Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6697094 Napisano: 16.04.2020 12:05:17
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

jokan napisał(a):

donia7 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktoś wygrał nagrodę III stopnia w Knorr Delikatesy/ Mila?

Jedna osoba na forum się pochwaliła. Kilka osób zaś II i III stopień. Bardzo mało tych nagród na forum. Żadna znajoma też nie wygrała emotka

dzięki, jak dla mnie to b. dziwne, piszę właśnie do nich z zapytaniem

odpisali, że wszyscy o wygranej zostali poinformowani  emotka - na tyle nagród aż dziwne, że tylko 1 osoba z forum wygrałam nagrodę III stopnia....co o tym myślicie?

Zapytaj w Unilever  emotka

nie wiem czy mi się chce emotka emotka emotka

Lepiej kupic Kamis  emotka

eee. jeszcze lepiej Prymat emotka

nitka310

#6697103 Napisano: 16.04.2020 12:38:24
Pytanie do tych co wygrali Warke. Udało się wam wygrać wysyłając codziennie to samo czy codziennie coś innego pisaliscie aż się udało?
0 0

pikawka

#6697119 Napisano: 16.04.2020 13:20:54
mariolakal napisał(a):

mama-l-k-m napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

pikawka napisał(a):

nitka310 napisał(a):

Z Jordan przyszło komuś potwierdzenie o pozytywnej weryfikacji? Cokolwiek?

Nic  emotka

Nie

U mnie też nic, chociaż ładnie poprosiłam o potwierdzenie... i teraz się boję, że dzisiejszy sms to rezerwa za tamtą wygraną...  emotka  Chociaż skoro do nikogo nie napisali, to może nie... emotka

mi odpisali i podali rodzaj nagrody oraz że dokumenty przesłano poprawnie, bo odsyłając poprosiłam emotka

U mnie taki sam e-mail z dnia 9 kwietnia /podpisany R.W./

Napisałam do nich wczoraj zapytanie, niestety bez odpowiedziemotka
0 0

zielonaszpilka

#6697124 Napisano: 16.04.2020 13:31:02
Jak ja lubię konkursy bez podania numeru paragonu i ten wysyp biedactw, które akurat odesłały paragon na inny konkurs, zalały albo wyrzuciły przypadkowo emotka Nie twierdzę, że takie sytuacje się nie zdarzają, no ale... emotka  

lukasz6

#6697126 Napisano: 16.04.2020 13:35:36
zielonaszpilka napisał(a):

Jak ja lubię konkursy bez podania numeru paragonu i ten wysyp biedactw, które akurat odesłały paragon na inny konkurs, zalały albo wyrzuciły przypadkowo emotka Nie twierdzę, że takie sytuacje się nie zdarzają, no ale... emotka  

kwarantanna Ci widać nie służy i bardzo się nudzisz emotka
1 pikantny 0

sylwek2015

#6697127 Napisano: 16.04.2020 13:37:31
Pytanie do laureatów konkursu żubrówki https://zwolajstado.pl/ Czy ktoś jeszcze z WAs czeka na swoją nagrodę?
0 0

zielonaszpilka

#6697128 Napisano: 16.04.2020 13:38:34
lukasz6 napisał(a):

nudzę się, bo się cieszę? emotka  Dziwny tok rozumowania emotka  kwarantanna bardzo mi służy emotka  mam dużo czasu na czytanie regulaminów, porządkowanie paragonów i robienie im zdjęć emotka  polecam emotka
1 anaesth 0

zielonaszpilka

#6697130 Napisano: 16.04.2020 13:41:20
sylwek2015 napisał(a):

Pytanie do laureatów konkursu żubrówki https://zwolajstado.pl/ Czy ktoś jeszcze z WAs czeka na swoją nagrodę?

