Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aurorcia

#6660243 Napisano: 24.11.2019 17:46:58
awe napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

awe napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Karta 500 zł  z Albedo z konkursu Jesiennego - Citi Bank trzeba aktywować? Ktoś podpowie?

Tak- z pełnymi danymi- inaczej nie działa

dzięki, możesz napisać więcej? jakie dane potrzebne?

pesel, data urodzenia, nr dowodu, adres, imię nazwisko

Ja już rejestrowałam, kilka minut to zajęło, ciekawa jestem czy można wypłacić kasę w sklepie (Cashback), bo niby pisze, że tak, na stronie znalazłam nawet, że kartą mastercard można 500zł, a na infolinii babka mówiła, że casbacka nie obsługujeemotka  W bankomacie można, ale 3% prowizji, więc lepszy cashback, bo w tym przypadku tylko 1,5 zł,  tylko pytanie czy się da.
0 0

Gość: ophaal

#6660244 Napisano: 24.11.2019 17:47:24
Chciałam wysłać kod z Coca-Coli przez mesengera i dostałam odpowiedź, że jest nieprawidłowy chociaż jest dobry. Wie może ktoś dlaczego? 
0 0

ikropka

#6660247 Napisano: 24.11.2019 18:00:05
ophaal napisał(a):

Chciałam wysłać kod z Coca-Coli przez mesengera i dostałam odpowiedź, że jest nieprawidłowy chociaż jest dobry. Wie może ktoś dlaczego? 

muszą być same wielkie litery, przy małych pisze, że kod nieprawidłowy
0 0

lukasz6

#6660248 Napisano: 24.11.2019 18:01:19
aurorcia napisał(a):

awe napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

awe napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Karta 500 zł  z Albedo z konkursu Jesiennego - Citi Bank trzeba aktywować? Ktoś podpowie?

Tak- z pełnymi danymi- inaczej nie działa

dzięki, możesz napisać więcej? jakie dane potrzebne?

pesel, data urodzenia, nr dowodu, adres, imię nazwisko

Ja już rejestrowałam, kilka minut to zajęło, ciekawa jestem czy można wypłacić kasę w sklepie (Cashback), bo niby pisze, że tak, na stronie znalazłam nawet, że kartą mastercard można 500zł, a na infolinii babka mówiła, że casbacka nie obsługuje emotka  W bankomacie można, ale 3% prowizji, więc lepszy cashback, bo w tym przypadku tylko 1,5 zł,  tylko pytanie czy się da.

nie dość, że chcą jeszcze od nasz wszystkie dane do banku, to jeszcze kasują prowizję.... daj znać jak z wypłatą kasy w bankomacie citi - czy też jest prowizja?
0 0

zaczytana-pola

#6660249 Napisano: 24.11.2019 18:01:39
Andzik napisał(a):

matgal napisał(a):

nitka310 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

matgal napisał(a):

Czy dziala Wam formularz do rejestracji w loterii Pudliszki?

no właśnie nie, ani z komputera ani z telefonu

Mam dokładnie ten sam problem, a konkurs trwa do dzisiaj, w regulaminie nie ma godziny zakończenia.

Napisalem do nich, ciekawe czy wogóle odpiszą. W regulaminie jest zapis ze loteria jest do dzisiaj więc chyba wyłączyli ten formularz niezgodnie z regulaminem.

Ja dzisiaj zgłaszałam paragony około godziny 13 i stronka działała.

Nie wiem, czy zauważyliście:
@includeIf('main. promo end')
0 0

#6660251 Napisano: 24.11.2019 18:04:10
ikropka napisał(a):

ophaal napisał(a):

Są same wielkie, 12 znaków w tym 2 cyfry, sprawdziłam 2x i nic
0 1 agakaz2

ikropka

#6660252 Napisano: 24.11.2019 18:07:26
ophaal napisał(a):

ikropka napisał(a):

ophaal napisał(a):

hmmm to nie wiem. Mi odrzucało bo myślałam że wielkość liter nie ma znaczenia. Możesz im przesłać fotkę kodu i niech rozszyfrują albo dadzą zastępczy
0 0

matgal

#6660253 Napisano: 24.11.2019 18:13:58
zaczytana-pola napisał(a):

Andzik napisał(a):

matgal napisał(a):

nitka310 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

matgal napisał(a):

Mam dokładnie ten sam problem, a konkurs trwa do dzisiaj, w regulaminie nie ma godziny zakończenia.

Napisalem do nich, ciekawe czy wogóle odpiszą. W regulaminie jest zapis ze loteria jest do dzisiaj więc chyba wyłączyli ten formularz niezgodnie z regulaminem.

