Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#6697159 Napisano: 16.04.2020 14:34:51
prosiaczek napisał(a):

Ale powiem Wam ciekawostkę z loterii z wodą Żywiec z zabawkami. Wygrałam jedną- przepadła. Podałam adres pracy, nie przypuszczałam że nas zamkną z powodu kwarantanny, a teraz kurier jak się dowiedziałam po prostu odmowę przyjęcia wpisał. Przepadło.
Wygrałam w rezerwie kolejną, podałam adres- odmówili nagrody bo już raz ten adres podałam...
Wygrałam trzeci w rezerwie i... Zgubilam paragon
Ta nagroda naprawdę nie była mi pisana. A szkoda bo fajna zabawka. No ale jak tu walczyć z losem?

Pecha miałaś strasznego  emotka

niewyspanamama

#6697181 Napisano: 16.04.2020 16:26:00
Masakra… co się z tym światem dzieje... niejednokrotnie pomagałam innym oddawałam coś za free nie chcąc nic wzamian gdzie inni biznes by z tego zrobili, albo kupowałam coś sobie do domu a PRZY OKAZJI OKAZYWAŁO SIĘ ŻE PRODUKT KTÓRY KUPIŁAM MOŻNA PARAGON WYKORZYSTAC POD KONKURS I NIE WYKORZYSTYWAŁAM...bo zwyczajnie nie chciałam danej nagrody.Oddawałam za free… na licytacjach jak jeszcze były philipsa poświęciłam czas dla kilku osob i pomogłam im ZA DARMO nic nie oczekując w zamian wylicytować ekspres za dobrych kilka tysięcy , depilator itp.. gdzie mogli zostać z niczym bo sami np. by sobie nie wylicytowali a punkty by przepadły...Nie mogli np. bo byli w pracy i te osoby nie miały jak próbować a siedząc w domu z dzieckiem gdy spało mogłam próbować i robiłam to... Oferowałam wielokrotnie kody na loterię spod kapsli ZA DARMO tylko dlatego że poslałam ich -dziesiąc a i tak nic nie wygrywałam... i dawałam z nadzieją ze może komuś innemu przyniosą szczęście skoro mi nie...
A jak nagle "TO JA WPADŁAM" przez własną głupotę... bo odesłałam paragon na którym miałam 3 rzeczy konkursowe na 1 z nich który skończył się wcześniej POCZTĄ to już zostaje się zlinczowanym i przekreślonym że KTOŚ TAK SPECJALNIE PISZE.... bo chce kupić! Ludzie pobudka... nikomu źle nie życzę,ale może kiedyś znajdziecie się w podobnej sytuacji i wygracie np. z rezerwy auto czy gotówkę gdzie nie podawało się nr paragonu i będziecie ziemie przekopywać żeby go mieć to może wtedy zdacie sobie sprawę że nie wszystkich wrzuca się do jednego wora...Moja codzienna życzliwość niektórym nie dorasta do pięt... WIDZĘ COŚ WIĘCEJ NIŻ CZUBEK WŁASNEGO NOSA... Ja wierzę że kiedyś ta "karma do mnie wróci" może nie teraz może nie w tym miejscu ale wróci... zawsze wraca...
Nie napisałam że przygarnę za free.. oferuję za to konkretną pomoc , wymianę itp... nie uda się ? Trudno przeżyję! Za własną głupotę się płaci ale przynajmniej jest własna. emotka  
Tak uprzedzam innych pytania... jak posłałaś to nie mogłaś robić zdj ?? Nie pomyślałam że może być rezerwa... tak moja wina nie zajrzałam do reg...
Nie możesz do nich dzwonić i się upominać żeby odesłali paragon ? Już próbowałam raz.Do koperty włożyłam znaczek i mniejszą kopertę i list że gdy już zweryfikują poprawnie żeby mi odeslali… olali nie odesłali... nie zawsze wszystko jest takie łatwie i proste...nie każdy organizator idzie nam na rękę... i jest pomocny...
ja jeśli mam możliwość POMAGAM , ZAWSZE.... i nie patrze czy stary czy młody ,czy wydaje mi się że nie potrzebuje pomocy a jednak o nią prosi...itp. jeśli prosi o pomoc pomagam... to taki odruch LUDZKI... życzę trochę refleksji nad swoim życiem... mało się tu wypowiadam ale.... czasem zwyczajnie nie wytrzymuję

ziolko

#6697184 Napisano: 16.04.2020 16:39:04
@niewyspanamama - moja uwaga była ogólna. Bo już sporo osób szukających paragonów na forum widziałam. 
Po prostu Twoja wypowiedź (i nie tylko) wyzwoliła u  innych osób opis wcześniejszych doświadczeń.