A na co czekasz? Bo wódki i kamizelki już dawno w domach.
0 0

assal

#6697131 Napisano: 16.04.2020 13:44:43
Zielonaszpilka: Niestety, tak bywa. Ja się tak z Albedo nie lubię, że jedna wygrana zdziwiła mocno. Na rezerwę się nie nastawiałam, strata nieduża. Za to mam pewną wskazówkę, co teraz w Albedo się sprawdza i mi to wystarcza  emotka  
0 0

ziolko

#6697133 Napisano: 16.04.2020 13:46:17
lukasz6 napisał(a):

co ma do rzeczy kwarantanna?? emotka
Po prostu są ludzie, którzy przypadkowo wysłali paragon na inny konkurs (jeśli faktycznie wygrali, ale z drugiej strony tyle się mówi o tym, żeby nie kupować na jeden paragon produktów na 2 różne konkursy), skoro były już wcześniej wyniki, albo zgubili czy wyrzucili (nawet mnie kiedyś się to zdarzyło emotka ).
A są też etatowi cwaniacy, co nigdy nie kupują produktów na konkurs, tylko później sępią o paragon. A naiwni, którzy opchnęli taki paragon, cieszą się, że "chociaż zakupy się zwróciły".
0 0

zielonaszpilka

#6697134 Napisano: 16.04.2020 13:47:14
sylwek2015 napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Ekipa czeka na 4 smartfony  emotka

Z tym niestety nie pomogę emotka    emotka  Być może na smartfony musicie dłużej poczekać. Napisz do organizatora, bo trochę czasu już minęło emotka  Chyba, że w regulaminie mają jakiś długi termin na dostawę nagród?
0 0

zielonaszpilka

#6697137 Napisano: 16.04.2020 13:49:26
ziolko napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

co ma do rzeczy kwarantanna??  emotka
Po prostu są ludzie, którzy przypadkowo wysłali paragon na inny konkurs (jeśli faktycznie wygrali, ale z drugiej strony tyle się mówi o tym, żeby nie kupować na jeden paragon produktów na 2 różne konkursy), skoro były już wcześniej wyniki, albo zgubili czy wyrzucili (nawet mnie kiedyś się to zdarzyło emotka ).
A są też etatowi cwaniacy, co nigdy nie kupują produktów na konkurs, tylko później sępią o paragon. A naiwni, którzy opchnęli taki paragon, cieszą się, że "chociaż zakupy się zwróciły".

Dokładnie emotka  Dlatego napisałam, że nie twierdzę, że takie sytuacje się nie zdarzają. Jednak dziwnym trafem takie lamenty pojawiają się nad wyraz często jedynie przy konkursach bez podania numeru paragonu. Jeśli podaje się numer to taki wpis pojawia się bardzooo rzadko, jak np. ostatnio u Jokan przy hulajnodze Oreo.

zielonaszpilka

#6697139 Napisano: 16.04.2020 13:58:28
sylwek2015 napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

sylwek2015 napisał(a):

Ekipa czeka na 4 smartfony  emotka

Z tym niestety nie pomogę emotka    emotka  Być może na smartfony musicie dłużej poczekać. Napisz do organizatora, bo trochę czasu już minęło emotka  Chyba, że w regulaminie mają jakiś długi termin na dostawę nagród?

Napisałem już do nich chyba ze 4 wiadomości w różnych odstępach czasu, ale na odpowiedź się niestety nie doczekałem.

kurcze, wydawało mi się, że oprócz Ciebie jeszcze ktoś z forum chwalił się smartfonami, ale nie mogę znaleźć tego wpisu. Może ten ktoś się do Ciebie odezwie emotka  Według regulaminu juz dawno powinniście mieć nagrody u siebie, może lepiej zadzwoń do GoldenSubmarine?
0 0

prosiaczek

#6697140 Napisano: 16.04.2020 13:58:47

lukasz6 napisał(a):

nudzę się, bo się cieszę?  emotka  Dziwny tok rozumowania emotka  kwarantanna bardzo mi służy emotka  mam dużo czasu na czytanie regulaminów, porządkowanie paragonów i robienie im zdjęć emotka  polecam emotka

Widziałam te wyżalne wpisy emotka  :D o zalanych paragonach i dziwnych rezerwach emotka  
0 0

jokan

#6697142 Napisano: 16.04.2020 14:01:12

ziolko napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

Dokładnie emotka  Dlatego napisałam, że nie twierdzę, że takie sytuacje się nie zdarzają. Jednak dziwnym trafem takie lamenty pojawiają się nad wyraz często jedynie przy konkursach bez podania numeru paragonu. Jeśli podaje się numer to taki wpis pojawia się bardzooo rzadko, jak np. ostatnio u Jokan przy hulajnodze Oreo.

