Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

wiesia30

#6635201 Napisano: 31.08.2019 22:26:46
wiesia30 napisał(a):

Miła26 napisał(a):

a leclerc jest do 9 września?

Udział w Konkursie możliwy jest od dnia 12.08.2019 roku do dnia 06.09.2019 roku.

przy czym zakup, o którymmowa w pkt. 3.3.1. możliwy jest od dnia 12.08.2019 roku do dnia 31.08.2019 roku
1 andii 0

asantesana

#6635204 Napisano: 31.08.2019 22:33:43
Czy były wyniki z ostatniego etapu Tampaxów w Kauflandzie? Regulaminowo powinny być do wczoraj...
0 0

misiamarysia

#6635208 Napisano: 31.08.2019 22:44:26
mia napisał(a):

monia0303 napisał(a):

mia napisał(a):

monia0303 napisał(a):

Dzisiaj wysyłałam ramę z t-mobile i mam zwrotkę.

Ale dzisiaj, czy teraz?

O 9 rano

No a my mówimy o chwili obecnej.
Pewnie zapchała im się skrzynka. To są tzw. skutki uboczne robienia konkursów bez numeru paragonu... emotka

U mnie w T-Mobile brak zwrotki (godzina 22:44)
0 0

ewikewikk

#6635221 Napisano: 31.08.2019 23:33:34
szesnaście napisał(a):

Macie problemy ze zwrotkami z numeru 4321? Dziś kończy się Rama i Palmolive w Hebe i nie mam zwrotek na te konkursy. Godzinę temu wysłałam z innego tel i zwrotkę na Ramę miałam. Oba numery ma z tej samej sieci Virgin mobile.

W Play też nie ma zwrotki na Ramę...
0 0

ewikewikk

#6635223 Napisano: 31.08.2019 23:49:11
Pudliszki dania gotowe - też brak zwrotki...
0 0

edzia21

#6635226 Napisano: 01.09.2019 00:02:14
ewikewikk napisał(a):

szesnaście napisał(a):

Macie problemy ze zwrotkami z numeru 4321? Dziś kończy się Rama i Palmolive w Hebe i nie mam zwrotek na te konkursy. Godzinę temu wysłałam z innego tel i zwrotkę na Ramę miałam. Oba numery ma z tej samej sieci Virgin mobile.

W Play też nie ma zwrotki na Ramę...

Z Palmolive HEBE były zwrotki cały czas (przynajmniej z innych sieci).
0 0

margo1

#6635260 Napisano: 01.09.2019 00:13:08
Czy w loterii Plusa podawaliscie PESEL nawet gdy nagroda była doładowaniem? Czy prawdziwość peselu gdziekolwiek jest weryfikowana?
0 0

edzia21

#6635262 Napisano: 01.09.2019 00:24:02
margo1 napisał(a):

Czy w loterii Plusa podawaliscie PESEL nawet gdy nagroda była doładowaniem? Czy prawdziwość peselu gdziekolwiek jest weryfikowana?

przy rozliczeniu z US
1 margo1 0

magie1982

#6635265 Napisano: 01.09.2019 00:47:58
asantesana napisał(a):

Czy były wyniki z ostatniego etapu Tampaxów w Kauflandzie? Regulaminowo powinny być do wczoraj...

Moim zdaniem nie, tez czekam

katake

#6635276 Napisano: 01.09.2019 08:37:31
Czy ktoś wysyłał jeszcze wczoraj zgłoszenie na konkurs Ramy w Biedronce?Nie mam zwrotek do tych zgłoszeń. A wcześniej normalnie od razu przychodziły.
0 0

margobb

#6635278 Napisano: 01.09.2019 09:02:43
katake napisał(a):

Czy ktoś wysyłał jeszcze wczoraj zgłoszenie na konkurs Ramy w Biedronce?Nie mam zwrotek do tych zgłoszeń. A wcześniej normalnie od razu przychodziły.

Ja wysylalam wczoraj około godziny 16 - zwrotka przyszła.
0 0

nanajka81

#6635281 Napisano: 01.09.2019 09:07:29
margo1 napisał(a):

Nie mam zwrotki z 4321 na Orange,może mają za dużo zgłoszeń na ostatni dzień, a co do Milki to ja chętnie biorę wszelkie pluszaki,jak nie dzieci,to psy się nimi bawią,za darmo to nie żal jak zniszczą 

jokan napisał(a):

reniii napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

reniii napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ocho, zacznie się rzucanie na krowy emotka
https://www.e-kon...-delikatnosc.htmnie, d

Nie, dziękuję  emotka

Ja też o to badziewie bić się nie zamierzam. Zauważyliście, że coraz bardziej szajskie te nagrody? Takie krowy dawali w Tesco za zakup Milki, za jakąś kwotę i szału ludzi przy tym jakoś nie zauważyłam.

ano szajskie a maskotki to jest szajstwo do potęgi... Tylko się to wala i nic z tego nie ma. Krowy jeszcze nie mam ale jakoś hm nie za bardzo chcę mieć...

Nie patrzyłam jeszcze w regulamin, żeby sprawdzić cenę tej nieszczęsnej krowy, ale czy nie lepiej, żeby dali chociaż po 20 zeta, zamiast tego szita.