0 0

nariam

#6660254 Napisano: 24.11.2019 18:14:38

matgal napisał(a):

matgal napisał(a):

matgal napisał(a):

matgal napisał(a):

matgal napisał(a):

u mnie nic takiego nie ma,gdzie to pisze że koniec
0 0

matgal

#6660255 Napisano: 24.11.2019 18:15:05
matgal napisał(a):

Andzik napisał(a):

matgal napisał(a):

nitka310 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

matgal napisał(a):

To jak się ma do tego regulamin?
0 0

#6660256 Napisano: 24.11.2019 18:18:30
ikropka napisał(a):

ophaal napisał(a):

ikropka napisał(a):

ophaal napisał(a):

hmmm to nie wiem. Mi odrzucało bo myślałam że wielkość liter nie ma znaczenia. Możesz im przesłać fotkę kodu i niech rozszyfrują albo dadzą zastępczy

Dzięki 
0 0

zaczytana-pola

#6660257 Napisano: 24.11.2019 18:21:09
matgal napisał(a):

matgal napisał(a):

Andzik napisał(a):

matgal napisał(a):

nitka310 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

matgal napisał(a):

Zapytaj organizatora.
0 0

nitka310

#6660261 Napisano: 24.11.2019 18:32:11
matgal napisał(a):

matgal napisał(a):

Andzik napisał(a):

matgal napisał(a):

nitka310 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

matgal napisał(a):

Również zauważyłam ten napisz, tylko co na to regulamin jak ktoś wyżej napisał. Mogą sobie wybrać kiedy zakończą jeśli nie ma w regulaminie godziny?
0 0

nitka310

#6660263 Napisano: 24.11.2019 18:34:34
nitka310 napisał(a):

matgal napisał(a):

matgal napisał(a):

Andzik napisał(a):

matgal napisał(a):

nitka310 napisał(a):

ilona162 napisał(a):

matgal napisał(a):

Również zauważyłam ten napisz, tylko co na to regulamin jak ktoś wyżej napisał. Mogą sobie wybrać kiedy zakończą jeśli nie ma w regulaminie godziny?

0 0

joan

#6660266 Napisano: 24.11.2019 18:49:09
nitka310 napisał(a):

No nie wiem, czy mogą - chyba w przypadku niepodania godziny w regulaminie... przyjmuje się jako moment zakończenia konkursu / loterii godzinę 23:59:59. Ale mogę się mylić, głowy nie dam (ani ręki).
1 pikawka 0

anialistopad

#6660274 Napisano: 24.11.2019 19:45:56
kumulacja napisał(a):

Moje pytanie dotyczy konkursu "Kraina Lodu 2" w Biedronce. Regulamin nakazuje kupno produktu z serii Frozen II.
A ktoś z Was pisał, że kupił słoik do picia z rurką. Ja widziałam też zestaw: talerzyk, miseczka i kubek.
Ale zarówno słoik, jak i talerze czy sztućce (bo takie też widziałam) na paragonie nie figurują jako Frozen II, tylko jako Frozen.
Natomiast droższe rzeczy z Krainy Lodu 2 są opisane jako Frozen II.
Czy uważacie, że można kupić słoik, sztućce lub naczynia? Bo akurat te rzeczy są najtańsze.
Ale na paragonie nie będzie wtedy zaznaczone, że to produkty Frozen II,

Glade jest na licencji disneya i frozen 2 ma na butelce napis, danio w saszetkach frozen 2 i Disney napis na opakowaniu
1 kumulacja 0

nanajka81

#6660276 Napisano: 24.11.2019 19:46:46
ja też się chętnie dowiem - te zabawki z Frozen II mnie nie przekonuja a chetnie bym wziela udzial w konkursie.
0 0

anialistopad

#6660277 Napisano: 24.11.2019 19:50:26
Ja kupiłam danio frozen 2 i glade frozen 2 i taki paragon im wysłałam . Disney i frozen 2 jest i tak jak chcieli dowolny produkt. Nie określili w regulaminie, ze to ma być zabawka, książka czy coś innego. Dowolny produkt to dowolny byle z frozen 2 
1 kumulacja 0

FBewa36

#6660278 Napisano: 24.11.2019 19:59:16
Czy ktoś z was bierze udział w akcji Gemius smartfon dla panelisty?
0 0

edzia21

#6660281 Napisano: 24.11.2019 20:03:14
bruce napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Moje pytanie dotyczy konkursu "Kraina Lodu 2" w Biedronce. Regulamin nakazuje kupno produktu z serii Frozen II.
A ktoś z Was pisał, że kupił słoik do picia z rurką. Ja widziałam też zestaw: talerzyk, miseczka i kubek.
Ale zarówno słoik, jak i talerze czy sztućce (bo takie też widziałam) na paragonie nie figurują jako Frozen II, tylko jako Frozen.
Natomiast droższe rzeczy z Krainy Lodu 2 są opisane jako Frozen II.
Czy uważacie, że można kupić słoik, sztućce lub naczynia? Bo akurat te rzeczy są najtańsze.
Ale na paragonie nie będzie wtedy zaznaczone, że to produkty Frozen II,

Dopiero teraz, po Twoim wpisie, zwróciłam na to uwagę, wcześniej wcale nie podejrzewając, że mogą być tu jakieś "niedopisania" na paragonie.  emotka  Ja mam zgłoszony na ten konkurs za prawie 20 zł zestaw kosmetyków dla Córy pod choinkę, moim zdaniem wcale nie należy do tanich (w Biedronce, w której go kupiłam, mogłam jeszcze tylko wybrać śpiewające lalki dla maluchów za 90 zł emotka ), jak wół jest na nim "Frozen II" i kadry/grafika z tej części, a na paragonie tylko samo: "Frozen"...  emotka emotka

W przypadku jakiś niedomówień "opisowych" warto zgłosić zdjęcie paragonu na tle zakupionego produktu emotka