Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: ilona162

#6643756 Napisano: 27.09.2019 21:53:01
Dostajecie zwrotki na maila z loterii Domestos?
0 0

kameleon1982

#6643757 Napisano: 27.09.2019 21:55:26
ilona162 napisał(a):

Ja nie dostalam zadnej zwrotki tylko komunikat byl na stronie, ze zgloszenie przyjete
0 0

soulfly

#6643758 Napisano: 27.09.2019 21:55:38
ilona162 napisał(a):

Nie. 
0 0

ananaska

#6643763 Napisano: 27.09.2019 22:10:48
Proszę o podpowiedź, co w sytuacji, gdy wygrałam nagrodę dzienną w Nestle. Wypełniłam oświadczenie i wysłałam wraz z paragonem do organizatora. Dziś dostałam telefon o nagrodzie tygodniowej. Zostałam poproszona o wysłanie podpisanego oświadczenia i wysłanie paragonu. Paragon już mają, a oświadczenie ma taką samą treść, jak to które im już wysłałam. O co tu chodzi?
0 0

mama-l-k-m

#6643764 Napisano: 27.09.2019 22:20:27
ananaska napisał(a):

Proszę o podpowiedź, co w sytuacji, gdy wygrałam nagrodę dzienną w Nestle. Wypełniłam oświadczenie i wysłałam wraz z paragonem do organizatora. Dziś dostałam telefon o nagrodzie tygodniowej. Zostałam poproszona o wysłanie podpisanego oświadczenia i wysłanie paragonu. Paragon już mają, a oświadczenie ma taką samą treść, jak to które im już wysłałam. O co tu chodzi?

nagroda dzienna - na @ wysyłasz zdjęcie paragonu i oświadczenia
nagroda tygodniowa - listem wysyłasz paragon i oświadczenie.

Jak już wysłałaś pocztą to zadzwoń do nich - tam jest sympatyczna kobieta która się tym zajmuje i spytaj czy doszedł ten paragon i czy masz oświadczenie wysłać jeszcze listem czy wystarczy w tej sytuacji @.
0 0

ananaska

#6643766 Napisano: 27.09.2019 22:24:36
mama-l-k-m napisał(a):

ananaska napisał(a):

nagroda dzienna - na @ wysyłasz zdjęcie paragonu i oświadczenia
nagroda tygodniowa - listem wysyłasz paragon i oświadczenie.

Jak już wysłałaś pocztą to zadzwoń do nich - tam jest sympatyczna kobieta która się tym zajmuje i spytaj czy doszedł ten paragon i czy masz oświadczenie wysłać jeszcze listem czy wystarczy w tej sytuacji @.

Dziękuję za odpowiedź!

agakaz2

#6643783 Napisano: 28.09.2019 06:22:58
mam pytanie do osób co wygrały w loterii selgros.dziwne to jest formularz co przyszedł na SMS do wypełnienia (regulamin podaje by dołączył skan)a tam nie ma jak.
a wogóle mąż i ja mamy takie same formularze a niby na główna trzeba podać PESEL i numer dowodu Ale miejsca nie ma na te dane
0 0

venix

#6643786 Napisano: 28.09.2019 07:53:23
agakaz2 napisał(a):

mam pytanie do osób co wygrały w loterii selgros.dziwne to jest formularz co przyszedł na SMS do wypełnienia (regulamin podaje by dołączył skan)a tam nie ma jak.
a wogóle mąż i ja mamy takie same formularze a niby na główna trzeba podać PESEL i numer dowodu Ale miejsca nie ma na te dane

Ten brak możliwości dołączenia skanu to raczej ich błąd . Zrób sreena i może dzwoń w pn .  Ja na ręcznik też nie miałam i założyłam , że tym razem nie chcą.  Ale z główną to nie ma co gdybać, wyjaśniaj zanim Ci przepadnie termin. 
0 0

agakaz2

#6643787 Napisano: 28.09.2019 07:59:16
-Violka- napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Ten brak możliwości dołączenia skanu to raczej ich błąd . Zrób sreena i może dzwoń w pn .  Ja na ręcznik też nie miałam i założyłam , że tym razem nie chcą.  Ale z główną to nie ma co gdybać, wyjaśniaj zanim Ci przepadnie termin. 

tyle że termin jest do jutra 
0 0

venix

#6643791 Napisano: 28.09.2019 08:10:42
agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Faktycznie nie napisali, że dni robocze . Musisz odesłać , bo potem formularz będzie nieaktywny . A dodatkowo zrób jak pisze superloser
0 0

agakaz2

#6643793 Napisano: 28.09.2019 08:18:53
superloser napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Masz na stronie loterii email to wyslij wymagane dane tam - paragon, Pesel ...  to ci nie powiedza, ze nie odeslałaś.

e-mail: promocje@fortis.pl

już wszystkie opcje zrobiłam łącznie z zdjęciem paragonu wysłanym na maila

Gość: krseta

#6643794 Napisano: 28.09.2019 08:34:29
Jaki kurier rozwozi nagrody z tictac?
0 0

katake

#6643823 Napisano: 28.09.2019 12:37:10
Czy ktoś ma wiedzę,jak wygląda kwestia gwarancji konsoli z TicTac?Nie mam żadnego protokołu itp.
0 0

agata6

#6643825 Napisano: 28.09.2019 12:40:15
krseta napisał(a):

Jaki kurier rozwozi nagrody z tictac?

