Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

visserarthur

#6671958 Napisano: 09.01.2020 17:15:26
kreatia napisał(a):

katake napisał(a):

Czy dostaliście już przelewy zamiast bonów Trefl od Smolara (konkurs Michaszki albo psikus)?

cisza emotka

Dziś dotarł na Mbank (z Mbanku), więc inne banki pewnie dostaną jutro.

masza

#6671960 Napisano: 09.01.2020 17:17:53
misiapysiamisia napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

Ma ktoś może regulamin do tej loterii Kinder w zapowiedziach? emotka

https://www.kinde...pl/xp/kinder-time/ 

a gdzie wejść w regulamin? ślepa jestem...
0 0

truskaweczka123

#6671962 Napisano: 09.01.2020 17:22:54
lubiekisiel napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

basku napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

Jakiś czas temu wygrałam kod do sklepu internetowego. Czas na realizacje był do końca grudnia. Okazało się, że kod jest niepoprawny, więc napisałam do organizatora. Odpisali, że mogłam to zgłaszać w ciągu 14 dni od wyników konkursu, bo taki był czas na REKLAMACJE dotyczące konkursu. Czy ktoś miał podobną sytuację? Myślałam, że reklamacje dotyczą przebiegu konkursu a nie poprawności kodów  emotka

dokładnie, jak miałaś zgłosić reklamację w ciągu 14 dni na nieprawidłowy kod, nie wiedząc czy jest prawidłowy i jednocześnie majac świadomość,że jest ważny do końca roku. 

nie lubię takich reakcji, skoro kod nie został wykorzystany, a widać, że nastąpił błąd to nie rozumiem dlaczego organizator sam z siebie nie zaproponuje nowego. 

a czy to chodzi może o zakupy i kody do SEMILAC?

ja miałam też bon 100 zł ze streetcom, zrobiłam zakupy za ok 150, , po czym po kilku dniach okazało się że kwota przeze mnie opłacona wróciła - jakiś błąd transakcji w banku i dziś mi odpisali, że zamówienie nie może być zrealizowane, bo kupon wykorzystany może być raz emotka masakra, zła jestem ;/  nie mam bonu 100 zł i nie mam zakupów ;/

Tak emotka

U mnie dokładnie tak samo, 31.12 sobie przypomniałam o kodach, próbuję zrobić zakupy, a kod nie działa, więc zrobiłam screena z wyraźną datą, napisałam do nich maila i odpowiedź taka sama: kody ważne do 31.12 ale na sprawdzenie czy są poprawne było 14 dni - beznadzieja

a tak z innej beczki widziałyście jak tam wzrosły ceny w ciągu kilku dni?? w sylwestra jeszcze wszystkie błyszczyki było po 30 teraz już po 40, pomadki dzisiaj już po.... 50, 55 , a parę dni temu też 30 kosztowały emotka
pudry były po 35 a dzisiaj te same produkty po 49,90.... emotka emotka jakieś szaleństwo emotka
0 0

niewyspanamama

#6671982 Napisano: 09.01.2020 17:58:34
Gdzie sprawdzacie wygrane bilety do kina z Tymbark?? Na stronie smolara nie mogę znaleźć w sprawdź wyniki emotka
0 0

titinunu

#6671983 Napisano: 09.01.2020 17:59:09
niewyspanamama napisał(a):

Gdzie sprawdzacie wygrane bilety do kina z Tymbark?? Na stronie smolara nie mogę znaleźć w sprawdź wyniki emotka

https://www.laureaci.smolar.pl/ tu sprawdzamy
0 0

niewyspanamama

#6671986 Napisano: 09.01.2020 18:02:00
titinunu napisał(a):

bardzo dziękuję
1 titinunu 0

niewyspanamama

#6671997 Napisano: 09.01.2020 18:27:08
Macie @ z inpostu o rowerku wygranym z nivea baby  o nadaniu przesyłki? 
u męża za książkę mam @ , u siostry za rowerek też a u męża za rowerek nic..... może paragon nie przeszedł weryfikacji emotka nie miałam żadnej wzmianki o serii Disney na nim emotka
0 0

roksana2802

#6671999 Napisano: 09.01.2020 18:28:19

u męża za książkę mam @ , u siostry za rowerek też a u męża za rowerek nic..... może paragon nie przeszedł weryfikacji emotka nie miałam żadnej wzmianki o serii Disney na nim emotka

