Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#6634527 Napisano: 29.08.2019 18:31:20
bandit napisał(a):

bandit napisał(a):

rower goose pure - macie koszyk ?

agencja twierdzo ze koszyka nie maiło być 
kurde wpisuja wartosc 900 zeta czyli ze sklepu z koszykiem a kupują pewnei taniej bez koszyka emotka

festiwalowy zestaw durexa wg regulaminu - 430 zl + zestaw gumek 80 zł = 510 zł a w rezultacie to festiwalowe coś nie warte wiecej niż 80 zł? (koc marnej jakości, torba - ujdzie, kubek bambusowy - średni, koszulka - obciachowa, druga torba - ujdzie) Zestaw gumek - cena sie zgadza.
1 nelunia 0

zielonaszpilka

#6634534 Napisano: 29.08.2019 18:50:06
delfinka101 napisał(a):

Mama 1 raz zagrała i wygrała bilet w tchibo.Ale nie chce go odebrać bo niby chcą i numer dokumentu i pesel. Naprawde do biletu takie dane są im potrzebne?

Ta agencja zawsze zbiera takie dane na wszystkie nagrody. Nie wiem czy ktos z tym probowal walczyc;)

pikawka

#6634541 Napisano: 29.08.2019 19:12:01
MR biedronka. Czy wszyscy z Was, którzy wygrali prócz telefonu dostali maila ?
0 0

iwona0103

#6634543 Napisano: 29.08.2019 19:20:19
Wczoraj dostałam karton Lay's. Termin przydatności to 15.09. dla 3 paczek i 20.10. dla reszty emotka Czy też tak macie?
0 0

kropkakreatywnie

#6634545 Napisano: 29.08.2019 19:25:50
pikawka napisał(a):

Ja dostałam maila o danych osobowych  emotka  
0 0

joasiunia

#6634548 Napisano: 29.08.2019 19:35:36
kropkakreatywnie napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ja dostałam maila o danych osobowych  emotka  

Mnie ten mail wpadł do folderu oferty, więc przeszukaj inne foldery, jeśli nie dostałaś emotka Ale nic w nim ciekawego nie było, też tylko o danych osobowych...
0 0

freyja88

#6634551 Napisano: 29.08.2019 20:03:15
Czy dzwonili do was z firmy sprzątającej dot.konkursu Cilit Bang? Czytam regulamin i nic nie widzę, ze należy to wykorzystać tylko do końca września a taką informację właśnie otrzymałam od Pani, która będzie sprzątanie wykonywać (tylko jedna osoba, nie ekipa). W dodatku wchodzą w grę tylko soboty!
Moi rodzice jadą zaraz do Sanatorium a to u nich ma sie odbyć to sprzątanie. No masakra i poracha jeśli to prawda.
0 0

slomkab

#6634552 Napisano: 29.08.2019 20:07:25
freyja88 napisał(a):

Czy dzwonili do was z firmy sprzątającej dot.konkursu Cilit Bang? Czytam regulamin i nic nie widzę, ze należy to wykorzystać tylko do końca września a taką informację właśnie otrzymałam od Pani, która będzie sprzątanie wykonywać (tylko jedna osoba, nie ekipa). W dodatku wchodzą w grę tylko soboty!
Moi rodzice jadą zaraz do Sanatorium a to u nich ma sie odbyć to sprzątanie. No masakra i poracha jeśli to prawda.

Do mnie dzwonili w zeszlym tyg.ustalic termin i mieli w poniedzialek ponownie zadzwonic jak sie zastanowie ale do tej pory sie nie odezwali.Mi mowili ze moze byc kazdy dzien z warunkiem ze do konca wrzesnia
0 0

freyja88

#6634553 Napisano: 29.08.2019 20:09:51
slomkab napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Do mnie dzwonili w zeszlym tyg.ustalic termin i mieli w poniedzialek ponownie zadzwonic jak sie zastanowie ale do tej pory sie nie odezwali.Mi mowili ze moze byc kazdy dzien z warunkiem ze do konca wrzesnia

Nie pozostaje mi nic innego jak zadzwonić jutro do agencji i sprawę jakoś rozwiązać. Słowa o terminie do końca września nigdzie nie ma.
0 0

notta

#6634571 Napisano: 29.08.2019 21:23:53
nanajka81 napisał(a):

bandit napisał(a):

bandit napisał(a):

kurde wpisuja wartosc 900 zeta czyli ze sklepu z koszykiem a kupują pewnei taniej bez koszyka emotka

festiwalowy zestaw durexa wg regulaminu - 430 zl + zestaw gumek 80 zł = 510 zł a w rezultacie to festiwalowe coś nie warte wiecej niż 80 zł? (koc marnej jakości, torba - ujdzie, kubek bambusowy - średni, koszulka - obciachowa, druga torba - ujdzie) Zestaw gumek - cena sie zgadza.

