Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

szczupak

#6629702 Napisano: 13.08.2019 13:35:32
szczupak napisał(a):

darog napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Czy Żywiec odpowiedział komuś na maile wysłane po ich denerwującym mailu z "nagroda" w tytule? emotka

Ja prawie zawału dostałam, bo myślałam że mam 10 tys.  emotka

to samo, ale nie wszyscy takiego maila dostali, po rozpytaniu u nas 1 os a udział brało z 6 osób niektórzy w sumie kilka kodów  9jak ja i takiego maila mam) a niektórzy więcej jak 10 kodów i takiego maila nie dostali

może wysłali w kierunku "motywacji" ? 

u mnie też był taki emailemotka
0 0

violka88

#6629706 Napisano: 13.08.2019 13:41:25
Czy do kogoś dziś jeszcze dzwonili z wakacyjnego konkursu T mobile??? Wiem ze dzwonili na wczorajsze nieodebrane, ale czy informują dziś dalej czy już wszyscy laureaci poinformowani? 
0 0

notta

#6629707 Napisano: 13.08.2019 13:48:43
violka88 napisał(a):

Czy do kogoś dziś jeszcze dzwonili z wakacyjnego konkursu T mobile??? Wiem ze dzwonili na wczorajsze nieodebrane, ale czy informują dziś dalej czy już wszyscy laureaci poinformowani? 

Oni zawsze na te mniejsze nagrody smsy wysyłają wiec moze jeszcze nie wszystkie nagrody zostały rozdane emotka   
0 0

zielonaszpilka

#6629709 Napisano: 13.08.2019 13:52:06
Czy w tych kauflandowych konkursach, gdzie do wygrania jest auto już ktoś na forum trafił to autko?
0 0

nkba

#6629712 Napisano: 13.08.2019 13:54:11
zielonaszpilka napisał(a):

Czy w tych kauflandowych konkursach, gdzie do wygrania jest auto już ktoś na forum trafił to autko?

Trafił trafił emotka Ale nie ja, tylko wpisy widziałam emotka

zielonaszpilka

#6629714 Napisano: 13.08.2019 13:57:18
nkba napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

Trafił trafił emotka Ale nie ja, tylko wpisy widziałam emotka

O to dobra wiadomość emotka czyli może się skuszę kiedyś jak mnie najdzie wena i stworzę coś wartego auta emotka
1 nkba 0

violka88

#6629728 Napisano: 13.08.2019 14:06:55
ivanotta napisał(a):

violka88 napisał(a):

Oni zawsze na te mniejsze nagrody smsy wysyłają wiec moze jeszcze nie wszystkie nagrody zostały rozdane emotka   

Maile rozsyłają na doładowania, a na aparaty myślicie że też?
0 0

dede

#6629774 Napisano: 13.08.2019 15:54:08
Myślicie, że jak wygrałam leżankę Prince Polo w Tesco i C4 to mogę wysłać paragony w jednej kopercie? Pierwszy raz mi się taki urodzaj trafił u Karlsbada emotka
0 0

toka

#6629775 Napisano: 13.08.2019 15:57:57
dede napisał(a):

Myślicie, że jak wygrałam leżankę Prince Polo w Tesco i C4 to mogę wysłać paragony w jednej kopercie? Pierwszy raz mi się taki urodzaj trafił u Karlsbada emotka

Ja bym nie ryzykowała.Zwykle różnymi sklepami zajmują się różne osoby w danej agencji.Nie wydaje mi się żeby im się chciało przekazywać paragon-zwlaszcza w czasie urlopowym
1 androm 0

kaka72

#6629815 Napisano: 13.08.2019 17:34:02
wygrałam z BP lodówkę i powerbanka mam 2 smsy na i nr telefonu tam chyba nie było ograniczenia na osobę,chyba ze źle zinterpretowałam regulamin,czy ktoś mnie oświeci?
0 0

ladyinred

#6629850 Napisano: 13.08.2019 19:53:16

Ale to NIE DOTYCZY 1500 "nagród dziennych" tylko tych 26  emotka  Bo Emikowe kody szły na Email automatycznie.
I wiem, ze wartość 1500 wzbudza "WOW, aż tyle" , ale w Kasztelanie fartuchy i koce są na wage złota, więc może Twoja interpretacja jest właściwa... Dużo konkursowiczów widzi ILOŚĆ a nie jakość ...

My bad, sorry emotka

czy zauważyliście, ze ostatnio w konkursach/loteriach same shitowe nagrody...
Jak zaczynalam swoją przygodę z konkursami pamietam pulę laptopów, pralek; zmywarek itp...
A teraz fartuszki, czapeczki....
2 mia, kumulacja 0

kreatia

#6629852 Napisano: 13.08.2019 19:56:35
ladyinred napisał(a):

Ale to NIE DOTYCZY 1500 "nagród dziennych" tylko tych 26  emotka  Bo Emikowe kody szły na Email automatycznie.
I wiem, ze wartość 1500 wzbudza "WOW, aż tyle" , ale w Kasztelanie fartuchy i koce są na wage złota, więc może Twoja interpretacja jest właściwa... Dużo konkursowiczów widzi ILOŚĆ a nie jakość ...