Cytrusek

#6697185 Napisano: 16.04.2020 16:42:36
Czy dzwonilo do kogoś dzisiaj Albedo w sprawie nagrody  z konkursu Perwoll Poczuj się kwitnaco? Info o zamianie płynów na 2x black i wysyłce?
0 0

edzia21

#6697187 Napisano: 16.04.2020 16:54:44
Cytrusek77 napisał(a):

Czy dzwonilo do kogoś dzisiaj Albedo w sprawie nagrody  z konkursu Perwoll Poczuj się kwitnaco? Info o zamianie płynów na 2x black i wysyłce?

właśnie sprawdziłam - cisza
1 Cytrusek 0

aurorcia

#6697188 Napisano: 16.04.2020 16:56:56
Cytrusek77 napisał(a):

Tak, do mnie dziś dzwonili, przepraszam i za opóźnienia i informowali o zmianie płynów.
1 Cytrusek 0

joaza111

#6697189 Napisano: 16.04.2020 16:57:13
Dlaczego nie mogę wysłać formularza laureata z MK?
0 0

edzia21

#6697190 Napisano: 16.04.2020 16:59:02
aurorcia napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

Tak, do mnie dziś dzwonili, przepraszam i za opóźnienia i informowali o zmianie płynów.

A kiedy przewidują wysyłkę, mówili coś?
0 0

zielonaszpilka

#6697191 Napisano: 16.04.2020 17:00:06
niewyspanamama spokojnie, od wyrażenia swojego, nawet krytycznego zdania, do linczu jest bardzo długa droga. Nikt nikogo nie wrzucił do jednego wora. Nie wnikam kto naprawde zgubił/odesłał a kto ściemnia. Napisałam, że różnie bywa, ale zjawisko jest nagminne i mnie bawi. Liczę, że takie dyskusje dadzą do myślenia tym, którzy oszukują i uchronią od utraty nagrody tych, którzy mają np. kilka produktów na jednym paragonie - może pomyślą o tym, żeby zrobić fotke przed odesłaniem następnym razem. Może któraś z osób, kórym pomogłaś Cię wesprze? emotka  a licytować się na to kto komu i jak duzo pomaga i jakie w związku z tym przysługują mu prawa na forum nie zamierzam emotka

Cytrusek

#6697192 Napisano: 16.04.2020 17:01:30
edzia21 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Cytrusek77 napisał(a):

A kiedy przewidują wysyłkę, mówili coś?

Mnie babeczka powiedziała, że  na dniach dostanę.
1 edzia21 0

cleo25

#6697197 Napisano: 16.04.2020 17:41:19
A mogą w Rimmel wygrać dwie osoby na jeden adres ?
0 0

nelunia

#6697210 Napisano: 16.04.2020 19:03:30
Może ktoś z Was wie z poprzednich konkursów, czy jeśli w regulaminie wymieniony jest sklep Laboo, a w moim miescie jest Laboo-partner to moge kupić rzecz na konkurs?
0 0

azaflora

#6697216 Napisano: 16.04.2020 19:39:07
nelunia napisał(a):

Może ktoś z Was wie z poprzednich konkursów, czy jeśli w regulaminie wymieniony jest sklep Laboo, a w moim miescie jest Laboo-partner to moge kupić rzecz na konkurs?

Jeśli jest jeszcze czas, napisz do nich. Kilka lat temu /wiem, dawno/ pytałam i otrzymałam /szybko/ odpowiedź, że tylko w Laboo, Laboo partner wtedy nie brały udziału
1 nelunia 0

asantesana

#6697217 Napisano: 16.04.2020 19:48:57
azaflora napisał(a):

nelunia napisał(a):

Jeśli jest jeszcze czas, napisz do nich. Kilka lat temu /wiem, dawno/ pytałam i otrzymałam /szybko/ odpowiedź, że tylko w Laboo, Laboo partner wtedy nie brały udziału

Serio? Ja na konkurs TQG kupowałam kiedyś w Laboo Parner i paragon był ok. Teraz tez zamierzam tak kupić, bo sklep jest na stronie Laboo. Ech... 

pikawka

#6697221 Napisano: 16.04.2020 20:36:23
asantesana napisał(a):

azaflora napisał(a):

nelunia napisał(a):

Serio? Ja na konkurs TQG kupowałam kiedyś w Laboo Parner i paragon był ok. Teraz tez zamierzam tak kupić, bo sklep jest na stronie Laboo. Ech... 

Pisałam do nich w tej sprawie. Odpisali, że laboo parter też bierze udział  emotka

asantesana

#6697225 Napisano: 16.04.2020 20:53:00
pikawka napisał(a):

asantesana napisał(a):

azaflora napisał(a):

nelunia napisał(a):

Pisałam do nich w tej sprawie. Odpisali, że laboo parter też bierze udział  emotka

Dzięki, ulżyło mi, bo już zaczęłam się denerwować.

zielonaszpilka

#6697233 Napisano: 16.04.2020 22:13:39
bruce to ja chyba nie zrozumiałam Twojego wpisu, bo jak dla mnie to właśnie nikogo nie wrzucałaś do wora emotka  ani tym bardziej nie wsadzałaś kija, a Twoje podejście było nad wyraz wyrozumiałe względem poszukujących paragonów emotka emotka  a na dobranoc, po tej emocjonującej wymianie zdań, życzę wszystkim dobrych snów i po kartonie Warki emotka

delvitto

#6697237 Napisano: 16.04.2020 22:33:35
nelunia napisał(a):

czyżby powiadamiali już z fairy laboo
0 0

nelunia

#6697243 Napisano: 16.04.2020 23:12:31
delvitto napisał(a):

nelunia napisał(a):

Nie wiem, nie brałam udziału, ale przymierzam się do E  emotka
0 0

nique

#6697256 Napisano: 17.04.2020 07:51:22
delvitto napisał(a):

nelunia napisał(a):

Fairy wczoraj powiadamiali
0 0