Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

avanti99

#6655224 Napisano: 07.11.2019 18:35:19
reniii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

joan napisał(a):

miketyson napisał(a):

Mało maskotek? To Coca-Cola dołoży pod choinkę trochę polarnych misiów XXL.
Proszę, nie grajcie o to, nie wpisujcie do bazy. Nie będzie zainteresowania to nie będzie takich nagród.
P.S. Dziś rano narzekali w radiu że nie radzimy sobie z problemem śmieci....(...)

Mnie dziwi przekonanie rodziców, że ich dzieci nie będą się rozwijały prawidłowo bez kolejnego g* typu czajna-głodek / czajna-krówka / czajna-czitos / czajna-miś... i że taki szmelc to w ogóle jest jakiś "prezent".

Największym g**nem były dla mnie nagrody z konkursu Cheetos - te bluzy, T-shirty, słuchawki itd. To był najgorszy chłam Made in China. Nie chcę nikogo urazić, ale nie chciałabym Głodów za darmo. Paskudne są! Wszystkie konkursowe maskotki do mnie nie przemawiają. Chiński chłam. A jakie maskotki na przestrzeni lat naprawdę były ładne?

To wszystko niestety prawda. Sama wygrałam ten lazybag i był trefny jakiś, bo powietrze uchodziło i rozstałam się z nim bez żalu, tylko niepotrzebnie zaśmieciłam nim dodatkowo świat. Dlatego, w Prince Polo nie brałam udziału, bo takie g..... mnie nie interesują już. 

Chodze do Biedronki tylko jak musze, prawie niczego tam nie kupuje, slyszalam historyjki o tych zwierzakach darmowych za jakies punkty czy naklejki. Kiedys miałam okazje je zobaczyc emotka )), az z ciekawosci zapytalam ekspedientki czy to te zwierzaki, a ona potwierdzila. Matko, ja nawet bym nie pomyslala zeby tak obrzydliwa rzecz zabrac do domu - nawet jakby mi ja za darmo wciskali. Ale jak widac ludziom sie podobaja.
1 kumulacja 0

notta

#6655234 Napisano: 07.11.2019 18:54:31
loteria nivea ktoś jeszcze ma problem z wysłaniem zgłoszenia online? u mnie cały czas "Token CSRF jest nieprawidłowy. Proszę spróbować wysłać formularz ponownie." emotka
0 0

prosiaczek

#6655237 Napisano: 07.11.2019 19:04:13
ivanotta napisał(a):

loteria nivea ktoś jeszcze ma problem z wysłaniem zgłoszenia online? u mnie cały czas "Token CSRF jest nieprawidłowy. Proszę spróbować wysłać formularz ponownie." emotka

pisałam do nich w tej sprawie. wyczyść ciastka i sprobuj z innej przeglądarki. z chroma nie szlo
1 notta 0

notta

#6655238 Napisano: 07.11.2019 19:06:59
prosiaczek napisał(a):

ivanotta napisał(a):

loteria nivea ktoś jeszcze ma problem z wysłaniem zgłoszenia online? u mnie cały czas "Token CSRF jest nieprawidłowy. Proszę spróbować wysłać formularz ponownie."  emotka

pisałam do nich w tej sprawie. wyczyść ciastka i sprobuj z innej przeglądarki. z chroma nie szlo

akurat chroma używam. Może to jest jakiś patent emotka
0 0

gryszelm

#6655242 Napisano: 07.11.2019 19:18:23
Jest Aneks to konkursu w C4:
Aneks z dnia 05.11.2019do Regulamin konkursu promocyjnego pod nazwą „Z Head&Shoulders wakacje trwają cały rok!” w sklepach Carrefour („Regulamin”)Na podstawie pkt 33 Regulaminu Organizator dokonuje następujących zmian w regulaminie1.Pkt 6 Regulaminu zmienia dotychczasowe brzmienie na: „Sprzedażą promocyjną objęte są wyłącznie szampony i odżywki marki Head&Shoulders dostępne w Sklepach("Produkt Promocyjny”, „Produkty Promocyjne).”2.Pkt 9 ppkt a zmienia dotychczasowe brzmienie na: „w czasie Sprzedaży Promocyjnej dokonać zakupu na jednym paragonie dwóch następujących produktów: 1szamponu i 1 odżywkiHead&Shoulders w sklepach Carrefour wymienionych w Załączniku nr 1”3.Pozostałe postanowienia Regulaminu pozostają bez zmian

nanajka81

#6655254 Napisano: 07.11.2019 19:43:45
avanti99 napisał(a):

reniii napisał(a):

kumulacja napisał(a):

joan napisał(a):

miketyson napisał(a):

Mało maskotek? To Coca-Cola dołoży pod choinkę trochę polarnych misiów XXL.
Proszę, nie grajcie o to, nie wpisujcie do bazy. Nie będzie zainteresowania to nie będzie takich nagród.
P.S. Dziś rano narzekali w radiu że nie radzimy sobie z problemem śmieci....(...)

Mnie dziwi przekonanie rodziców, że ich dzieci nie będą się rozwijały prawidłowo bez kolejnego g* typu czajna-głodek / czajna-krówka / czajna-czitos / czajna-miś... i że taki szmelc to w ogóle jest jakiś "prezent".

