Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Monika11

#6608034 Napisano: 09.06.2019 11:11:34
reniii napisał(a):

ikropka napisał(a):

Pytania do Masz na marzenia w Biedronka. Czy mogę zgłosić paragon jeśli mąż kupił 6 piw promocyjnych a nie 4? I oczywiście nie podał karty. Czy ma sens pisanie numeru karty Biedronka?

To, że 6 piw zamiast 4 w niczym nie przeszkadza w zgłoszeniu, oby tylko wybrane piwa się zgadzały z tymi z ich listy, natomiast podawanie numeru karty nie ma sensu, ponieważ po weryfikacji paragonu przecież nie będzie na nim owego numeru karty. 

numer karty jest na paragonie w części na dole -pięć pierwszych cyfr i trzy ostatnie 
0 0

ikropka

#6608039 Napisano: 09.06.2019 11:41:15
reniii napisał(a):

ikropka napisał(a):

Pytania do Masz na marzenia w Biedronka. Czy mogę zgłosić paragon jeśli mąż kupił 6 piw promocyjnych a nie 4? I oczywiście nie podał karty. Czy ma sens pisanie numeru karty Biedronka?

To, że 6 piw zamiast 4 w niczym nie przeszkadza w zgłoszeniu, oby tylko wybrane piwa się zgadzały z tymi z ich listy, natomiast podawanie numeru karty nie ma sensu, ponieważ po weryfikacji paragonu przecież nie będzie na nim owego numeru karty. 

Dzięki, tak myślałam, ale wolałam się upewnić.
0 0

Gość: delvitto

#6608040 Napisano: 09.06.2019 11:52:30
Monika11 napisał(a):

reniii napisał(a):

ikropka napisał(a):

numer karty jest na paragonie w części na dole -pięć pierwszych cyfr i trzy ostatnie 

a ja mam inną zagwozdkę, znalazłam paragon z piwem, na paragonie jest czyjś nr karty. Paragon mam ochotę zgłosić, ale oczywiście bez wpisywania karty, czyli jako pojedynczy los. Czy takie paragony też będą weryfikowane? Bo nie będzie zgodności pomiędzy moimi danymi, a właścicielem karty z paragonu...
0 0

@gnieszk@

#6608041 Napisano: 09.06.2019 11:57:27
delvitto napisał(a):

Monika11 napisał(a):

reniii napisał(a):

ikropka napisał(a):

a ja mam inną zagwozdkę, znalazłam paragon z piwem, na paragonie jest czyjś nr karty. Paragon mam ochotę zgłosić, ale oczywiście bez wpisywania karty, czyli jako pojedynczy los. Czy takie paragony też będą weryfikowane? Bo nie będzie zgodności pomiędzy moimi danymi, a właścicielem karty z paragonu...

Jeśli bez podawania nr karty to ja bym grała emotka
0 0

reniii

#6608043 Napisano: 09.06.2019 12:01:18
@gnieszk@ napisał(a):

delvitto napisał(a):

Monika11 napisał(a):

reniii napisał(a):

ikropka napisał(a):

Jeśli bez podawania nr karty to ja bym grała emotka

Ja też bym zaryzykowała. 
0 0

dwaburekoty

#6608095 Napisano: 09.06.2019 18:17:55
gdzie są nagrody z kasztelana? okazało się, że mój brat, sceptyk konkursów i mój główny wysmiewacz konkursowy, i jego żona niezłe tam zgarniają kocyki i fartuszki.... przyznali się dopiero dzisiaj..... nie, nie są alkoholikami.

