Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

matgal

#6607918 Napisano: 08.06.2019 13:31:35
Czy jest jakiś konkurs gdzie trzeba kupic proszek do prania, kapsułki, żel?
0 0

margo1

#6607923 Napisano: 08.06.2019 13:54:30
matgal napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs gdzie trzeba kupic proszek do prania, kapsułki, żel?

Tak Surf w Lewiatanie
0 0

anaesth

#6607924 Napisano: 08.06.2019 14:04:47
mimoza39 napisał(a):

Czy przychodzą Wam zwrotki z Konkursu Wiosennego? Mnie przychodzi sms ,, Bardzo nam przykro ale tresc wiadomosci sms jest nieprawidłowa. Co robię źle?

Myślałam, że tylko ja mam ten problem. 2 razy wysłałam SMS, bo myślałam, że może obecność kropki między numerem nagrody a odpowiedzią jest problemem, ale też przyszła zwrotka, że treść jest nieprawidłowa. Mimo wszystko chciałabym wziąć udział w tym konkursie, bo nakręciłam się na konkretną nagrodę... 
0 0

wilhelmzdobywca

#6607927 Napisano: 08.06.2019 14:09:40
FBilona napisał(a):

FBilona napisał(a):

darog napisał(a):

wilhelmzdobywca napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

szukajacykonkursow napisał(a):

Czy ktoś kojarzy, co to może być? emotka Przyturlał się do mnie emotka

Czy pod spodem jest jakiś kod?To od jakiegoś piwa może być.Owocowego np. Reeds.

Tak, dopisałam na poprzedniej stronie - jest kod, 2 rzędy po 5 znaków. Zanosi się na loterię Redd's? 

Nie spotkałam się z takim kapslem. Może to jakieś lokalne piwo? Albo stara loteria?

Słuchajcie, tylko ja nie widzę w takich piramidowych cytatach odpowiedzi? emotka Raz mi się też zdarzyło dodać pusty komentarz, ale tu FBilona dwa razy odpowiada "na pusto", wcześniej też tak ktoś mi odpisał i nie wiem, coś mi się blokuje w przeglądarce czy tu faktycznie nie ma nic poza cytatem?
0 0

reniii

#6607933 Napisano: 08.06.2019 14:32:30

FBilona napisał(a):

FBilona napisał(a):

darog napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Tak, dopisałam na poprzedniej stronie - jest kod, 2 rzędy po 5 znaków. Zanosi się na loterię Redd's? 

Nie spotkałam się z takim kapslem. Może to jakieś lokalne piwo? Albo stara loteria?

Słuchajcie, tylko ja nie widzę w takich piramidowych cytatach odpowiedzi? emotka Raz mi się też zdarzyło dodać pusty komentarz, ale tu FBilona dwa razy odpowiada "na pusto", wcześniej też tak ktoś mi odpisał i nie wiem, coś mi się blokuje w przeglądarce czy tu faktycznie nie ma nic poza cytatem?

Nie ma od pewnego czasu żadnego komentarza, a tylko puste przestrzenie. Widać, że niektórym się nudzi i zamiast skomentować albo olać odpowiedź na zadane pytanie, to puszczają puste cytaty. I na co to komu?
0 0

FBilona

#6607937 Napisano: 08.06.2019 14:42:49
reniii napisał(a):

FBilona napisał(a):

FBilona napisał(a):

darog napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Nie ma od pewnego czasu żadnego komentarza, a tylko puste przestrzenie. Widać, że niektórym się nudzi i zamiast skomentować albo olać odpowiedź na zadane pytanie, to puszczają puste cytaty. I na co to komu?

0 0

FBilona

#6607938 Napisano: 08.06.2019 14:44:34
cOŚ "POKIĆKAŁAM"  Chciałam również zapytać czy sprawa kapsla się wyjaśniła? bo też mi się trafił i w żadnym sklepie nie znalazłam takiej ofert. Obwąchałam-świeże piwko aż ochoty nabrałam na ten płyn

FBilona

#6607945 Napisano: 08.06.2019 15:25:37

atanerka

#6607946 Napisano: 08.06.2019 15:31:14
paula9891 napisał(a):

Konkurs zakończony jednego dnia, wyniki następnego. Pomimo , że nie była to loteria. Inne pytanie w regulaminie, inne na plakacie konkursowym. Brak numeru paragonu w wysyłanym zgłoszeniu. Nagrody dzienne, a regulamin do konkursu zdobyty może 3 dnia konkursu, bo brak go było zarówno na stronie organizatora jak i stronie lidl  (w zasadzie to nie pojawił się on tam nigdy ).

Tam byly nagrody dzienne i na pewno nie dostalam smsa dzien pozniej. Jak sa nagrody dzienne, to przecież mogli czytac na bieżąco.
W sklepie widzialam plakaty i byla informacja w gazetce, ale co do regulaminu masz racje.