Największym g**nem były dla mnie nagrody z konkursu Cheetos - te bluzy, T-shirty, słuchawki itd. To był najgorszy chłam Made in China. Nie chcę nikogo urazić, ale nie chciałabym Głodów za darmo. Paskudne są! Wszystkie konkursowe maskotki do mnie nie przemawiają. Chiński chłam. A jakie maskotki na przestrzeni lat naprawdę były ładne?

To wszystko niestety prawda. Sama wygrałam ten lazybag i był trefny jakiś, bo powietrze uchodziło i rozstałam się z nim bez żalu, tylko niepotrzebnie zaśmieciłam nim dodatkowo świat. Dlatego, w Prince Polo nie brałam udziału, bo takie g..... mnie nie interesują już. 

Chodze do Biedronki tylko jak musze, prawie niczego tam nie kupuje, slyszalam historyjki o tych zwierzakach darmowych za jakies punkty czy naklejki. Kiedys miałam okazje je zobaczyc emotka )), az z ciekawosci zapytalam ekspedientki czy to te zwierzaki, a ona potwierdzila. Matko, ja nawet bym nie pomyslala zeby tak obrzydliwa rzecz zabrac do domu - nawet jakby mi ja za darmo wciskali. Ale jak widac ludziom sie podobaja.

Mi osobiście wszelkie maskotki tyłkiem wychodzą ale 4 głody mam bo akurat serki danio dzieci jedzą i moja konkursowa dusza kazała mi nie marnować paragonów. Na 30 zgłoszeń 5 brzydali trafiłam, dzieci się raz bawią częściej nie. O krowę milki nie grałam, o misie z Coli napewno nie będę nie wspominając że na Chestera też się nie rzucam. Słodziaki z biedronki dzieciom się podobają więc temu zbierałam aczkolwiek też już się walają...  
0 0

ewelcia753

#6655278 Napisano: 07.11.2019 20:52:42
Czy po zgłoszeniu się do konkursu świątecznego z delikartą przez formularz na stronie dostaliście jakieś potwierdzenie na telefon lub mail?
0 0

@gnieszk@

#6655279 Napisano: 07.11.2019 20:54:04
ewelcia753 napisał(a):

Czy po zgłoszeniu się do konkursu świątecznego z delikartą przez formularz na stronie dostaliście jakieś potwierdzenie na telefon lub mail?

Ja nic nie dostałam.
0 0

ewelcia753

#6655281 Napisano: 07.11.2019 21:00:17
@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Ja nic nie dostałam.

No właśnie, więc skąd wiadomo, że rzeczywiście bierze się udział. Teoretycznie info na stronie było, ale można było się pomylić wpisując numer telefonu.
0 0

violka88

#6655285 Napisano: 07.11.2019 21:09:57
gryszelm napisał(a):

Aneks z dnia 05.11.2019do Regulamin konkursu promocyjnego pod nazwą „Z Head&Shoulders wakacje trwają cały rok!” w sklepach Carrefour („Regulamin”)Na podstawie pkt 33 Regulaminu Organizator dokonuje następujących zmian w regulaminie1.Pkt 6 Regulaminu zmienia dotychczasowe brzmienie na: „Sprzedażą promocyjną objęte są wyłącznie szampony i odżywki marki Head&Shoulders dostępne w Sklepach("Produkt Promocyjny”, „Produkty Promocyjne).”2.Pkt 9 ppkt a zmienia dotychczasowe brzmienie na: „w czasie Sprzedaży Promocyjnej dokonać zakupu na jednym paragonie dwóch następujących produktów: 1szamponu i 1 odżywkiHead&Shoulders w sklepach Carrefour wymienionych w Załączniku nr 1”3.Pozostałe postanowienia Regulaminu pozostają bez zmian

Nie rozumie tego aneksu - ja killka dni temu kupiłam 2 szampony na konkurs - i co teraz mogę wziąć udział w konkursie???? Ja byłam przekonana ze mogą byc 2 szampony na paragonie. 
Jak myślicie na ten paragon mogę wysłać zgłoszenie czy lepiej wrzucić do kosza?
0 0

@gnieszk@

#6655286 Napisano: 07.11.2019 21:13:02
ewelcia753 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Ja nic nie dostałam.

No właśnie, więc skąd wiadomo, że rzeczywiście bierze się udział. Teoretycznie info na stronie było, ale można było się pomylić wpisując numer telefonu.

Jak wpiszesz jeszcze raz ten sam numer to pojawia się komunikat, że już został zgłoszony.
0 0

ewelcia753

#6655288 Napisano: 07.11.2019 21:15:35
@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Ja nic nie dostałam.

Jak wpiszesz jeszcze raz ten sam numer to pojawia się komunikat, że już został zgłoszony.

Dzięki za informację. Jakoś o tym nie pomyślałam emotka
0 0

glena

#6655290 Napisano: 07.11.2019 21:18:42
violka88 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Nie rozumie tego aneksu - ja killka dni temu kupiłam 2 szampony na konkurs - i co teraz mogę wziąć udział w konkursie???? Ja byłam przekonana ze mogą byc 2 szampony na paragonie. 

