Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bibeck

#6664137 Napisano: 05.12.2019 20:12:19
Nie wiem czy ktoś z Was grał w Actimel. Syn próbował uczciwie zdobyć nagrodę ale  na 2 minuty przed 20 do rankingu "wskoczyły" nowe osoby, których nie było nawet w pobliżu czołówki z wynikami po 7000, 8000 punktów. emotka  a zaraz po 20 strona padła całkowicie.
0 0

margobb

#6664141 Napisano: 05.12.2019 20:26:19
nswe69 napisał(a):

bibeck napisał(a):

Nie wiem czy ktoś z Was grał w Actimel. Syn próbował uczciwie zdobyć nagrodę ale  na 2 minuty przed 20 do rankingu "wskoczyły" nowe osoby, których nie było nawet w pobliżu czołówki z wynikami po 7000, 8000 punktów.  emotka   a zaraz po 20 strona padła całkowicie.

dokładnie, a ranking cały czas był aktualizowany na bieżąco co do minuty... zobaczymy jak wrzucą wyniki...

Ja jestem ostatnia, jeśli chodzi o teorie spiskowe, ale tu jestem pewna, że to wał emotka
0 0

margobb

#6664144 Napisano: 05.12.2019 20:30:58
nswe69 napisał(a):

ktoś print screeny ma ?? bo ja nie miałem jak zrobić, bo grałem do ostatniej chwili i chyba na 9.msce wskoczyłem, aż tu nagle wyniki kosmos jakie... nawet print screeny wcześniejsze ?

Wyniki wrocily
0 0

bibeck

#6664145 Napisano: 05.12.2019 20:31:10
margobb napisał(a):

nswe69 napisał(a):

bibeck napisał(a):

Nie wiem czy ktoś z Was grał w Actimel. Syn próbował uczciwie zdobyć nagrodę ale  na 2 minuty przed 20 do rankingu "wskoczyły" nowe osoby, których nie było nawet w pobliżu czołówki z wynikami po 7000, 8000 punktów.  emotka   a zaraz po 20 strona padła całkowicie.

dokładnie, a ranking cały czas był aktualizowany na bieżąco co do minuty... zobaczymy jak wrzucą wyniki...

Ja jestem ostatnia, jeśli chodzi o teorie spiskowe, ale tu jestem pewna, że to wał emotka

piszcie proszę na kontakt@wybierzstronemocy.pl niech to dobrze sprawdzą. Może ktoś zdążył screena zrobić?
0 0

margobb

#6664146 Napisano: 05.12.2019 20:32:06
bibeck napisał(a):

margobb napisał(a):

nswe69 napisał(a):

bibeck napisał(a):

piszcie proszę na kontakt@wybierzstronemocy.pl niech to dobrze sprawdzą. Może ktoś zdążył screena zrobić?

Co oni sprawdza emotka  Jak to na 100% ich sprawka 
0 0

pipi99

#6664151 Napisano: 05.12.2019 20:40:43
rene napisał(a):

Czy może ktos podpowiedziec jak wygrac w Henia?wysyłam tylko jedno zgloszenie DZIENNIE!moze za mało? Pisac wierszem?proza?już stracilam wiare  emotka

Też się chętnie podepne....wysyłam od początku, codziennie po parę zgłoszeń. Dziś już się załamałam, bo 3.12 wysłałam dużo fajnych życzeń i NIC...:-( Zupełnie nie wiem o co im chodzi.
0 0

kordula84

#6664156 Napisano: 05.12.2019 20:53:29
patyk napisał(a):

Do osób które wygrały walizki z Bobovity w Rossmann, widzieliście maila o zmianie nagrody na inną walizkę bo tamtych niby producent już nie produkuje?!

Beznadzieja, raptem 30 walizek, zdjęcia nagród wielkie żeby zachęcić. I oni się teraz obudzili?
To wcześniej nagród nie mieli tylko teraz kupują? Zresztą widziałam te walizki że są  na stronach różnych sprzedażowych...

