Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#6705801 Napisano: 28.05.2020 12:47:58
A gwoli ciekawości - wygrał ktoś z tego nieszczęsnego ostatniego dnia, co były cyrki ze zwrotkami?

zezowaty_kot

#6705806 Napisano: 28.05.2020 12:51:35
mia napisał(a):

A gwoli ciekawości - wygrał ktoś z tego nieszczęsnego ostatniego dnia, co były cyrki ze zwrotkami?

Ja mam z początku konkursu. Drugi dzień chyba.
1 mia 0

Monika11

#6705809 Napisano: 28.05.2020 12:54:01
zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

u mnie z 18 i 19 wygrana emotka
1 mia 0

salwadorka45

#6705821 Napisano: 28.05.2020 13:07:31
zielonaszpilka napisał(a):

bluszczowelove napisał(a):

Hej nr paragonu z Lidla to ten po prawej stronie od góry? czy ten na dole? Chodzi mi o konkurs Pudliszek... Z góry dzięki za informacje emotka

ten u góry

dołączę sie do pytania )tylo mi  chodzi o konkurs kujawski Lidl:))nr.paragonu na górze na wysokosci daty?z góry dziękuję za odpowiedz.
0 0

zielonaszpilka

#6705825 Napisano: 28.05.2020 13:10:55
salwadorka45 napisał(a):

Hej nr paragonu z Lidla to ten po prawej stronie od góry? czy ten na dole? Chodzi mi o konkurs Pudliszek... Z góry dzięki za informacje emotka

ten u góry

dołączę sie do pytania )tylo mi  chodzi o konkurs kujawski Lidl:))nr.paragonu na górze na wysokosci daty?z góry dziękuję za odpowiedz.

Jak nie jest zaznaczone inaczej to numer paragonu to zawsze jest ten u góry na przeciwko daty.
0 0

freyja88

#6705830 Napisano: 28.05.2020 13:14:44
Monika11 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

przed chwilą 20 i 21
0 0

salwadorka45

#6705831 Napisano: 28.05.2020 13:15:21

salwadorka45 napisał(a):

ten u góry

Jak nie jest zaznaczone inaczej to numer paragonu to zawsze jest ten u góry na przeciwko daty.

dziękuję bardzo)))za szybką odpowiedz)
0 0

Monika11

#6705833 Napisano: 28.05.2020 13:17:43
freyja88 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

mia napisał(a):

przed chwilą 20 i 21

czyli chyba dniami idą , bo i u mnie telefon kolejny z 21  emotka
0 0

Monika11

#6705835 Napisano: 28.05.2020 13:18:57
mia napisał(a):

Mam wygraną , tam gdzie nie przyszła zwrotka - czyli dochodziły sms-ki emotka
1 mia 0

zielonaszpilka

#6705837 Napisano: 28.05.2020 13:20:16
avanti99 napisał(a):

jak mnie denerwuje to obdzwanianie laureatow, ja wiem, ze koronawirus i ludzie sie czuja samotni, nawet CI w agencjach i jak sobie podzwonia i uslysza druga osobe i pogadaja to im lepiej. Mnie to irytuje, normalnie pracuje wiec jak dzwonia to mi glupio bo nie chodzi o chwalenie sie wspolpracownikom, ale czuje, ze takie rozmowy z mojej strony sa nieprofesjonalne.

Dwa koronawirus, czesto jade autobusem lub jestem w sklepie i naprawde nie chce wyjmowac z torebki komorki i gadac, latwo przeniesc na nia zarazki, dodatkowo musze zdjac maske  i narazac innych, bo moze jestem np. nosicielka a nie wiem.

Moj apel, niedlugo w formularzach niektore agencje beda chcialy zdjecie zebow, a ciagle musza dzwonic  i gratulowac szamponu albo plynu wc. Nie mozna sobie zycia ulatwic i wyslac sms.

