Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pioge7

#6608321 Napisano: 10.06.2019 13:28:17
izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

Podepnę się do pytań o konkurs Lay's i Pepsi w DC. Czy na paragonach drukuje się jakieś potwierdzenie o użyciu karty? Dałam ją do zeskanowania, ale na paragonie nie ma żadnego info, że karta została "nabita". Tak ma być? 

U mnie jet u samego dołu NUMER KARTY czy jakoś tak i jest numer tej karty 

O kurczaki. A używasz tej plastikowej karty DC czy tej pomarańczowej MINI? Ja robiłam zakupy z tą pomarańczową właśnie emotka  

Tej plastikowej (jak karta banku) 
https://www.delikarta.pl/ Załóż tu konto 
tam jest zakładka z zakupami i wirtualne eparagony 
i sprawdz czy ci się zapisały zakupy przy użyciu karty emotka  bo się tam zapisują zakupy jak używasz karty 
1 izkak 0

pioge7

#6608322 Napisano: 10.06.2019 13:30:42
Ja mam tak i wiem że zakupy były
1 izkak 0

joan

#6608325 Napisano: 10.06.2019 13:31:46
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

Podepnę się do pytań o konkurs Lay's i Pepsi w DC. Czy na paragonach drukuje się jakieś potwierdzenie o użyciu karty? Dałam ją do zeskanowania, ale na paragonie nie ma żadnego info, że karta została "nabita". Tak ma być? 

ale wejdz sobie w aplikację  delikarta albo na stronę i tam masz zakupy jakie zrobiłaś, takie wirtualne eparagony i powinnaś mieć czy się nabiło przy użyciu tej karty te zakupy 

U mnie nie ma numeru tej karty, ale zakupy na bank się nabiły, bo w sieci pokazało, ile zaoszczędziłam z Delikartą - dokładnie ten rabat Pepsi + Lay's.
2 izkak, pioge7 0

nikos

#6608326 Napisano: 10.06.2019 13:32:07
izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

O kurczaki. A używasz tej plastikowej karty DC czy tej pomarańczowej MINI? Ja robiłam zakupy z tą pomarańczową właśnie emotka  

Ja robiłam z plastikową i brak info o numerze karty. Ale spokojnie, bo oni sobie globalnie w systemie sprawdzają, czy zakupy na daną delikarte zostały zrobione.
3 joan, izkak, pioge7 0

notta

#6608328 Napisano: 10.06.2019 13:33:00
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

Tej plastikowej (jak karta banku) 
https://www.delikarta.pl/ Załóż tu konto 
tam jest zakładka z zakupami i wirtualne eparagony 
i sprawdz czy ci się zapisały zakupy przy użyciu karty emotka  bo się tam zapisują zakupy jak używasz karty 

Ja mam mini karte i na paragonie mam na samyn dole stały klient z numerem karty.. 
1 pioge7 0

ewelcia753

#6608330 Napisano: 10.06.2019 13:35:18
Dzięki za odpowiedzi. @joan masz rację, to nie losowanie, chociaż czasami przy takich konkursach człowiek się zastanawia czy aby na pewno. Ale nie o tym. Napiszę do nich i zobaczymy czy da radę coś odkręcić. Jeśli nie, no cóż mój błąd.
2 monisss, joan 0

holden

#6608369 Napisano: 10.06.2019 14:30:54
Czy ktoś wygrał już nagrodę natychmiastową w postaci mopa w loterii Bricomarche?
0 0

violka88

#6608411 Napisano: 10.06.2019 16:28:30
Mam pytanie o loterie Nutella  czy oni informują laureatów w tym samym czasie czy wysyłają maile etapami?  Na ich stronie lista laureatów z dzisiejszego losowania jest niepełna, wiec się zastanawiam czy jest dopiero uzupełniana gdy laureat spełni warunki otrzymania nagrody? Czy jest uzupełniana cała po losowaniu???
0 0

violka88

#6608416 Napisano: 10.06.2019 16:32:15
holden napisał(a):

Czy ktoś wygrał już nagrodę natychmiastową w postaci mopa w loterii Bricomarche?

