Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nikos

#6693317 Napisano: 29.03.2020 20:22:16
la-princessa napisał(a):

Czy ktoś mógłby poratować mnie regulaminem do konkursu Henkel w Intermarche? https://www.e-kon...he.html#.XoDa10FR3IU Strona Intermarche padła i się nie otwiera, na stronie Albedo z regulaminami nie ma akurat regulaminu do tego konkursu emotka  Będę wdzięczna!

Wyślij mi maila na pw, podeślę Ci regulamin 
0 0

gosiaczeq

#6693331 Napisano: 29.03.2020 21:35:01
czy byly wyniki z velvet, papier turbo?
0 0

monkakk

#6693333 Napisano: 29.03.2020 21:48:11
gosiaczeq napisał(a):

czy byly wyniki z velvet, papier turbo?

Nie, czekamy
0 0

misiamarysia

#6693341 Napisano: 29.03.2020 23:29:50
pikawka napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy na wygraną nagrodę w konkursie Hebe odsyłacie wymagane rzeczy z sms  czy z regulaminu? 

ja z sms odesłałam

Ja również z smsa

ja z SMSa
0 0

ktosiek1

#6693360 Napisano: 30.03.2020 09:14:19
zielonaszpilka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

yonex napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Mam pytanie wygrywacie bon do biura podróży i co robicie ?:
- bonu nie da się zamienić na gotówkę emotka  - regulamin tak stanowi
- brać wycieczkę z jak najodleglejszym terminem i możliwością zmiany terminu, celu wycieczki
- męczyć agencję i zlecającego konkurs o zmianę nagrody

co robić ?

pozdrawiam
Krzysztof

Bony są przeważnie ważne minimum rok...zatem luźna gumka. 

Są duże szanse, że biuro podróży upadnie i wtedy taki bon będzie miał wartość niższą od rolki papieru toaletowego

W przypadku dużych biur - nie wydaje mi się. Sama mam uciułane kilkadziesiąt tys. do ITAKI i śpię spokojnie.

Ving - to kiedyś było duże biuro, zniknęło zanim nadeszła realizacja pomysłu na voucher - 5 tys zł
Triada - to kiedyś też duże biuro sytuacja jak wyżej zmarnowało się 3 tys zł
Wiem że są wygrane vouchery po 10 czy 20 tys zł,, ale mi szkoda było i tych w sumie 8 tys,.,.(i jeszcze trzeba było z własnej kasy zapłacić podatek 10%) myśle że to było ok 15 lat temu lub więcej

darog, nie stresuj mnie please emotka  bo osiwieję. 

Lub chociażby zeszłoroczne bankructwo Thomas Cook i Neckermanna - jedno z największych biur podróży. Ale nie ma co się martwić na zapas, myślę jednak, że teraz organizatorzy konkursów powinni wziąć pod uwagę różne opcje i może jednak zrezygnować z voucherów wakacyjnych. Z drugiej strony to kolejny mały gwoździk do trumny branży turystycznej... i tak źle i tak niedobrze emotka

Ja mam bony do Rainbow - pierwszy raz w mojej karierze konkursowej trafiły mi się tak zacne wygrane, a tu może być różnie. W każdym bądź razie nie śpię spokojnie jak edzia21, mając na względzie chociażby zeszłoroczny upadek Neckermanna. Z drugiej strony upaść wszyscy nie mogą....
0 0

yonex

#6693363 Napisano: 30.03.2020 09:34:01
ktosiek1 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

yonex napisał(a):

edzia21 napisał(a):

bandit napisał(a):

Witam
Mam pytanie wygrywacie bon do biura podróży i co robicie ?:
- bonu nie da się zamienić na gotówkę emotka  - regulamin tak stanowi
- brać wycieczkę z jak najodleglejszym terminem i możliwością zmiany terminu, celu wycieczki
- męczyć agencję i zlecającego konkurs o zmianę nagrody

co robić ?

pozdrawiam
Krzysztof

Bony są przeważnie ważne minimum rok...zatem luźna gumka. 