Ja też nic nie mam emotka

LejziDejzi

#6672000 Napisano: 09.01.2020 18:35:45
roksana2802 napisał(a):

u mnie podobnie... na 1 mam @ na drugim nie. (paraony też 1 dobrze opisany z nazwą disney a na 2 nie było) mam nadzieje że przejdzie i ślą na raty emotka  
0 0

nitka310

#6672004 Napisano: 09.01.2020 18:48:13
Chciałam wysłać na konkurs kiory z biedronki, i nie wiem czy wysłałam odpowiedź czy nie, ponieważ zawiesza mi się Internet i sporo czekałam więc kilka razy kliklam wyślij, po pewnym czasie na stronie pokazało się ze wprowadzono już zgłoszenie z wpisanym numerem paragonu:/ i nie bardzo wiem czy wysłałam to zgłoszenie 2 razy i dlatego ten komunikat czy powód jest inny i nie wysłałam zgloszenia:( ktoś już tak miał?
0 0

mmonika-94

#6672011 Napisano: 09.01.2020 18:55:55

titinunu napisał(a):

bardzo dziękuję

Właśnie sprawdzałam wyniki tam bo zarejestrowalam dużo paragonów i jest napisane :" nie ma takiich danych w bazie laureatów " az dziwne bym nic nie trafila na taz 1000 biletow... czy oni beda jakos informowac o wygranych przez sms lub email?
0 0

pink086

#6672013 Napisano: 09.01.2020 18:58:37
LejziDejzi napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

u mnie podobnie... na 1 mam @ na drugim nie. (paraony też 1 dobrze opisany z nazwą disney a na 2 nie było) mam nadzieje że przejdzie i ślą na raty emotka  

u mnie tylko info o książce i mam stracha bo w tesco kupowałam... ale przecież jakby nie przeszło weryfikacji dostalibyśmy informację? dobrze myślę?
0 0

kreatia

#6672017 Napisano: 09.01.2020 19:06:41
0nitka310 napisał(a):

Chciałam wysłać na konkurs kiory z biedronki, i nie wiem czy wysłałam odpowiedź czy nie, ponieważ zawiesza mi się Internet i sporo czekałam więc kilka razy kliklam wyślij, po pewnym czasie na stronie pokazało się ze wprowadzono już zgłoszenie z wpisanym numerem paragonu:/ i nie bardzo wiem czy wysłałam to zgłoszenie 2 razy i dlatego ten komunikat czy powód jest inny i nie wysłałam zgloszenia:( ktoś już tak miał?

Dzisiaj przypadkiem odświeżyłam stronę po wysłaniu zgłoszenia i napisało, że paragon użyty, więc najprawdopodobniej Twoje zgłoszenie do nich dotarło , stąd info o zduplikowanym numerze. 
0 0

nitka310

#6672023 Napisano: 09.01.2020 19:09:13
kreatia napisał(a):

0nitka310 napisał(a):

Dzisiaj przypadkiem odświeżyłam stronę po wysłaniu zgłoszenia i napisało, że paragon użyty, więc najprawdopodobniej Twoje zgłoszenie do nich dotarło , stąd info o zduplikowanym numerze. 

Bardzo dziekuje za odpowiedź, więc czekam na wyniki:))
1 kreatia 0

jokan

#6672045 Napisano: 09.01.2020 19:47:47
w jakiej zakładce sprawdzacie ten Tymbark ogólnopolski, czy ja nie widzę ?emotka
0 0

cleo25

#6672047 Napisano: 09.01.2020 19:52:26
jokan napisał(a):

w jakiej zakładce sprawdzacie ten Tymbark ogólnopolski, czy ja nie widzę ? emotka

W formularzu laureata :
https://www.laureaci.smolar.pl/
"Tym którzy kochają być razem"
1 jokan 0

cleo25

#6672049 Napisano: 09.01.2020 19:55:30
jokan napisał(a):

cleo25 napisał(a):

jokan napisał(a):

w jakiej zakładce sprawdzacie ten Tymbark ogólnopolski, czy ja nie widzę ? emotka

W formularzu laureata :

dzieki, ja myslalam, ze to sie inaczej nazywalo

Dobrze myślałaś. W naszej bazie było błędnie nazwane, ale według regulaminu "Tym którzy kochają być razem"
https://www.e-kon...e1.html#.Xhd26BtCeig
0 0

jokan

#6672050 Napisano: 09.01.2020 19:55:51
cleo25 napisał(a):

jokan napisał(a):

cleo25 napisał(a):

jokan napisał(a):

W formularzu laureata :

dzieki, ja myslalam, ze to sie inaczej nazywalo

Dobrze myślałaś. W naszej bazie było błędnie nazwane, ale według regulaminu "Tym którzy kochają być razem"
https://www.e-kon...e1.html#.Xhd26BtCeig

i taak mam wielkie pudło emotka
0 0

nanajka81

#6672051 Napisano: 09.01.2020 19:58:59
pink086 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

u mnie tylko info o książce i mam stracha bo w tesco kupowałam... ale przecież jakby nie przeszło weryfikacji dostalibyśmy informację? dobrze myślę?

ja też w tesco kupowałam i też nie mam żadnego @ z inpostu że coś do mnie idzie (wygrałam rowerek)
0 0

pipi99

#6672052 Napisano: 09.01.2020 20:03:13
nanajka81 napisał(a):

pink086 napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

roksana2802 napisał(a):

ja też w tesco kupowałam i też nie mam żadnego @ z inpostu że coś do mnie idzie (wygrałam rowerek)

Ja wygrałam tylko książeczkę ale nie Miałam wzmianki Disney na paragonie i maila z Inpostu mam, więc może właśnie ślą na raty emotka
0 0