Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: kermit

#6592787 Napisano: 24.04.2019 16:00:06
la-princessa napisał(a):

donia7 napisał(a):

Ja z 8,9 i 15-ego też nic nie mam. Widocznie skupili się na losowaniu zgłoszeń z ostatnich dni emotka

Ja mam z pierwszego dnia, rozumiem, że komuś może być przykro, że nie wygrał, ale nie wiem, po co bezpodstawnie oskarżać agencję o takie praktyki... emotka

Akurat w przypadku agencji która "wybrała" zwycięskie zgłoszenia w ciągu raptem kilku godzin, ciężko wierzyć w uczciwość i solidność. Jeśli nawet organizuje się taką kryptoloterię to warto zachować pozory...

reniii

#6592800 Napisano: 24.04.2019 16:31:54
kermit napisał(a):

la-princessa napisał(a):

donia7 napisał(a):

Ja z 8,9 i 15-ego też nic nie mam. Widocznie skupili się na losowaniu zgłoszeń z ostatnich dni emotka

Ja mam z pierwszego dnia, rozumiem, że komuś może być przykro, że nie wygrał, ale nie wiem, po co bezpodstawnie oskarżać agencję o takie praktyki...  emotka

Akurat w przypadku agencji która "wybrała" zwycięskie zgłoszenia w ciągu raptem kilku godzin, ciężko wierzyć w uczciwość i solidność. Jeśli nawet organizuje się taką kryptoloterię to warto zachować pozory...

Ostatnio chyba też ta sama agencja poleciała po bandzie w innym konkursie i też nie brała pod uwagę zgłoszenia z ostatnich dni. Czyż nie?
0 0

iwona0103

#6592809 Napisano: 24.04.2019 16:50:30
reniii napisał(a):

kermit napisał(a):

la-princessa napisał(a):

donia7 napisał(a):

Ja mam z pierwszego dnia, rozumiem, że komuś może być przykro, że nie wygrał, ale nie wiem, po co bezpodstawnie oskarżać agencję o takie praktyki...  emotka

Ostatnio chyba też ta sama agencja poleciała po bandzie w innym konkursie i też nie brała pod uwagę zgłoszenia z ostatnich dni. Czyż nie?

Wtedy bylo albedo?
0 0

reniii

#6592810 Napisano: 24.04.2019 16:51:16
reniii napisał(a):

kermit napisał(a):

la-princessa napisał(a):

donia7 napisał(a):

Przewertowałam wcześniejsze wpisy i to jednak było Albedo z Nałęczowianką i to jednak oni nie informowali z końcowych dni pomimo, że były tam nagrody dzienne. Znana agencja a też tak zbyli konkurs więc jednak jest to nagminne. Nabiorą konkursów i mają w d... zasady. A teraz znowu ta agencja z Tymbarkiem z Lidla zaraz po świętach ogłosiła te wyniki i ciekawe czy zdążyli przeczytać wszystkie zgłoszenia. Dziwne. Zamawiający konkursy powinni czytać te nasze uwagi i poważnie się zastanowić nad wyborem właściwej i uczciwej agencji.

reniii

#6592813 Napisano: 24.04.2019 16:59:25
la-princessa napisał(a):

donia7 napisał(a):

la-princessa napisał(a):

donia7 napisał(a):

Przecież już wczoraj ten temat był wałkowany emotka

Nie siedzę tutaj 24 godziny na dobę i nie czytam każdej wiadomości. Za to zawsze jak wejdę na forum, to widzę czyjeś pretensje i oskarżenia względem agencji o brak uczciwości, bo akurat nie wybrali zgłoszenia tej osoby  emotka  I to na pewno przez to, że nie trafiła w ten jeden jedyny dzień, z którego lenie akurat wybrali nagrodzonych, bo całą resztę zignorowali  emotka

A może Ty jesteś z jakiejś agencji?
1 mimoza39 0

deva

#6592815 Napisano: 24.04.2019 17:05:22
ciekawe, czy juz wszystkich obdzwonili?
0 0

Mila26

#6592818 Napisano: 24.04.2019 17:07:50
Też jestem ciekawa. 
0 0

reniii

#6592821 Napisano: 24.04.2019 17:12:02
RMiła26 napisał(a):

Też jestem ciekawa. 

Zdążyli i przeczytać tysiące zgłoszeń i jednocześnie setki obdzwonić. Aż nieprawdopodobne.Bardzo są szybcy a my wściekli.
0 0

Mila26

#6592822 Napisano: 24.04.2019 17:19:38
reniii napisał(a):

RMiła26 napisał(a):

Też jestem ciekawa. 

