Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sylwika76

#6696491 Napisano: 13.04.2020 18:54:09
może Ktoś mi poradzi jak wziąć udział w konkursie warki, wchodzę na stronę i nie mogę nic zrobićemotka
0 0

yonex

#6696493 Napisano: 13.04.2020 19:32:47
ktosiek1 napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Góralki, nagroda główna: jak zgłaszacie hasła konkursowe (dokończ zdanie: Z góralkami każdy stan to stan dobrej zabawy...) to kończycie zdanie, czyli wpisujecie hasełko małą literą czy zaczynacie nowe zdanie? Ja pisałabym z małej, skoro kończę zdanie, ale jak przyszła mi zwrotka z potwierdzeniem mojego hasła, to podane było bez tej pierwszej części zdania i wyglądało to jak niepełne wypowiedzenie. Nie wiem, czy ktoś zrozumie, co mam na myśli, ale może emotka

piszę z małej kończąc zdanie. Organizatorzy już dobrze wiedzą jaki jest początek i o co pytają.... emotka

Nie wiem jak jest z prozą, ale pisząc rymowankę nigdy nie tworzę rymu do tego podanego przez organizatora początku. Jak podpowiada mi skromne doświadczenie nie może/nie musi to wyglądać tak:

Z Góralkami każdy stan to stan dobrej zabawy, bo...
Mogę z nimi napić się kawy itd.
Tylko tak:
Mogę z nimi napić się czaju
I zawsze czuję się jak w raju

Ten kto czyta, ma gdzieś w głowie ten początek, ale widzi tylko to co napisałeś i musi to być spójne, rytmiczne, dowcipne, kreatywne no i związane z tym początkiem

jokan

#6696495 Napisano: 13.04.2020 20:08:25
sylwika76 napisał(a):

może Ktoś mi poradzi jak wziąć udział w konkursie warki, wchodzę na stronę i nie mogę nic zrobić emotka

moze wina przegladarki, probowalas z innej?
0 0

maverick

#6696501 Napisano: 13.04.2020 21:09:04
sylwika76 napisał(a):

może Ktoś mi poradzi jak wziąć udział w konkursie warki, wchodzę na stronę i nie mogę nic zrobić emotka

A kliknęłaś w ramkę z napisem Postaw Warke? emotka
0 0

FBewa36

#6696514 Napisano: 13.04.2020 22:59:46
Myślicie że Warka rzeczywiście czyta i wybiera czy losuje?
0 0

sylwika76

#6696516 Napisano: 13.04.2020 23:19:53
maverick napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

A kliknęłaś w ramkę z napisem Postaw Warke? emotka

Dziękuję Dziewczyny - zmieniłam przeglądarkę i poszło emotka
1 jokan 0

bezaczek7

#6696518 Napisano: 13.04.2020 23:42:07
Zapytanie mam o cole na messengerze. Potwierdzam logowanie podajac dane do fb, ale potem kolejny krok sie pojawia, znowu chca podania maila i hasla (Skorzystaj z opcji poniżej i potwierdź swoje dane aby wziąć udział w promocji.The email is already registered, authenticate to merge accounts). wpisuje ponownie to samo (bo co innego? Juz kiedys pare kodow wyslalam na aktualna promocje, a tu znow kaza potwierdzac dane) i komunikat Unknown message translation. Ktos ma jakis pomysl?
0 0

agakaz2

#6696520 Napisano: 14.04.2020 05:55:56
bezaczek7 napisał(a):

Zapytanie mam o cole na messengerze. Potwierdzam logowanie podajac dane do fb, ale potem kolejny krok sie pojawia, znowu chca podania maila i hasla (Skorzystaj z opcji poniżej i potwierdź swoje dane aby wziąć udział w promocji.The email is already registered, authenticate to merge accounts). wpisuje ponownie to samo (bo co innego? Juz kiedys pare kodow wyslalam na aktualna promocje, a tu znow kaza potwierdzac dane) i komunikat Unknown message translation. Ktos ma jakis pomysl?

miałam tak zmieniłam przeglądarkę i poszło
0 0

magie1982

#6696525 Napisano: 14.04.2020 07:51:29
Czy widzicie załącznik do regulaminu w konkursie Kupiec? 
0 0

jokan

#6696528 Napisano: 14.04.2020 08:35:20
magie1982 napisał(a):

Czy widzicie załącznik do regulaminu w konkursie Kupiec? 

nie ma
0 0

ikropka

#6696529 Napisano: 14.04.2020 08:35:47
agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

u mnie nie idzie na żadnej przeglądarce, na żadnym z 3 laptopów. Załamka
0 0

nkba

#6696558 Napisano: 14.04.2020 11:10:38
Pod koniec ubiegłego tygodnia wpadł mi link do konka w Biedrze emotka Nie mogę nic w bazie znaleźć i zaczynam się zastanawiać czy dobrze widziałam emotka
0 0

edzia21

#6696560 Napisano: 14.04.2020 11:12:17
nkba napisał(a):

Pod koniec ubiegłego tygodnia wpadł mi link do konka w Biedrze emotka Nie mogę nic w bazie znaleźć i zaczynam się zastanawiać czy dobrze widziałam emotka

Lay's?
1 nkba 0

pioge7

#6696561 Napisano: 14.04.2020 11:12:23
nkba napisał(a):

może chodzi o Lays ?? W Zapowiedziach jest
1 nkba 0

bezaczek7

#6696576 Napisano: 14.04.2020 11:41:31
agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Tylko jak w telefonie zmienic przegladarke, otwiera mi sie samo jakos po kliknieciu w messengerze. No nic, sprobuje po poludniu moze na laptopie. Dziekuje emotka
0 0

nkba

#6696577 Napisano: 14.04.2020 11:43:37
pioge7 napisał(a):

nkba napisał(a):

może chodzi o Lays ?? W Zapowiedziach jest

Dzięki za info - być może to o Laysy chodziło, nie pamiętam już emotka wiesz, kwiatki w ogródku juz absorbują na całego moja uwagę emotka
1 pioge7 0

nkba

#6696579 Napisano: 14.04.2020 11:46:05
edzia21 napisał(a):

nkba napisał(a):

Lay's?

emotka
0 0

agakaz2

#6696582 Napisano: 14.04.2020 11:52:34
bezaczek7 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Tylko jak w telefonie zmienic przegladarke, otwiera mi sie samo jakos po kliknieciu w messengerze. No nic, sprobuje po poludniu moze na laptopie. Dziekuje emotka

jak otwieram przeglądarkę mam tam taka opcję wersja na komputer to zaznaczyłam. rozumiem Cię doskonale bo ja klikałam we wszystko by tylko przeszło emotka
1 bezaczek7 0

misiamarysia

#6696585 Napisano: 14.04.2020 11:58:14
ikropka napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

u mnie nie idzie na żadnej przeglądarce, na żadnym z 3 laptopów. Załamka

U mnie też na niczym nie idzie, już podziękowałam Coli
0 0

kiedystobylo

#6696592 Napisano: 14.04.2020 12:11:13
Może macie włączonego AdBlocka/jakiegoś mocnego antywirusa? U mnie wiele takich stron się blokowało przez AdBlocka właśnie, jak go wyłączyłam to wtedy działało.