Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

awe

#6660691 Napisano: 25.11.2019 19:21:13
aurorcia napisał(a):

xpac napisał(a):

andzia65 napisał(a):

xpac napisał(a):

andzia65 napisał(a):

Proszę napiszcie mi czy ktoś z Was miał taką sytuację, że wygrał w Tyskim, ale na stronie loterii nie miał informacji o wygranej. A później otrzymał na meila informację, że wygrał. Bo ja już zgłupiałam. Na stronie loterii nie było informacji o wygranej. Dostałam ją na meila, ale gdy na stronie loterii wpisuję w wylosowanych numer telefonu wygrany w tym zgłoszeniu wyskakuje komunikat, że nie wygrałam.

Ale na stronie loterii nie piszą, że wygrałeś/aś, tylko że dziękują itp dopiero potem przychodzi mail - jeśli wygrasz, a jeśli nie wygrasz to chyba nie przychodzi nic

Dziękuję za odpowiedź  emotka  od razu lżej na sercu.

sprawdź jeszcze numer tel czy wpisałaś dobrze, bo... jak wpisuje swój to wszystkie wygrane się zgadzają 

A ja wpisuje poprawnie numer telefonu i też mam info, że nie wygrałam emotka 

u mnie też na stronie brak wygranejemotka  - ale listy poszły
0 0

joan

#6660694 Napisano: 25.11.2019 19:23:36
awe napisał(a):

u mnie też na stronie brak wygranej emotka  - ale listy poszły

Jeśli ktoś jeszcze nie odsyłał docs pocztą, może dołączcie do paragonu wydruk z mejla, tak na wszelki wypadek emotka
0 0

Gość: mariolakal

#6660695 Napisano: 25.11.2019 19:24:23
nkba napisał(a):

Jak myślicie będą się czepiać (jak we wcześniejszych loteriach), że na paragonach Glade z Biedry nie ma zapachów tylko mix? Choć z reguły nie strzelam focha gdy trzeba opis + pieczątka ale teraz chyba to przegięcie?

Aż mnie zamurowało... Loteria w jednej sieci, opisy zapewne takie same i nazwa GLADE Im nie wystarczy ? Jakichś zapachów jeszcze wymagają ? Może jeszcze gramatura, seria i data "przydatności do spożycia" powinna być  na paragonie ? emotka  
Ktoś chyba sobie jaja robi z konkursowiczów by wyszli na głupków latając po pieczątki ?  emotka emotka

samuraj

#6660698 Napisano: 25.11.2019 19:28:26
joan napisał(a):

awe napisał(a):

Jeśli ktoś jeszcze nie odsyłał docs pocztą, może dołączcie do paragonu wydruk z mejla, tak na wszelki wypadek emotka

Wszystkie wiadomości zwrotne o wygranej są takie same wiec raczej to zbędne emotka
0 0

tuw3105

#6660699 Napisano: 25.11.2019 19:28:28
A jak jest opisany najtańszy Glade w Biedrze bo chce kupic.
0 0

Gość: kermit

#6660700 Napisano: 25.11.2019 19:30:17
misiaczek144 napisał(a):

joan napisał(a):

awe napisał(a):

Wszystkie wiadomości zwrotne o wygranej są takie same wiec raczej to zbędne emotka

Nie chodzi o treść maila, a o potwierdzenie jego otrzymania. Na wydruku będzie w razie wątpliwości data, godzina jego otrzymania oraz Twój adres mailowy.
2 joan, samuraj 0

joan

#6660701 Napisano: 25.11.2019 19:30:41
misiaczek144 napisał(a):

Tego nie wiedziałam. Natomiast zdarzają się regularnie osoby, które w konkursie / loterii nie zostały nagrodzone, ale wydania nagrody się domagają. Tak tak, czubki są w każdej grupie społecznej. Dlatego - jako dmuchacz na zimne - pewnie załączyłabym mejla o wygranej.
1 samuraj 0

samuraj

#6660702 Napisano: 25.11.2019 19:30:50
tuw3105 napisał(a):

A jak jest opisany najtańszy Glade w Biedrze bo chce kupic.

