Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rare85

#6607720 Napisano: 07.06.2019 16:42:14
boher401 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rufus napisał(a):

jest jakas loteria z heinekena??

tak
Messenger kod i 6 pytań muzycznych

Jakie macie czasy emotka  ? Mi udało się w ok.20s nie wiem czy git czy poprawiać :) 

Łoo, czas niezły, to ja ze swoim półtorej minuty nie mam szans emotka
0 0

kate87

#6607721 Napisano: 07.06.2019 16:43:21
pioge7 napisał(a):

kate87 napisał(a):

czy ktoś z was wypłacał pieniądze z kart od oleju wielkopolskiego. aktywowałem kartę a 2 bankomacie pokazało że wysokość środków dostępnych to 0 zł.

Nie wygrałem ale ostatnimi czasy organizaotr prosi w liście o potwierdzenie dotarcia karty i wtedy ją doładowuje... 
sprawdz czy nie było listu i kontaktu do organizatora... 

no właśnie w kopercie nie było nic oprócz tego ale poczekam i sprawdzę jutro i zobaczymy
0 0

agakaz2

#6607722 Napisano: 07.06.2019 16:43:42
rare85 napisał(a):

boher401 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rufus napisał(a):

jest jakas loteria z heinekena??

tak
Messenger kod i 6 pytań muzycznych

Jakie macie czasy emotka  ? Mi udało się w ok.20s nie wiem czy git czy poprawiać :) 

Łoo, czas niezły, to ja ze swoim półtorej minuty nie mam szans emotka

dla mnie ciężkie pytania bo nie znam tej strony muzyki. i już obawiam się o koszulki Lech bo tam podobne pytania
0 0

nswe69

#6607734 Napisano: 07.06.2019 17:42:40
jakie mniej więcej pytania w heinekenie ??? tzn.gatunki muzyczne ? openerowe ?
0 0

notta

#6607769 Napisano: 07.06.2019 20:13:04
nswe69 napisał(a):

jakie mniej więcej pytania w heinekenie ??? tzn.gatunki muzyczne ? openerowe ?

trudne i trochę skomplikowane jak dla mnie... bardzo niszowe 
1 nswe69 0

notta

#6607770 Napisano: 07.06.2019 20:14:26
glodek24 napisał(a):

PrzemekNMR napisał(a):

ivanotta napisał(a):

PrzemekNMR napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Udało się komuś odesłać dane kaufland nivea?

ja też nie moge wyskakuje komunikat ze strona nie istnieje

u mnie to samo od wczoraj... 

nie wiadomo jak wysłać lub się skontaktować z nimi

W przypadku problemów technicznych z formularzem laureata prosimy wysłać wszystkie dane w odpowiedzi na tą wiadomość lub na adres deofashion@swiatnivea.pl
W celu przeprowadzenia pozytywnej weryfikacji laureata będą potrzebne:

Imię i nazwisko

Adres do wysyłki nagrody

Numer telefonu

Zdjęcie lub skan paragonu. Jeżeli było ich kilka prosimy o podesłanie wszystkich.

Potwierdzenia zgody na regulamin Konkursu, jeżeli wysyłała Pani zgłoszenie przez wiadomość SMS.

Pozdrawiamy serdecznie,

Zespół NIVEA

Ktoś miał problem z tym adresem? Odsyłam mi maile wysłane na ten adres emotka
0 0

monnikk

#6607787 Napisano: 07.06.2019 21:04:06
ivanotta napisał(a):

Ktoś miał problem z tym adresem? Odsyłam mi maile wysłane na ten adres  emotka

A wysyłasz na .pl? Bo najpierw był podany link  .com i właśnie na .com  mi wczoraj odsyłało maile. Jak wysłałam na .pl to poszło i dziś mi już odpisali, że przyjęli dane i zweryfikowali paragon.
1 notta 0

mimoza39

#6607788 Napisano: 07.06.2019 21:05:29
Czy przychodzą Wam zwrotki z Konkursu Wiosennego? Mnie przychodzi sms ,, Bardzo nam przykro ale tresc wiadomosci sms jest nieprawidłowa. Co robię źle?
0 0

notta

#6607789 Napisano: 07.06.2019 21:06:26
monnikk napisał(a):

ivanotta napisał(a):

Ktoś miał problem z tym adresem? Odsyłam mi maile wysłane na ten adres  emotka

A wysyłasz na .pl? Bo najpierw był podany link  .com i właśnie na .com  mi wczoraj odsyłało maile. Jak wysłałam na .pl to poszło i dziś mi już odpisali, że przyjęli dane i zweryfikowali paragon.

Właśnie widzę, że mail miałam z końcówką .com a powinno być .pl. Teraz już wszystko jasne. 
1 monnikk 0

szukajacykonkursow

#6607828 Napisano: 07.06.2019 23:49:55
Dzisiejsza data urodzenia to
18.02
0 0

szukajacykonkursow

#6607831 Napisano: 08.06.2019 00:00:46
aurorcia napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

ewunia napisał(a):

Czy w konkursie Wawel "Dużo dobrego dla najmłodszego" Delikatesy Centrum jest jakiś prefiks?

właśnie, nie dostałam zwrotki. Czy ktoś może pomóc?