W regulaminie było od początku, że musi być 1 szampon i 1 odżywka - tylko na początku określili, że ma być to linia deep hydration, a teraz zmienili na dowolną. Czyli paragon masz zły bez względu na aneks.

violka88

#6655291 Napisano: 07.11.2019 21:22:18
glena napisał(a):

violka88 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Aneks z dnia 05.11.2019do Regulamin konkursu promocyjnego pod nazwą „Z Head&Shoulders wakacje trwają cały rok!” w sklepach Carrefour („Regulamin”)Na podstawie pkAt 33 Regulaminu Organizator dokonuje następujących zmian w regulaminie1.Pkt 6 Regulaminu zmienia dotychczasowe brzmienie na: „Sprzedażą promocyjną objęte są wyłącznie szampony i odżywki marki Head&Shoulders dostępne w Sklepach("Produkt Promocyjny”, „Produkty Promocyjne).”2.Pkt 9 ppkt a zmienia dotychczasowe brzmienie na: „w czasie Sprzedaży Promocyjnej dokonać zakupu na jednym paragonie dwóch następujących produktów: 1szamponu i 1 odżywkiHead&Shoulders w sklepach Carrefour wymienionych w Załączniku nr 1”3.Pozostałe postanowienia Regulaminu pozostają bez zmian

W regulaminie było od początku, że musi być 1 szampon i 1 odżywka - tylko na początku określili, że ma być to linia deep hydration, a teraz zmienili na dowolną. Czyli paragon masz zły bez względu na aneks.

Dzieki za info.
to się nazywa czytanie ze zrozumieniem!!! 
Czas na przerwę w konkursach! 
Dobrze, ze jeszcze nie zdążyłam wysłać zgłoszenia. 
1 glena 0

jokan

#6655294 Napisano: 07.11.2019 21:26:08
@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Ja nic nie dostałam.

A o co chodzi w tym punkcie? emotka

§91.W loterii przewidziano następujące nagrody miesięczne:a.Nagroda miesięczna w postaci kwoty w wysokości 10.000,00 zł, która będzie przyznana:-na Delikartę Uczestnika o ile zwycięzcą jest Uczestnik posiadający Delikartę o numerze rozpoczynającym się od cyfr 9981, wydaną w sklepie Delikatesy Centrum.

moje Delikarty zaczynają się od numeru 9983....to znaczy, że nie będę brana pod uwagę ? (zaznaczę, że moje karty są papierowe, a nie plastikowe) - tożto jakaś dyskryminacja jest, nie?
0 0

@gnieszk@

#6655296 Napisano: 07.11.2019 21:33:11
jokan napisał(a):

§91.W loterii przewidziano następujące nagrody miesięczne:a.Nagroda miesięczna w postaci kwoty w wysokości 10.000,00 zł, która będzie przyznana:-na Delikartę Uczestnika o ile zwycięzcą jest Uczestnik posiadający Delikartę o numerze rozpoczynającym się od cyfr 9981, wydaną w sklepie Delikatesy Centrum.

moje Delikarty zaczynają się od numeru 9983....to znaczy, że nie będę brana pod uwagę ? (zaznaczę, że moje karty są papierowe, a nie plastikowe) - tożto jakaś dyskryminacja jest, nie?

7/1573158791.jpeg
0 0

jokan

#6655297 Napisano: 07.11.2019 21:34:37
@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

ewelcia753 napisał(a):

Ja nic nie dostałam.

no sorry to jakas dyskryminacja, bo u mnie w sklepie nie ma plastikowych kart emotka
, ale moze jest tak, ze te glowne tylko z takimi numerami, bo przy tych innych nagrodach juz nie wskazuja numerow kart - chyba sobie tam przedzwonie i wyjasnie z ciekawosci
0 0

@gnieszk@

#6655301 Napisano: 07.11.2019 21:39:34
jokan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

jokan napisał(a):

no sorry to jakas dyskryminacja, bo u mnie w sklepie nie ma plastikowych kart emotka
, ale moze jest tak, ze te glowne tylko z takimi numerami, bo przy tych innych nagrodach juz nie wskazuja numerow kart - chyba sobie tam przedzwonie i wyjasnie z ciekawosci

Z tego regulaminu wynika tak jakby tylko te z tworzywa sztucznego brały udział, ale to by faktycznie było nie w porządku. 
1 andii 0

ewelcia753

#6655302 Napisano: 07.11.2019 21:39:50
Ciekawe pytanie z tymi numerami delikarty. Myślałam, że zaczynają się tylko od tych 4 cyfr podanych w regulaminie, bo ja mam od 9981. Może warto by napisać do nich.
0 0

pikawka

#6655314 Napisano: 07.11.2019 22:02:46
Intermarche Osłodz słotę. 
Wysłałam Głoszenie bez tego prefixu colian i bez numeru paragonu emotka  po chwili ponownie prawidłowo z numerem itp. Będzie chyba ok? Bo to bez numeru nie powinno być brane pod uwagę?  Zgadza się?  emotka
0 0