Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#6656489 Napisano: 12.11.2019 18:59:06
bethan napisał(a):

yonex napisał(a):

Na razie nikogo nie oszukałem, co najwyżej nie spełniłem częściowo warunków udziału w konkursie. A te w części związanej z zakupem towaru były niemożliwe do spełnienia

emotka emotka emotka

Hm, tak se te cuda na kiju czytam właśnie po przyjściu z pracy, i abstrahując od etyki i logiki rzeczonego, moja pierwsza myśl była - kto na tym skorzysta/ł? Ano Karlsbad i tylko Karlsbad. Zgłoszenia w danym dniu były (być może w liczbie mnogiej)? Ano były. Zostały nagrodzone, a laureaci powiadomieni? Ano tak. Paragonów z przyczyn oczywistych laureaci nie odeślą? No nie. No a niewydane nagrody i tak dalej... emotka
Jedyny szkopuł w tym, że to za grubo szyte by było - nawet jak na obecne standardy tej, niegdyś znakomitej, agencji.

Niemniej, mamy za jednym zamachem tekst dnia (powyżej) i być może aferę roku w dziedzinie organizacja konkursu. emotka

bethan

#6656499 Napisano: 12.11.2019 19:16:28
nswe69 napisał(a):

a co do maila skąd wiecie, że autentyczny

Bo też wygraliśmy emotka
#pdk
2 nswe69, mia 0

thomasny

#6656501 Napisano: 12.11.2019 19:22:53
sylzab2294 napisał(a):

bethan napisał(a):

yonex napisał(a):

Na razie nikogo nie oszukałem, co najwyżej nie spełniłem częściowo warunków udziału w konkursie. A te w części związanej z zakupem towaru były niemożliwe do spełnienia

emotka emotka emotka

padłam, częściowo nie spełniłeś warunków...
Twoje "częściowe", to jawne oszustwo niestety i k woli ścisłości, dokonane z pełną świadomością, bo wysłałeś nie istniejący numer paragonu  emotka

Mam pytanie do wszystkich hejtujących dzisiaj: dlaczego jak są wpisy o wygranej na "znaleziony paragon" to siedzicie cicho? Aha, to jest OK.
0 0

notta

#6656502 Napisano: 12.11.2019 19:24:17
Kurcze ale mam do nadrobienia emotka . Przy takiej burzy to lepiej dzisiaj nie wysyłać zgłoszenia bo konkurencja będzie mega emotka
0 0

bethan

#6656503 Napisano: 12.11.2019 19:24:51
thomasny napisał(a):

Mam pytanie do wszystkich hejtujących dzisiaj: dlaczego jak są wpisy o wygranej na "znaleziony paragon" to siedzicie cicho? Aha, to jest OK.

Siedzimy cicho, bo z zazdrości też lecimy szukać i nie mamy czasu na forum.
1 ikropka 0

Gość: buziolek

#6656505 Napisano: 12.11.2019 19:27:34
thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

bethan napisał(a):

yonex napisał(a):

emotka emotka emotka

Twoje "częściowe", to jawne oszustwo niestety i k woli ścisłości, dokonane z pełną świadomością, bo wysłałeś nie istniejący numer paragonu  emotka

Ty tak serio? 
0 0

asantesana

#6656509 Napisano: 12.11.2019 19:40:07
Kurcze, konkurs Farmio od 15.11, a tu lepsze jaja... emotka

yonex

#6656511 Napisano: 12.11.2019 19:43:37
buziolek napisał(a):

thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

bethan napisał(a):

yonex napisał(a):

emotka emotka emotka

Ty tak serio? 