Baaaardzo słabe 
emotka

0 0

synk

#6664157 Napisano: 05.12.2019 20:55:47
pipi99 napisał(a):

rene napisał(a):

Czy może ktos podpowiedziec jak wygrac w Henia?wysyłam tylko jedno zgloszenie DZIENNIE!moze za mało? Pisac wierszem?proza?już stracilam wiare  emotka

Też się chętnie podepne....wysyłam od początku, codziennie po parę zgłoszeń. Dziś już się załamałam, bo 3.12 wysłałam dużo fajnych życzeń i NIC...:-( Zupełnie nie wiem o co im chodzi.

mało osób wygrywa po 2 razy (na te same dane), a co dopiero więcej (jedna - 4 razy, 3 osoby - po 3x, 58 osób - 2x). Raczej nikt nie zdradzi drogi do sukcesu. Ja mogę napisać moją drogę do porażki: codziennie po kilka - kilkanaście zgłoszeń, przeważnie rymy. W sumie z 200 zgłoszeń. Domniemam że mam jakiegoś bana na nazwisko. Tylko dlaczego? emotka
0 0

kordula84

#6664159 Napisano: 05.12.2019 20:58:06
no ja również wygrałam walizkę i powiem tak , to nawet nie jest śmieszne . grasz o walizkę firmy x a dostajesz tańszą firmy y. chyba organizator NAV agency nie potrafi przed konkursem zakupić nagród. Czy można coś z tym zrobić? bo mi ta z skiphop się nie podoba
0 0

magdalena-chili

#6664160 Napisano: 05.12.2019 20:58:18
patyk napisał(a):

Do osób które wygrały walizki z Bobovity w Rossmann, widzieliście maila o zmianie nagrody na inną walizkę bo tamtych niby producent już nie produkuje?!

Beznadzieja, raptem 30 walizek, zdjęcia nagród wielkie żeby zachęcić. I oni się teraz obudzili?
To wcześniej nagród nie mieli tylko teraz kupują? Zresztą widziałam te walizki że są  na stronach różnych sprzedażowych...

Baaaardzo słabe 
emotka

widziałam, co zrobić, nic nie zrobimy... można pisać, że są na tych i tych stronach (ale od producenta mieli za 1/3 ceny pewnie), ale to pewnie niewiele by dało;
na pocieszenie karta do Rossmanna 
0 0

kordula84

#6664161 Napisano: 05.12.2019 21:02:56
kartę dali bo walizka tańsza a nie w przeprosiny
0 0

magdalena-chili

#6664163 Napisano: 05.12.2019 21:04:04
synk napisał(a):

pipi99 napisał(a):

rene napisał(a):

mało osób wygrywa po 2 razy (na te same dane), a co dopiero więcej (jedna - 4 razy, 3 osoby - po 3x, 58 osób - 2x). Raczej nikt nie zdradzi drogi do sukcesu. Ja mogę napisać moją drogę do porażki: codziennie po kilka - kilkanaście zgłoszeń, przeważnie rymy. W sumie z 200 zgłoszeń. Domniemam że mam jakiegoś bana na nazwisko. Tylko dlaczego? emotka

a nie pisał ktoś na forum, że trzy wygrane zgarnęła Dziewczyna i że będzie na parapetówkę? emotka  
ja też nie wiem jak ustrzelić piwo, ale już się godzę z tym, że moje poczucie humoru może niekoniecznie musi pasować młodemu pokoleniu w agencjach... pisałam pięknie do Colgate, pisałam do Heinekena i nic, wyżyny mojej inwencji to jeszcze za mało emotka  emotka
0 0

mysia

#6664164 Napisano: 05.12.2019 21:05:16
synk napisał(a):

pipi99 napisał(a):

rene napisał(a):

Ja w tym roku biorę Henia na spokojnie, wygrywałam w każdej edycji, teraz są dni że wyślę z 5 zgłoszeń, ale większość dni kończę na 0 i póki co wygranych też 0 emotka Tu potrzeba cierpliwości, wysłać i zapomnieć może akurat przyjdzie mail z wygraną emotka
1 synk 0

magdalena-chili

#6664166 Napisano: 05.12.2019 21:12:17
kordula84 napisał(a):

"a w ramach rekompensaty za zaistniałą sytuację"... rekompensata to nie przeprosiny ale jakaś forma zadośćuczynienia - nie to że ich bronię, tamta była ładniejsza.
0 0

patyk

#6664169 Napisano: 05.12.2019 21:26:58
magdalena-chili napisał(a):

kordula84 napisał(a):

"a w ramach rekompensaty za zaistniałą sytuację"... rekompensata to nie przeprosiny ale jakaś forma zadośćuczynienia - nie to że ich bronię, tamta była ładniejsza.

