Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nkba

#6615114 Napisano: 30.06.2019 23:18:10
pc174 napisał(a):

nkba napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pc174 napisał(a):

amastowa napisał(a):

Prad napisał(a):

Do kiedy można było zgłaszać paragony w "Kasa na grilla" Develey?

no właśnie, niby do dzisiaj, przed chwilą zasiadłam, aby zgłosić paragony, a tu komunikat, ze zakonczyli zbieranie paragonów emotka

Czas trwania Loterii – Loteria zaczyna się w dniu 25.04.2019 r., a kończy w dniu 05.08.2019 r., przy czym ostatnie przyznanie Uczestnikom Losów odbędzie się do końca dnia 30.06.2019 r.

Ale sobie polecieli w kulki  emotka

Ja też zostałam z dwoma paragonami - trza posłać reklamację 

Stronka działa emotka

Po kliknięciu na "weź udział" pojawia się napis "ZAKOŃCZONO ZBIERANIE PARAGONÓW".

A rzeczywiście, przepraszam za wprowadzenie w błąd emotka
0 0

nkba

#6615119 Napisano: 30.06.2019 23:31:17
wrrrryyy napisał(a):

Jeśli chodzi o Develey to mam ciekawostkę.
Kliknijcie na listę sklepów, w których można wygrać rowery.
W pliku można znaleźć wiele ciekawych danych emotka

Chodzi Ci o ilość paragonów i losów na dany sklep? Tak jest od początku. I w poprzedniej ich loterii też tak było.
0 0

kawazczekolada

#6615120 Napisano: 30.06.2019 23:32:42
Dodaje na viscoplast paragon z dn 30.6 a wyskakuje mi komunikat że powinna byc z data wczesniejszą niz 1.7. Ktoś tak maa?
0 0

wrrrryyy

#6615121 Napisano: 30.06.2019 23:33:32
nkba napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Jeśli chodzi o Develey to mam ciekawostkę.
Kliknijcie na listę sklepów, w których można wygrać rowery.
W pliku można znaleźć wiele ciekawych danych emotka

Chodzi Ci o ilość paragonów i losów na dany sklep? Tak jest od początku. I w poprzedniej ich loterii też tak było.

Tak... ale skucha emotka
1 nkba 0

slonecznik1309

#6615123 Napisano: 30.06.2019 23:41:31
nkba napisał(a):

pc174 napisał(a):

nkba napisał(a):

estrelitta napisał(a):

pc174 napisał(a):

amastowa napisał(a):

Prad napisał(a):

Do kiedy można było zgłaszać paragony w "Kasa na grilla" Develey?

no właśnie, niby do dzisiaj, przed chwilą zasiadłam, aby zgłosić paragony, a tu komunikat, ze zakonczyli zbieranie paragonów emotka

Czas trwania Loterii – Loteria zaczyna się w dniu 25.04.2019 r., a kończy w dniu 05.08.2019 r., przy czym ostatnie przyznanie Uczestnikom Losów odbędzie się do końca dnia 30.06.2019 r.

Ale sobie polecieli w kulki  emotka

Ja też zostałam z dwoma paragonami - trza posłać reklamację 

Stronka działa emotka

Po kliknięciu na "weź udział" pojawia się napis "ZAKOŃCZONO ZBIERANIE PARAGONÓW".

A rzeczywiście, przepraszam za wprowadzenie w błąd emotka

też chciałam wysłać ;( napisałam do nich maila ;(
0 0

zielonooka85

#6615152 Napisano: 01.07.2019 00:05:16
rkvi napisał(a):

Czy zdarzyło się komuś wygrać w Robico dwa razy?

tak, i to taką samą nagrodę (a to mnie akurat zdziwiło)
1 rkvi 0

zielonooka85

#6615153 Napisano: 01.07.2019 00:08:55
vivi napisał(a):

Przypominajka - do dziś ważny jest kod na fotoalbum CEWE  wygrany w konkursie Kinder Chocolate Edycja Retro – Mamy wspomnienia”  a także bon do LIDLA wygrany w konkursie wielkanocnym TYMBARK.

myślałam, że już zmarnuję ten kod.. gdyby nie Mąż nie ogarnęłabym książki, za długo myślę nad wyborem zdjęć, wyszedł nam miszmasz, ale przynajmniej z każdym zdjęciem związane jest jakieś wspomnienie
uff pierwszy dzień miesiąca, przeżyłam wczoraj, chociaż przyznaję, że zmarnowały mi się jakieś dwa paragony, co prawie się nie zdarza 
ufffff
0 0

agakaz2

#6615167 Napisano: 01.07.2019 05:57:20
pc174 napisał(a):

Wytłumaczcie mi proszę zasadę działania loterii EB. Widzę, że nie wszystkie nagrody się rozchodzą w danym dniu. Losowanie odbywa się dopiero następnego dnia. Lista zwycięzców jest tworzona na podstawie danych, które podaje się przy zgłaszaniu kodu. Nie jest ważne czy odeśle się e terminie formularz zwycięzcy. W takim razie jakim cudem się tak dzieje?  emotka

jest tak samo jak w poprzedniej edycji, rezerwy nie ma. A dane pojawia się jak wypełnisz formularz
0 0

mczarna

#6615186 Napisano: 01.07.2019 08:36:51
Wiadomo już co z tym somersby?
0 0

lubiekisiel

#6615189 Napisano: 01.07.2019 08:46:09
mczarna napisał(a):

Wiadomo już co z tym somersby?