Gość: Czterdziecha

#6608127 Napisano: 09.06.2019 21:05:26
Dzisiaj kończy się wysyłanie zgłoszeń na budżet-kaufland .Czy ktoś podesłał by linka na ten konkurs?
Będę wdzieczna za pomoc emotka  
0 0

aempe

#6608136 Napisano: 09.06.2019 21:18:49
joasiajulia napisał(a):

Dzisiaj kończy się wysyłanie zgłoszeń na budżet-kaufland .Czy ktoś podesłał by linka na ten konkurs?

https://www.e-kon...zczyzn-kaufland.html
1 soulfly 0

Gość: Czterdziecha

#6608138 Napisano: 09.06.2019 21:20:20
aempe napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

https://www.e-kon...zczyzn-kaufland.html

Dziękuję emotka  
0 0

pepe87

#6608153 Napisano: 09.06.2019 22:18:05
pepe87 napisał(a):

gyrydymptum napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

pepe87 napisał(a):

Witajcie!

Jestem tu nowy ale od razu pozwolę sobie zapytać.
Wygraliśmy rowerek dziecięcy w konkursie loteryjnym sklepów spożywczych Gama organizowanym przy współudziale firmy PMI COMBERA. Paragon został dołączony do kuponu i wrzucony do urny w sklepie. Pani zadzwoniła z informacją że wygraliśmy, otrzymaliśmy informacje że należy jeszcze wysłać formularz do pmi, w którym należy zaznaczyć że paragon został dołączony do kuponu, co też zrobiliśmy natychmiastowo. Kilka dni później telefon że nie mają paragonu i trzeba postarać się w sklepie o kopie....???
Kierowniczka sklepu rozkłada ręce że nie wie czy to wogóle będzie mozliwe, musi spytać informatyka.

Pomijając kwestie odpowiedzialności - że to my musimy się starać o paragon skoro został zgubiony na linii sklep - pmi, chciałem zapytać czy ktoś miał kiedyś podobną sytuacje, jeśli tak to prosiłbym o podzielenie się informacją czy udało się jakoś rozwiązać ten problem?

Pozdrawiam.

Pytanie dlaczego w ogóle dołączaliście paragon do kuponu? W regulaminie jest informacja, ze na kuponie wpisujesz tylko numer paragonu i paragon amsz zachować do końca trwania loterii. Jak dołączyłeś ten paragon do kuponu? Zszywką? Klejem? To wy musicie się starać o kopie, bo to wy nie zachowaliście się zgodnie z regulaminem i jeśli chcecie nagrodę to musicie ten paragon mieć. Jeśli macie datę i numer paragonu to raczej nie powinno być problemu z uzyskaniem kopii. Ale generalnie bez paragonu mogą wam nagrody nie wydać. Nie znam tej agencji, nie wiem na ile jest prokonkursowiczowa. Może ktoś inny miał z nią do czynienia?

Niestety miałam z nią nieprzyjemne doświadczenie... Są zbyt skrupulatni, aczkolwiek skoro sami wysunęli propozycję o kopii paragonu, może być dobrze... Jednakże też zależy to od osoby z którą rozmawialiście...

Kopie paragonu można wydrukować z kasy fiskalnej, drukowałam tak pracując w sprzedaży. Tylko trzeba wyszukać odpowiednią transakcje łatwe to to nie jest, ale sie da.

Serdecznie dziękuję wszystkim odpisującym za zainteresowanie tematem.

Gwoli ścisłości to nasi rodzice wrzucali kupony a co za tym idzie wygrali - rowerek, który miał być dla naszego młodego..... w każdym razie paragon dołączyli ( muszę dopytac w jaki sposób?) za namową sprzedawczyń w sklepie, lecz kiedy dzwoniłem do PMI przed wysłaniem formularza, Pani powiedziala że "nie ma problemu, wystarczy napisać że paragon został dołączony do kuponu".... kierowniczka sklepu miała się zorientować jak będzie z kopią, dam znać jak rozwinie się sprawa żeby na przyszłość nikt nie dał się w podobny sposób namówić....

Pozdrawiam.