Chyba jeszcze nie powiadamiali, bo na ich stronie z wynikami nie ma jeszcze   info. Wiec czekamy z nadzieją.
0 0

agakaz2

#6608424 Napisano: 10.06.2019 16:55:55
violka88 napisał(a):

Mam pytanie o loterie Nutella  czy oni informują laureatów w tym samym czasie czy wysyłają maile etapami?  Na ich stronie lista laureatów z dzisiejszego losowania jest niepełna, wiec się zastanawiam czy jest dopiero uzupełniana gdy laureat spełni warunki otrzymania nagrody? Czy jest uzupełniana cała po losowaniu???

też pytałam ale chyba nikt nie wieemotka
1 violka88 0

holden

#6608432 Napisano: 10.06.2019 17:14:03
violka88 napisał(a):

holden napisał(a):

Chyba jeszcze nie powiadamiali, bo na ich stronie z wynikami nie ma jeszcze   info. Wiec czekamy z nadzieją.

Ale zgodnie z regulaminem Mopy to są nagrody natychmiastowe i wygrywa osoba, która w danym sklepie zgłasza się w danym dniu jako 9 dlatego pytam czy komuś się już udało?
0 0

Gość:

#6608452 Napisano: 10.06.2019 18:15:08
agakaz2 napisał(a):

violka88 napisał(a):

też pytałam ale chyba nikt nie wie emotka

Listę na stronie uzupełniają na bieżąco, po otrzymaniu od laureatów wypełnionych formularzy z danymi adresowymi. 
1 violka88 0

aniunia1900

#6608464 Napisano: 10.06.2019 19:15:19
Co rozwozi UPS? Właśnie dostałam smsa? 
0 0

malmoki

#6608468 Napisano: 10.06.2019 19:30:26
holden napisał(a):

Mój mąż  wygrał w pierwszym dniu . Czeka teraz na weryfikację ...
1 andii 0

monia24

#6608472 Napisano: 10.06.2019 19:38:05
agakaz2 napisał(a):

violka88 napisał(a):

też pytałam ale chyba nikt nie wie emotka

Sądząc po wpisach w MDW nie były smsy wysyłane równocześnie.
0 0

nkba

#6608479 Napisano: 10.06.2019 19:54:03
Właśnie zobaczyłam w mdw, że konek H&S w C4 już rozwiązany (szczerze gratuluję laureatce), a w sobotę się skończył emotka A ja się wkurzałam, że zapomniałam i nie wzięłam udziału emotka Czy to jakaś nowa tendencja żeby rozwiązywać konki w jeden dzień? No nawet Karlsbad? Nie ogarniam emotka
2 madllen, mia 0

edzia21

#6608482 Napisano: 10.06.2019 20:01:52
nkba napisał(a):

Właśnie zobaczyłam w mdw, że konek H&S w C4 już rozwiązany (szczerze gratuluję laureatce), a w sobotę się skończył emotka A ja się wkurzałam, że zapomniałam i nie wzięłam udziału emotka Czy to jakaś nowa tendencja żeby rozwiązywać konki w jeden dzień? No nawet Karlsbad? Nie ogarniam emotka

Widocznie było mało zgłoszeń - konkurs drogi, nagród mało... emotka
1 nkba 0

maverick

#6608484 Napisano: 10.06.2019 20:08:01
edzia21 napisał(a):

nkba napisał(a):

A do tego moje slane na koniec chyba się jury nie spodobały lub nie doczytali do końca...
I coś mi się zdaje że już Milke w Itm powoli teraz czytają, bo jutro puszcza eski emotka  
1 nkba 0

ewelcia753

#6608488 Napisano: 10.06.2019 20:17:56
aniunia1900 napisał(a):

Co rozwozi UPS? Właśnie dostałam smsa? 

Może bony z Wybieram Kaufland? Również mam smsa a tylko na to czekam.

nkba

#6608489 Napisano: 10.06.2019 20:19:54
maverick napisał(a):

edzia21 napisał(a):

nkba napisał(a):

A do tego moje slane na koniec chyba się jury nie spodobały lub nie doczytali do końca...
I coś mi się zdaje że już Milke w Itm powoli teraz czytają, bo jutro puszcza eski  emotka  

A to kicha bo ja to Milke na ostatni moment slałam emotka Czyli jak polecą tą samą metodą to już mam po nadziei... emotka
0 0