Zgłoszenie można przesłać też przez messengera, ale nadal każą zachować kod do 1 lipca emotka  znaczy jeszcze nie ruszyli
1 mczarna 0

Agnes

#6615221 Napisano: 01.07.2019 10:16:38
miał ktoś sytuację ze kod z Familijne został juz wykorzystany???????????
0 0

mama-l-k-m

#6615227 Napisano: 01.07.2019 10:25:06
Agnes napisał(a):

tak emotka
w TESCO to wogóle widziałam pootwierane naklejki - ktoś sobie pograł za free
0 0

cala-w-trawie

#6615231 Napisano: 01.07.2019 10:35:35
Ja miałam tak przy kilku kodach z kasztelana - że kod został już wykorzystany. No cóż, na pewno nie przeze mnie emotka  Tam u kasztelana na stronie chyba jest słabe zabezpieczenie, bo wydaje mi się, że trochę bardziej kumaty "hakier" i sobie zrobi program co mu będzie kombinacji kodów szukał. No, ale trudno, oby smolar na przyszłość lepiej jakoś te bramki zabezpieczył.
0 0

magie1982

#6615233 Napisano: 01.07.2019 10:39:41
Robico odpisało na moją reklamacje. Wiec wg firmy takie sytuacje się zdarzają, choć jest im niezmiernie przykro, ze mnie to spotkało. Żałosna agencja została obrobiona przez swojego zleceniodawcę. Pozostawiam bez komentarza. Dobrze, że te nagrody były mało warte. Ps. Jak już wyłonili mój film i potem mnie zdyskwalifikowali w ramach rekompensaty dostałam zestaw gadżetów. Maskotka, dwie książki, dwie podstawki pod szklanki i dwie smycze. Oddam za darmo.... komuś z mojego miasta...

Agnes

#6615236 Napisano: 01.07.2019 10:43:28
mama-l-k-m napisał(a):

Agnes napisał(a):

tak emotka
w TESCO to wogóle widziałam pootwierane naklejki - ktoś sobie pograł za free

tam sie nie wysyła paragonu ani nic?
bezsensu
i wydaje mi się ze moja nklaejka nie była odklejona, choć juz pewności co do tego nie mam
0 0

zielonaszpilka

#6615250 Napisano: 01.07.2019 11:04:40
magie1982 napisał(a):

Robico odpisało na moją reklamacje. Wiec wg firmy takie sytuacje się zdarzają, choć jest im niezmiernie przykro, ze mnie to spotkało. Żałosna agencja została obrobiona przez swojego zleceniodawcę. Pozostawiam bez komentarza. Dobrze, że te nagrody były mało warte. Ps. Jak już wyłonili mój film i potem mnie zdyskwalifikowali w ramach rekompensaty dostałam zestaw gadżetów. Maskotka, dwie książki, dwie podstawki pod szklanki i dwie smycze. Oddam za darmo.... komuś z mojego miasta...

Ale jeżeli to były dwa różne filmy albo dwa różne zdjęcia to ja bym się kłóciła dalej. Nawet poszłabym z tym do rzecznika praw konsumenta a jak by trzeba było to może i do sądu. Jak to takie sytuacje się zdarzają? Jakie sytuacje? Takie, że Cię dyskwalifikują za plagiat którego nie było? Dla zasady walczyłabym dalej, żeby im utrzeć nosa. No co to ma być!

Nie widziałam Twoich zgłoszeń, ale jeśli nie łamią one tego punktu regulaminu "są kopią w całości lub części treści Zgłoszenia Konkursowego innych Uczestników Konkursu, zawierają fragmenty treści z różnych źródeł, a także są kopią własnego Zgłoszenia Konkursowego." to pisz kolejną reklamację! Chociaż pewnie już nie masz nerwów na to....
0 0

babska

#6615252 Napisano: 01.07.2019 11:11:39
Kurczę, jak Ci ludzie to robią w konkursach, że na 10 pytań odpowiadają w 9 sekund? Mnie samo przeczytanie pytania zajmuje ze 3-4 sek... Starość?
0 0

magie1982

#6615253 Napisano: 01.07.2019 11:11:52
zielonaszpilka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Ale jeżeli to były dwa różne filmy albo dwa różne zdjęcia to ja bym się kłóciła dalej. Nawet poszłabym z tym do rzecznika praw konsumenta a jak by trzeba było to może i do sądu. Jak to takie sytuacje się zdarzają? Jakie sytuacje? Takie, że Cię dyskwalifikują za plagiat którego nie było? Dla zasady walczyłabym dalej, żeby im utrzeć nosa. No co to ma być!

Nie widziałam Twoich zgłoszeń, ale jeśli nie łamią one tego punktu regulaminu "są kopią w całości lub części treści Zgłoszenia Konkursowego innych Uczestników Konkursu, zawierają fragmenty treści z różnych źródeł, a także są kopią własnego Zgłoszenia Konkursowego." to pisz kolejną reklamację! Chociaż pewnie już nie masz nerwów na to....

Nie mam nerwow, bo nagroda nie jest tego warta emotka
0 0

zielonaszpilka

#6615256 Napisano: 01.07.2019 11:13:43
magie1982 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Nie mam nerwow, bo nagroda nie jest tego warta emotka

No to CzART trafia na listę agencji na które trzeba uważać... ech coraz dłuższa robi się lista agencji, z którymi nie chce mi się grać emotka

violka88

#6615273 Napisano: 01.07.2019 11:37:09
Czy do loteri Hortex potrzebny jest paragon czy tylko same kody?
0 0