Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Gość: kermit

#6656405 Napisano: 12.11.2019 17:06:03
yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

A tak z ciekawości co Ci z tego przyjdzie skoro paragonu nie masz, bo nijak go mieć nie możesz?
0 0

joan

#6656406 Napisano: 12.11.2019 17:07:08
magie1982 napisał(a):

We mnie nie ma grama zawiści. Leżę i się śmieję z głupoty pewnych osób....

Niektórzy uważają, że każda negatywna opinia w kwestii konkursu / loterii to jest właśnie... zawiść! emotka
1 magie1982 0

edzia21

#6656407 Napisano: 12.11.2019 17:07:28
yonex napisał(a):

Nie mam paragonu, a co wyślę to już moja sprawa.

Stań 30 cm przed ścianą i ukłoń się z pełnym impetem, może to coś pomoże emotka

joan

#6656408 Napisano: 12.11.2019 17:08:08
yonex napisał(a):

Ty i Karlsbad... jesteście siebie warci (to nie jest komplement).

yonex

#6656409 Napisano: 12.11.2019 17:08:17
kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

A tak z ciekawości co Ci z tego przyjdzie skoro paragonu nie masz, bo nijak go mieć nie możesz?

Zobaczymy... są przepisy KC, jest UOKIK
0 0

basiag

#6656410 Napisano: 12.11.2019 17:10:15
kto wysyłał w ITM na ten konkurs ?   Jak osładzam jesienną słotę?
w regulaminie jest całkiem inne pytanie emotka   „Mój czas z rodziną to Familijnei …
poza tym na ulotce jest że trzeba wysłać sms : Colian.numer paragonu.odpowiedź konkursowa
                                         w regulaminie że :  Colian.numer kasy.numer wydruku.odpowiedź konkursowa

a przez stronę to niby jak ? w polu na odpowiedź też te numery pisać ?
Zwariować można emotka
0 0

edzia21

#6656411 Napisano: 12.11.2019 17:10:35
yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

W sensie, że będziesz ich "straszył", że mają Ci wydać nagrodę? emotka

thomasny

#6656412 Napisano: 12.11.2019 17:10:36
edzia21 napisał(a):

yonex napisał(a):

Stań 30 cm przed ścianą i ukłoń się z pełnym impetem, może to coś pomoże emotka

A po co ten hejt?
1 psotka 0

patyk

#6656413 Napisano: 12.11.2019 17:11:37
Numer paragonu był nie przypadkowy jak już pewnie część z Was zauważyła.

Karlsbad gra w zaparte i udaje że się nic nie stało. 
Osoba która to wysłała też sobie gra z Karlsbadem w grę. 
Myślę że chciała sprawdzić jak oni zareaguja. 
Wysłali info o wygranej czyli to był najpewniej jedyny paragon jaki dostali (albo inni pomysłowi się nie zgłaszają) 
Nie nakrecajmy się, pewne rzeczy wyszły przy okazji tego konkursu i myślę że każdy z nas na Karlsbad spojrzy już innym okiem. 
1 psotka 0

edzia21

#6656414 Napisano: 12.11.2019 17:11:50
basiag napisał(a):

w regulaminie jest całkiem inne pytanie emotka   „Mój czas z rodziną to Familijnei …
poza tym na ulotce jest że trzeba wysłać sms : Colian.numer paragonu.odpowiedź konkursowa

Zwariować można emotka

Tak, przez stronę też trzeba wszystko podawać.
0 0

sylzab2294

#6656415 Napisano: 12.11.2019 17:13:41
yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

są, ale Ty stawiasz się w pozycji oszusta sam... Prawo działa w dwie strony emotka  Żebyś czasem sam bata na siebie nie ukręcił, ale może nauczy Cię to logicznego myślenia...

bethan

#6656418 Napisano: 12.11.2019 17:18:12
[quote=

yonex] Zobaczymy... są przepisy KC, jest UOKIK

Nie mamy pana paragonu i co nam pan zrobi emotka
0 0

joan

#6656419 Napisano: 12.11.2019 17:18:49
patyk napisał(a):

Numer paragonu był nie przypadkowy jak już pewnie część z Was zauważyła.