oo dzięki, że o mnie wspomniałaś...no fakt, hulajnoga przepadła, bo nie spodziewałam się, że będzie rezerwa rezerwy i to na mnie trafi:(, zdarza się, trudno....po prostu za szybko zabrałam się za "wiosenne porządki" w paragonach emotka emotka - z tym, że chciałabym zauważyć, że ja nie szukałam paragonu....
0 0

zielonaszpilka

#6697145 Napisano: 16.04.2020 14:11:33
jokan napisał(a):

ziolko napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

oo dzięki, że o mnie wspomniałaś...no fakt, hulajnoga przepadła, bo nie spodziewałam się, że będzie rezerwa rezerwy i to na mnie trafi:(, zdarza się, trudno....po prostu za szybko zabrałam się za "wiosenne porządki" w paragonach emotka emotka - z tymże chciałam zauważyć, że ja nie szukałam paragonu....

No tak, tak emotka  nie szukałaś emotka  Bo tam się podawało numer w zgłoszeniu emotka  ale Twój przypadek pokazuje, że takie sytuacje się zdarzają i ludzie też o nich piszą na forum. Bo zaraz ktoś powie, że ludzie w sytuacjach, gdy podaje się dane paragonu w zgłoszeniu nie piszą o tym, że im nagroda przepadła. Piszą, piszą emotka  i takie wpisy zapadają w pamięć, bo człowiekowi robi się autentycznie przykro, że komuś przepadła w ten sposób nagroda. Tylko takie sytuacja zdarzają się bardzo rzadko, a przy konkursach bez podana numeru nagle wysyp emotka  i jakoś wtedy nie umiem wzbudzić w sobie żalu.

avanti99

#6697152 Napisano: 16.04.2020 14:26:51
dlatego ja nie dziele sie nagrodami jak to ładnie tutaj ujmujecie. nie wygralam w Pesila, mam kilka paragonow i nie zamierzam oddawac. co innego zle kupic produkt i zostac zdyskwalifikowanym, tak jak ktos wczesniej napisal - wtedy mi autentycznie kogos szkoda, ale tak to mam taka zasade  ityle. pierwsza sprawa ze konkurs zostaje tak zdefiniowany, ze umozliwa wiele zgloszen. dwa: ze sa osoby, ktore te paragony sprzedaja lub jak szczytnie nazywacie: dziela sie. Tu sie pewnie pojawi wpis: lepiej sie podzielic niz zeby orgaanizator zgarnal. NIE. bo byc moze jakbyscie sie nie dzielili to z rezerowowych byscie sie zalapali, a nie ktos kto nie kupil nic, lub gral na kilka zgloszen otrzyma kolejna nagrode. Moze byscie wtedy wreszcie wygrywali. ija tez.

avanti99

#6697153 Napisano: 16.04.2020 14:28:09
a poki bedziecie te paragony sprzedawac, dzielic sie, oddawac lub bo wie jak to sobie jeszcze nazwiecie to zawsze bedzie jak jest.

prosiaczek

#6697155 Napisano: 16.04.2020 14:30:50
Ale powiem Wam ciekawostkę z loterii z wodą Żywiec z zabawkami. Wygrałam jedną- przepadła. Podałam adres pracy, nie przypuszczałam że nas zamkną z powodu kwarantanny, a teraz kurier jak się dowiedziałam po prostu odmowę przyjęcia wpisał. Przepadło.
Wygrałam w rezerwie kolejną, podałam adres- odmówili nagrody bo już raz ten adres podałam...
Wygrałam trzeci w rezerwie i... Zgubilam paragon
Ta nagroda naprawdę nie była mi pisana. A szkoda bo fajna zabawka. No ale jak tu walczyć z losem?

edzia21

#6697158 Napisano: 16.04.2020 14:33:52
avanti99 napisał(a):

a poki bedziecie te paragony sprzedawac, dzielic sie, oddawac lub bo wie jak to sobie jeszcze nazwiecie to zawsze bedzie jak jest.

Tak, masz rację - zawsze tak będzie emotka  Tym bardziej że na FB jest grupa, na której ludzie stąd wymieniają się paragonami z konkursów i bardzo dobrze to prosperuje. Więc nie ma się co łudzić. 
0 0