Są duże szanse, że biuro podróży upadnie i wtedy taki bon będzie miał wartość niższą od rolki papieru toaletowego

W przypadku dużych biur - nie wydaje mi się. Sama mam uciułane kilkadziesiąt tys. do ITAKI i śpię spokojnie.

Ving - to kiedyś było duże biuro, zniknęło zanim nadeszła realizacja pomysłu na voucher - 5 tys zł
Triada - to kiedyś też duże biuro sytuacja jak wyżej zmarnowało się 3 tys zł
Wiem że są wygrane vouchery po 10 czy 20 tys zł,, ale mi szkoda było i tych w sumie 8 tys,.,.(i jeszcze trzeba było z własnej kasy zapłacić podatek 10%) myśle że to było ok 15 lat temu lub więcej

darog, nie stresuj mnie please emotka  bo osiwieję. 

Lub chociażby zeszłoroczne bankructwo Thomas Cook i Neckermanna - jedno z największych biur podróży. Ale nie ma co się martwić na zapas, myślę jednak, że teraz organizatorzy konkursów powinni wziąć pod uwagę różne opcje i może jednak zrezygnować z voucherów wakacyjnych. Z drugiej strony to kolejny mały gwoździk do trumny branży turystycznej... i tak źle i tak niedobrze emotka

Ja mam bony do Rainbow - pierwszy raz w mojej karierze konkursowej trafiły mi się tak zacne wygrane, a tu może być różnie. W każdym bądź razie nie śpię spokojnie jak edzia21, mając na względzie chociażby zeszłoroczny upadek Neckermanna. Z drugiej strony upaść wszyscy nie mogą....

Bony potanieją, bo biura podróży będą mogły zwracać w bonach należności za imprezy, które się nie odbyły z powodu epidemii. Na olx widziałem wakacje.pl na 10k za 7,7k z terminem do sierpnia. Gdy biuro podróży upada lepiej mieć wykupioną wycieczkę niż bony wtedy jest szansa na kasę z gwarancji biura lub funduszu gwarancyjnego
0 0

pikawka

#6693374 Napisano: 30.03.2020 10:26:05
Rimmel. Czy ktoś ma problem z dostarczeniem maila ? Przychodzi mi zwrotka, że nie może być dostarczone. Wysłałam kilka razy. 
0 0

bizix

#6693383 Napisano: 30.03.2020 10:46:12
pikawka napisał(a):

Rimmel. Czy ktoś ma problem z dostarczeniem maila ? Przychodzi mi zwrotka, że nie może być dostarczone. Wysłałam kilka razy. 

U mnie to samo.
0 0

tormenta77

#6693384 Napisano: 30.03.2020 10:51:34
bizix napisał(a):

pikawka napisał(a):

U mnie to samo.

Mogę tylko napisać, że w czwartek mail wyszedł ode mnie bez problemu.
0 0

Gość: ilona162

#6693387 Napisano: 30.03.2020 10:57:37
tormenta77 napisał(a):

bizix napisał(a):

pikawka napisał(a):

U mnie to samo.

a wpisujecie poprawnego maila, nairobia.com (nie .pl)?
0 0

pikawka

#6693389 Napisano: 30.03.2020 11:00:26
ilona162 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

bizix napisał(a):

pikawka napisał(a):

U mnie to samo.

Tak. Sprawdzalam. Z innego maila poszło. Skopiowalam i już z drugiego maila nie idzie. 
0 0

Niebieska_Laguna

#6693392 Napisano: 30.03.2020 11:11:40
pikawka napisał(a):

ilona162 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

bizix napisał(a):

pikawka napisał(a):

U mnie to samo.

Tak. Sprawdzalam. Z innego maila poszło. Skopiowalam i już z drugiego maila nie idzie. 

