiu emotka ja i rodzina na kilka zgłoszeń nie trafiliśmy żadnej czapki. Nie żeby nam na niej zależało bo nie o nią grałam ale...

to zatem jest nas już kilka osób... emotka
2 mia, notta 0

Gość: kermit

#6583731 Napisano: 25.03.2019 16:54:44
agakaz2 napisał(a):

kermit napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Czy z wielkiego sprzątania w razie wygranej paragony chcą poprzez formularz czy oryginał? Mam 2 konka na jednym paragonie emotka a nawet 3

tylko formularz

W przypadku głównej zgodnie z regulaminem odsyłasz oryginał.

ja pisałam o dodatkowych nagrodach

Ale pytanie nie było o nagrody dodatkowe tylko ogólnie o loterię.
1 venix 0

pablo1234

#6583743 Napisano: 25.03.2019 17:20:33
To dzisiaj poszły @ od tictaca za VI etap czy rezerwa z III? Czy to i to  emotka
0 0

ladyinred

#6583752 Napisano: 25.03.2019 17:45:05
Czy Lotos informuje na biezaco?  Mam wygrana i nie wiem czy to z poprzedniego tygodnia czy cos wcześniejszego?
0 0

LejziDejzi

#6583753 Napisano: 25.03.2019 17:50:09
pablo1234 napisał(a):

To dzisiaj poszły @ od tictaca za VI etap czy rezerwa z III? Czy to i to  emotka

To I to emotka
1 pablo1234 0

carissma

#6583767 Napisano: 25.03.2019 19:26:27

zatem jest nas już kilka osób... emotka

Ja też nie dostałam smska. Nie wiem czy śmiać się, czy płakać. Niby tylko czapka, niby wiosna się zaczyna, a ja się czuję jakbym z liścia dostała emotka emotka

masza

#6583770 Napisano: 25.03.2019 19:34:57
Czy macie zwrotki z Tymbark Polomarket ?
0 0

donia7

#6583773 Napisano: 25.03.2019 19:46:48
masza napisał(a):

Czy macie zwrotki z Tymbark Polomarket ?

Nie emotka
1 masza 0

danae

#6583777 Napisano: 25.03.2019 19:55:07
I do mnie przyszedł SMS od Milki (Karlsbad), ale czy ktoś mogłby mi powiedzieć z jakiego przedziału datowego to musi być paragon? Ni huhu nie pamiętam, kiedy to zgłaszałam emotka
0 0

pioge7

#6583778 Napisano: 25.03.2019 20:01:08
danae napisał(a):

I do mnie przyszedł SMS od Milki (Karlsbad), ale czy ktoś mogłby mi powiedzieć z jakiego przedziału datowego to musi być paragon? Ni huhu nie pamiętam, kiedy to zgłaszałam  emotka

Konkurs  w terminie 14.01.2019 do 02.02
1 danae 0

soulfly

#6583779 Napisano: 25.03.2019 20:07:33
danae napisał(a):

I do mnie przyszedł SMS od Milki (Karlsbad), ale czy ktoś mogłby mi powiedzieć z jakiego przedziału datowego to musi być paragon? Ni huhu nie pamiętam, kiedy to zgłaszałam  emotka

Napisz sms z prośbą o podanie właściwego numeru paragonu. 
1 danae 0