Im dłużej gram w konkursach tym bardziej mnie irytują takie akcje... Kiedyś bym machnela ręką i cieszyła się tego co dają a teraz widząc jakie różne wałki robią agencje, to mnie to wkurza okropnie. 
Tamta walizka była "sztywna" super sprawa np jako bagaż dla dziecka do samolotu, a to ze skip hop to plecak z kółkami
... Według mnie jak nie ma tych konkretnych nagród to powinni jako nagrodę dać w gotówce tyle ile deklarowali wartości. Można by sobie samemu taka walizkę kupić... 

kordula84

#6664173 Napisano: 05.12.2019 21:38:43
patyk napisał(a):

kordula84 napisał(a):

Im dłużej gram w konkursach tym bardziej mnie irytują takie akcje... Kiedyś bym machnela ręką i cieszyła się tego co dają a teraz widząc jakie różne wałki robią agencje, to mnie to wkurza okropnie. 
Tamta walizka była "sztywna" super sprawa np jako bagaż dla dziecka do samolotu, a to ze skip hop to plecak z kółkami
... Według mnie jak nie ma tych konkretnych nagród to powinni jako nagrodę dać w gotówce tyle ile deklarowali wartości. Można by sobie samemu taka walizkę kupić... 

będziecie do nich pisać?
Ja planuje bo plecak to ja mam a grałam o walizkę. po 2 ktoś jest za to odpowiedzialny i teraz niech na stronach sklepów online niech pozbiera te 30 i kupi

0 0

calineczka333

#6664175 Napisano: 05.12.2019 21:45:57
mam głupie pytanie emotka ile cyfr ma numer biletu cinema city. Czy to ten numer zamówienia co ma 10 cyfr, czy 16 cyfr na dole biletu? Próbuję zgłosić Gwiezdne wojny w Cinema City.
0 0

brasia

#6664190 Napisano: 05.12.2019 22:54:51
Odnośnie konkursu Actimel- grałam uczciwie i też jestem tym wszystkim zszokowana. To  oszustwo. Piszcie do nich Ja już  to zrobiłam  i w dodatku posiadam spreena. I to nie jednego. emotka

A tak wogóle witam wszystkichemotka
Jestem tutaj nowa.

nanajka81

#6664206 Napisano: 06.12.2019 07:26:58
patyk napisał(a):

kordula84 napisał(a):

ja na walizkę się nie załapałam choć walczyłam jak głupia (naiwność!!!) po tym jak zobaczyłam te końcowe wyniki to słabo - wydać minimum 240 zł (choć bardziej to było pomiędzy 260 a 870) na produkty żeby załapać się na walizkę wartą 240 zł i jeszcze jej nie dostać. - PORAŻKA!!!! Takie utarcie nosa konkursowiczom - nie mamy i co nam zrobicie? Nigdy więcej się w taki konkurs bawić nie będę bo równie dobrze mogę sobie kupić podobne produkty za tańszą cenę. No ale człowiek naiwny myśli że tak łatwo w tym konkursowym światku coś ugra uczciwie...

magdalena-chili

#6664210 Napisano: 06.12.2019 08:13:05
nanajka81 napisał(a):

patyk napisał(a):

kordula84 napisał(a):

ja na walizkę się nie załapałam choć walczyłam jak głupia (naiwność!!!) po tym jak zobaczyłam te końcowe wyniki to słabo - wydać minimum 240 zł (choć bardziej to było pomiędzy 260 a 870) na produkty żeby załapać się na walizkę wartą 240 zł i jeszcze jej nie dostać. - PORAŻKA!!!! Takie utarcie nosa konkursowiczom - nie mamy i co nam zrobicie? Nigdy więcej się w taki konkurs bawić nie będę bo równie dobrze mogę sobie kupić podobne produkty za tańszą cenę. No ale człowiek naiwny myśli że tak łatwo w tym konkursowym światku coś ugra uczciwie...

Patyk, będziesz coś pisać do agencji? 
0 0