Karlsbad gra w zaparte i udaje że się nic nie stało. 
Osoba która to wysłała też sobie gra z Karlsbadem w grę. 
Myślę że chciała sprawdzić jak oni zareaguja. 
Wysłali info o wygranej czyli to był najpewniej jedyny paragon jaki dostali (albo inni pomysłowi się nie zgłaszają) 
Nie nakrecajmy się, pewne rzeczy wyszły przy okazji tego konkursu i myślę że każdy z nas na Karlsbad spojrzy już innym okiem. 

Karlsbad chce numer transakcji - nie jest możliwe istnienie tak wysokiego numeru, jaki podał "laureat", zatem Karlsbad powinien od razu wiedzieć, że coś tu śmierdzi i poczekać z info do czwartku. Tzn. gdyby tam pracował ktoś myślący.

"Laureat" może i sobie grać w grę, ale tutaj nas wszystkich gonią terminy, więc z łaski swojej niech ktoś sobie pogrywa z organizatorem przy okazji innej akcji. Można było to logicznie rozegrać, przesuwając pulę nagród albo wydłużając konkurs o jeden dzień, a tak jest niepotrzebny syf, kłamstwa i zamieszanie.

Karlsbad od lat się stacza - takie jest moje odczucie, całkiem prywatne zresztą. Dlatego ja na nich inaczej nie spojrzę, nihil novi.

yonex

#6656420 Napisano: 12.11.2019 17:20:20
Jak nic nie ugram to przeżyję jakoś bez tych 2 tysięcy. Mój świat na pewno się nie zawali jak niektórych dzisiaj
0 0

thomasny

#6656421 Napisano: 12.11.2019 17:20:37
sylzab2294 napisał(a):

yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

są, ale Ty stawiasz się w pozycji oszusta sam... Prawo działa w dwie strony emotka  Żebyś czasem sam bata na siebie nie ukręcił, ale może nauczy Cię to logicznego myślenia...

A dlaczego oszust? Ciekawe, czy jest na tym forum choć jedna osoba, która nie wykorzystała (choć w części) zgłoszenia do konkursu X w konkursie Y?  I co to jest wtedy? Przecież w regulaminie niemal każdego konkursu jest przeniesienie praw na organizatora. Bardzo więc proszę, żeby każdy sam się przyjrzał własnym czynom. 
0 0

sylzab2294

#6656422 Napisano: 12.11.2019 17:23:31
thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

A dlaczego oszust? Ciekawe, czy jest na tym forum choć jedna osoba, która nie wykorzystała (choć w części) zgłoszenia do konkursu X w konkursie Y?  I co to jest wtedy? Przecież w regulaminie niemal każdego konkursu jest przeniesienie praw na organizatora. Bardzo więc proszę, żeby każdy sam się przyjrzał własnym czynom. 

no niestety inaczej nazwać nie można kogoś, kto oszukał agencję wysyłając zmyślony numer paragonu... A Ty chyba sam nie wiesz co piszesz...
1 joan 0

Cytrusek

#6656423 Napisano: 12.11.2019 17:24:37
basiag napisał(a):

Zwariować można emotka

Dodali na stronie stary regulamin, z zeszłego roku
0 0

thomasny

#6656424 Napisano: 12.11.2019 17:27:30
sylzab2294 napisał(a):

thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

no niestety inaczej nazwać nie można kogoś, kto oszukał agencję wysyłając zmyślony numer paragonu... A Ty chyba sam nie wiesz co piszesz...

OK, czyli jak Ty sobie piszesz zgłoszenie w konkursie X, a następnie tylko w pewnym zakresie je zmieniasz i wysyłasz do konkursu Y to nikogo nie oszukujesz? Wtedy to jest OK?
0 0

yonex

#6656425 Napisano: 12.11.2019 17:28:58
sylzab2294 napisał(a):

thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

Na razie nikogo nie oszukałem, co najwyżej nie spełniłem częściowo warunków udziału w konkursie. A te w części związanej z zakupem towaru były niemożliwe do spełnienia
0 0

sylzab2294

#6656426 Napisano: 12.11.2019 17:29:19
thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

OK, czyli jak Ty sobie piszesz zgłoszenie w konkursie X, a następnie tylko w pewnym zakresie je zmieniasz i wysyłasz do konkursu Y to nikogo nie oszukujesz? Wtedy to jest OK?

masz na to dowody?
Każde moje zgłoszenie jest oryginale i różne od poprzedniego...
A wiesz, że każdy sądzi według siebie emotka
1 bethan 0