mam podobne zdanie.. ja myślałam że całość kosztuje około 50zł po rozpakowaniu a nie 500 emotka . Największe rozczarowanie w tym roku emotka
0 0

soulfly

#6634574 Napisano: 29.08.2019 21:32:33
ivanotta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bandit napisał(a):

bandit napisał(a):

mam podobne zdanie.. ja myślałam że całość kosztuje około 50zł po rozpakowaniu a nie 500  emotka . Największe rozczarowanie w tym roku  emotka

Agencje często zawyżają wartość nagrod. (A wartości wyssane z palca) 
0 0

bandit

#6634577 Napisano: 29.08.2019 21:38:47
helcia85 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Mam pytanie czy nagrody z konkursu w sklepach DELIKATESY CENTRUM - PEPSI i AYGO - już doszły ?
była tam toyota, redmi i instaxy - u mnie cisza instaxa niet emotka

Już dawno instaxy przyszły.

Wysłałem maila ze zdjęciami dokumentów, kwitka z poczty i stanu dostarczenia + oficjanie wysłałem nawet już list z tym samym.
Papiery własnie teraz mam maila się znalazły - problemem było to że nie wysłałem im po otrzymaniu wiadomości o wygranej maila z papierami tylko list polecony.
No kurde ale mieli przecież list z orginałami ! - czy czekali żeby zatrzymać sobie nagrodę ? 
Pierwsza taka moja sytuacja w ciągu 5 lat konkursowania.
Jeszcze 2 dni i koniec okresu reklamacyjnego i byłbym instaxa w tył emotka
0 0

pawelkoo

#6634578 Napisano: 29.08.2019 21:40:19
iwona0103 napisał(a):

Wczoraj dostałam karton Lay's. Termin przydatności to 15.09. dla 3 paczek i 20.10. dla reszty emotka Czy też tak macie?

Tez wczoraj dostałem i mam podobnie, jedna paczka gdzies do wrzesnia, reszta do 20.10.
0 0

estrelitta

#6634581 Napisano: 29.08.2019 21:59:25
ivanotta napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

bandit napisał(a):

bandit napisał(a):

mam podobne zdanie.. ja myślałam że całość kosztuje około 50zł po rozpakowaniu a nie 500  emotka . Największe rozczarowanie w tym roku  emotka

Najlepsze z całej tej paczki to te gumki emotka  Porazka 
1 notta 0

prosiaczek

#6634587 Napisano: 29.08.2019 22:45:23
Czy w konkursie Nutella jesli mam sam wierszyk to wkleić go musze w formie pliku? Bo nie chce mi przejśc
0 0

zielonaszpilka

#6634588 Napisano: 29.08.2019 22:58:48
prosiaczek napisał(a):

Czy w konkursie Nutella jesli mam sam wierszyk to wkleić go musze w formie pliku? Bo nie chce mi przejśc

A ktoś się pochwali czy wygrał samym tekstem? Bo paragon mam, ale czasu na zdjęcie niet emotka
1 mia 0

violka88

#6634590 Napisano: 29.08.2019 23:06:57
zielonaszpilka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

A ktoś się pochwali czy wygrał samym tekstem? Bo paragon mam, ale czasu na zdjęcie 

Ja tez mam problem z wysłaniem pisze ze przepis nie przechodzi. Ale czy to znaczy ze foto bierze udział w konkursie ? Czy w ogóle zgłoszenie nie przechodzi?
0 0

prosiaczek

#6634593 Napisano: 29.08.2019 23:11:09
violka88 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

A ktoś się pochwali czy wygrał samym tekstem? Bo paragon mam, ale czasu na zdjęcie 

Ja tez mam problem z wysłaniem pisze ze przepis nie przechodzi. Ale czy to znaczy ze foto bierze udział w konkursie ? Czy w ogóle zgłoszenie nie przechodzi?

Jest napisane: Prześlij zdjęcie, wierszyk lub pracę w innej, dowolnej
formie pokazującą Twój pomysł na optymistyczny poranek.  więc powienien przejść sam wierszyk, ale czy mam go wkleić jako plik? bo jak wklejam jako opis to nie przechodzi emotka
0 0

wiesia30

#6634618 Napisano: 30.08.2019 08:52:28
prosiaczek napisał(a):

violka88 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

formie pokazującą Twój pomysł na optymistyczny poranek.  więc powienien przejść sam wierszyk, ale czy mam go wkleić jako plik? bo jak wklejam jako opis to nie przechodzi emotka

wygrałam wierszykiem,wysłałam jako zdjęcie

jokan

#6634621 Napisano: 30.08.2019 08:57:20
wiesia30 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

violka88 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

wygrałam wierszykiem,wysłałam jako zdjęcie

ile tam dziennie jest nagrod?
0 0