UPS
0 0

misiamarysia

#6643826 Napisano: 28.09.2019 12:43:55
UWAGA! Jeśli macie wygrany voucher od TIC TAC do Twoje Soczewki,, to dziś i jutro w ramach Akcji rabatowej jest -20% w sklepach stacjonarnych (z kuponem, np. w Twój Styl do wycięcia) lub online . Gdyby ktos potrzebował, to kod online: 2TS.TS2019

zielonaszpilka

#6643847 Napisano: 28.09.2019 15:28:33
misiamarysia napisał(a):

UWAGA! Jeśli macie wygrany voucher od TIC TAC do Twoje Soczewki,, to dziś i jutro w ramach Akcji rabatowej jest -20% w sklepach stacjonarnych (z kuponem, np. w Twój Styl do wycięcia) lub online . Gdyby ktos potrzebował, to kod online: 2TS.TS2019

A czy ten kod można wykorzystać razem z voucherem? Sprawdzał ktoś? Bo online voucher wpisuje się w pole kod rabatowy i obawiam się, że drugiego kodu już sie nie da wpisać. A stacjonarnie?
0 0

anaesth

#6643849 Napisano: 28.09.2019 16:03:15
Potrzebuję malutkiej porady w kwestii agencji Los Mejores. Jeszcze nigdy u nich nic nie wygrałam, ale przyznaję, moje odpowiedzi nie były najwyższych lotów i najczęściej to były rymowanki. Wymyśliłam coś bardziej nowatorskiego i zastanawiam się, czy zaryzykować. Czy agencje w ogóle potrafią, tak jakby... czytać między słowami? Dostrzec ukryty przekaz (a nawet nie taki bardzo ukryty, bo wpisany w zdanie wielkimi literami)? Odpowiedzi "do 160 znaków z prefiksem" i bez polskich znaków to dla mnie największa trudność, dlatego zazwyczaj wysyłam tylko jedno zgłoszenie, żeby później nie żałować wydanych pieniędzy i szafy zawalonej pastami do zębów itd. Gdyby ktoś mógł się wypowiedzieć, czy warto zaryzykować niekonwenconalną odpowiedzią - będę bardzo wdzięczna. Bo może lepiej sklecić rymowankę?
0 0

edzia21

#6643850 Napisano: 28.09.2019 16:04:50
anaesth napisał(a):

Potrzebuję malutkiej porady w kwestii agencji Los Mejores. Jeszcze nigdy u nich nic nie wygrałam, ale przyznaję, moje odpowiedzi nie były najwyższych lotów i najczęściej to były rymowanki. Wymyśliłam coś bardziej nowatorskiego i zastanawiam się, czy zaryzykować. Czy agencje w ogóle potrafią, tak jakby... czytać między słowami? Dostrzec ukryty przekaz (a nawet nie taki bardzo ukryty, bo wpisany w zdanie wielkimi literami)? Odpowiedzi "do 160 znaków z prefiksem" i bez polskich znaków to dla mnie największa trudność, dlatego zazwyczaj wysyłam tylko jedno zgłoszenie, żeby później nie żałować wydanych pieniędzy i szafy zawalonej pastami do zębów itd. Gdyby ktoś mógł się wypowiedzieć, czy warto zaryzykować niekonwenconalną odpowiedzią - będę bardzo wdzięczna. Bo może lepiej sklecić rymowankę?

spróbuj emotka  jeśli nie spróbujesz nigdy się nie dowiesz. Każdy z nas kiedyś próbował...na różne sposoby.

soulfly

#6643855 Napisano: 28.09.2019 16:38:56
anaesth napisał(a):

Pewnie ze wysyłaj :) do  innowatorów świat należy, jak nie wejdziesz w inne buty to się nie dowiesz. 

zielonaszpilka

#6643856 Napisano: 28.09.2019 16:44:29
anaesth napisał(a):

Jestem zdania jak przedmówcy - wysyłaj! Czasami dobrze się wyróżnić emotka A w agencjach pracują zazwyczaj ogarnięci ludzie także spokojnie powinni wychwycić przekaz międzywierszowy emotka zwłaszcza podkreślony wielkimi literami
0 0