Konkurs zakonczył się 20.04 a wyniki były 26.04 z czego 19-22.04 to były Swieta. Temat był już wałkowany tutaj. Owszem były plakaty i inf. w gazetce, ale w regulaminie było inne pytanie...
Poza tym regulamin zakładał obrady komisji/jury w 21.04 - tj w Wielkanoc....także....
0 0

wilhelmzdobywca

#6607947 Napisano: 08.06.2019 15:42:57
FBilona napisał(a):

cOŚ "POKIĆKAŁAM"  Chciałam również zapytać czy sprawa kapsla się wyjaśniła? bo też mi się trafił i w żadnym sklepie nie znalazłam takiej ofert. Obwąchałam-świeże piwko aż ochoty nabrałam na ten płyn

Dosłownie 10 minut temu znalazłam kolejny, więc chciałam wznowić poszukiwania emotka Dziękuję, grafiką pasował do Somersby właśnie, ale niczego nie mogłam znaleźć na temat loterii emotka
0 0

glena

#6607961 Napisano: 08.06.2019 17:37:19
nswe69 napisał(a):

jakie mniej więcej pytania w heinekenie ??? tzn.gatunki muzyczne ? openerowe ?

Autorem cyklu producenckich kompilacji "The Magnificent" jest: A: DJ Jazzy Jeff B: DJ Spinna C: DJ Shadow
"Where's Your Head At" to jeden z największych hitów: A: Basement Jaxx B: The Prodigy C: Groove Armada
Który album Red Hot Chili Peppers promował singiel "Dani California"? A: By The Way B: The Getaway C: Stadium Arcadium
Kolumbijską gwiazdą Open'era 2019 będzie: A: Rosalía B: J Balvin C: Kali Uchis
W którym roku założono grupę Simply Red? A: 1984  B: 1985 C: 1988

To mój zestaw. Czyli przekrojowo. Poległam na ostatnim emotka
1 nswe69 0

Gość: goldensight

#6607972 Napisano: 08.06.2019 20:23:34
Były już wiadomości z konkursu inpost z ostatniego dnia? 
0 0

szukajacykonkursow

#6607974 Napisano: 08.06.2019 21:01:44
edzia21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

ewunia napisał(a):

Czy w konkursie Wawel "Dużo dobrego dla najmłodszego" Delikatesy Centrum jest jakiś prefiks?

właśnie, nie dostałam zwrotki. Czy ktoś może pomóc?

Gdzieś tutaj na forum mignęłam mi informacja, że w jednym sklepie z konkursem Wawel nie było zwrotek.

Ja nie mam ani teraz zwrotki ani wtedy gdy był konkurs Wawel w Lidl i niby wtedy prefiks był, ale zwrotki nie.

Sądzicie że to ściema jak w Lidi?I Wawel już przesadza i jedzie po bandzie?Czy tylko nie mają zwrotek?

A dlaczego niby "ściema" była w Lidlu? 

I ktoś tam pisał że komisja konkursowa przyznawała w pierwszy dzień świąt czyli w Wielkanoc.
0 0

szukajacykonkursow

#6607991 Napisano: 08.06.2019 23:14:18
Konkurs ma nieaktualną datę nadsyłającemu się coś pomyliło...
https://www.e-kon...ka.html#.XPwhXBPgqe8
0 0

margo1

#6607995 Napisano: 08.06.2019 23:46:15
Mam pytanie,kto gra w Nestle Pure Life,trzeba kupić zgrzewke 8 sztuk,u mnie są tylko zgrzewki 6 sztuk wody,jak to rozumieć?
0 0

antylopia

#6607996 Napisano: 08.06.2019 23:48:17
margo1 napisał(a):

Mam pytanie,kto gra w Nestle Pure Life,trzeba kupić zgrzewke 8 sztuk,u mnie są tylko zgrzewki 6 sztuk wody,jak to rozumieć?

kupic zgrzewke 6szt i 2 butelki
1 andii 0

prosiaczek

#6607998 Napisano: 09.06.2019 00:05:17
antylopia napisał(a):

margo1 napisał(a):

kupic zgrzewke 6szt i 2 butelki

Dokładnie, tylko kupić trzeba z tego co zrozumiałam jednakowe
0 0

as32572

#6608027 Napisano: 09.06.2019 10:31:05

FBilona napisał(a):

Dosłownie 10 minut temu znalazłam kolejny, więc chciałam wznowić poszukiwania emotka Dziękuję, grafiką pasował do Somersby właśnie, ale niczego nie mogłam znaleźć na temat loterii emotka

To Somersby emotka

ikropka

#6608028 Napisano: 09.06.2019 10:38:08
Pytania do Masz na marzenia w Biedronka. Czy mogę zgłosić paragon jeśli mąż kupił 6 piw promocyjnych a nie 4? I oczywiście nie podał karty. Czy ma sens pisanie numeru karty Biedronka?
0 0

reniii

#6608032 Napisano: 09.06.2019 10:49:43
ikropka napisał(a):

Pytania do Masz na marzenia w Biedronka. Czy mogę zgłosić paragon jeśli mąż kupił 6 piw promocyjnych a nie 4? I oczywiście nie podał karty. Czy ma sens pisanie numeru karty Biedronka?

To, że 6 piw zamiast 4 w niczym nie przeszkadza w zgłoszeniu, oby tylko wybrane piwa się zgadzały z tymi z ich listy, natomiast podawanie numeru karty nie ma sensu, ponieważ po weryfikacji paragonu przecież nie będzie na nim owego numeru karty. 
0 0