Też miałam dzisiaj poruszyć ten wątek, czy ktoś wie jaka idea stoi za obdzdzwanianien laureatów u Albedo. Nie proszą o dane, nie jest to warunkiem odbioru nagrody, bo na nieodebrane wysyłaja smsy, a marnuje cały dzień jednemu pracownikowi... Oni to chyba lubią emotka

jokan

#6705841 Napisano: 28.05.2020 13:23:56

avanti99 napisał(a):

jak mnie denerwuje to obdzwanianie laureatow, ja wiem, ze koronawirus i ludzie sie czuja samotni, nawet CI w agencjach i jak sobie podzwonia i uslysza druga osobe i pogadaja to im lepiej. Mnie to irytuje, normalnie pracuje wiec jak dzwonia to mi glupio bo nie chodzi o chwalenie sie wspolpracownikom, ale czuje, ze takie rozmowy z mojej strony sa nieprofesjonalne.

Dwa koronawirus, czesto jade autobusem lub jestem w sklepie i naprawde nie chce wyjmowac z torebki komorki i gadac, latwo przeniesc na nia zarazki, dodatkowo musze zdjac maske  i narazac innych, bo moze jestem np. nosicielka a nie wiem.

Moj apel, niedlugo w formularzach niektore agencje beda chcialy zdjecie zebow, a ciagle musza dzwonic  i gratulowac szamponu albo plynu wc. Nie mozna sobie zycia ulatwic i wyslac sms.

Też miałam dzisiaj poruszyć ten wątek, czy ktoś wie jaka idea stoi za obdzdzwanianien laureatów u Albedo. Nie proszą o dane, nie jest to warunkiem odbioru nagrody, bo na nieodebrane wysyłaja smsy, a marnuje cały dzień jednemu pracownikowi... Oni to chyba lubią  emotka

mogliby po prostu puścić smsy, ale oni tak zawsze robią z tego, co widziałam w regulaminach

avanti99

#6705848 Napisano: 28.05.2020 13:36:30
tak, dla mnie to jest naprawde krepujace, czasami slychac, ze Pani mowi, ze cos wygralam i wszyscy to slysza, wolalabym to zachowac dla siebie. Zwlaszcza, ze tworzy to wedlug mnie zle wrazenie, odbierajac telefon poniekad ludzie mysla, ze zalatwiam w pracy prywatne sprawy i o ile mozna zrozumiec, ze dziecko jest w przedszkolu i placze to potwierdzanie, podawanie danych do konkursu moze byc odebrane negatywnie.

teraz ten koronowirus. Serio, boje sie wyjac komorke nawet w rekawiczkach, przeniose bakterie, poloze na stole a potem dziecko dotknie. Nie mowiac o zdejmowaniu maski i gadaniu. Przedwczoraj dowiedzialam sie ze znajomej mama umarla i nie wiadomo. Naprawde poczulam wtedy, ze nie chcialabym aby w sklepie kolo mojej mamy ktos odbieral telefon i gadal bez sensu.

Wczoraj siedzialam blisko starszej babci i szampon dzwonil, dzisiaj kicham  i nie wiem czy np. nie przechodze choroby nie wiedzac  o tym. Boje sie, ze moglam rozsiac.

Tez chcialabym do Was zaapelowac, bo widze, ze ludzie olewaja juz zagrozenie, nawet jesli my to przejdziemy bezobjawowo, to obok sa osoby starsze i to nasze mamy, babcie, dziadkowie. Denerwuje mnie wiec jak ktos w autobusie sciaga maske i nawija przez pol godziny o rosole albo za duzych pantalonach.

anula18

#6705852 Napisano: 28.05.2020 13:50:06
avanti99 napisał(a):

tak, dla mnie to jest naprawde krepujace, czasami slychac, ze Pani mowi, ze cos wygralam i wszyscy to slysza, wolalabym to zachowac dla siebie. Zwlaszcza, ze tworzy to wedlug mnie zle wrazenie, odbierajac telefon poniekad ludzie mysla, ze zalatwiam w pracy prywatne sprawy i o ile mozna zrozumiec, ze dziecko jest w przedszkolu i placze to potwierdzanie, podawanie danych do konkursu moze byc odebrane negatywnie.

teraz ten koronowirus. Serio, boje sie wyjac komorke nawet w rekawiczkach, przeniose bakterie, poloze na stole a potem dziecko dotknie. Nie mowiac o zdejmowaniu maski i gadaniu. Przedwczoraj dowiedzialam sie ze znajomej mama umarla i nie wiadomo. Naprawde poczulam wtedy, ze nie chcialabym aby w sklepie kolo mojej mamy ktos odbieral telefon i gadal bez sensu.