Mejl wracał mi kilka razy, aż zmniejszyłam wielkość załączników i wtedy poszedł bez problemu emotka
0 0

pikawka

#6693393 Napisano: 30.03.2020 11:12:50
Niebieska_Laguna napisał(a):

pikawka napisał(a):

ilona162 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

bizix napisał(a):

pikawka napisał(a):

U mnie to samo.

Mejl wracał mi kilka razy, aż zmniejszyłam wielkość załączników i wtedy poszedł bez problemu emotka

Wysłałam bez załączników i też komunikat....
0 0

domika

#6693400 Napisano: 30.03.2020 11:45:34
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

ilona162 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

bizix napisał(a):

pikawka napisał(a):

U mnie to samo.

U mnie dokładnie to samo emotka
0 0

vanillasky-2017

#6693409 Napisano: 30.03.2020 12:05:05
asper01 napisał(a):

vanillasky-2017 napisał(a):

Czy były wyniki Kinder za zeszły tydzień? 

Tak

Dziękuję emotka
0 0

doris1

#6693412 Napisano: 30.03.2020 12:09:23

asper01 napisał(a):

Czy były wyniki Kinder za zeszły tydzień? 

Tak

Dziękuję emotka
domika napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

ilona162 napisał(a):

tormenta77 napisał(a):

bizix napisał(a):

pikawka napisał(a):

U mnie to samo.

U mnie dokładnie to samo emotka

na odesłanie było 3 dni
" Laureat w terminie 3 dni od powiadomienia go o prawie do Nagrody/ otrzymania wiadomości powiadamiającej go o prawie do Nagrody, w sposób, o którym mowa w pkt V ust. 3 Regulaminu, prześle na adres
poczty elektronicznej (rimmel@nairobia.com) zgodę na przeniesienie praw autorskich (według wzoru stanowiącego Załącznik nr 3 do Regulaminu) ...."
0 0

pikawka

#6693433 Napisano: 30.03.2020 13:10:38

" Laureat w terminie 3 dni od powiadomienia go o prawie do Nagrody/ otrzymania wiadomości powiadamiającej go o prawie do Nagrody, w sposób, o którym mowa w pkt V ust. 3 Regulaminu, prześle na adres
poczty elektronicznej (rimmel@nairobia.com) zgodę na przeniesienie praw autorskich (według wzoru stanowiącego Załącznik nr 3 do Regulaminu) ...."

Wysłałam wczoraj. I to nie może w tym by  problem, ponieważ ten sam mail jest podany w sprawach reklamacyjnych więc nie powinien być zablokowany.  
0 0

danaaa

#6693441 Napisano: 30.03.2020 13:58:52
pikawka napisał(a):

Wysłałam wczoraj. I to nie może w tym by  problem, ponieważ ten sam mail jest podany w sprawach reklamacyjnych więc nie powinien być zablokowany.  

U mnie ta sama sytuacja, też wczorajszy mail z danymi nie dotarł do nich. Próbowałam dzisiaj skontaktować sie telefonicznie na numer podany na stronie głównej NAIROBII, ale jak na razie tez bezskutecznie.
0 0

mstelmas11

#6693442 Napisano: 30.03.2020 13:59:22
Czy pytał ktoś może Karlsbad czy nie można im emailem wysłać skanu patagonu na ten ręcznik z Carrefoura z szamponu? Na walizkę Milki mógł być email, a teraz koniecznie chcą oryginał?
0 0

pikawka

#6693443 Napisano: 30.03.2020 14:00:47
danaaa napisał(a):

pikawka napisał(a):

U mnie ta sama sytuacja, też wczorajszy mail z danymi nie dotarł do nich. Próbowałam dzisiaj skontaktować sie telefonicznie na numer podany na stronie głównej NAIROBII, ale jak na razie tez bezskutecznie.

Też dzwoniłam i bez odzewu. Wysłałam z innego maila i chyba jest ok.  
0 0