No chyba ich pogięło, ta krowa kosztuje prawie 5 dych, według agencji. Chyba ktoś upadł na głowę i to z dużej wysokości. Że już nie wspomnę o kosztach transportu tej mućki.

moze i szajskie, ale male dzieci sie z pewnosci uciesza z takiej krowki, moze ktos bedzie gral o nia na prezent, czemu nie?

Ja to bym ani takiego prezentu nie chciała ani tym bardziej nie dała mimo iż mam w rodzinie kilka maluchów. Jeszcze gdyby ta krowa muczała to co innego a tak? Wolałabym wygrać vocher na 5 zł na czekoladę czy ciastko z Milki niż to coś.

margo1

#6635282 Napisano: 01.09.2019 09:07:58
katake napisał(a):

Nie dostałam wieczorem nic
0 0

asia670

#6635286 Napisano: 01.09.2019 09:50:09
margo1 napisał(a):

katake napisał(a):

ja tez nie
0 0

carissma

#6635291 Napisano: 01.09.2019 10:18:58
asia670 napisał(a):

margo1 napisał(a):

katake napisał(a):

ja tez nie

u mnie też do dzisiaj cisza emotka
0 0

darog

#6635292 Napisano: 01.09.2019 10:27:37
No tyle wczoraj konkursów się kończyło, że nie przegapione: GLADE, Pudliszki, i jeszcze kilka..
0 0

Gość: delvitto

#6635295 Napisano: 01.09.2019 10:36:08
właśnie zgłosiłam kod almette, mam nr 1277374, czy to znaczy, że już ponad milion zgłoszeń wpłynęło od północy? Wydaje mi się to niemożliweemotka  Jak to było w ubiegłych latach, pamiętacie? Jest to nr identyfikacyjny czy rzeczywiście licznik kolejnych biorących udział?
0 0

fantagiro

#6635298 Napisano: 01.09.2019 10:39:52
wiecie coś o kodach pod etykietami KUBUSIA
są pod naklejkami...
0 0

reniii

#6635299 Napisano: 01.09.2019 10:41:38
nanajka81 napisał(a):

margo1 napisał(a):

Nie mam zwrotki z 4321 na Orange,może mają za dużo zgłoszeń na ostatni dzień, a co do Milki to ja chętnie biorę wszelkie pluszaki,jak nie dzieci,to psy się nimi bawią,za darmo to nie żal jak zniszczą 

jokan napisał(a):

reniii napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

reniii napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Nie, dziękuję  emotka

Ja też o to badziewie bić się nie zamierzam. Zauważyliście, że coraz bardziej szajskie te nagrody? Takie krowy dawali w Tesco za zakup Milki, za jakąś kwotę i szału ludzi przy tym jakoś nie zauważyłam.

ano szajskie a maskotki to jest szajstwo do potęgi... Tylko się to wala i nic z tego nie ma. Krowy jeszcze nie mam ale jakoś hm nie za bardzo chcę mieć...

Nie patrzyłam jeszcze w regulamin, żeby sprawdzić cenę tej nieszczęsnej krowy, ale czy nie lepiej, żeby dali chociaż po 20 zeta, zamiast tego szita.

No chyba ich pogięło, ta krowa kosztuje prawie 5 dych, według agencji. Chyba ktoś upadł na głowę i to z dużej wysokości. Że już nie wspomnę o kosztach transportu tej mućki.

moze i szajskie, ale male dzieci sie z pewnosci uciesza z takiej krowki, moze ktos bedzie gral o nia na prezent, czemu nie?

Ja to bym ani takiego prezentu nie chciała ani tym bardziej nie dała mimo iż mam w rodzinie kilka maluchów. Jeszcze gdyby ta krowa muczała to co innego a tak? Wolałabym wygrać vocher na 5 zł na czekoladę czy ciastko z Milki niż to coś.

Każda nagroda byłaby lepsza od maskotek, chociażby takie bilety do kina. A pluszaki jako nagroda to niewypał, bo nie dość, że dzieci się tym nie ekscytują, w odróżnieniu od nas, to jeszcze zaśmiecają niepotrzebnie środowisko, bo szybko wylądują na wysypisku śmieci. I na co to komu? I komu to potrzebne? Chyba tylko CHIŃCZYKOM, w rozwoju ich gospodarki, a nie naszej.

Gość: 1Mamcia

#6635304 Napisano: 01.09.2019 10:57:21
reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

margo1 napisał(a):

jokan napisał(a):

reniii napisał(a):

reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

reniii napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Nie, dziękuję  emotka

Każda nagroda byłaby lepsza od maskotek, chociażby takie bilety do kina. A pluszaki jako nagroda to niewypał, bo nie dość, że dzieci się tym nie ekscytują, w odróżnieniu od nas, to jeszcze zaśmiecają niepotrzebnie środowisko, bo szybko wylądują na wysypisku śmieci. I na co to komu? I komu to potrzebne? Chyba tylko CHIŃCZYKOM, w rozwoju ich gospodarki, a nie naszej.

Marzy mi się jakas wspolna akcja nas forumowiczow bojkotujaca tego typu konkursy...Dziś pwenie jest nas garstka, ale kiedys bedzie nas wiecej i w koncu agencje same sobie te Milki i i Danio zjedzą...