Gdzieś tutaj na forum mignęłam mi informacja, że w jednym sklepie z konkursem Wawel nie było zwrotek.

Ja nie mam ani teraz zwrotki ani wtedy gdy był konkurs Wawel w Lidl i niby wtedy prefiks był, ale zwrotki nie.

Sądzicie że to ściema jak w Lidi?I Wawel już przesadza i jedzie po bandzie?Czy tylko nie mają zwrotek?
0 0

edzia21

#6607838 Napisano: 08.06.2019 00:58:14
szukajacykonkursow napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

ewunia napisał(a):

Czy w konkursie Wawel "Dużo dobrego dla najmłodszego" Delikatesy Centrum jest jakiś prefiks?

Gdzieś tutaj na forum mignęłam mi informacja, że w jednym sklepie z konkursem Wawel nie było zwrotek.

Ja nie mam ani teraz zwrotki ani wtedy gdy był konkurs Wawel w Lidl i niby wtedy prefiks był, ale zwrotki nie.

Sądzicie że to ściema jak w Lidi?I Wawel już przesadza i jedzie po bandzie?Czy tylko nie mają zwrotek?

A dlaczego niby "ściema" była w Lidlu? 
0 0

paula9891

#6607841 Napisano: 08.06.2019 06:11:48
edzia21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

ewunia napisał(a):

No wlasnie? Juz chyba cos Wam sie miesza, bo jak dla mnie ten konkurs byl dobrze poprowadzony (poza pomylka na temat pytania w regulaminie, co moze sie zdazyc, jestesmy tylko ludzmi, ale odpowiedzi na oba pytania brali pod uwage).
0 0

szukajacykonkursow

#6607849 Napisano: 08.06.2019 08:19:04
edzia21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

ewunia napisał(a):

Bo pisali że b. mało osób wygrało no i bardzo krótko trwał.
0 0

atanerka

#6607851 Napisano: 08.06.2019 08:32:58

edzia21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

ewunia napisał(a):

Bo pisali że b. mało osób wygrało no i bardzo krótko trwał.

Konkurs zakończony jednego dnia, wyniki następnego. Pomimo , że nie była to loteria. Inne pytanie w regulaminie, inne na plakacie konkursowym. Brak numeru paragonu w wysyłanym zgłoszeniu. Nagrody dzienne, a regulamin do konkursu zdobyty może 3 dnia konkursu, bo brak go było zarówno na stronie organizatora jak i stronie lidl  (w zasadzie to nie pojawił się on tam nigdy ).
2 atka7, androm 0

dorothy

#6607888 Napisano: 08.06.2019 11:25:25
czy w Biedronce z loterią piwną są jakieś ograniczenia co do wygranych?
0 0

agicho

#6607892 Napisano: 08.06.2019 11:38:43
dorothy napisał(a):

czy w Biedronce z loterią piwną są jakieś ograniczenia co do wygranych?

Zapis  z reg. : 13.5. Zwycięzca może otrzymać w czasie Loterii maksymalnie 20 Nagród II stopnia (maksymalnie 1 w tygodniu) i maksymalnie 1 Nagrodę Tygodnia.
1 andii 0

FBilona

#6607898 Napisano: 08.06.2019 12:19:44
darog napisał(a):

wilhelmzdobywca napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Czy ktoś kojarzy, co to może być? emotka Przyturlał się do mnie emotka

Czy pod spodem jest jakiś kod?To od jakiegoś piwa może być.Owocowego np. Reeds.

Tak, dopisałam na poprzedniej stronie - jest kod, 2 rzędy po 5 znaków. Zanosi się na loterię Redd's? 

Nie spotkałam się z takim kapslem. Może to jakieś lokalne piwo? Albo stara loteria?

0 0

FBilona

#6607900 Napisano: 08.06.2019 12:20:56
FBilona napisał(a):

darog napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Czy ktoś kojarzy, co to może być? emotka Przyturlał się do mnie emotka

Czy pod spodem jest jakiś kod?To od jakiegoś piwa może być.Owocowego np. Reeds.

Tak, dopisałam na poprzedniej stronie - jest kod, 2 rzędy po 5 znaków. Zanosi się na loterię Redd's? 

Nie spotkałam się z takim kapslem. Może to jakieś lokalne piwo? Albo stara loteria?

0 0

paula9891

#6607911 Napisano: 08.06.2019 12:50:19

Konkurs zakończony jednego dnia, wyniki następnego. Pomimo , że nie była to loteria. Inne pytanie w regulaminie, inne na plakacie konkursowym. Brak numeru paragonu w wysyłanym zgłoszeniu. Nagrody dzienne, a regulamin do konkursu zdobyty może 3 dnia konkursu, bo brak go było zarówno na stronie organizatora jak i stronie lidl  (w zasadzie to nie pojawił się on tam nigdy ).

Tam byly nagrody dzienne i na pewno nie dostalam smsa dzien pozniej. Jak sa nagrody dzienne, to przecież mogli czytac na bieżąco.
W sklepie widzialam plakaty i byla informacja w gazetce, ale co do regulaminu masz racje.
0 0