Zdążyli i przeczytać tysiące zgłoszeń i jednocześnie setki obdzwonić. Aż nieprawdopodobne.Bardzo są szybcy a my wściekli.

Skąd informacja o tym że już wszystkich obdzwonili?
0 0

reniii

#6592838 Napisano: 24.04.2019 17:58:54
Miła26 napisał(a):

reniii napisał(a):

RMiła26 napisał(a):

Też jestem ciekawa. 

Bo ucichło na forum? 
0 0

Mila26

#6592843 Napisano: 24.04.2019 18:20:57
reniii napisał(a):

Miła26 napisał(a):

reniii napisał(a):

RMiła26 napisał(a):

Też jestem ciekawa. 

Bo ucichło na forum? 

mam nadzieję,że jutro będą dzwonić jeszcze.
0 0

@gnieszk@

#6592844 Napisano: 24.04.2019 18:21:59
Miła26 napisał(a):

reniii napisał(a):

Miła26 napisał(a):

reniii napisał(a):

RMiła26 napisał(a):

Też jestem ciekawa. 

Bo ucichło na forum? 

Też myślę, że jutro jeszcze ciąg dalszy.
1 Mila26 0

pink086

#6592846 Napisano: 24.04.2019 18:30:57
@gnieszk@ napisał(a):

Miła26 napisał(a):

reniii napisał(a):

Miła26 napisał(a):

reniii napisał(a):

RMiła26 napisał(a):

Też jestem ciekawa. 

Bo ucichło na forum? 

Też myślę, że jutro jeszcze ciąg dalszy.

Też mam cichą nadzieję, choć na te 50zł:)
0 0

bingo9842

#6592848 Napisano: 24.04.2019 18:44:37
W jakim terminie informują z Itaki urodzinowego konkursu? 
Wygrał już ktoś coś u nich?
0 0

mia

#6592853 Napisano: 24.04.2019 19:09:31
reniii napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Bo ucichło na forum? 

Bo skończyli o 15-tej Lidla i teraz w pocie czoła czytają Polo, żeby zacząć od jutra rano informować.emotka
1 reniii 0

@gnieszk@

#6592857 Napisano: 24.04.2019 19:11:21
mia napisał(a):

reniii napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Bo ucichło na forum? 

Bo skończyli o 15-tej Lidla i teraz w pocie czoła czytają Polo, żeby zacząć od jutra rano informować.emotka

No co Ty... Jak jutro od 7 rano zaczną czytać to od 9 mogą zacząć dzwonić emotka .
1 reniii 0

mia

#6592859 Napisano: 24.04.2019 19:14:00
@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

reniii napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Bo ucichło na forum? 

Bo skończyli o 15-tej Lidla i teraz w pocie czoła czytają Polo, żeby zacząć od jutra rano informować. emotka

No co Ty... Jak jutro od 7 rano zaczną czytać to od 9 mogą zacząć dzwonić emotka .

Ale może to sowy, a nie skowronki i wolą jednak dziś tę "kupę" przerzucić? emotka
1 reniii 0

@gnieszk@

#6592862 Napisano: 24.04.2019 19:19:41
mia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

reniii napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Bo ucichło na forum? 

Bo skończyli o 15-tej Lidla i teraz w pocie czoła czytają Polo, żeby zacząć od jutra rano informować. emotka

Ale może to sowy, a nie skowronki i wolą jednak dziś tę "kupę" przerzucić? emotka

No może. No ale jak o 15 zaczęli to już dawno przeczytane i wybrane, tylko dzwonić emotka
2 mia, reniii 0

pikawka

#6592875 Napisano: 24.04.2019 20:09:39
Czy ktoś zechciałby pomóc w MUSdrapce ?emotka
0 0

reniii

#6592878 Napisano: 24.04.2019 20:14:45
@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

mia napisał(a):

reniii napisał(a):

Miła26 napisał(a):

Bo ucichło na forum? 

No może. No ale jak o 15 zaczęli to już dawno przeczytane i wybrane, tylko dzwonić emotka

Ja myślę, że to było losowanie, bo to po prostu niemożliwe jest tyle konkursów nabrać i przeczytać to wszystko w jednym czasie. Niefajne jest to, iż niepotrzebnie piszą o wymyślaniu jakichkolwiek kreatywnych haseł, człowiek poświęca swój czas w tym pseudo- konkursie i po co, skoro zamienia się on w loterię. Z całym szacunkiem do osób, które zostały nagrodzone, ponieważ nie piszę tego, żeby umniejszyć ich talent pisarski. Takie przeprowadzanie konkursu jest co najmniej niedorzeczne i nieetyczne. Jutro będzie ciąg dalszy z rozrywki.