Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dejzi

#6642164 Napisano: 22.09.2019 23:02:23
Czy w konkursie Colorino na 1 paragon można posłać dokończ zdanie i rysunek, czy na dwa zadania konkursowe potrzeba dwa paragony?? 
0 0

ace

#6642168 Napisano: 22.09.2019 23:35:06
wlasnie mialam wysylac zgloszenie na konkurs Almette Lewiatan, a tam widze ze tylko Almette Mini bierze udzial emotka Slepa jestem! Jak byk jest napisane! Przynajmniej na loterie sie nadaje emotka
0 0

FBbeata7

#6642176 Napisano: 23.09.2019 07:10:57
kumulacja napisał(a):

Pytanie odnośnie konkursu Almette w Lewiatanie.
Zobaczcie jaki jest serek na plakacie - taki normalny.
I taki kupiłam na konkurs. W moich Lewiatanach nie było serka Mini.
Czy to znaczy, że Almette z plakatu nie bierze udziału w konkursie?
http://www.almette-konkurs.pl/lewiatan/
PS. Nigdy w życiu nie widziałam serków Mini emotka

Almette mini w kilku smakach był w Lewiatanie, przynajmniej we Wrocławiu. W regulaminie, w załączniku, jak byk jest napisane, które serki biorą udział w konkursie. Regulamin to regulamin i jest podstawą wszystkich działań. Zwykle konkursowicze złoszczą się, że agencje go nie przestrzegają, a moim skromnym zdaniem, powinien on być wiążący dla obu stron. Regulaminy trzeba czytać!
0 0

margobb

#6642180 Napisano: 23.09.2019 07:40:03
0dejzi napisał(a):

Czy w konkursie Colorino na 1 paragon można posłać dokończ zdanie i rysunek, czy na dwa zadania konkursowe potrzeba dwa paragony?? 

Na rysunek raczej nie był potrzebny paragon ... regulamin nic o nic nie wspominał. 
0 0

toka

#6642182 Napisano: 23.09.2019 07:49:28
dejzi napisał(a):

Ja wysłałam na jeden paragon.Nie martw się na zapas.Powodzenia!
0 0

silvia8

#6642191 Napisano: 23.09.2019 08:06:18
FBbeata7 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Pytanie odnośnie konkursu Almette w Lewiatanie.
Zobaczcie jaki jest serek na plakacie - taki normalny.
I taki kupiłam na konkurs. W moich Lewiatanach nie było serka Mini.
Czy to znaczy, że Almette z plakatu nie bierze udziału w konkursie?
http://www.almette-konkurs.pl/lewiatan/
PS. Nigdy w życiu nie widziałam serków Mini emotka

Almette mini w kilku smakach był w Lewiatanie, przynajmniej we Wrocławiu. W regulaminie, w załączniku, jak byk jest napisane, które serki biorą udział w konkursie. Regulamin to regulamin i jest podstawą wszystkich działań. Zwykle konkursowicze złoszczą się, że agencje go nie przestrzegają, a moim skromnym zdaniem, powinien on być wiążący dla obu stron. Regulaminy trzeba czytać!

W moim Lewiatanie też były serki mini.
0 0

kameleon1982

#6642195 Napisano: 23.09.2019 08:36:52
Mam pytanie odnosnie zakonczonego wczoraj konkursu Zabujaj w kolorach - czy tam byl limit znakow do 160? 
Nigdzie w regulaminie nie widze takiego zapisu, ale Albedo przewaznie waznaczalo taki limit
0 0

pikawka

#6642197 Napisano: 23.09.2019 08:39:22
Dwoma ABC. Kupiłam ale na paragonie mam właściciela osobę fizyczną nie ma żadnej wzmianki abc....Czy to będzie ok  emotka  ?
0 0

estrelitta

#6642198 Napisano: 23.09.2019 08:40:20
kameleon1982 napisał(a):

Mam pytanie odnosnie zakonczonego wczoraj konkursu Zabujaj w kolorach - czy tam byl limit znakow do 160? 
Nigdzie w regulaminie nie widze takiego zapisu, ale Albedo przewaznie waznaczalo taki limit

Raczej tak, u Albedo jest zawsze limit
0 0

Gość: krseta

#6642199 Napisano: 23.09.2019 08:43:52
pikawka napisał(a):

Dwoma ABC. Kupiłam ale na paragonie mam właściciela osobę fizyczną nie ma żadnej wzmianki abc....Czy to będzie ok  emotka  ?

u mnie 2 sklepy też tak mają, na stronie ABC jest adres sklepu, jednak na paragonie ani szyldzie sklepowym nie ma o tym wzmianki... to już chyba tak funkcjonuje odkąd pamietam;)
0 0

pikawka

#6642200 Napisano: 23.09.2019 08:45:16
krseta napisał(a):

pikawka napisał(a):

u mnie 2 sklepy też tak mają, na stronie ABC jest adres sklepu, jednak na paragonie ani szyldzie sklepowym nie ma o tym wzmianki... to już chyba tak funkcjonuje odkąd pamietam;)