Witajcie po krótkiej przerwie. W ostatnim tygodniu do rodziców zadzwoniła Pani z Pri Combera z informacją że paragon się znalazł , w czwartek lub piątek miał przyjść sms z kodem do odebrania nagrody, niestety smsa do dzisiaj nie ma emotka  Pani z agencji przestrzegała że jest to jednararowy sms żeby czasem nie usuwać, ok - ale co w sytuacji gdy wogóle nie doszedł? Podpowie ktoś jak poprowadzić z nimi jutrzejszą rozmowę telefoniczną?

Pozdrawiam.
1 kumulacja 0

darog

#6608210 Napisano: 10.06.2019 09:05:38
Princes tuńczyk wszystko powiadomione? OSTATNI ETAP TEŻ? WIERZYĆ SIĘ NIE CHCE NA TYLE KODÓW NIC..TYLKO RTEĆ W PUSZCE NA ROK..

sorry caps się włączył
1 nswe69 0

FBilona

#6608212 Napisano: 10.06.2019 09:07:59
Słuchawki wygrane z Żywca. Co jest gwarancją?
0 0

e-e

#6608252 Napisano: 10.06.2019 11:11:05
Dostaliście zwrotkę @ z silanu ? Widzę zgłoszenie dodane ale wiadomości zwrotnej brak.. hmm
0 0

violka88

#6608258 Napisano: 10.06.2019 11:32:18
Czy z profi wysyłają maile za jednym razem do wszystkich zwycięzców czy etapami? Zastanawiam się czy jeszcze mogę dziś otrzymać mail z info o nagrodzie czy już raczej nieemotka
0 0

ewelcia753

#6608308 Napisano: 10.06.2019 13:02:32
W konkursie Lay's i Pepsi w DC na inną kartę kupiłam produkty a numer innej wbiłam w zgłoszenie  emotka Myślicie próbować odkręcać, czy poczekać na losowanie i potem się martwić?
0 0

edzia21

#6608309 Napisano: 10.06.2019 13:03:58
ewelcia753 napisał(a):

W konkursie Lay's i Pepsi w DC na inną kartę kupiłam produkty a numer innej wbiłam w zgłoszenie  emotka Myślicie próbować odkręcać, czy poczekać na losowanie i potem się martwić?

Nie wiem czy jest na co czekac, bo jak juz Cie "wylosuja" to i tak stracisz nagrode.
0 0

joan

#6608310 Napisano: 10.06.2019 13:05:47
ewelcia753 napisał(a):

To nie będzie losowanie.
Od razu to odkręć, o ile się da.
0 0

izkak

#6608314 Napisano: 10.06.2019 13:19:49
Podepnę się do pytań o konkurs Lay's i Pepsi w DC. Czy na paragonach drukuje się jakieś potwierdzenie o użyciu karty? Dałam ją do zeskanowania, ale na paragonie nie ma żadnego info, że karta została "nabita". Tak ma być? 
0 0

pioge7

#6608316 Napisano: 10.06.2019 13:21:30
izkak napisał(a):

Podepnę się do pytań o konkurs Lay's i Pepsi w DC. Czy na paragonach drukuje się jakieś potwierdzenie o użyciu karty? Dałam ją do zeskanowania, ale na paragonie nie ma żadnego info, że karta została "nabita". Tak ma być? 

U mnie jet u samego dołu NUMER KARTY czy jakoś tak i jest numer tej karty 
ale wejdz sobie w aplikację  delikarta albo na stronę i tam masz zakupy jakie zrobiłaś, takie wirtualne eparagony i powinnaś mieć czy się nabiło przy użyciu tej karty te zakupy 
0 0

izkak

#6608318 Napisano: 10.06.2019 13:25:13
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

U mnie jet u samego dołu NUMER KARTY czy jakoś tak i jest numer tej karty 

O kurczaki. A używasz tej plastikowej karty DC czy tej pomarańczowej MINI? Ja robiłam zakupy z tą pomarańczową właśnie emotka  
0 0