AerGlade300mlMix 4,99
0 0

nanajka81

#6660703 Napisano: 25.11.2019 19:31:18
agakaz2 napisał(a):

jakiś dramat z tymi łapkami w dół
już nawet jak człowiek się chwali że coś wygrał dostaje łapę w dół 
no dramat
emotka

ale że wy tak serio łapkami w dół się przejmujecie???? Ja to mam w 4 literach.

agakaz2

#6660704 Napisano: 25.11.2019 19:33:51
nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

no dramat
emotka

wiesz jak się pojawia jedna na miesiąc spoko
ale tu ostatnio co wpis to łapka w dół
w sumie mam to też gdzieś ale czasami wkurza

mama2006

#6660705 Napisano: 25.11.2019 19:35:11
awe napisał(a):

aurorcia napisał(a):

xpac napisał(a):

andzia65 napisał(a):

xpac napisał(a):

andzia65 napisał(a):

Proszę napiszcie mi czy ktoś z Was miał taką sytuację, że wygrał w Tyskim, ale na stronie loterii nie miał informacji o wygranej. A później otrzymał na meila informację, że wygrał. Bo ja już zgłupiałam. Na stronie loterii nie było informacji o wygranej. Dostałam ją na meila, ale gdy na stronie loterii wpisuję w wylosowanych numer telefonu wygrany w tym zgłoszeniu wyskakuje komunikat, że nie wygrałam.

Ale na stronie loterii nie piszą, że wygrałeś/aś, tylko że dziękują itp dopiero potem przychodzi mail - jeśli wygrasz, a jeśli nie wygrasz to chyba nie przychodzi nic

sprawdź jeszcze numer tel czy wpisałaś dobrze, bo... jak wpisuje swój to wszystkie wygrane się zgadzają 

u mnie też na stronie brak wygranej emotka   - ale listy poszły

w przypadku kilku wygranych przez rodzinę,wysyłacie  dane jednym listem?
0 0

karkocka

#6660708 Napisano: 25.11.2019 19:37:51
agakaz2 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

no dramat
emotka

wiesz jak się pojawia jedna na miesiąc spoko
ale tu ostatnio co wpis to łapka w dół
w sumie mam to też gdzieś ale czasami wkurza

Te łapki w dół na telefonie to mam wrażenie wręcz same sie dodają, bo sama od siebie nikomu ich nie dawałam, a jak weszłam przez komputer i widzę, że sa ode mnie łapki w dół emotka

xpac

#6660714 Napisano: 25.11.2019 19:49:17
mama2006 napisał(a):

awe napisał(a):

aurorcia napisał(a):

xpac napisał(a):

andzia65 napisał(a):

xpac napisał(a):

andzia65 napisał(a):

u mnie też na stronie brak wygranej emotka   - ale listy poszły

w przypadku kilku wygranych przez rodzinę,wysyłacie  dane jednym listem?

ja tam wolę nie ryzykować i wysłać oddzielnie emotka  btw ... dziwne, że konkurs trwa od 18.11, a nawał wygranych dopiero od dzisiaj emotka  
1 mama2006 0

patyk

#6660715 Napisano: 25.11.2019 19:51:43
Wcześniej myślę że "prawie" nikt nie wiedział. Nie było info na konkursach, a Ci co wiedzieli to się pewnie nie chwalili 
1 xpac 0

anialistopad

#6660719 Napisano: 25.11.2019 19:57:19
Ja tez wpisuje swoj numer i mam na stronie info ze nie wygralam,a @ mam potwierdzajace wygrana. A numer wpisuje dobrze. Ciekawe czemu tak dziwnie tu @ sa ,a na stronie brak wygranej? 
0 0

Gość: kermit

#6660724 Napisano: 25.11.2019 20:02:28
anialistopad napisał(a):

Ja tez wpisuje swoj numer i mam na stronie info ze nie wygralam,a @ mam potwierdzajace wygrana. A numer wpisuje dobrze. Ciekawe czemu tak dziwnie tu @ sa ,a na stronie brak wygranej? 

Przedziwne to wszystko. A co w sytuacji jak mail nie dotrze (zdarza się tak niejednokrotnie). Na stronie info brak i d...pa. Wygrał ktoś z kontem na Interii? Że tak spytam na wszelki wypadek emotka
1 joan 0

Gość: delvitto

#6660725 Napisano: 25.11.2019 20:02:45
może już czas, by reaktywować wątek konkursów adwentowych?

maverick

#6660727 Napisano: 25.11.2019 20:07:55
kermit napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Przedziwne to wszystko. A co w sytuacji jak mail nie dotrze (zdarza się tak niejednokrotnie). Na stronie info brak i d...pa. Wygrał ktoś z kontem na Interii? Że tak spytam na wszelki wypadek emotka

ja mam konto na Interii, wygrałem 500+ od Jana III, e-mail jest ale na stronie po wpisaniu numeru telefonu info, że nie wygrałem emotka
0 0

misiamarysia

#6660732 Napisano: 25.11.2019 20:11:14
delvitto napisał(a):

może już czas, by reaktywować wątek konkursów adwentowych?

Jestem na TAK emotka
0 0

Matka-Polka

#6660734 Napisano: 25.11.2019 20:13:15
Juz cisza z tyskiem, wyczerpana limit nagród!? 
0 0