U mnie szyld jest abc. To taka franczyza pewnie. Czyli co taki paragon będzie ok ?
0 0

margarittta

#6642201 Napisano: 23.09.2019 08:48:56
czy na konkurs NESTLE 25 lat można kupić batonika zamiast płatków???
0 0

kameleon1982

#6642202 Napisano: 23.09.2019 08:49:08
estrelitta napisał(a):

kameleon1982 napisał(a):

Raczej tak, u Albedo jest zawsze limit

Dziekuję za odpowiedż  emotka
0 0

kukuleczka

#6642203 Napisano: 23.09.2019 08:49:26
krseta napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ja bym sprawdziła u źródła czyli pisząc do sieci abc. Lista sklepów na stronie internetowej jest nieaktualna. Wg strony u mnie w mieście jest sklep abc na jednym z osiedli. Google mówi, ze zamkniete na stale. Podjezdzam tam- racja- zamkniete na 4 spusty. I sytuacja w drugą stronę- jest jeszcze jeden sklep, tym razem działający i majacy sie dobrze. Na stronie internetowej jest info, ze to sklep abc, a w sklepie dowiaduję sie, ze zakończyli współpracę jakis czas temu i to sklep prywatny. Zrezygnowałam z tych konkursów, bo szkoda czasu i nerwow...
1 pikawka 0

#6642206 Napisano: 23.09.2019 09:07:20
kukuleczka napisał(a):

krseta napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ja bym sprawdziła u źródła czyli pisząc do sieci abc. Lista sklepów na stronie internetowej jest nieaktualna. Wg strony u mnie w mieście jest sklep abc na jednym z osiedli. Google mówi, ze zamkniete na stale. Podjezdzam tam- racja- zamkniete na 4 spusty. I sytuacja w drugą stronę- jest jeszcze jeden sklep, tym razem działający i majacy sie dobrze. Na stronie internetowej jest info, ze to sklep abc, a w sklepie dowiaduję sie, ze zakończyli współpracę jakis czas temu i to sklep prywatny. Zrezygnowałam z tych konkursów, bo szkoda czasu i nerwow...

w razie wygranej do formularza i paragonu proponuje zatem dołaczyć wydruk z oficjalnej strony abc z lista sklepów;) ja przynajmniej (mam nadzieje) tak zrobie...
1 pikawka 0

#6642208 Napisano: 23.09.2019 09:11:25
krseta napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

krseta napisał(a):

pikawka napisał(a):

w razie wygranej do formularza i paragonu proponuje zatem dołaczyć wydruk z oficjalnej strony abc z lista sklepów;) ja przynajmniej (mam nadzieje) tak zrobie...

Zapis z regulaminu, który sprawia że taka podkładka powinna wystarczyć:

Sklep konkursowy - dowolny Sklep Sieci abc na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, w którym można dokonać zakupu promocyjnego. Aktualna lista Sklepów Sieci abc znajduje się na stronie www.sklepyabc.pl;

pikawka

#6642209 Napisano: 23.09.2019 09:18:31
krseta napisał(a):

krseta napisał(a):

kukuleczka napisał(a):

krseta napisał(a):

pikawka napisał(a):

Zapis z regulaminu, który sprawia że taka podkładka powinna wystarczyć:

Sklep konkursowy - dowolny Sklep Sieci abc na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej, w którym można dokonać zakupu promocyjnego. Aktualna lista Sklepów Sieci abc znajduje się na stronie www.sklepyabc.pl;

Dziękuję. To tak naprawdę wszystko wyjaśnia  emotka  napalisalsm do nich zapytanie może ktoś odpisze...
0 0

Gość: agniehaha89

#6642211 Napisano: 23.09.2019 09:20:29
pikawka napisał(a):

www.sklepyabc.pl;

Ja kiedyś pytałam u źródła i odpisali, że sklepy na stronie są sklepami abc. Bardzo dziwne, bo właściciel sklepu twierdził, że nie jest to sklep abc.
0 0

monkakk

#6642213 Napisano: 23.09.2019 09:25:32
agniehaha89 napisał(a):

pikawka napisał(a):

www.sklepyabc.pl;

Ja kiedyś pytałam u źródła i odpisali, że sklepy na stronie są sklepami abc. Bardzo dziwne, bo właściciel sklepu twierdził, że nie jest to sklep abc.

U mnie też ta sama sytuacja. Zapis w regulaminie jest, screen z listą sklepów w okolicy jest, to teraz juz tylko czekać na wygraną emotka
0 0

darog

#6642214 Napisano: 23.09.2019 09:26:21
agniehaha89 napisał(a):

pikawka napisał(a):

www.sklepyabc.pl;

oczywiście,oni powinni uaktualnić te adresy na www.
mi niejedna sprzedawczyni w niejednym "ABC" powiedziała że to NIE ABC - tylko szyld wisi, a za strone www nie sa odpowiedzialni.
0 0