Wczoraj siedzialam blisko starszej babci i szampon dzwonil, dzisiaj kicham  i nie wiem czy np. nie przechodze choroby nie wiedzac  o tym. Boje sie, ze moglam rozsiac.

Tez chcialabym do Was zaapelowac, bo widze, ze ludzie olewaja juz zagrozenie, nawet jesli my to przejdziemy bezobjawowo, to obok sa osoby starsze i to nasze mamy, babcie, dziadkowie. Denerwuje mnie wiec jak ktos w autobusie sciaga maske i nawija przez pol godziny o rosole albo za duzych pantalonach.

No z tą komórką to przesadzasz, ja po powrocie do domu używam sprayu do dezynfekcji przedmiotów itp, kupiony w leclercu za 15zł, teraz są wszędzie dostępne, naprawde nie ma problemu z ich zakupem. Może warto taki zakupić skoro nie dezynfekujesz ani telefonu ani kluczy itd..
0 0

edzia21

#6705868 Napisano: 28.05.2020 14:25:30
Albedo wykonuje "drugie" połączenie na wcześniej nieodebrane? Czy raczej wysyła SMS z info (na koniec)?
0 0

izkak

#6705873 Napisano: 28.05.2020 14:32:24
edzia21 napisał(a):

Albedo wykonuje "drugie" połączenie na wcześniej nieodebrane? Czy raczej wysyła SMS z info (na koniec)?

Miałam dzisiaj drugie (Bref)
0 0

edzia21

#6705874 Napisano: 28.05.2020 14:34:32
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Doszłam do wniosku, że poczekam aż puszczą eski i dopiero posprawdzam startery...jak dzwonią z zastrzeżonego, to u mnie nie pokazuje tego faktu (po zalogowaniu do sieci). Nie chce mi się bawić z nimi w kotka i myszkę emotka  

Edit. jednakże, jeśli robią już "drugie podejście", to chyba obdzwonili wszystkich. 

zielonaszpilka

#6705888 Napisano: 28.05.2020 15:19:14
edzia21 napisał(a):

izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Doszłam do wniosku, że poczekam aż puszczą eski i dopiero posprawdzam startery...jak dzwonią z zastrzeżonego, to u mnie nie pokazuje tego faktu (po zalogowaniu do sieci). Nie chce mi się bawić z nimi w kotka i myszkę emotka  

Edit. jednakże, jeśli robią już "drugie podejście", to chyba obdzwonili wszystkich. 

Poszły smsy

avanti99

#6705889 Napisano: 28.05.2020 15:20:17
anula18 napisał(a):

avanti99 napisał(a):

No z tą komórką to przesadzasz, ja po powrocie do domu używam sprayu do dezynfekcji przedmiotów itp, kupiony w leclercu za 15zł, teraz są wszędzie dostępne, naprawde nie ma problemu z ich zakupem. Może warto taki zakupić skoro nie dezynfekujesz ani telefonu ani kluczy itd..

dzieki, kupie sobie taki. tak czy inaczej odbieranie telefonow w pracy jest dla mnie problematyczne. Mysle, ze to zalezy od zawodu i charakteru pracy, dla mnie to klopot. tylko chcialam wyrazic swoja opinie.
3 mia, anus, ZetZ 0

ditomaso

#6705930 Napisano: 28.05.2020 17:55:37
Ci co wygrali w prymacie, mailem może była wysyłka paragonu oraz jego weryfikacja?
0 0

iwona0103

#6705932 Napisano: 28.05.2020 18:00:02
Tak z ciekawości zapytam zwycięzców Brefa, kiedy wysyłaliście zgłoszenia (którego dnia)? Uprzedzając odpowiedzi, wiem że tam nie było nagród dziennych emotka
0 0