My bad, sorry emotka

Jak zaczynalam swoją przygodę z konkursami pamietam pulę laptopów, pralek; zmywarek itp...

A zgłoszeń tyle samo lub więcej emotka
0 0

wilhelmzdobywca

#6629855 Napisano: 13.08.2019 20:02:18
kreatia napisał(a):

ladyinred napisał(a):

A zgłoszeń tyle samo lub więcej  emotka

Ale też patrząc po wątku mdw, pozycja wielu forumowych konkursowiczów tkwi niezmiennie wysoko w rankingach emotka

superloser napisał(a):

My bad, sorry emotka

superloser, nie wiem czy my się rozumiemy - mi nie chodzi o nieodebrane nagrody, tylko o niewydane z powodu nie wiem... zamknięcia bramki bez zgłoszenia.
1 kreatia 0

kreatia

#6629856 Napisano: 13.08.2019 20:09:59
wilhelmzdobywca napisał(a):

kreatia napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Ale też patrząc po wątku mdw, pozycja wielu forumowych konkursowiczów tkwi niezmiennie wysoko w rankingach emotka  

Mówisz o rankingach 10zl zniżek do empiku, czy serkow Danio? emotka  
2 jokan, donia7 0

cleo25

#6629858 Napisano: 13.08.2019 20:13:50
Jak to jest w tej "Uśmiechniętej loterii" ? Formularz laureata trzeba odesłać mailem ? bez paragonu ?
0 0

wilhelmzdobywca

#6629859 Napisano: 13.08.2019 20:14:52
kreatia napisał(a):

wilhelmzdobywca napisał(a):

kreatia napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Mówisz o rankingach 10zl zniżek do empiku, czy serkow Danio? emotka  

Haha nie, nie jest przecież aż tak źle emotka Choćby o budżecie.
Zgadzam się oczywiście, że często nagrody są takie... badziewne emotka Myślę, że trochę chcą uciąć koszty, za małe czapeczki chyba nie trzeba choćby podatku odprowadzać. Mnie się to nie podoba z punktu widzenia ekologii, widzę sama jaką mam tendencję do zagracania się gratisowymi gadżetami, ale próbuję to zmienić. Jedyny "śmieć" z jakiego się ostatnio ucieszyłam, to torba Redd's, bo będzie wielorazowa na zakupy emotka

e: Jeszcze jedno. Nie da się oczywiście jednoznacznie po mdw oceniać, bo 10 do empiku i Danio pojawia się tam, a o większych nagrodach, jak wiele osób zauważyło, coraz częściej się nie pisze emotka
1 kreatia 0

kukuleczka

#6629860 Napisano: 13.08.2019 20:14:55
ladyinred napisał(a):

My bad, sorry emotka

Bo klienci napędzają tą machine.. Niestety, ale jak rzucają coś za darmo, to nawet choćby miało to leżeć w szufladzie, Polak to weźmie. Dlaczego są takie nagrody? Bo jak przy pierwszym takim "shitowym" konkursie wzięło udział tyle samo osób co w konkursie, w którym do wygrania były np. laptopy to zrobią kolejny, bo po co przepłacać jak i tak sie na to rzucą?
Pamiętam akcje sprzed kilku tygodni, w moim lokalnym markecie, w którym z okazji którejś rocznicy otwarcia zakupy za kwotę 50zł nagradzali bonami 5 zł (które i tak można było wykorzystać przy zakupach za 50zł). Ja rozumiem, bo zawsze to jakiś grosz, sama też patrzę na ceny, ale przecierałam oczy ze zdumienia, kolejka na co najmniej 45min stania, wiła się do samych drzwi emotka

aaa i w tym samym markecie z okazji zakończenia roku szkolnego, po okazaniu świadectwa szkolnego rozdawali okulary. Plastikowe jak te z (chyba) kubusia. Kolejka była taka sama, że nawet po 2h brakło im okularów emotka

bandit

#6629861 Napisano: 13.08.2019 20:15:18
cleo25 napisał(a):

Jak to jest w tej "Uśmiechniętej loterii" ? Formularz laureata trzeba odesłać mailem ? bez paragonu ?

ja odsyłałem z paragonem emotka
moim zdaniem przeoczenie w informacji zwrotnej 
1 cleo25 0

Gość: ilona162

#6629862 Napisano: 13.08.2019 20:18:32
Jaki powinien wyświetlić się komunikat po zgłoszeniu do BIC w hebe?
0 0

pawelkoo

#6629871 Napisano: 13.08.2019 20:49:22
Dostał ktoś może smsa o nadaniu paczki DHL Express z Edynburga? emotka Nic z zagranicy nie zamawiałem, może być to coś konkursowego? Na myśl przychodzi mi jedynie Pringles ale nawet nie dostałem żadnego maila że coś wygrałem.
0 0