Nie oszustwo, a co najwyżej przygotowanie do nieudolnego usiłowania oszustwa Ale na przykład sprzedaż tzw. wygranego numeru telefonu...no tu bym się zastanawił
0 0

margo1

#6656524 Napisano: 12.11.2019 20:22:34
Ja sobie tak sprawdzam wyniki w tic tac i w etapie 8 uderzyło mnie,że vouchery na okulary wygrały tylko nazwiska na K. Czyżby maszynka tak losowala? Przypadek?
0 0

nswe69

#6656527 Napisano: 12.11.2019 20:27:52
margo1 napisał(a):

Ja sobie tak sprawdzam wyniki w tic tac i w etapie 8 uderzyło mnie,że vouchery na okulary wygrały tylko nazwiska na K. Czyżby maszynka tak losowala? Przypadek?

i gdzie jest kur..a sprawiedliwość ? emotka

mieć 3 osoby z nazwiskami na K i zero nagrodyemotka emotka emotka

agakaz2

#6656528 Napisano: 12.11.2019 20:28:04
margo1 napisał(a):

moje jest na K nie wygrałam lol
0 0

thomasny

#6656535 Napisano: 12.11.2019 20:42:44
buziolek napisał(a):

thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

bethan napisał(a):

yonex napisał(a):

emotka emotka emotka

Ty tak serio? 

Jeszcze odnośnie hejtujących: większość z Was wysyła zgłoszenia na kilka różnych osób w jednym konkursie. To Wam oczywiście nie przeszkadza, to jest bardzo uczciwe. To oszustwem nie jest.

nswe69

#6656537 Napisano: 12.11.2019 20:51:17
thomasny napisał(a):

buziolek napisał(a):

thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

bethan napisał(a):

yonex napisał(a):

emotka emotka emotka

Ty tak serio? 

Jeszcze odnośnie hejtujących: większość z Was wysyła zgłoszenia na kilka różnych osób w jednym konkursie. To Wam oczywiście nie przeszkadza, to jest bardzo uczciwe. To oszustwem nie jest.

nie jest naszą winą, że "matki,żony,kochanki" też lubią "pograć w konkursy" emotka  ale z jednym muszę się zgodzić : "To oszustwem nie jest"
0 0

joan

#6656538 Napisano: 12.11.2019 20:51:57
thomasny napisał(a):

Tak tak, hejt, zawiść i mowa nienawiści emotka

BTW -> nie piszcie nic przez noc, bo nie dam rady rano nadrobić emotka

yonex

#6656540 Napisano: 12.11.2019 20:52:35
nswe69 napisał(a):

thomasny napisał(a):

buziolek napisał(a):

thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

bethan napisał(a):

yonex napisał(a):

emotka emotka emotka

Ty tak serio? 

nie jest naszą winą, że "matki,żony,kochanki" też lubią "pograć w konkursy" emotka  ale z jednym muszę się zgodzić : "To oszustwem nie jest"

Jak mawiał Wielki Szu do gry trzeba siadać z hakiem, a hakiem może być wszystko

bethan

#6656542 Napisano: 12.11.2019 21:09:54
yonex napisał(a):

Jak mawiał Wielki Szu do gry trzeba siadać z hakiem, a hakiem może być wszystko

Zaiste to ci hak: (za)grać, choć kupić nie ma jak.

misiamarysia

#6656545 Napisano: 12.11.2019 21:11:49
superloser napisał(a):

margo1 napisał(a):

Przyslowiowy Kowalski tez musi wygrac  emotka

Wygląda na jakiś błąd. Ja wygrałam, a mnie nie ma i nie jestem na K.
0 0

encepence

#6656546 Napisano: 12.11.2019 21:12:44
Kurde, a ja z tych nerwów wysłałam milke w biedrze i zamiast numeru transakcji wpisałam numer paragonu ????‍️
0 0

jokan

#6656548 Napisano: 12.11.2019 21:23:25
encepence napisał(a):

Kurde, a ja z tych nerwów wysłałam milke w biedrze i zamiast numeru transakcji wpisałam numer paragonu ????‍️

wyslij jeszcze raz z nowym zgloszeniem na inne dane

pipi99

#6656551 Napisano: 12.11.2019 21:42:01
jokan napisał(a):

encepence napisał(a):

wyslij jeszcze raz z nowym zgloszeniem na inne dane

Zrobiłam ten sam błąd:-( czy swoją odpowiedź mogę wysłać na te same dane tylko wpisać teraz dobry numer? Czy układać odpowiedzi od nowa?
0 0